NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ha ha ha,vi ste najzaostaliji forumasi koje poznajem,opet cu se ja najslade na kraju nasmijati,HA HA,jos jednom,volite laz i samo laz,necete priznati istinu,a toliko imate kulture i pismenosti kada sve budete tacno saznali da se necete ni osvrnuti na vrijedanja koja ste mi poslali sto sam vam ukazivao na istinu,zao mi je da ima jos uvijek toliko necivilizovanih ljudi i to jos koriste internet,za mnoge vas to jos nebi tebalo da ima ni nassa.
Zadnja izmjena: Dzin, dana/u 01 sep 2011, 18:06, ukupno mijenjano 1 put.
[quote="Dzin"]Ha ha ha,vi ste najzaostaliji forumasi koje poznajem,opet cu se ja najslade na kraju nasmijati,HA HA,jos jednom,volite laz i samo laz,necete priznati istinu,a toliko imate kulture i pismenosti kada sve budete tacno saznali da se necete ni osvrnuti na vrijedanja koja ste mi poslali sto sam vam ukazivao na istinu,zao mi je da ima jos uvijek toliko necivilizovanih ljudi i to jos koriste internet,za mnoge vas to jos nebi tebalo da ima ni nassa.
Bolje se malo pobrinite za ljepote Gradacca kojeg unistavaju ljudi oko vas,koji vole grad i Zvijezdu,ali privdno da bi se dokopali funkcije da uniste,takvi ste vi lakovjernici,eto vam sada jezero,bitni je Damjanovic,samo vam skrecu paznju sa problema koje prave,he he
Bolje se malo pobrinite za ljepote Gradacca kojeg unistavaju ljudi oko vas,koji vole grad i Zvijezdu,ali privdno da bi se dokopali funkcije da uniste,takvi ste vi lakovjernici,eto vam sada jezero,bitni je Damjanovic,samo vam skrecu paznju sa problema koje prave,he he
- husein veličanstveni
- Kontakt:
Tebi je izgleda ova žega udarila u glavu.Dzin je napisao/la:Dzin je napisao/la:Ha ha ha,vi ste najzaostaliji forumasi koje poznajem,opet cu se ja najslade na kraju nasmijati,HA HA,jos jednom,volite laz i samo laz,necete priznati istinu,a toliko imate kulture i pismenosti kada sve budete tacno saznali da se necete ni osvrnuti na vrijedanja koja ste mi poslali sto sam vam ukazivao na istinu,zao mi je da ima jos uvijek toliko necivilizovanih ljudi i to jos koriste internet,za mnoge vas to jos nebi tebalo da ima ni nassa.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
aaa estakfirulah majmuna svoje vrste dzin zalizani

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sve vam zalizano oko vas,ne vidite smradove

- SledgeHammer
- Kontakt:
Ti si drug fakat bolestanDzin je napisao/la:Dzin je napisao/la:Ha ha ha,vi ste najzaostaliji forumasi koje poznajem,opet cu se ja najslade na kraju nasmijati,HA HA,jos jednom,volite laz i samo laz,necete priznati istinu,a toliko imate kulture i pismenosti kada sve budete tacno saznali da se necete ni osvrnuti na vrijedanja koja ste mi poslali sto sam vam ukazivao na istinu,zao mi je da ima jos uvijek toliko necivilizovanih ljudi i to jos koriste internet,za mnoge vas to jos nebi tebalo da ima ni nassa.
Trust me, I know what I'm doing !!!
veoma veoma teskoSledgeHammer je napisao/la:Ti si drug fakat bolestanDzin je napisao/la:Dzin je napisao/la:Ha ha ha,vi ste najzaostaliji forumasi koje poznajem,opet cu se ja najslade na kraju nasmijati,HA HA,jos jednom,volite laz i samo laz,necete priznati istinu,a toliko imate kulture i pismenosti kada sve budete tacno saznali da se necete ni osvrnuti na vrijedanja koja ste mi poslali sto sam vam ukazivao na istinu,zao mi je da ima jos uvijek toliko necivilizovanih ljudi i to jos koriste internet,za mnoge vas to jos nebi tebalo da ima ni nassa.

