Safet Sušić - Pape

kimbo
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la kimbo » 02 sep 2011, 22:44

Prvi put licimo na reprezentaciju !!!!!!! Ako ga pustimo u miru da radi za 2,3 godine cemo imat 25 igraca kandidata za prvih 11.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 02 sep 2011, 22:45

samosarajvo je napisao/la:
skyisthelimit je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.

Pa i ja bi mogo s ovakvim timom pobjedit bilo koga. Njegovo znanje se pokazuje kad on izbacuje najjaceg golmana kojeg imamo da bi povrijedjen momak koji ne igra vise nikako stao na gol. Pa da se ubijes bola. :roll: :roll:

A pojedini ovdje slave trenera kad se pobjedi tekma i ako covjek grijesi i kad dobijamo i kad gubimo. Stvarno ne kontam kako Susica moze iko podrzavat.

Cuj, Susic je postavio igru... Pa sta ce drugo Rahimic i Zahirovic igrat nego ono sto igraju? Sta ce drugo Medunjanin igrat nego ono sto vazda igra - sredinu? Svak od ovih igraca nije "postavljen" - on samo igra svoju poziciju - ne vidim za sta je Susic zaduzen i sta je on tu uradio?

Osim sto je tu da ga mozete hvalit vi koji neznate nista o fudbalu. :roll:
jao koje gluposti :lol: :lol: :lol: zasta je onda Mourinho zaduzen, jel i njegovi igraci samo igraju svoju poziciju :lol:
bravo

e bota majko draga, smijem se !
Jesi to poredio Papeta i Murinja? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 sep 2011, 22:45

MostaracVelezovac je napisao/la:Pape Susic je strucnjak onoliko koliko sam i ja strucnjak.

Pa i ja bi mogo s ovakvim timom pobjedit bilo koga. Njegovo znanje se pokazuje kad on izbacuje najjaceg golmana kojeg imamo da bi povrijedjen momak koji ne igra vise nikako stao na gol. Pa da se ubijes bola. :roll: :roll:

A pojedini ovdje slave trenera kad se pobjedi tekma i ako covjek grijesi i kad dobijamo i kad gubimo. Stvarno ne kontam kako Susica moze iko podrzavat.

Cuj, Susic je postavio igru... Pa sta ce drugo Rahimic i Zahirovic igrat nego ono sto igraju? Sta ce drugo Medunjanin igrat nego ono sto vazda igra - sredinu? Svak od ovih igraca nije "postavljen" - on samo igra svoju poziciju - ne vidim za sta je Susic zaduzen i sta je on tu uradio?

Znao sam svega mi da ce ovi komentari doci.
Pa kako te nije stid reci nesto posle ovako prije svega veoma bitne pobjede za nas.
Stidi se covjece, imas li obraza... :oops: :oops:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Lazar Popović
Kontakt:

Post Postao/la Lazar Popović » 02 sep 2011, 22:48

Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!

GDJE STE, JAVITE SE, HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sa normalnim selektorom večeras bi peticu uvalili.

Safete odlazi
Naprijed, naprijed Željo volim te
Ludo ja, ko nikoga ale ale ale aleoo
-------------------------------------------
Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazare, hajdeeee Laaaaaaazareeeeeeee

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 sep 2011, 22:49

Samo jos da Begovica stavi u prvih 11 i da pozove Torlaka :P :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 sep 2011, 22:50

Sudbina je tako htjela da nas nabolji igrac svih vremena, bude prvi covjek koji ce nas odvesti na veliko takmicenje.

SAFETE DIKO NASA :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 02 sep 2011, 22:50

Batistuta je napisao/la:Sudbina je da nas naš NAJVEĆI igrač svih vremena odvede na Evropsko prvenstvo :o
e vala nije tacno ! Sudbina je ono sto Sinana Sakica salje na put !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 02 sep 2011, 22:50

CoDe je napisao/la:A što ste vi dosadni molim vas ?

Pa ja neznam šta je ovom narodu ili su ovo ljudi ili su djecurlija pa ovako pišu .
90 % balavci nego sta, previse igraju playstation, tamo sa Bosnom uvaljuju petice Brazilu pa kontaju da je to tako i u realnom zivotu

pastore
Kontakt:

Post Postao/la pastore » 02 sep 2011, 22:51

sto ce onda trener bilo kakvoj ekipi,kad igraci igraju ono sto igraju?

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 sep 2011, 22:53

Lazar Popović je napisao/la:
Lazar Popović je napisao/la:Safete pojačaj nas, marš iz reprezentacije!

GDJE STE, JAVITE SE, HALOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Sa normalnim selektorom večeras bi peticu uvalili.

