NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: NFL
gdje ce otici kad ima ugovor jos 3 godine?...nece on nigdje otici i niko nece davati pare tek tako kad ima covjek ugovor...pa nisu ni Bearsi budale....on je glup jer je pristoa na onakav ugovor prije 2 godine...mislim ja njega vise brnaim jer znam da je zasluzio vise, ali ebig isto tkao kazem d ai Bearsi nisu bas tolike budle, jer on mima ugovor 3 godine, a poslije cemo vidjeti kad bude imao 33 godine koliko ce moci dobiti od nekoga...on ba uopste i nece iz Bearsa, jer mogo je to davno uraditi, ali je potpisao za mizernu lovu jer voli tu, ali kad je vidjeo da Bearsi imaju 20m ispod salary capa i kad ne zele da utrose taj novac, a jos je vidjeo da su mnogi LB i oni koji su kvalitetom daleko iza njega ipak placeni od njega, onda se odluci traziti povisicu sa naranvo produzenjem ugovora na jos par sezona... ali ponavljam ima on jos 3 godine ugovora
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
ok ali trebali bi mi povećati ugovor pošto je dobar igrač i zavređuje više 

Philadelphia
Championship
............................
Championship
Danas to jest sutra 4:30 po našem vremenu igra se samo jedna utakmice između Seattlea i Oaklanda.Kolko će Seattle da oćerupa Oakland

Philadelphia
Championship
Championship
Vozdra raja!
Nakon (ne)opravdanog dužeg odsustva sa ovih stranica evo me opet među vama na najboljem dijelu ovog foruma, a i dalje
Drago mi je vidjeti stare, standardne članove forume, a pozdravljam i one koji su se forumu priključili zadnjih mjeseci.
Da odmah pređemo na stvar: Ravensi jurišaju na SB
Pišem ovo više u nadi nego iz ubjeđenja
Otišlo je nekoliko veoma važnih igrača, a nisam siguran da su nove pridošlice dovoljne za održavanje ili poboljšanje prošlogodišnjeg nivoa, a Flacco mi ni dalje ne pokazuje da je spreman biti razlika za pobjedu kada se lome velike utakmice.
Veliki gubitak je odlazak FB-a McClaina i Rice i running game će vjerovatno biti nešto lošiji. Otišo je i TE Heap koji je bio veoma solidan. WR Mason je zamijenjen Evansom iz Billsa, a back up RB Mc Gahhee Williamsom iz Miamia.
Vjerujem da Lewis i co. i dalje spadaju u sami vrh, ali sam malo pesimističniji nego prošle sezone. Nadam se da će me pozitivno iznenaditi.
Nakon (ne)opravdanog dužeg odsustva sa ovih stranica evo me opet među vama na najboljem dijelu ovog foruma, a i dalje

Drago mi je vidjeti stare, standardne članove forume, a pozdravljam i one koji su se forumu priključili zadnjih mjeseci.
Da odmah pređemo na stvar: Ravensi jurišaju na SB

Pišem ovo više u nadi nego iz ubjeđenja

Otišlo je nekoliko veoma važnih igrača, a nisam siguran da su nove pridošlice dovoljne za održavanje ili poboljšanje prošlogodišnjeg nivoa, a Flacco mi ni dalje ne pokazuje da je spreman biti razlika za pobjedu kada se lome velike utakmice.
Veliki gubitak je odlazak FB-a McClaina i Rice i running game će vjerovatno biti nešto lošiji. Otišo je i TE Heap koji je bio veoma solidan. WR Mason je zamijenjen Evansom iz Billsa, a back up RB Mc Gahhee Williamsom iz Miamia.
Vjerujem da Lewis i co. i dalje spadaju u sami vrh, ali sam malo pesimističniji nego prošle sezone. Nadam se da će me pozitivno iznenaditi.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Ipak su Bearsi odpustili Taylora...odpustise covjeka a moraju mu platiti nema mi logike nikako majkemi...trebali su ga slijedece godine prije pocetka sezone, jer nebi morali mu tad platiti lovu.
Coltsi su odpustili Tomi Harrisa
... sta je reci?...pa zar nije zadovoljio Harris?
Coltsi su odpustili Tomi Harrisa

