Kenan Hasagic

Senad_tm87
Kontakt:

Re: Kenan Hasagic

Post Postao/la Senad_tm87 » 02 sep 2011, 14:27

Keno je najjaci golman u historiji BIH i za mene ce uvijek biti bolji od begovica jer covjek uvijek brani extra za reprezentaciju i nikada nismo izgubili zbog njega. Begovic brani jednu utakmicu dobro i vi ga dizete do neba(a znao je primiti i po 5 golova), za mene je i seha bolji od begovica, ali nema potrebe da keno silazi sa gola kad pruza i vise nego dovoljno.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 02 sep 2011, 14:28

Senad_tm87 je napisao/la:Keno je najjaci golman u historiji BIH i za mene ce uvijek biti bolji od begovica jer covjek uvijek brani extra za reprezentaciju i nikada nismo izgubili zbog njega. Begovic brani jednu utakmicu dobro i vi ga dizete do neba(a znao je primiti i po 5 golova), za mene je i seha bolji od begovica, ali nema potrebe da keno silazi sa gola kad pruza i vise nego dovoljno.
Jači je Piplica od Kene :lol: Halo bolan, nije UFC ;)
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 02 sep 2011, 14:30

Vrijeme je da ga zamijeni mlađi i bolji vratar Keno je mnogo učinio za našu repku, ali vrijeme je da priliku napokon dobije Begović koji ima mnogo veće kvalitete od Hasagića. Večeras se nadam da će Asmir dobiti svoju priliku, iako ne isključujem opciju da na gol stane Keno.
Livin' La Vida Loca ;)

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 02 sep 2011, 14:30

Senad_tm87 je napisao/la:Keno je najjaci golman u historiji BIH i za mene ce uvijek biti bolji od begovica jer covjek uvijek brani extra za reprezentaciju i nikada nismo izgubili zbog njega. Begovic brani jednu utakmicu dobro i vi ga dizete do neba(a znao je primiti i po 5 golova), za mene je i seha bolji od begovica, ali nema potrebe da keno silazi sa gola kad pruza i vise nego dovoljno.
:lol: :lol: :lol:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2011, 14:30

Ma neka je tebi Seha bolji od Begoivica pa makar. Je li i Lazar od Dzeke?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosnier
Kontakt:

Post Postao/la Bosnier » 02 sep 2011, 14:32

Jbga Keno , ali bega je bolji , sto jest jest...
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 02 sep 2011, 14:40

ajd bolan ne provaljuj se..kakav keno..ne moze u istu recenicu sa begovicem..asmir je za njega casillas..lik medju top 3 golmana premiershipa..i on kenu stavi koji moze dvije obrane po utakmici napravit i onda ga ledja zabole..toliko o susicu i njegovim izjavama kaze ko igra u prvom timu u svom klubu i ima vec 3-4 tekme iza sebe u sezoni ima prednost a begovic vec 5-6 tekmi brani i to fantasticno..pa gdje je tu logika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 sep 2011, 14:45

Asmir je svjetska klasa, ali niko ne zasluzuje prvih 11 vise od Kene,uvijek se odazivao u kakvom god stanju bila repka i ko god bio selektor Keno je uvijek tu, nije ko' neki kaze da nece vise odazavati,a ipak eto opet prihvati poziv
-RIVALDO-

Celikovac
Kontakt:

Post Postao/la Celikovac » 02 sep 2011, 14:48

Kenane nadam se da ces sto prije na zasluzen odmor u neki turski zatvor, i u zasluzenu penziju nakon sto te dozivotno iskljuce iz fudbala zbog namjestanja... To su jedini nacini da te se skine s gola u reprezentaciji...
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 02 sep 2011, 14:48

Celikovac je napisao/la:Kenane nadam se da ces sto prije na zasluzen odmor u neki turski zatvor, i u zasluzenu penziju nakon sto te dozivotno iskljuce iz fudbala zbog namjestanja... To su jedini nacini da te se skine s gola u reprezentaciji...
WTF ?! :?
Livin' La Vida Loca ;)

