EP Litvanija 2011
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP Litvanija 2011
Mislio sam na ove koji igraju u Evropi. 

- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa i da cete lakse cuvati Parkera nego Dirka,sto opet nije tacno po ovome sto Parker igra na ovom prvenstvu,gdje je tu Batum,za njega vam je rijesenje ni manje ni vise nego kriminalac Keselj i Bjelica koji nemaju sta traziti u tom matchup-ubraoolyo je napisao/la:Sigurno da cemo lakse cuvati Parkera nego Dirka.Slatinash_7 je napisao/la:@Texi
Kazes nema cuvara za Dirka i kompaniju a to kao za Parkera imate?
U najmanju ruku smijesno reci da cete 100% dobiti francuze,oni su jako veliki zalogaj pokazat ce to protiv Srbije sigurno pa i nek izgube,to ce se desiti samo zato sto su imali los dan jer samo tako oni u gube tekme jer su previse fizicki jaki da bi ih neko na njihov dobar dan dobio sem Spanjolaca,nebitno zona ovo ili ono ljudi kad igraju oni igraju skacu,sutaju prolaze, i to ne samo kad imaju dobar nego cak i kad imaju solidan dan...
Jeste smijesno reci da cemo 100% dobiti Francuze ali je jos smjesnije reci da ce oni dobiti nas. Drugi smo u Evropi, cetvrti u svijetu (iako smo i tu zaslzuili makar drugo mjesto). Kakve oni rezultate imaju? Imamo najboljeg selektora na prvenstvu i jednog od najboljih svjetskih trenera. Imamo sistem i najbolji tim od svih ekipa. Imamo najboljeg evropskog igraca.
Skacu, sutaju, prolaze... a sta mi radimo? Igramo napamet, bacamo loptu u vazduh i molimo Boga da udje u kos? Ne bih rekao...
Francuzi nemaju medalje jer im nije bilo Parkera,Noaha i pola ostale ekipe koja je sada tu...Bilo kako bilo sve ce se vidjeti uskoro ja mislim da su sanse u najmanju ruku 50-50 a vi kako god hocete...
I zaboravi reci vi igrate vise mozgom nego fizikalijama a sad kad oni imaju mozga(citaj Parkera te vrlo dobro Albicya) u velikoj ste opasnosti
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Fukare Slatina i Modra blatina
Srbija objektivno nema kvalitet kao sto to recimo ima: Francuska, Spanija pa i donekle Litvanija... Ali zato imaju vjerovatno najjacu timsku igru na ovom EP... Upravo ova timska igra ce ih dovesti veoma daleko na EP...
Sigurno ne u finale ali u borbu za 3. mjesto hoce... Ne u finale jer je to rezervisano za Francusku i Spaniju osim ako se nekim slucajem ne ukrste ranije ove dvije reprezentacije koje kvalitetom odskacu od ostalih...
A sad dalje... Ja nevidim koga to Srbija ima da moze cuvati Parkera a da ovaj neda barem 20-25 poena i jedno 6-7 asistencija... Teodosic to ne moze sigurno a ni veoma dobri def. igrac Markovic...
Noah je barem 2 klase ispred Krstica tako da i tu Franci imaju veliku prednost, a da ne govorim koliko je Noah bolji od onoga sto igra sad za Barcelonu...
Boris Diaw, Batum i Pietrus su provjereni NBA igraci i kao takvi su sigurno bolji od ovih sto ih ima Srbija...
Znaci petorka Franca je bolja barem 2-3x od petorke Srbije... Doduse i klupa Francuske je bolja nego klupa Srba...
Jedini segment u kojem su Srbi puno bolji od Francuza je ta timska igra koju ovi osim Parkera i nemaju... I tu Srbija treba traziti sansu a tu ce biti svakako sanse...
Dalje Srbi ce zgaziti Njemce... IStina Dirk, Kaman i Jagla ce sami zabiti oko 50-60 koseva ali zato ovi ostali nece nista... Mozda ovi ostali zabiju jedno 20-25 koseva...
Kao sto sam ranije napisao Srbe vidim u borbi za 3. mjesto sa Litvanijom...
Ta
Sigurno ne u finale ali u borbu za 3. mjesto hoce... Ne u finale jer je to rezervisano za Francusku i Spaniju osim ako se nekim slucajem ne ukrste ranije ove dvije reprezentacije koje kvalitetom odskacu od ostalih...
A sad dalje... Ja nevidim koga to Srbija ima da moze cuvati Parkera a da ovaj neda barem 20-25 poena i jedno 6-7 asistencija... Teodosic to ne moze sigurno a ni veoma dobri def. igrac Markovic...
Noah je barem 2 klase ispred Krstica tako da i tu Franci imaju veliku prednost, a da ne govorim koliko je Noah bolji od onoga sto igra sad za Barcelonu...