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
samo da kazem da ne navijam za Jetse vise sazno sam da su napravljeni od Jevreja, mislim oni su ih izumili, tako da cu opusteno pratiti sezonu i uzivati u af, i mozda odem na koju tekmu 49-ersa usput
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa
- SaltCityAttack
- Kontakt:
marseille_unique je napisao/la:samo da kazem da ne navijam za Jetse vise sazno sam da su napravljeni od Jevreja, mislim oni su ih izumili, tako da cu opusteno pratiti sezonu i uzivati u af, i mozda odem na koju tekmu 49-ersa usput
ooo gdjesi ti

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Der_Bomber
- Kontakt:
Pa i Patriots, Chargers, Eagles, Vikings, Giants, Rams, Falcons, Raiders, Browns, Bucs su isto napravljeni od Jevreja...marseille_unique je napisao/la:samo da kazem da ne navijam za Jetse vise sazno sam da su napravljeni od Jevreja, mislim oni su ih izumili, tako da cu opusteno pratiti sezonu i uzivati u af, i mozda odem na koju tekmu 49-ersa usput
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Bearsi su jako dobro prosli mogu samo reci
..Patriotsi su odpustili Meriweathera, a mi smo iskorisitli tu situaciju i sebi pridodali safetya koji nam je jako potreban...dobro znamo d anam je secondary godinama stvarao taj problem, tako da slobodno mogu reci da ce nam on biti pojacanje...vjerovatno on nece biti starter prije Majora Wighta, ali ebiga imamo drugu dvojicu koji su povredjeni prije svega Stalza, tako da smo treba;li naci adekvatnu zamjenu,a Meriweather to zaista jeste...U Patriotsima je bio dosta dobar, a vjerovatno oni danas imaju neku bolju soluciju ili su ipak novci upitanju, zbog kojih su ga odpustili..vjerovatno to sto je malo nemiran, jer je imao problema ranije i dok je ograo za Miami univerzitet, pa je imao neku tucu gdje su se i pistolji koristili td...vjerovatno ne zele placati takvog igraca
...u zadnje 3 godine pokupio je 12 lopti sto je medju cetri(4) igraca na poziciji safetya sa najvise
interceptiona u te zadnje tri godne.
Ebiga covjek je napravio zadnje dvije sezone pro bowl i prvi pick Patriotsa u 2007 godini

interceptiona u te zadnje tri godne.
Ebiga covjek je napravio zadnje dvije sezone pro bowl i prvi pick Patriotsa u 2007 godini
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
Der_Bomber je napisao/la:Pa i Patriots, Chargers, Eagles, Vikings, Giants, Rams, Falcons, Raiders, Browns, Bucs su isto napravljeni od Jevreja...marseille_unique je napisao/la:samo da kazem da ne navijam za Jetse vise sazno sam da su napravljeni od Jevreja, mislim oni su ih izumili, tako da cu opusteno pratiti sezonu i uzivati u af, i mozda odem na koju tekmu 49-ersa usput
ko im j.b mater onda, ja to podrzavat necu
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Kakvi idioti, otpustiti igraca koji je sigurno zadovoljio, a pritom pustiti Merrywethera da ode u Bearse - debilizam!
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa stace vama on?...nama je potrebniEdin TM87 je napisao/la:Kakvi idioti, otpustiti igraca koji je sigurno zadovoljio, a pritom pustiti Merrywethera da ode u Bearse - debilizam!

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
salty kani se nfl sad gledas li repku kosarkasku nemoj mi reci da nsi gledo sta uradismo hvatima danas
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ma gled'o je, ja ti kazem fekalije Jetsi, a ti mi ne vjerujesmarseille_unique je napisao/la:salty kani se nfl sad gledas li repku kosarkasku nemoj mi reci da nsi gledo sta uradismo hvatima danas

