FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 31 avg 2011, 23:48

Tyson je napisao/la:Pozdrav braco hordasi i pitari ;)
pozz
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 01 sep 2011, 00:28

Eto vam jedna stara slicica..

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 01 sep 2011, 13:46

HZ_ilidzaa je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:slika
Devile da ti nisi neki njegov pomocnik ?
Nisam nego on cita moje postove na forumu,pa se onda hvali pred medijima. :lol:
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 01 sep 2011, 14:23

Veldin Muharemović još uvijek nije zvanično igrač Olimpica. Ipak, ukoliko sve bude u redu sa papirima, nekadašnja uzdanica Sarajeva ove sezone će nastupati za vukove

Veldin Muharemović još uvijek nije zvanično igrač Olimpica. Ipak, ukoliko sve bude u redu sa papirima, nekadašnja uzdanica Sarajeva ove sezone će nastupati za najmlađeg sarajevskog premijerligaša.

„Još ništa nije riješeno i ne znam odakle informacija da sam potpisao. Još uvijek nije sve riješeno sa Khazarom. Pokrenuo sam tu proceduru dobijanja papira, pa vidjet ćemo uskoro“, kaže Muharemović.

Iako se očekivalo da će nakon povratka iz Azerbejdžana, popularni Lede ponovo braniti boje svog najdražeg kluba, to se ipak neće desiti.

„Moja velika želja je bila i ostala Sarajevo i tako će biti. Iskreno, razočaran sam onim što se dešavalo u posljednjih mjesec dana. Bio sam tu cijelo vrijeme i niko mi ništa nije ponudio. Javili su mi se tek zadnji dan prelaznog roka, a to je bio znak da me ne žele na Koševu.Uslovi su bili ponižavajući. Ovo je iskreno poniženje, jer sam ja ipak kao i mnogi igrači dali nešto Sarajevu, ali eto sada je druga situacija i tu su sada neki novi klinci“, ističe razočarani Muharemović i dodaje:

„Danas ću odraditi prvi trening sa Olimpicom. Kažem, još sam zatečen, jer sam vjerovao da ću pronaći zajednički jezik sa Sarajevom, ali ponižavajuće je da me kao i druge igrače koji su nešto donijeli Sarajevu gledaju kao strance. Vrijeme će pokazati sve „, zaključio je Muharemović.
e pa ne može se više tako kako si navik'o mladiću...sad pojedi ono što si posijao ;)
FORZA MARŠAL !!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 01 sep 2011, 15:21

Dao si dosta moj Lede ali se moralo stati u kraj tim povratnicima koji idu na probe pa kad propadne sve vracaju se.
Steta sto su se na tebi kola slomila ali sam si kriv.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 01 sep 2011, 15:32

Lede dao mnogo klubu a kao klub nije njemu nista dao.Gnjido jedna nisi znao hodati kad te Paja progurao a sad igracina idi u Olimpic i povedi Hamzica i sve povratnike sa sobom.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nijemi poliglota
Kontakt:

Post Postao/la nijemi poliglota » 01 sep 2011, 19:05

Dirk je napisao/la:Lede dao mnogo klubu a kao klub nije njemu nista dao.Gnjido jedna nisi znao hodati kad te Paja progurao a sad igracina idi u Olimpic i povedi Hamzica i sve povratnike sa sobom.
notorni jadov...koliko sam ga zamrzio u zadnje vrijeme da bih ga na lomacu...
Kad ja pođoh, na koševo, na koševo stadionnn...

Mancini
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la Mancini » 01 sep 2011, 19:14

Bio je jedan od najtalentovanijih u svojoj generaciji u Bubamari.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

hodža
Kontakt:

Post Postao/la hodža » 02 sep 2011, 02:13

[youtube][/youtube]

:mrgreen:
FORZA MARŠAL !!!

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 02 sep 2011, 11:38

samosarajvo je napisao/la:Dao si dosta moj Lede ali se moralo stati u kraj tim povratnicima koji idu na probe pa kad propadne sve vracaju se.
jedina greška muharemovića je što je bio extra dobar sa mirzom varešanovićem.Jedan igrač sarajeva mi je pričao da su mu ponudili mizeran ugovor prije nego je otišao vani samo sa razlogom da ga otjeraju.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 11:46

Čuj ponuđen mu mizeran ugovor samo da ga otjeraju, on nije uopće bio naš igrač, nit je trenirao s prvim timom. Dakle, niko ga nije tjerao niodakle, nit mu se moralo ponuditi išta. Ponuđeno mu je isto ko i Hamziću, čisto iz kurtoazije, da nam pojača malo drugi tim.
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 02 sep 2011, 11:50

VanBasten je napisao/la:Čuj ponuđen mu mizeran ugovor samo da ga otjeraju, on nije uopće bio naš igrač, nit je trenirao s prvim timom. Dakle, niko ga nije tjerao niodakle, nit mu se moralo ponuditi išta. Ponuđeno mu je isto ko i Hamziću, čisto iz kurtoazije, da nam pojača malo drugi tim.
a sta vam je sad sa hamzicem, on je ja mislim vratio se iz azerbejdzana i bio protiv veleza na klupi, kakva je sad situacija sa njim, vjerovatno ce biti 3 golman il mozda cak 4 ?
Za zivot cijeli!

