odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Devile de mi ba reci gdje ima ovih klosarskih radnji u BG da nisu skupe, a da nisu stvari loše meni marke nisu bitne 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
ma jarane nisam ja bogat nego nemogu ja više ovih "originala" ovdje u SarajevuBoateng_27 je napisao/la:za samo ???Plivadon je napisao/la:bratam' kakve odjeće ima u Danskojmožete naručiti shipping samo 3 eura
hej znači extra roba, ja sam narucio 5 majica i 2 tole za samo 500 maraka
i 3 eura šipinga tj ukupno 506
![]()
Druže moj ormar zajedno sa svom odjecom ne vrijedi 500KM![]()

Koja Stranica i jel ima šta niskobudžetno za nas klošare, ja uglavnom nosim tamnije boje i ne volim marke 

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
-
- Kontakt:
Zna li neko gdje se u Sa ili u BiH ima uzet jeftinih bucica 2x15kg oko 100km??
Ma ne znam ti ni ja po imenima imas ti raznih mesta,ali nesta da je kvalitetno tesko ces naci za jeftinije.Ja sam obicno u Budi Fin,MODS-u,po Knezu tamo imas radnji,zatim Usce,Max za patike... ali jbg tu je sve kvalitetnija roba.Frutek je napisao/la:Devile de mi ba reci gdje ima ovih klosarskih radnji u BG da nisu skupe, a da nisu stvari loše meni marke nisu bitne
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Muški i ženski parfemi poznatih marki, orginal i duplo jeftiniji nego u radnji !!
info na pp
info na pp

FORZA MARŠAL !!!
Koji je to trzni centar ostao bez artikala ?hodža je napisao/la:Muški i ženski parfemi poznatih marki, orginal i duplo jeftiniji nego u radnji !!
info na pp![]()

Devil je napisao/la:Koji je to trzni centar ostao bez artikala ?hodža je napisao/la:Muški i ženski parfemi poznatih marki, orginal i duplo jeftiniji nego u radnji !!
info na pp![]()
info na pp

FORZA MARŠAL !!!
Reci javno da im se smejemo u facu.hodža je napisao/la:Devil je napisao/la:Koji je to trzni centar ostao bez artikala ?hodža je napisao/la:Muški i ženski parfemi poznatih marki, orginal i duplo jeftiniji nego u radnji !!
info na pp![]()
info na pp![]()
![]()

jeste da su mozda malo stariji model, ali sam ih dobio po smijesnoj cijeni
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Raja hocu da kupujem duboke tene, ali nikako da se odlučim, ima li iko ikakav prijedlog, po mogucnosti NIKE 

Ra`81 je napisao/la:Raja hocu da kupujem duboke tene, ali nikako da se odlučim, ima li iko ikakav prijedlog, po mogucnosti NIKE
Puno ti je bolje kupi Adidas duboke...nemogu ti opisat kako mocnih modela ima...samo malo potrazi

Prodajem Nike 6o tene za 180 KM broj 46.
Dobio sam ih iz USA,probao ih i male mi.Presle 0 metara hoda !
Zainteresovani javite se !!!

Zadnja izmjena: Zabac, dana/u 02 sep 2011, 18:32, ukupno mijenjano 4 puta.
Stranger in the night. SIDA in the morning!
Uzeo iste ovakve na skenderiji prije par dana..

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- eliminator
- Kontakt:
Zabac je napisao/la:Prodajem Nike 6o tene za 180 KM broj 46.
46 ti malo...kol'ka je u tebe noga,covjece?

47alacious je napisao/la:Zabac je napisao/la:Prodajem Nike 6o tene za 180 KM broj 46.
46 ti malo...kol'ka je u tebe noga,covjece?![]()

Mada je ovo americki kalup i manji je minimalno za pola broja.
Tako da je nekako ovo vise 45 nego 46

Stranger in the night. SIDA in the morning!
Daj prijedlog neki, ja hodao po Mostaru, svaki tržni obišao nema 10 modela dubokih, valjda će biti za koji danalacious je napisao/la:Ra`81 je napisao/la:Raja hocu da kupujem duboke tene, ali nikako da se odlučim, ima li iko ikakav prijedlog, po mogucnosti NIKE
Puno ti je bolje kupi Adidas duboke...nemogu ti opisat kako mocnih modela ima...samo malo potrazi

Ra`81 je napisao/la:Daj prijedlog neki, ja hodao po Mostaru, svaki tržni obišao nema 10 modela dubokih, valjda će biti za koji danalacious je napisao/la:Ra`81 je napisao/la:Raja hocu da kupujem duboke tene, ali nikako da se odlučim, ima li iko ikakav prijedlog, po mogucnosti NIKE
Naznam za Mostar...al' u SA imas pravo dobrih top ten dubokih patika...ima u raznim bojama..i par razlicitih "dezena"(il kako se vec kaze)

Konacno da se nakanim da napišem da me je prije jedno 3-4 mjeseca u guzvi na stepenicama neko nagazio patikom sa crnim džonom(nista mi mrze nema kad me neko nagazi). I haj ostala je fleka nekih proporcija 1 cm x 1cm dosad sam pokušao sa vimom sapunom i još svakakim hemijama, al samo je malo izblijedila mrlja je još uvijek tu i to na vrhu patike. Patika je bijela i nekako ta mrlja mi vise na qrc ide ruzno izgleda.
Pokusacu jos sa vanishom, dajte mi i vi neke prijedloge cim da pokusam da ocistim. i da dodam jos da sam cetkom rib'o, ali samo izblijedi. pretpostavljam da mi treba nesto tipa razredivac il aceton, ali necu da pokusavam.

Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 17 gostiju.