Boris Diaw, Batum i Pietrus su provjereni NBA igraci i kao takvi su sigurno bolji od ovih sto ih ima Srbija...
Znaci petorka Franca je bolja barem 2-3x od petorke Srbije... Doduse i klupa Francuske je bolja nego klupa Srba...
Jedini segment u kojem su Srbi puno bolji od Francuza je ta timska igra koju ovi osim Parkera i nemaju... I tu Srbija treba traziti sansu a tu ce biti svakako sanse...
Dalje Srbi ce zgaziti Njemce... IStina Dirk, Kaman i Jagla ce sami zabiti oko 50-60 koseva ali zato ovi ostali nece nista... Mozda ovi ostali zabiju jedno 20-25 koseva...
Ta
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
hrvati kilavo krenuli. nadam se da ce uzeti makedonce. Bitno nam je da se ne vade na nama...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Arogantini kakve si gluposti napisao to ti ne mogu ni opisati!!!
Mes Que Un Club
Ja koliko znam,u drugu fazu se prenose bodovi protiv onih selekcija koje su takodje prosle,tako da ce njima biti bitno da nas pobjede kako god,svedno je nama ko ce ovdje dobiti,mozda i Hrvati ne prodju,sve je u ovoj grupi u 5 deka,Grci malo odskacu,ali nista posebno._dreamer_ je napisao/la:hrvati kilavo krenuli. nadam se da ce uzeti makedonce. Bitno nam je da se ne vade na nama...
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
De opisi ukratko da znam u cemu grijesim...amertiger je napisao/la:Arogantini kakve si gluposti napisao to ti ne mogu ni opisati!!!
Dusane Ivkovicu...
Zadnja izmjena: Arogantni, dana/u 01 sep 2011, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
Bojan Bogdanovic najbolji bek suter na prvenstvu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
Ja sam otprilike zadovoljan.Iako je igra tek na momente podsetila na Srbiju i ono sto ona moze zabelezena je ponovo jedna rutinska pobeda.Tesko je nakon onakvog starta utakmice da ti nastavis,logican sled je da se igracki opuste ako se ne reaguje pravovremeno,i tu bi Duda trebao imati najvise posla.
Tim jos nije dostigao puni kapacitet,lepo je da neko uvek iskoci u prvi plan,juce je to bio Markovic,danas je to bio Paunic,i to me raduje,da nismo igracki limitirani na 5-6 igraca vec da svih 11 igraca,posto Bobi jos nije ulazio zna svoju rolu,a ne sumnjam da je i Bobi zna.
Tepic me odusevljavava za sada na pocetku prvenstva,losa sezona je iza njega,pa sam se pribojavao kako ce da odreaguje ali ovo sto je pokazao u ove dve utakmice je odlicno.Najveci minus za sada u ove dve utakmice moze da stoji pored imena Nemanja Bjelica.Imao je on tu izuzetno nezgodnu povredu sake,ali ocekivao sam bolju rolu.
Tim jos nije dostigao puni kapacitet,lepo je da neko uvek iskoci u prvi plan,juce je to bio Markovic,danas je to bio Paunic,i to me raduje,da nismo igracki limitirani na 5-6 igraca vec da svih 11 igraca,posto Bobi jos nije ulazio zna svoju rolu,a ne sumnjam da je i Bobi zna.
Tepic me odusevljavava za sada na pocetku prvenstva,losa sezona je iza njega,pa sam se pribojavao kako ce da odreaguje ali ovo sto je pokazao u ove dve utakmice je odlicno.Najveci minus za sada u ove dve utakmice moze da stoji pored imena Nemanja Bjelica.Imao je on tu izuzetno nezgodnu povredu sake,ali ocekivao sam bolju rolu.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Egal utakmica izmedju Njemacke i Italije za sada
Ono sto mogu primjetiti da Bargnani dobiva premalo lopti
Ono sto mogu primjetiti da Bargnani dobiva premalo lopti
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Sve je to isto vazilo i za Spance prosle god. na SP, pa ih Teo ohladi tricom sa 8 m. Mogao je i Duda pozvati Rakocevica, Jarica, Stojakovica, Radmanovica, Milicica...pa da se i mi sirimo kako imamo tog i tog, a to sto nam je atmosfera i timska igra 0 bodova, nikom nista,,,Arogantni je napisao/la:Srbija objektivno nema kvalitet kao sto to recimo ima: Francuska, Spanija pa i donekle Litvanija... Ali zato imaju vjerovatno najjacu timsku igru na ovom EP... Upravo ova timska igra ce ih dovesti veoma daleko na EP...
Ta

