Španija-Britanija 99%-1%...Španci će protiv Denga i kompanije nastaviti seriju pobjeda..jači su za 3 klase i očekujem jedno "trpanje"

...20+...
Srbija-Izrael 90%-10%...Nema šta favoriti smo ovde,jači ,kvalitetniji..samo nesmijemo neozbiljno shvatiti i opuštati se (kao protiv Letonaca

)...Izrael će parirati možda 2/4 kao u prva dva meča,ali kasnije nema šta da traži...biće 10 + za Srbiju
Portugal-
Poljska 40%-60%..Jedinstvena šansa i za jedne i druge da se spase "fenjera" grupe..Ipak mislim da je Poljska kvalitetnija i da će uzeti ovo,možda i ubjedljivo

.
Letonija-
Italija 35%-65%..Italijani su favoriti na papiru,samo zbog NBA tria...mada uopšte nism impresioniran sa njima,,,Letonci s druge strane neugodni do jaja,ikoliko ih krene šut ,a italijani ne uzvrate dobrom odbranom...mogu da pobjede...Veće šanse dajem Azurima,mada ni pobjeda Letonije nije nemoguća
Turska-
Litvanija 30%-70%...Turci su imali dve zaista prelake uvodne utakmice,ali protiv domaćina nemaju šta da traže...Sigurna pobjeda Litvanije,koja će dokazati da Turska ipak ne može mnogo u duelima sa jačim ekipama(naravno kad ne igra kod kuće

)..10+ za Litvaniju.
Francuska-Njemačka 52%-48%....Možda su Francuzi blagi favoriti zbog više kvalitetnih igrača,šire klupe...ali Njemci su me dosad impresionirali...i mislim da će dobiti ovo večeras ...Francuzi su uvjek pogube protiv disciplinovanih timova

GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...