EuraBosniacum Lilium je napisao/la:eura ili funtiznaci 20tak KM ako su euri, plus ovih 30 funti :O 30 funti je oko 70 KM? ma zaokruzi joju

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
EuraBosniacum Lilium je napisao/la:eura ili funtiznaci 20tak KM ako su euri, plus ovih 30 funti :O 30 funti je oko 70 KM? ma zaokruzi joju
Price: €44.99 +20 = 66.99 * 1.955830 = 131,0210..Martex je napisao/la:EuraBosniacum Lilium je napisao/la:eura ili funtiznaci 20tak KM ako su euri, plus ovih 30 funti :O 30 funti je oko 70 KM? ma zaokruzi joju
imas gore u gornjem desnom uglu da prebacis valutu
Care moj nije +20 cijena ti je ukupna 44.99Bosniacum Lilium je napisao/la:Price: €44.99 +20 = 66.99 * 1.955830 = 131,0210..Martex je napisao/la:EuraBosniacum Lilium je napisao/la:eura ili funtiznaci 20tak KM ako su euri, plus ovih 30 funti :O 30 funti je oko 70 KM? ma zaokruzi joju
au puno majcu mu
zahebo sam se mislio sam na shipment da je 20 eura ono 10, desava seBosniacum Lilium je napisao/la:Care moj nije +20 cijena ti je ukupna 44.99Martex je napisao/la:EuraBosniacum Lilium je napisao/la:eura ili funtiznaci 20tak KM ako su euri, plus ovih 30 funti :O 30 funti je oko 70 KM? ma zaokruzi joju
Price: €44.99 +20 = 66.99 * 1.955830 = 131,0210..au puno majcu mu
Price: €44.99majestic24 je napisao/la:Dux izadje 55 maraka s postarinom
to kad se pretvori u eure, postarina samo 2 funta :O kako to? 2.219507 evo ga srednji kurs za funtumajestic24 je napisao/la:Koja 44 eura???
TOTAL : £31.94 (sa postarinom)
U KM to ti je 68.11
strasan dux, vrijedi vise od 70 za mene, ali eto ovo je prejakomajestic24 je napisao/la:De uzmi dodaj dux u kosaricu pa ces vidjeti. Dux vise nije 29 funti nego 24 a postarine dodje 7 funti. Uglavnom,sve te izadje nepunih 32 funte.
Može se placati VISOMrio_Ferdy88 je napisao/la:kako si platio ovo, mislim jel sa kreditnom karticom i kojom tj mozeli sa visa electron iz hypo ili trebam paypal imati?
Onda neznam sta jerio_Ferdy88 je napisao/la:ev ja sad pokusao i izbaci mi ovo kad pokusam da platim:
Sorry but there was a problem with your order.
Your card issuer has not authorised this transaction.
Please contact your card issuer for further details.![]()
inace kartica je visa electron iz hypo
moguce da je problem ako je kreditna kartica, pa nece da u minus provuce, ja sa debitnom nemam nikakvih problema tj. samo se moram pobrinuti da na kartici ima dovoljno novca za transkciju...pokusao jednom i sa kreditnom i nije htjelo da me u minus ubaciMartex je napisao/la:Onda neznam sta jerio_Ferdy88 je napisao/la:ev ja sad pokusao i izbaci mi ovo kad pokusam da platim:
Sorry but there was a problem with your order.
Your card issuer has not authorised this transaction.
Please contact your card issuer for further details.![]()
inace kartica je visa electron iz hypo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.