Ovaj mi je večeras bio najbolji.muXmania je napisao/la: jedino još da iskoristim integrale i izvode, ali pošto vidim ne svataš ni ove osnovne mat operacije, uzalud ću se truditi
Šta reći, legenda.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ovaj mi je večeras bio najbolji.muXmania je napisao/la: jedino još da iskoristim integrale i izvode, ali pošto vidim ne svataš ni ove osnovne mat operacije, uzalud ću se truditi
Pozdrav svim ljudima dobre volje i Selma Bajrami, pardon Sretan vam Bajram
Elegant je napisao/la:
Jedno pitanje za ove pljuvace Susica i nepoznavaoce fudbala ?
Koji bi to selektor trebao da dojedje umjesto Susica ?
Donnie Darko je napisao/la:
Ako bi mi neko mogao preporuciti neki dokumentarac o Nikoli Tesli, bio bih zahvalan
Papastathopoulos je napisao/la:
uglavnom, jazvin![]()
![]()
![]()
covjek za minut i po nam ubaci 5-6 poena, al bukvalno nama
.

Seronja je napisao/la:
Danas igra BIH, danas je za mene kao neki praznik...
Zadnjih dana sam bio jako nervozan. Sinoc sam cisto iz nervoze![]()
obrijao se i kupao mada se radnim danima skoro nikada ne kupam, iskljucivo nedeljom, ljeti svake nedelje a zimi obicno svake druge. No tolika se nervoza uvukla u mene da nisam znao sta o sebe da radim. Poceo sam da sanjam otvorenih ociju, sanjam dok hodam, dok radim, dok jedem, dok lezim. Zadnje sto sam sanjao je to da nam ga je Bjelorusija utrpala iz neke guzve u prvom poluvremenu a da smo mi efikasnom igrom njima u drugom poluvremenu utrpali 2 komada i da je konacni rezultat bio 2-1. No problem je sto je na utakmici bilo 13 zutih i 3 crvena kartona.
Seronja je napisao/la:Lazes oca mi...Postman je napisao/la:Analiticar = seronja
tm87gigo je napisao/la:Evo i ja dosao iz Banovica, mogu reci da sam gore cuo da je od mog tetka e pa njegov drug ima tetku koja ima kcer sa sakibom e sakib je ocuh amiru koji je u vezi sa mojom dajdzicnom kojoj sam postavljao neke prozore sa Hasibom onim Sevdinim i kaze mi da je Sevdin zet od hasima unuk a od nisvete zet cuo preko edina, alijinog druga a njemu ispricao amir koji je bio u jna 89 i tamo upoznao nurku , koji ima kcer mirsadu a mirsada radi u jednom kaficu gdje je cula da je je jedan momak koji dolazi tu pricao malom deji da nem dolazi neki strasan napadac. Pa se nadam da nije suplja
Keno je najjaci golman u historiji BIH i za mene ce uvijek biti bolji od begovica jer covjek uvijek brani extra za reprezentaciju i nikada nismo izgubili zbog njega. Begovic brani jednu utakmicu dobro i vi ga dizete do neba(a znao je primiti i po 5 golova), za mene je i seha bolji od begovica, ali nema potrebe da keno silazi sa gola kad pruza i vise nego dovoljno.
Zna se čiji su, i Šehić i Hasagić. Kako gura svoje.Colo Colo je napisao/la:Keno je najjaci golman u historiji BIH i za mene ce uvijek biti bolji od begovica jer covjek uvijek brani extra za reprezentaciju i nikada nismo izgubili zbog njega. Begovic brani jednu utakmicu dobro i vi ga dizete do neba(a znao je primiti i po 5 golova), za mene je i seha bolji od begovica, ali nema potrebe da keno silazi sa gola kad pruza i vise nego dovoljno.
ko je ovo napiso da je Seha bolji od Begovica...hehehehColo Colo je napisao/la:Keno je najjaci golman u historiji BIH i za mene ce uvijek biti bolji od begovica jer covjek uvijek brani extra za reprezentaciju i nikada nismo izgubili zbog njega. Begovic brani jednu utakmicu dobro i vi ga dizete do neba(a znao je primiti i po 5 golova), za mene je i seha bolji od begovica, ali nema potrebe da keno silazi sa gola kad pruza i vise nego dovoljno.
Senad_tm87ZELJO DO GROBA je napisao/la:ko je ovo napiso da je Seha bolji od Begovica...hehehehColo Colo je napisao/la:Keno je najjaci golman u historiji BIH i za mene ce uvijek biti bolji od begovica jer covjek uvijek brani extra za reprezentaciju i nikada nismo izgubili zbog njega. Begovic brani jednu utakmicu dobro i vi ga dizete do neba(a znao je primiti i po 5 golova), za mene je i seha bolji od begovica, ali nema potrebe da keno silazi sa gola kad pruza i vise nego dovoljno.
Najnoviji eksponat od @Paje.-Paja je napisao/la:Frimpong je klasa, najbolji mladi igrac na svijetu na svojoj poziciji i sigurno je da ce ove sezone imati znacajan broj utakmica. Da je on igrao na old toiletu sigurno je da bi rezultat bio 5-0 za nas.
Autentican je ali procitan.Svaki post mu je na isti kalup i prakticno znas sta ce napisati cim prve 2 rijeci procitas !Claus je napisao/la:Najnoviji eksponat od @Paje.-Paja je napisao/la:Frimpong je klasa, najbolji mladi igrac na svijetu na svojoj poziciji i sigurno je da ce ove sezone imati znacajan broj utakmica. Da je on igrao na old toiletu sigurno je da bi rezultat bio 5-0 za nas.
Evo nesto novo.-Paja je napisao/la:Da, a ti si najpametniji rom na internetu svih vremena.Romariooo je napisao/la:-Paja je napisao/la:Frimpong je klasa, najbolji mladi igrac na svijetu na svojoj poziciji i sigurno je da ce ove sezone imati znacajan broj utakmica. Da je on igrao na old toiletu sigurno je da bi rezultat bio 5-0 za nas.
sta ti je, pimpong je vec sad najbolji igrac svih vremena
I ciji je navijac prvi?xaviesta je napisao/la:Hocu da napisem ko li ce prvi zalijepit taj post ovde. Mada, lakse mi je bilo pretpostaviti ciji navijac ce biti
Fakat ni ja ne kontam.Faraon iz Visokog je napisao/la:Prvo je tacno
Drugo ko zna koji bi rezultat bio da je Frimpong igrao,nemzam sta je smijesno
Fakat.Pa ni Liverpool nije mogao nista dok taj PingPong nije dobio crveniJimmy from the hood je napisao/la:Fakat ni ja ne kontam.Faraon iz Visokog je napisao/la:Prvo je tacno
Šta ima smiješno u tome što je napisao da biste uzeli 5:0 da je PingPong igrao??
Faraon iz Visokog je napisao/la:Fakat.Pa ni Liverpool nije mogao nista dok taj PingPong nije dobio crveniJimmy from the hood je napisao/la:Fakat ni ja ne kontam.Faraon iz Visokog je napisao/la:Prvo je tacno
Šta ima smiješno u tome što je napisao da biste uzeli 5:0 da je PingPong igrao??
elvir75 je napisao/la:A da prvi jedanest stavi tebiReuf_Herco je napisao/la: Da onda i Barbareza stavimo u prvih jedanaest i on je bio bitan u ekipi, puno vise od Hasagica?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.