FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

teodolit
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la teodolit » 02 sep 2011, 00:43

Bio sam na nakom sjelu i poče priča o fudbalu, vamo tamo dođe Barcelona na tapetu, kad jedan on učesnika diskusije reče : " iza Barce stoji UN zato oni pobjeđuju". :D :D

Odavno nisam čuo veću glupost, hahahahahahahah :D :D :D :D

Moram priznati dobro sam se ismijao, al vidite šta radi od običnog naroda ova podmukla propaganda Madritskih očajnika, stvarno ti će ljudi radite sve da skinu Barcu s trona.
Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dusu, dali su ti je, ne pitajuci, dosao si na red kad drugih, boljih, nije vise bilo."

M. Selimovic - Tvrdjava

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 sep 2011, 00:51

teodolit je napisao/la:Bio sam na nakom sjelu i poče priča o fudbalu, vamo tamo dođe Barcelona na tapetu, kad jedan on učesnika diskusije reče : " iza Barce stoji UN zato oni pobjeđuju". :D :D

Moram priznati dobro sam se ismijao, al vidite šta radi od običnog naroda ova podmukla propaganda Madritskih očajnika, stvarno ti će ljudi radite sve da skinu Barcu s trona.
Pa dobro, ovi nasi biseri sa foruma misle da iza Barce stoje masoni, iluminati, CIA, UNICEF itd, znaci to je taj seoski mentalitet. :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 02 sep 2011, 00:57

xaviesta je napisao/la:Pa dobro, ovi nasi biseri sa foruma misle da iza Barce stoje masoni, iluminati, CIA, UNICEF itd, znaci to je taj seoski mentalitet. :mrgreen:
Nema šta, napravili ste "eru" od tri godine... Ko je onda u prošlom i par godina ovog stoljeća stajao iza nas, Zeus i ostali Bogovi :?:
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 02 sep 2011, 00:59

KB-TM87 je napisao/la:
xaviesta je napisao/la:Pa dobro, ovi nasi biseri sa foruma misle da iza Barce stoje masoni, iluminati, CIA, UNICEF itd, znaci to je taj seoski mentalitet. :mrgreen:
Nema šta, napravili ste "eru" od tri godine... Ko je onda u prošlom i par godina ovog stoljeća stajao iza nas, Zeus i ostali Bogovi :?:
pa ti si gledo finala tamo pedesetih.. ti znas najbolje ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 02 sep 2011, 01:49

teodolit je napisao/la:Bio sam na nakom sjelu i poče priča o fudbalu, vamo tamo dođe Barcelona na tapetu, kad jedan on učesnika diskusije reče : " iza Barce stoji UN zato oni pobjeđuju". :D :D

Angelina J. snima film o Inijestinim gacama, Kasparov u ormaru umjesto kralja cuva Xavija, U.Bolt s Jamajke trci u Sanchezovim kopackama. U Afganistanu u zabacenim brdima nasli 100 000 fanaticnih fanova Blaugrane. Na Novom Zelandu nasli Tasmanijskog dzavola u dresu Barselone sa Mesijevim potpisom na dresu.Iskopavajuci rusevine u Kambodzi nasli sanduk Valdesovih rukavica. U Venecueli nasli lijek prootiv side, al Real i njegovi bolesnici nikako da nadzu lijek za Barcelonu i sebe.
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 02 sep 2011, 01:53, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 02 sep 2011, 08:27

Koja ljepota...

[youtube][/youtube]

8-)

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 02 sep 2011, 14:39

bparena je napisao/la:

Angelina J. snima film o Inijestinim gacama, Kasparov u ormaru umjesto kralja cuva Xavija, U.Bolt s Jamajke trci u Sanchezovim kopackama. U Afganistanu u zabacenim brdima nasli 100 000 fanaticnih fanova Blaugrane. Na Novom Zelandu nasli Tasmanijskog dzavola u dresu Barselone sa Mesijevim potpisom na dresu.Iskopavajuci rusevine u Kambodzi nasli sanduk Valdesovih rukavica. U Venecueli nasli lijek prootiv side, al Real i njegovi bolesnici nikako da nadzu lijek za Barcelonu i sebe.
hahahaha :lol:
.

Samoubica
Kontakt:

Post Postao/la Samoubica » 02 sep 2011, 14:43

Fino je teodolit to slagao i sada ovdje dosao napisati neke gluposti da bude sam sebi vazan :lol:

U drugom slucaju mozda je to neko malo dijete izjavilo a svi vi ostali ozbiljni forumasi :mrgreen: se zakacili na to

Tako da ste sami posvjedocili koliko ste podvodljivi i koliko ne mislite :lol:

Ne smijem vise pisati jer znam da me admin budnim okom prati :D
Balet je plesna forma koju danas najčešće vidimo u izvođenju profesionalnih plesača u kazalištu ili na nekoj drugoj sceni. Kao i ostali plesovi, balet može biti grupni nastup ili solo izvedba.
Niče: "Pravi muskarac zeli dvoje: opasnost i igru."