Safete odl..azi
upravo zbog takvih kao ti, mi nikad necemo na prvenstvo...Dobro covjece, znas li ti da mi nismo Brazil, Argentina, Holandija..Dobro znas li ti i da mnogo jace reprezentacije od nas ne pobjedjuju uvijek, znas li ti da evo sad francuzi se muce protiv albanaca, znas li ti da su talijani veceras pobjedili jedva 1-0 farske otoke, a imaju selektora nad selektorima

JEL VAS STID VISE TAKO PRICATI :?:

@mostarac, uredu je, dobro si skontao :roll:
15.10 - 15.06 ...

NK/RK Krivaja
Kontakt:

Post Postao/la NK/RK Krivaja » 02 sep 2011, 22:54

aqarius je napisao/la:pPape marš iz repke,molim te pojačaj nas.Moronu iz Zavidovića,pogledaj kava ti je faca.kakva ti je to formacija ,pa moja bi nane bolje igru postavila itd..itd...(Ma zezam se malo-gdje si Veležovac),priznaj da je bolje i profesionalnije nego ndo sada...mic po mic doći ćemo i do onog pravog...
Ne diraj Zavidoviće sunce ti :lol: :lol: :lol:

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 02 sep 2011, 22:59

Joj onog fapa kaze svako bi pobijedio sa ovom repkom hahahahahahha e svaka ti cast nogometni magu :lol: :lol: :lol: .
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 02 sep 2011, 23:05

Kaze Pape da se ide u Pariz po prvo mjesto!! insallah

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 02 sep 2011, 23:06

Lazar Popović je napisao/la: Sa normalnim selektorom večeras bi peticu uvalili.
Pape napravi da to tako jednostavno izgleda.
Još jedan razlog zašto je majstor.
100% sportski i krajnje opušten potpis

aqarius
Kontakt:

Post Postao/la aqarius » 02 sep 2011, 23:10

NK/RK Krivaja je napisao/la:
aqarius je napisao/la:pPape marš iz repke,molim te pojačaj nas.Moronu iz Zavidovića,pogledaj kava ti je faca.kakva ti je to formacija ,pa moja bi nane bolje igru postavila itd..itd...(Ma zezam se malo-gdje si Veležovac),priznaj da je bolje i profesionalnije nego ndo sada...mic po mic doći ćemo i do onog pravog...
Ne diraj Zavidoviće sunce ti :lol: :lol: :lol:
Ha,ha ma dobar si do bola,evo neću dirati Zavidoviće,ma u stavari volim ja Zavidoviće,pravili ste pravo dobar namještaj.(nemoj mi zahaturiti zezam se)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 02 sep 2011, 23:11

Udarilo hercegovacko sunce prvo u kamen,pa onda refleksija drito u glavu i na kraju je rezultat vidljiv.Necemo zamjeriti nije lako,nije...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 sep 2011, 23:14

Denizmare je napisao/la:

Udarilo hercegovacko sunce prvo u kamen,pa onda refleksija drito u glavu i na kraju je rezultat vidljiv.Necemo zamjeriti nije lako,nije...
On je takav i bez sunca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 02 sep 2011, 23:21

RiNo je napisao/la:
Lazar Popović je napisao/la: Sa normalnim selektorom večeras bi peticu uvalili.
Pape napravi da to tako jednostavno izgleda.
Još jedan razlog zašto je majstor.

pljuvaci, zavucite se u svoje rupe i ne izvirujte
bolje vam je nego da se sramotite.
francuzi im dali jedan gol u 180min. Ukupno primili 2 gola u 7 utakmica. Osma utakmica protiv nas odmah dva komada, koliko u prethodnih sedam utakmica.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 02 sep 2011, 23:24

Sta je sad? ne valja Pape ni kad pobjedjuje, kada smo na korak od baraza i jos u igri za prvu poziciju?

Group D MP W D L Goals Pts

1. France 7 5 1 1 11:3 16

2. Bosnia & Herzegovina 7 4 1 2 10:7 13
--------------------------------------------------------------------
3. Belarus 8 3 3 2 6:4 12

4. Romania 7 3 2 2 10:6 11

5. Albania 7 2 2 3 5:8 8

6. Luxembourg 8 0 1 7 1:15 1

Dvije vrlo bitne stvari:

- Imamo utakmicu manje od bjelorusa.

- Imamo i utakmicu sa Luksemburgom u odnosu na rumune i francuze koji su vec odigrali dva puta protiv njih (sigurna 3 boda)

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 02 sep 2011, 23:28

za ove pljuvace selektora naseg sta kazete na ovo:

Ball posession last 15 minutes Albania 86%, France 14%.

hey Francuska :shock: protiv `nakih pekara aljabanca da se ovako brani :oops:

gdje sad arena da se upali ko kutnjak :lol:
15.10 - 15.06 ...

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 6 gostiju.