Moj čovjek.hroni je napisao/la:Realno ništa posebno,neznam ćime je oduševio toliko,korektno odigro i to je to.........
Adnan Zahirović
Re: Adnan Zahirović
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Gistro_Bancho
- Kontakt:
Jel možda trebao igrati Tornjak ili neki od šćenadi koje ti imaš u svojoj avliji?DRHAUSE je napisao/la:Ovaj Zahirović se za godinu dana vraća u BIH Premier ligu , lik je obična krampa, bit će dio drugoligaškog Čelika.
Shipu ga lagano i crkni od muke.
Bilo ko od navedenih bi bio bolja opcija, lik je Bosanska verzija Chuck Norisa , nezna se okrenuti .Gistro_Bancho je napisao/la:Jel možda trebao igrati Tornjak ili neki od šćenadi koje ti imaš u svojoj avliji?DRHAUSE je napisao/la:Ovaj Zahirović se za godinu dana vraća u BIH Premier ligu , lik je obična krampa, bit će dio drugoligaškog Čelika.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Kreće se ko tramvaj po Zenici.DRHAUSE je napisao/la:Gistro_Bancho je napisao/la:Jel možda trebao igrati Tornjak ili neki od šćenadi koje ti imaš u svojoj avliji?DRHAUSE je napisao/la:Ovaj Zahirović se za godinu dana vraća u BIH Premier ligu , lik je obična krampa, bit će dio drugoligaškog Čelika.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Evo sad pogledah ovaj intervju, jako fin decko, pristojan.
Ne znam, ja sam nekako za to da reprezentativac pored toga sto zna igrati mora se znati i ponasati, a Adnan mi se cini kao decko sa manirima.
Samo naprijed i da nakon ove sezone predjes u ekipu koja igra evropska takmicenja!
Ne znam, ja sam nekako za to da reprezentativac pored toga sto zna igrati mora se znati i ponasati, a Adnan mi se cini kao decko sa manirima.
Samo naprijed i da nakon ove sezone predjes u ekipu koja igra evropska takmicenja!
prije odlaska u Rusiju, počele su se kod mene javljati sumnje u njegov kvalitet. kad je neko kvalitetan kad god ode iz naše lige pokazat će kvalitet, a za Adnana je bolje što je otišao ranije...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ovo momka sto vise u vatru , decko nije lopte izgubio u fazi napada a u odbrani je fantasticno odigrao. Neupitan u prvih 11 !!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Momak je stvarno beton. Top5 liga mu negine!
Odlican igrac. Destruktivac, ali isto tako ima tehniku i zna dat pas. A istovremeno ide glavom u noge ljudima, odusevio je u ove dvije utakmice.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Momak je odigrao ekstra.Ja ne mogu da vjerujem da pojedinci govore kako nije nešto odigrao.Njegov posao je da pomogne odbrani,presječe loptu,napravi prekršaj na sredini terena(u slučaju kakve kontre) i tako to a ne da organizuje napad.Zahiroviću svaka čast, samo ovako nastavi!!!!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
DRHAUSE je napisao/la:Ovaj Zahirović se za godinu dana vraća u BIH Premier ligu , lik je obična krampa, bit će dio drugoligaškog Čelika.
Hajmo oni sto govore da neko gura Zahu u repku, da vidim vase utiske ...
Zaha car, odigro je za cistu 10 . Skoro pa nijedne pogreske nije imao, ali opet nisam siguran. On i Rahimic neprelazni veceras !
Zaha car, odigro je za cistu 10 . Skoro pa nijedne pogreske nije imao, ali opet nisam siguran. On i Rahimic neprelazni veceras !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Momak je extra njemu rahimic i ne treba 
"Jedna si jedina;
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Moja domovina ;
Jedna si jedina ;
Bosna i Hercegovina!!!"
Radujte se Bosanci i Hercegovci,dobili smo novog Zlatana Bajramovica...
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
- anonymousHD
- Kontakt:
Adnane, Adnane, igračino... Svaka mu čast. Jedan od najboljih pojedinaca u večerašnjoj utakmici. Puno presečenih lopti, ukradenih, strašan u defanzivi.
Aferim majstore!
Aferim majstore!
- Emir ZENICA
- Kontakt:
sta reci nego SVAKA CAST !
Zenica,domaci teren,tvoj grad,tvoj stadion igraj SRCEM,kao i do sad !
Zenica,domaci teren,tvoj grad,tvoj stadion igraj SRCEM,kao i do sad !
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- NoName
- Kontakt:
Momak, svaka ti čast.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
svaka cast momku kako je odigrao, mislim da pape ne treba da ga mjenja u uzvratu...
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.