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 02 sep 2011, 15:28

Samoubica je napisao/la:Fino je teodolit to slagao i sada ovdje dosao napisati neke gluposti da bude sam sebi vazan :lol:

U drugom slucaju mozda je to neko malo dijete izjavilo a svi vi ostali ozbiljni forumasi :mrgreen: se zakacili na to

Tako da ste sami posvjedocili koliko ste podvodljivi i koliko ne mislite :lol:

Ne smijem vise pisati jer znam da me admin budnim okom prati :D
pa tebi je svaka glupost
.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 02 sep 2011, 18:16

KB-TM87 je napisao/la: Nema šta, napravili ste "eru" od tri godine... Ko je onda u prošlom i par godina ovog stoljeća stajao iza nas, Zeus i ostali Bogovi :?:
U periodu od neke 1990. godine pa do danas, Barca je najuspjesnija ekipa u evropi,prema IFFHS-u. Tako da ne znam sta zelis reci sa te tri godine.

A kako tvoje kolege vole reci, Barca je bila dominantna i za vrijeme vladavine Francisca Franca. Nekom prostom matematikom dolazimo da zakljucka da je Zeus uz vas bio samo nekih dvadesetak godina :lol: :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

500
Kontakt:

Post Postao/la 500 » 03 sep 2011, 04:10

Spanija 3-2 Cile, Iniesta usao u drugom poluvremenu zabio i asistirao, Cecs usao u drugom i zabio dva gola :D , kakva dominacija :)
Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 03 sep 2011, 09:52

fabregas jednostavno eksplodirao u zadnje vrijeme.. e kad ste vi govorili da nam ne treba.. :twisted:
ser del barça es el millor que hi ha !

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 03 sep 2011, 09:59

Za sve one koji su podcijenili naseg golmana
[youtube][/youtube]
Visca el Barça ! Mes que un club !

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 sep 2011, 10:49

DesimaL je napisao/la:Za sve one koji su podcijenili naseg golmana
[youtube][/youtube]
Odlican video...

Colo Colo
Kontakt:

Post Postao/la Colo Colo » 03 sep 2011, 11:02

enobarca je napisao/la:
DesimaL je napisao/la:Za sve one koji su podcijenili naseg golmana
[youtube][/youtube]
Odlican video...
Strašan golman
noc je tmava, noc je horka je to spramne cas pro tebe pane Murga

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 03 sep 2011, 11:56

Valdes kao Barca mi su bili dragi sve do 2006 god. od 2006 ne podnosim ih(vas) nikako

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 sep 2011, 12:10

QUARESMA 18<<< je napisao/la:Valdes kao Barca mi su bili dragi sve do 2006 god. od 2006 ne podnosim ih(vas) nikako
naglasi od vremena totalne dominacije.
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 03 sep 2011, 12:14

Zabac je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:Valdes kao Barca mi su bili dragi sve do 2006 god. od 2006 ne podnosim ih(vas) nikako
Djeste dominatori, sta je bilo ono sa Interom... I tu ste ali izdominirani od tada boljeg protivnika...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zabac
Kontakt:

Post Postao/la Zabac » 03 sep 2011, 12:17

Arogantni je napisao/la:
Zabac je napisao/la:
Djeste dominatori, sta je bilo ono sa Interom... I tu ste ali izdominirani od tada boljeg protivnika...
inace jedan tim mora svaku utakmicu dobiti da bi bio dominantan.
Mozemo li onda reci da je Djokovic dominantan u tenisu jer ima 2 poraza u sezoni.Kao sto je i Barcelona imala te iste godine ?
Stranger in the night. SIDA in the morning!

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 03 sep 2011, 12:22

Zabac je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
Zabac je napisao/la:
inace jedan tim mora svaku utakmicu dobiti da bi bio dominantan.
Mozemo li onda reci da je Djokovic dominantan u tenisu jer ima 2 poraza u sezoni.Kao sto je i Barcelona imala te iste godine ?
Pa onda nemoj pisati od vremena totalne dominacije jer zna se sta se pod tim podrazumjeva.... Tu se podrazumjeva da ste od tada sve osvojili sto se moglo osvojiti a vi to niste uradili... Da ste pobjedili u svim utakmicama a vi to takodjer niste uradili...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 03 sep 2011, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.