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SledgeHammer
- Kontakt:
Odakle tebi drug pravo da se na takav način bilo kome obraćaš, ne možeš ti voliti Zvijezdu više nego bilo koji drugi navijač Zvijezde... bilo kakvi šaljivi komentari nemogu naškoditi našoj Zvijezdi, niti će ona zbog toga ispasti... Više štete mogu napraviti komentari u kojima se napada Jović. Sjetite se u kakvom stanju je čovjek zatekao klub kada je došao i šta je napravio do kraja sezone... To što je loše krenulo u ovoj sezoni nemora značiti da će tako i porajati, treba ljudima dati vremena i svu moguću podršku. Takođe da napomenem da nije tako davno bilo kada su svakojaki verbalni napadi i komentari iz kluba otjerali Ninkovića, sa kojim se Zvijezda izvukla iz gliba i mahalskih liga i čovjeka pod čijom trenerskom palicom su izrasli vrhunski igrači: Džeko, Štilić, Haris Bešlija idr.tulio je napisao/la:SVI ONI KOJI SE ZAJEBAJU NA RACUN ZVIJEZDE NEK MI SE NAPUSE K.... ZAR NIJE DOVOLJNO STO NAM IDE LOSE
PS: zna se koji je glavni problem Zvijezde, kome je Ninković smetao jer je izgubio svoju poziciju i moć u klubu, a zatim rasprodao one igrače koje je Ninković doveo, svi ti igrači danas igraju zapaženu ulogu u svojim klubovima... I sada je tom istom umanjena moć u klubu i dešava se to što se dešava... dok je on u klubu nama nema napretka
Zadnja izmjena: SledgeHammer, dana/u 02 sep 2011, 01:54, ukupno mijenjano 1 put.

Ima ba i ljepših tema za komentarisati, npr. da li će zaigrati i kako odigrati ako zaigra Husić za repku,...
ma sta ce igrat, taj ti lopte ne zna ustopat.osim brzine nema nikakvih predispozicija za pohvalit...sony_91 je napisao/la:
Ima ba i ljepših tema za komentarisati, npr. da li će zaigrati i kako odigrati ako zaigra Husić za repku,...
vedo 2
nisu ba ni ovi ostali bolji od njega, sve je to tu neđemmmirza je napisao/la:ma sta ce igrat, taj ti lopte ne zna ustopat.osim brzine nema nikakvih predispozicija za pohvalit...sony_91 je napisao/la: Ima ba i ljepših tema za komentarisati, npr. da li će zaigrati i kako odigrati ako zaigra Husić za repku,...
vedo 2
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Džine jesil to ti. Auuuuuuuuuuuuuu svakakvih budala ovdje ima. Okrenite se zvijezdi a ne vrijeđanjima. Prije par godina igrali ste po zabitima i imali ste jednu bašču. Ima ovdje dosta djece koja svršavaju po tastaturi i koja ništa drugo ne znaju osim da vrijeđaju. Pitao sam Džina jeli to i Transfermarkt laže i još nisam dobio odgovor.
ja sam to govorio zato sto garantujem da smo sa mesijem bar za nijansu bolji i stojim iza toga .a cvile je medu nama i to bar sa dva nicka bas je smecarpiroman001 je napisao/la:majko draga,kakav damjanovic i pm,sta ti seven lupas,ti to glavni na forumu a? ajde ba ljudi opustite se.i ti astra vazda mesija spominjes j... ti on pleme sta je on napravio.o cemu pricamo ljudi.jesmo li zaostali toliko da nevidimo neke stvari.alo.cvile smrdljivi i usrani zalizana ovco napolje,mrs u vinkovce,garantujem da je medu nama,jer upravo on je taj koji cita sve ove komentare i prenosi upravi i sad da vam kazem da su doru stavili na transfer listu zbog nekog realnog komentara na fb,smeta ima sto covjek voli zvijezdu pa je javno rekao svoje misljenje.evo citam na gracanici neki forum kletu se u njega.drugo brzi u gradini a tako smo ga otjerali zbog nekih gluposti i sve je to napakovao zalizani.i jos domacih kojih imamo da nepisem.sta je s vasilica.alimanovica.brkovica.beslije.karica.savica.ostrakovica.kodre.corica.svi igraju zapazenu rolu a nama nisu bili dobri.j... vas ba cvile najvece smece sto je doslo u gradacac sve je to njegovo maslo,itd,itd

