FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- storm_raider
- Kontakt:
Re: Zeljo TV
Pa realno ako budemo cekali, cekacemo jos jednu sezonu najvise. 

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
jao ...dobra vam ova Baka xD..A iOsim..Igramo na najboljem stadionu u BiH..a i ovaj Manijak preziva se Čelik xD...
P.S 2 i 3 video isti
P.S 2 i 3 video isti
A C A B !
-
- Kontakt:
puno srece zelji samo naprjed sve najbolje vam zelim...
Re: FK Željezničar
skoro svi ljudi iz BiH navijaju za jedan domaci i jedan veliki evropski klub i prate ga, pa tako ovi kitarcici,robijasi... prvo pregledaju temu o jednom velikom klubu (Zelji) pa onda o svojim malim klubovima...
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
Ja ne znam sta se ovi Pitari javljaju, istina Zeljo posljednjih 5 godina nije na onom mjestu gdje treba da bude, nema Europskih takmicenja, ali uvijek je za Vas bilo dovoljno, cak i sa Simom smo redovno od Vas donosili po bod, prosle godine Vas dobili i ako ste bili bolji sto se igrackog kadra tice. Mene bih iskreno bilo strah sad ce opet biti 6 godina bez pobjede u derbijima, ah zaboravio sam reci markentiskoj ekipi FK Zeljeznicara da u ponudu ubace dvoglede jer ce trebati u buducnosti navijacima Sarajeva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- bistrikboy
- Kontakt:
Sta ima Uliamerosm je napisao/la:Ja ne znam sta se ovi Pitari javljaju, istina Zeljo posljednjih 5 godina nije na onom mjestu gdje treba da bude, nema Europskih takmicenja, ali uvijek je za Vas bilo dovoljno, cak i sa Simom smo redovno od Vas donosili po bod, prosle godine Vas dobili i ako ste bili bolji sto se igrackog kadra tice. Mene bih iskreno bilo strah sad ce opet biti 6 godina bez pobjede u derbijima, ah zaboravio sam reci markentiskoj ekipi FK Zeljeznicara da u ponudu ubace dvoglede jer ce trebati u buducnosti navijacima Sarajeva.

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

MOLIM TE BOZE DA POBJEDI LJOZE!
nego sta znaci ?ZOI1984 je napisao/la:pa bili su na grbavici i transparenti torcida sarajevo i fukare tuzla pa to ne znaci da ste im maznuli transparente
www.fkzeljeznicar.com - novi, do sada najbolji portal o nasem klubu!
Torcida sarajevo je bio kao znak prijeteljstva cak su i oni imali nas trans na tribinama.Mislim da je i slicna situacija bila i sa ovim Dinamovim transom.Dok je sa Slobodom sasvim druga prica!kinone je napisao/la:nego sta znaci ?ZOI1984 je napisao/la:pa bili su na grbavici i transparenti torcida sarajevo i fukare tuzla pa to ne znaci da ste im maznuli transparente
- bilalinho2
- Kontakt:
ja mislim 101,7 mghzbosnjoo je napisao/la:Dal neko zna dal koji radijo prenosi tekmu veceras?
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- rob do grob
- Kontakt:
LJUDI U ZENICI LUDILO SA MJESTA DOGADZAJA ,MOGU RECI DA JE SE NA KAMBEROVICU OKUPILO PA PO SIGURNOJ PROCJENI OKO 5000 NAJVATRENIJI ROBIJASA
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
ti me uvijek nasmiješrob do grob je napisao/la:LJUDI U ZENICI LUDILO SA MJESTA DOGADZAJA ,MOGU RECI DA JE SE NA KAMBEROVICU OKUPILO PA PO SIGURNOJ PROCJENI OKO 5000 NAJVATRENIJI ROBIJASA

Rekoh sebi voljet nikad neću,ali brate sad bi i život dao za to.Nebi žalio sekundu.ŽIVOT SVOJ ZA GRB TVOJ! UM DO GROBA.....
Ljudi imam neki osjecaj da bi veceras moglo biti 3-1 za Zelju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Koji je to radijo kako se zove`?bilalinho2 je napisao/la:ja mislim 101,7 mghzbosnjoo je napisao/la:Dal neko zna dal koji radijo prenosi tekmu veceras?
Posto na netu mislim pratit.
Manijak do smrti....
- bilalinho2
- Kontakt:
bhradio1bosnjoo je napisao/la:Koji je to radijo kako se zove`?bilalinho2 je napisao/la:ja mislim 101,7 mghzbosnjoo je napisao/la:Dal neko zna dal koji radijo prenosi tekmu veceras?
A . C . A . B.
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
The Maniacs 1987
YNWA
Mes que un club
- rob do grob
- Kontakt:
VIDIM SA PROZORA JARANE KOJI SU PO SLOBODNOJ PROCJENI 4000 DO 5000 HILJADA ROBIJASA S JUGA
i dok spavam tebe sanjam celik ale ale celik ale ale
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Mozda momak zivi u lameli ili pored pa vidi jbt...Zeljo i Manijaci sretno vam veceras uz puno golova i ljepih poteza .ovo sto se mi na forumu prepiremo to je da zagrijemo atmosferu...
Odoh i ja polako ....POZDRAV
SRETNO VAM!!!!
Odoh i ja polako ....POZDRAV
SRETNO VAM!!!!
A C A B !
http://www4.bhrt.ba/lat/default.wbsp?p=3bosnjoo je napisao/la:Koji je to radijo kako se zove`?bilalinho2 je napisao/la:ja mislim 101,7 mghzbosnjoo je napisao/la:Dal neko zna dal koji radijo prenosi tekmu veceras?