Senad_tm87
Kontakt:

Post Postao/la Senad_tm87 » 02 sep 2011, 14:49

admine vrati moj posljednji post . U njemu nema nikakvog neprimjerenog sadrzaja!!!!! a nakon toga ovo pobrisi. Unaprijed hvala

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 02 sep 2011, 14:50

senad_flamin je napisao/la:Asmir je svjetska klasa, ali niko ne zasluzuje prvih 11 vise od Kene,uvijek se odazivao u kakvom god stanju bila repka i ko god bio selektor Keno je uvijek tu, nije ko' neki kaze da nece vise odazavati,a ipak eto opet prihvati poziv
Sasvim je idiotski vodit diskusiju o kvalitetu izmedju Begovica koji je jedan od boljih golmana u Premiershipu i Hasagica. Osim toga, zar nije g. Susic rekao kako ce igrati samo igraci koji imaju nekoliko jakih utakmica u nogama? Svi ti argumenti padaju u vodu...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 02 sep 2011, 14:54

Ja i kazem Asmir je sigurno medju 5 golmana Engleske lige
-RIVALDO-

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 sep 2011, 15:42

Neka brani Cigo Manjgafa samo da pobijedimo... ili bar bod izvučemo...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Alfa_Muzijak
Kontakt:

Post Postao/la Alfa_Muzijak » 02 sep 2011, 15:45

ramiral je napisao/la:Neka brani Cigo Manjgafa samo da pobijedimo... ili bar bod izvučemo...
Ali zasto Papetu ovo treba i da izgubimo sa Begovicem na golu napadalo bi ga se, al sa Hasagicem, jos da primi neki pacerski go, pa razapecemo ga novinari i mi na krstu!
NEW YORK - PARIS - PECKHAM

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 02 sep 2011, 15:49

Realno gledajući kakav smo mi većina narod bilo ko da pogriješi naći će mu se razlog za psovanje, pljuvanje, nipodaštavanje, vrijeđanje pa makar i rođeni brat bio na terenu... znaš nas ...bo ti nas...

A večeras ako Keno skine kakav zicer svi će poletjeti na ovu temu i hvaliti odbranu, samo što mu ne čučnu pred noge, a kojim slučajem da brani Begović i pogriješi ovi što ga dižu u nebesa bi mu hebavali od do...
takvi smo mi... nažalost.
Begović je bolji, brani u svemirskoj ligi, kvalitetniji tu i tamo ali ovdje se traži iskustvo i ne mogu vjerovati da će Sušić rizikovati sa Kenom nauštrb sebe, štab ima najbolji uvid u situaciju i zato večeras ova odluka...
Zato momci sretno do pobjede
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

space
Kontakt:

Post Postao/la space » 02 sep 2011, 15:58

keno je legenda,mozemo pricat sta zelimo,ali mislim da su protiv kene samo ovi mladji koji su poceli pratit fudbal prije neke 3 god. Iskreno moja zelja je Begovic,ali keno ce branit do kraja ovog ciklusa i oprostit ce se...ako izborimo EP mislim da ce biti rezervni golman...

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 sep 2011, 17:57

Keno sretno veceras. Da pobijedimo, pa opet s tobom i u Zenici ;) Uostalom nikad nas i nisi razocarao.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 sep 2011, 17:58

szlaja je napisao/la:Keno sretno veceras. Da pobijedimo, pa opet s tobom i u Zenici ;) Uostalom nikad nas i nisi razocarao.
Sta si onda ocekivao u Tirani, ako te nije razocarao?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 02 sep 2011, 18:00

Cartman je napisao/la:
szlaja je napisao/la:Keno sretno veceras. Da pobijedimo, pa opet s tobom i u Zenici ;) Uostalom nikad nas i nisi razocarao.
Sta si onda ocekivao u Tirani, ako te nije razocarao?
Eh i Maradoni je JEDNOM Ivkovic "uhvatio penal". Jel to znaci da Maradona nije nikakav igrac bio???
Zadnja izmjena: szlaja, dana/u 02 sep 2011, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.