EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
da da, prenose se bodovi od ovih sto pralaze iz grupe, pa se onda ukrsta sa drugom grupom i tamo igra svako sa svakim...Znaci, kad prodjes grupu, imas jos 3 utakmice do polufinala!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Valjda neam pojma tako bi trebalo i onda iz tih prolaze valda po dva tima ja mislim da je tako a mozda i nije takoDabar je napisao/la:E hvala.jel znači opet se formiraju 2 grupe po 6...meho-medo je napisao/la:Znaci 3 iz svake grupeDabar je napisao/la:koliko ekipa prolazi u 2. krug?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
2 najbolja (sa najvise bodova) iz nove grupe od po 6 ekipa idu u polufinale... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Kaman 17 skokova protiv Italijana
Koliko bi imao protiv nas,jedno 30
Nowitzki 12 skokova
Bargnani razocarao,nista od njega,Galinari i Bellineli sami postigli polovinu koseva za Italiju,ali sta ce kad su ostatak ekipe klocevi

Koliko bi imao protiv nas,jedno 30

Nowitzki 12 skokova

Bargnani razocarao,nista od njega,Galinari i Bellineli sami postigli polovinu koseva za Italiju,ali sta ce kad su ostatak ekipe klocevi

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Njemačka stisnula u zadnjoj četvrtini i to je ključčno za pobjedu
Philadelphia
Championship
............................
Championship
to je to, hrvatska lagano gubi.. ide se sad po medalju. nema druge!
sve po planu !
sve po planu !
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Uzese Makedonci Hrvate.
78-76

-
- Kontakt:
jel ovo dobro ili lose za nas?dubrava je napisao/la:to je to, hrvatska lagano gubi.. ide se sad po medalju. nema druge!
sve po planu !
Makedonija-Hrvatska 78-76
Biti će sada gadno u toj skupini još protiv BIH,CG i Grčke igrat
Biti će sada gadno u toj skupini još protiv BIH,CG i Grčke igrat
Zadnja izmjena: AVFC, dana/u 01 sep 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.
Philadelphia
Championship
Championship
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Draper učinio medvjeđu uslugu svojoj ekipi. Izgubio je čistu loptu na 30-ak sekundi do kraja (kod rezultata 76:76), a na suprotnoj strani rutiner Ilievski zabio za +2.
Niko nije smio opucati po košu u zadnjem napadu, pa je Bogdanović mor'o iz yebene situacije pucati za pobjedu.
Makedonija dobila Hrvatsku, bilo je nekih čudnih odluka ljudi u crnom, al' Hrvatska je morala iskoristiti +12 koje je imala u 3. četvrtini.
Bo Mccaleb briljantan, Ilievski odličan. Dodajmo im Gečevskog i Antića i imamo jednu dobru ekipu. Kod Hrvatske Draper najefikasniji, al' je zezn'o taj napad koji ih je na kraju i koštao pobjede.
Prva pobjeda Makedonije protiv Hrvatske. Bgm se ovdje sve zakomplikovalo.
Niko nije smio opucati po košu u zadnjem napadu, pa je Bogdanović mor'o iz yebene situacije pucati za pobjedu.
Makedonija dobila Hrvatsku, bilo je nekih čudnih odluka ljudi u crnom, al' Hrvatska je morala iskoristiti +12 koje je imala u 3. četvrtini.
Bo Mccaleb briljantan, Ilievski odličan. Dodajmo im Gečevskog i Antića i imamo jednu dobru ekipu. Kod Hrvatske Draper najefikasniji, al' je zezn'o taj napad koji ih je na kraju i koštao pobjede.
Prva pobjeda Makedonije protiv Hrvatske. Bgm se ovdje sve zakomplikovalo.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
pa i dobro a i lose dobro jer do kraja ce biti gusto za sve ekipe a da su hrvati pobjedili izbacili bi makedonce iz kombinacija ovako svi imaju sanse izuzev finske
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja navijam za obje ekipe tako da ne znam sta da kazem..Elmar78430 je napisao/la:jel ovo dobro ili lose za nas?dubrava je napisao/la:to je to, hrvatska lagano gubi.. ide se sad po medalju. nema druge!
sve po planu !
naravno da sam nanerviran malo s ovim porazom hrvatske, ali je to takav tim od 95. tu nema pomoci..ima, da nema vrankovica i da ne rotira 11 igrača..
no dobro, sad sam siguran da se medalja osvaja

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Obori me samo rvatska na kladionici,daBogda ispali,retardi jedni 

Eh da se kosarka igra 3 na 3, bili bi bez premca, ali za nesto bolje je potrebno daleko vise od 3 kvalitetna igracaDylan Dog je napisao/la:Kaman 17 skokova protiv Italijana![]()
Koliko bi imao protiv nas,jedno 30![]()
Nowitzki 12 skokova![]()

od ovih ostalih jedino Mancinelli moze proci, ovo ostalo

gdje su Fucka, Basile, Bulleri...

Makedonci uzese Hrvatsku, drago mi je zbog njih, i juce su bili na pragu pobjede, ali ne predjose ga
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Formiraju se 2 grupe po 6 ekipa, iz svake grupe dalje idu 4 ekipe, koje se ukrstavaju i daju parove 1/4.marconato je napisao/la:2 najbolja (sa najvise bodova) iz nove grupe od po 6 ekipa idu u polufinale...

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Komentar sa jednog hrvatskog portala kakav tretman Draper zasluzuje

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Hrvatsku ako ne dobijemo preko 10 razlike nula smo , ekipa je losa za nepovjerovati oni su trebali izgubiti od Finske koju ce bosna zalediti na -15 . Svaka iole jaca reprezentacija sa pola snage Hrvatsku da razbije , ne smijem pomisliti sta bi bilo protiv Spanije , Srbije .... Njemacka je medju favoritima za medalju , jer ne mogu izgubiti mec kada se udje u egal zavrsnicu . Spanija osvaja bez pola muke ovo EP realno niko im nije ni blizu . Hrvatska umrite pao sam samo na vama hebem vam sve !!!
I ja sam samo na njima,daBogda se raspali od neke bolestihamid je napisao/la:Hrvatsku ako ne dobijemo preko 10 razlike nula smo , ekipa je losa za nepovjerovati oni su trebali izgubiti od Finske koju ce bosna zalediti na -15 . Svaka iole jaca reprezentacija sa pola snage Hrvatsku da razbije , ne smijem pomisliti sta bi bilo protiv Spanije , Srbije .... Njemacka je medju favoritima za medalju , jer ne mogu izgubiti mec kada se udje u egal zavrsnicu . Spanija osvaja bez pola muke ovo EP realno niko im nije ni blizu . Hrvatska umrite pao sam samo na vama hebem vam sve !!!

Vranković radi očigledne gluposti te zatim svađa što se dogodila na treningu prije susreta sa Makedoncima odmah sam znao da će ta svađa uvelike utjecat na momčad...Vranković katastrofa rotira igrače zajebava se sa igračima koji su trebali ostati kod kuće
Philadelphia
Championship
Championship
nisu ovo Hrvati, čamuga kod nas nema.
to je Zagorac zaspo na plazi u Makarskoj
vidiš šta nam serviraju, **** čamugu su nam uvalili. Nije to ništa šta nam se sprema u nogometu, za koju god. možemo fino na COPA America.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.