Posto navijam za sve Bostonske klubove u americkim sportovima i ovdje moju podrsku dobijaju Patriotsi, a to da li su ih osnovali jevreji ili nisu je vazno samo maloumnim i osobama sa poteskocama u razvoju.
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gledam ja jasta repku evo zna edin da pratimo tekmu ...pa imam ja brate ovdje nase sve kanale na TV normalno da cu gledati to, a NFL cemo pratiti takodjer bas kao i ti sto si pratio i kao sto ces ga pratiti...gledo sam ja kako smo mi pukli hrvate, a isto i kako su nas skijasi iz Finske odrali ebiga... sutra opet ima tekma sa Bjelorusijom tako da na posao ne idem jer je tekma po nasem oko 1:30 eto toliko sto se tice nasih reprezentacijamarseille_unique je napisao/la:salty kani se nfl sad gledas li repku kosarkasku nemoj mi reci da nsi gledo sta uradismo hvatima danas

FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- marseille_unique
- Kontakt:
Bliss je napisao/la:Posto navijam za sve Bostonske klubove u americkim sportovima i ovdje moju podrsku dobijaju Patriotsi, a to da li su ih osnovali jevreji ili nisu je vazno samo maloumnim i osobama sa poteskocama u razvoju.
nakon ovog sad sto siizjavio mogu slobodno reci da na nivou znanja oko te teme i slicnih politickih tema nisi na mom levelu, ne znam kolko imas godina i kako i sta ali mogu slobodnu reci da sto se tice toga sto sam ja reko da nemas pojma, al ne zamjerim ti nije tvoja greska sto ne znas sta govoris
Tuzlanski_Malisa
Tuzlanski_Malisa
Ja ne kontam nikako da su Bearsi pustili Chestera Taylora. Ne znam detalje, ali mi je ipak pravo nerazumljivo da neko pusti igrača koga bi čini mi se svaka ekipa poželjela kao back up RB-a. Pogotovo kad se uzme u obzir da se Forte nije uspio nametnuti kao dominirajući RB.
Ni ovo sa otpuštanjem Merrzweathera nije baš za razumjeti, ali ko što Salty reče moguće da je u pitanju i nešto što se ne vidi samo na terenu.
Ni ovo sa otpuštanjem Merrzweathera nije baš za razumjeti, ali ko što Salty reče moguće da je u pitanju i nešto što se ne vidi samo na terenu.
"Float like a butterfly, sting like a bee"
- SaltCityAttack
- Kontakt:
kako se Forte nije nametnuo kao lider?..pa covjek je jedan od najboljih zasto covjek ima uvjek preko 1000 yardi i preko 500-600 reciving yards ...nemoj zaboraviti da smo imali jako losu OL i da su Forteu lose pravili blok i on je pored toga imao svaku godinu te brojke ...razlika da Taylor je imao 2,5 yada po nosenju sto je premalooooo..on je zalsuzio da bude odpusten ipak velika mu je i plata zasto placati kad smo doveli boljeg Barbera ...neznam nisi gledao ovog Bella , ali ovaj mladi Bell ce njih sve dostici, dok Taylor ni u pripremama i pod ovom novom OL koja izgleda puno bolje nije mogao trcati...ebiga stigle su ga godine...jedino mi nije jasno jer su Bell i Barber povredjeni, pa me brine hoce li biti zdravi za prvu sedmicuTaktičar je napisao/la:Ja ne kontam nikako da su Bearsi pustili Chestera Taylora. Ne znam detalje, ali mi je ipak pravo nerazumljivo da neko pusti igrača koga bi čini mi se svaka ekipa poželjela kao back up RB-a. Pogotovo kad se uzme u obzir da se Forte nije uspio nametnuti kao dominirajući RB.
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ma pusti zna, zato on zna sta su maloumni postovi na raznoraznim temama, cini se da je on im'o neke poteskoce u razvojumarseille_unique je napisao/la:Bliss je napisao/la:Posto navijam za sve Bostonske klubove u americkim sportovima i ovdje moju podrsku dobijaju Patriotsi, a to da li su ih osnovali jevreji ili nisu je vazno samo maloumnim i osobama sa poteskocama u razvoju.
nakon ovog sad sto siizjavio mogu slobodno reci da na nivou znanja oko te teme i slicnih politickih tema nisi na mom levelu, ne znam kolko imas godina i kako i sta ali mogu slobodnu reci da sto se tice toga sto sam ja reko da nemas pojma, al ne zamjerim ti nije tvoja greska sto ne znas sta govoris

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.