Zato, zbog takve 'price' bas volim sto igra jedan Paunic, Markovic...koji kad to niko ne ocekuje za 10 min na parketu postigne 10 poena, ukrade 5-6 lopti...

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jest ali toj ekipi Spanije nije igrao ni Calderon ni Ibaka jedan fantastican odbrambeni igrac prije svega, a mislim da ni Pau nije igro a on je brat bratu barem 40-50% Spanije...marconato je napisao/la:Sve je to isto vazilo i za Spance prosle god. na SP, pa ih Teo ohladi tricom sa 8 m. Mogao je i Duda pozvati Rakocevica, Jarica, Stojakovica, Radmanovica, Milicica...pa da se i mi sirimo kako imamo tog i tog, a to sto nam je atmosfera i timska igra 0 bodova, nikom nista,,,Arogantni je napisao/la:Srbija objektivno nema kvalitet kao sto to recimo ima: Francuska, Spanija pa i donekle Litvanija... Ali zato imaju vjerovatno najjacu timsku igru na ovom EP... Upravo ova timska igra ce ih dovesti veoma daleko na EP...
Ta![]()
Zato, zbog takve 'price' bas volim sto igra jedan Paunic, Markovic...koji kad to niko ne ocekuje za 10 min na parketu postigne 10 poena, ukrade 5-6 lopti...
Na poluvremenu:
Hrvatska-Makedonija 37-41
Italija-Njemačka 30-36
Ukrajina-Slovenija 20-41
Poljska-Litva 38-53
Hrvatska-Makedonija 37-41
Italija-Njemačka 30-36
Ukrajina-Slovenija 20-41
Poljska-Litva 38-53
Philadelphia
Championship
............................
Championship
............................
A hebo taj tim kad ti je jedan igrac 50 % ekipe!
U vecini slucajeva prednost ima kolektiv u odnosu na pojedince... 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Nemam sad bas vremena...marconato je napisao/la:A hebo taj tim kad ti je jedan igrac 50 % ekipe!U vecini slucajeva prednost ima kolektiv u odnosu na pojedince...
Odo gledati moju omiljenu selekciju poslije moje drzave naravno a to je Italija koja se dobro drzi sad zasad sa jacom Njemackom...
Hebo ne hebo taj tim al vidjeces ako se susretnu Srbija i Spanija da ce ih ova sadasnja Spanija rasuti koja je barem 70-80% kvalitetnija nego ona sa SP...koja je igrala bez ova 3 ajmo reci sada kljucna igraca naravno pored Navarra, Rudya i mladjeg Gasola...
A to sto si napisao tih nekoliko igraca vjerujem da bi se samo mozda odazvao Milicic ako uopste taj frajer vise igra negdje... Dugo za njega moram priznati da nisam cuo neku vijest... Al sto jest jest obecavao je puno... i mozda Jaric... A ovi ostali nebi se sigurno ni odazvali kao i oni kod Slovenaca..
Vidim da nisi upucen, Rakocevic i Milicic su 'molili' Dudu da ih pozove u ekipu, a ovaj nije htio ni da cuje! Prvog, zato sto se nije odazvao 2009-te, a drugog, zato sto narusava atmosferu...Za Radmanovica i Stojakovica nisam siguran dal' bi se odazvali, a Jaric nam realno nije ni potreban!
Meni je najvise zao Velickovica, jer sa njim imamo dodatni kavlitet!

koliko ekipa prolazi u 2. krug?
Isto koliko i ne prolazi... 

Znaci 3 iz svake grupeDabar je napisao/la:koliko ekipa prolazi u 2. krug?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
E hvala.jel znači opet se formiraju 2 grupe po 6...meho-medo je napisao/la:Znaci 3 iz svake grupeDabar je napisao/la:koliko ekipa prolazi u 2. krug?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.