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
- SledgeHammer
- Kontakt:
Ja lično vjerujem u malog Husića, ima u njemu potencijala... samo je još mlad i neiskusan - toliko da potpada pod uticaj publike. Znao je on odigrati dobrih partija i to na krilima podrške iz publike, a bogami i da se izgubi nakon par loših poteza i gromoglasnog negodovanja navijača... Treba malom dati podršku i nakon loših poteza, koliko radi njegovog samopouzdanja toliko i radi stabilnosti tima... Ista stvar se dogodila i malom Vedi, za kojeg mislim da još ima šanse da izraste u vrsnog igračasony_91 je napisao/la:
- husein veličanstveni
- Kontakt:
U avazovom sportu čitam da je Damjanović pristupio Zvijezdi i da u nedjelju protiv Travnika igraju prijateljsku.
Kome će mo vjerovati Džinu ili novinama.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
husein veličanstveni je napisao/la:U avazovom sportu čitam da je Damjanović pristupio Zvijezdi i da u nedjelju protiv Travnika igraju prijateljsku.
pa džinu naravno, on ima izravnu vezu sa Darijom i zove ga svakih pola sata da pita gdje je potpisao

ma nije ba sta ce on na forumu to bi bilo njemu ispod casti hehehe ako je i imaastra1922 je napisao/la:ja sam to govorio zato sto garantujem da smo sa mesijem bar za nijansu bolji i stojim iza toga .a cvile je medu nama i to bar sa dva nicka bas je smecarpiroman001 je napisao/la:majko draga,kakav damjanovic i pm,sta ti seven lupas,ti to glavni na forumu a? ajde ba ljudi opustite se.i ti astra vazda mesija spominjes j... ti on pleme sta je on napravio.o cemu pricamo ljudi.jesmo li zaostali toliko da nevidimo neke stvari.alo.cvile smrdljivi i usrani zalizana ovco napolje,mrs u vinkovce,garantujem da je medu nama,jer upravo on je taj koji cita sve ove komentare i prenosi upravi i sad da vam kazem da su doru stavili na transfer listu zbog nekog realnog komentara na fb,smeta ima sto covjek voli zvijezdu pa je javno rekao svoje misljenje.evo citam na gracanici neki forum kletu se u njega.drugo brzi u gradini a tako smo ga otjerali zbog nekih gluposti i sve je to napakovao zalizani.i jos domacih kojih imamo da nepisem.sta je s vasilica.alimanovica.brkovica.beslije.karica.savica.ostrakovica.kodre.corica.svi igraju zapazenu rolu a nama nisu bili dobri.j... vas ba cvile najvece smece sto je doslo u gradacac sve je to njegovo maslo,itd,itd

mislim da bi rulja trebala otic malo na trening i trazit od igraca odgovore zasto takvi rezultati pa da cujemo njihov odgovor a ako kazu da je do jovica pitamo i njega zasto a ja mislim da on ima odgovore na nasa pitanja za njega jer sam cuo da ga ne ispostuju ono sto im on kaze sta da rade na terenu pa ako je tko zainteresovan da ide samnom neka se javi na pp
ajmo mudonje da vas cujem ko ide

mislim fatko da treba sacekati jos olimpik i onda ako izgube dignut sve na noge i na trening,nesto ce se morat poduzet 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
bolje sačekati srijedu i utakmicu sa Omladincem, a naši su na Kupresu mislim ovih dana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.