Moja jedina zelja u ovim kvlifikacijam jeste da vidim PRAZNU Marakanu u preostalim duelima!
Marsh iz Srpskog fudbala, majke vam se lopovske !!!

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Prazna Marakana nece biti,bicemo makar ja i Tole na njoj.marconato je napisao/la:IRCI SU FAVORITI, ALI NAS NECE IZNENADITI! by: Vladimir Petrovic Pizon![]()
![]()
![]()
Moja jedina zelja u ovim kvlifikacijam jeste da vidim PRAZNU Marakanu u preostalim duelima!
Marsh iz Srpskog fudbala, majke vam se lopovske !!!
Isti sam ti.pored Novaka ,košarkaša,odbojkaša,vaterpolista... ove glumce neću ni da gledam.HOPLIT je napisao/la:Ja odavno više nisam optimista, kvalitet smo uvijek imali ali šta nam to vredi kad gubimo kući od jedne Estonije. Pižonova izjava me uopšte ne iznenadjuje iako bi Irce trebali dobiti. Ja se nekako nadam da će slovenci kiksati protiv Estonaca.
Devil je napisao/la:Mladi dobili 1:0 golom Milivojevica,ja poceo gledati i izritirao me Lazo Bakmaz i nisam mogao vise.![]()
Vjerovatno je ovaj:HOPLIT je napisao/la:Jel već objavljen početni sastav?
Onaj njegov start nogom na glavu je bio za direktnog crvenog kartona, ne znam zašto mu je sudija progledao kroz prste.HOPLIT je napisao/la:Vodimo a Slovenci gube, neka tako i ostane. Impresioniran sam igrom Rajkovića.
Gotovo, spasio nas Pantelija. Estonci pobjedili u Ljubljani 2:1.
Zato sto je Healy isao prenisko glavom na loptu.dzenan01 je napisao/la:Onaj njegov start nogom na glavu je bio za direktnog crvenog kartona, ne znam zašto mu je sudija progledao kroz prste.HOPLIT je napisao/la:Vodimo a Slovenci gube, neka tako i ostane. Impresioniran sam igrom Rajkovića.
Kao sto sam rekao.braoolyo je napisao/la: Meni je ovdje jedino sigurno zbir golova 0-2.
Pa vjerovatno što je Evans imao barem tri krvnička starta za crveni pa je prošao samo sa jednim žutim... Nisam primjetio taj start Rajkovića.dzenan01 je napisao/la:Onaj njegov start nogom na glavu je bio za direktnog crvenog kartona, ne znam zašto mu je sudija progledao kroz prste.HOPLIT je napisao/la:Vodimo a Slovenci gube, neka tako i ostane. Impresioniran sam igrom Rajkovića.
A ni Evans ga nije dobio posleDevil je napisao/la:Zato sto je Healy isao prenisko glavom na loptu.dzenan01 je napisao/la:Onaj njegov start nogom na glavu je bio za direktnog crvenog kartona, ne znam zašto mu je sudija progledao kroz prste.HOPLIT je napisao/la:Vodimo a Slovenci gube, neka tako i ostane. Impresioniran sam igrom Rajkovića.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.