Pašalić
Kontakt:

Post Postao/la Pašalić » 02 sep 2011, 11:52

nidi je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:Dao si dosta moj Lede ali se moralo stati u kraj tim povratnicima koji idu na probe pa kad propadne sve vracaju se.
jedina greška muharemovića je što je bio extra dobar sa mirzom varešanovićem.Jedan igrač sarajeva mi je pričao da su mu ponudili mizeran ugovor prije nego je otišao vani samo sa razlogom da ga otjeraju.
Hajde ne lupaj. Ako su mu ponudili mizeran ugovor pa se on uvrijedio i otišao, što se po povratku toliko uvrijeđen odmah priključio treninzima Sarajeva. :idea: Hajde malo logike uključi , molim te. Ispeci pa nešto smisleno reci kad već patiš da na ovoj temi bilo šta napišeš. ;)

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 11:53

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Čuj ponuđen mu mizeran ugovor samo da ga otjeraju, on nije uopće bio naš igrač, nit je trenirao s prvim timom. Dakle, niko ga nije tjerao niodakle, nit mu se moralo ponuditi išta. Ponuđeno mu je isto ko i Hamziću, čisto iz kurtoazije, da nam pojača malo drugi tim.
a sta vam je sad sa hamzicem, on je ja mislim vratio se iz azerbejdzana i bio protiv veleza na klupi, kakva je sad situacija sa njim, vjerovatno ce biti 3 golman il mozda cak 4 ?
Hamzić je u potrazi za klubom. Ponuđeno mu je mjesto trećeg golmana, i znatno umanjeniji ugovor od onog koji mu je nuđen prije. On odbio, i sad traži klub.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 02 sep 2011, 11:55

Pašalić je napisao/la:
nidi je napisao/la:
Hajde ne lupaj. Ako su mu ponudili mizeran ugovor pa se on uvrijedio i otišao, što se po povratku toliko uvrijeđen odmah priključio treninzima Sarajeva. :idea: Hajde malo logike uključi , molim te. Ispeci pa nešto smisleno reci kad već patiš da na ovoj temi bilo šta napišeš. ;)
Aha, ovaj je mislio na ugovor prije Azerbejđana.
Heh, smijem se zakleti da mu ni Gracić nije ponudio ništa više. O njegovom ponašanju u toku priprema nećemo.

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 sep 2011, 12:02

LIJEPI STRAH !!
Željezničar neće nastupiti na turniru "Želimir Vidović Keli"Žele se pripremiti za Čelik. :lol: :lol:

bordo
Kontakt:

Post Postao/la bordo » 02 sep 2011, 12:12

Sta ces! Nece da rizikuju povredu Adilovica! Ipak je to strasan napadac! Ali za nijansu slabiji od Lazara! :D :D
Pa treba razumijeti!

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 02 sep 2011, 12:18

senci-071 je napisao/la:LIJEPI STRAH !!
Željezničar neće nastupiti na turniru "Želimir Vidović Keli"Žele se pripremiti za Čelik. :lol: :lol:

Mini pripreme u toku sezone, van grada...To mogu samo najveći ! ;)
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

zeljosampion
Kontakt:

Post Postao/la zeljosampion » 02 sep 2011, 12:18

hodža je napisao/la:[youtube][/youtube]

:mrgreen:

:lol: :lol:

Kako mu je doda fino :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United

senci-071
Kontakt:

Post Postao/la senci-071 » 02 sep 2011, 12:18

Željezničar neće nastupiti na turniru "Želimir Vidović Keli"
Ovo je sramota za klub kao sto je Zeljeznicar ali Brko se boji sponzora iz Hercegovine i manjeg entiteta,jer moraju igrati na turniru "Želimir Vidović Keli" covjeka kojeg su ubili oni sa druge strane ,jer je branio svoje komsije ,a njima se Brko ne zeli zamjeriti.Razlog neigranja na turniru jos smjesniji u Brkovom fazonu.! :oops: :oops:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.