Neznam bgm ....vazda mi neke poruke dolaze kao i tebi ....reds_forever je napisao/la:Emir_ZENICA je napisao/la:
I meni je to dolazilo !?
evo nadjoh nesto na netu oko toga,nekakav virus sa neke kretenske ruske stranicepa sad probam neke solucije http://www.neowin.net/forum/index.php?s ... y591354954
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: Chat
A C A B !
Meni kad se logujem izbacuje mi neki Error i ima dont send i send error report na sta god kliknem izbaci me odma iz msn-a 
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- reds_forever
- Kontakt:
hammers je napisao/la:Meni kad se logujem izbacuje mi neki Error i ima dont send i send error report na sta god kliknem izbaci me odma iz msn-a
to se i meni pojaviljivalo na onoj novoj beta verziji,izbrisi skroz msn i instaliraj 8.1 verziju ili 8.5,neces imati nikakvih problema
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Mozel se ikako rijesiti problem bez brisanja,bas sam se ustelio na ovaj msn ne bi sad da ga brisemreds_forever je napisao/la:hammers je napisao/la:Meni kad se logujem izbacuje mi neki Error i ima dont send i send error report na sta god kliknem izbaci me odma iz msn-a
to se i meni pojaviljivalo na onoj novoj beta verziji,izbrisi skroz msn i instaliraj 8.1 verziju ili 8.5,neces imati nikakvih problema
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Zagor je napisao/la:![]()
![]()
A gledao sam ovo ranije, kako je lud lik hahaha. "Ja bi rekla" hahhahh.
- reds_forever
- Kontakt:
pa nemoj onda nista kliknut,samo spusti onaj prozor da ti ne smeta,ja sam tako jedno vrijeme i onda mi dosadilohammers je napisao/la:Mozel se ikako rijesiti problem bez brisanja,bas sam se ustelio na ovaj msn ne bi sad da ga brisemreds_forever je napisao/la:hammers je napisao/la:Meni kad se logujem izbacuje mi neki Error i ima dont send i send error report na sta god kliknem izbaci me odma iz msn-a
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Zagor je napisao/la:![]()
![]()
gledao sam ovo i ne mogu da vjerujem..........**** malo je reć
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Zna li neko zbog cega mi se desava da kada hocu da gledam tekmu preko neta uopste nema slike nego samo komentator a slika mi crna potpuno.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Skini noviji flash player 1.1mb je samo, mora onda moći.
' li mi reci ako znas koja je verzija ili mi stavi link_Rz88 je napisao/la:Skini noviji flash player 1.1mb je samo, mora onda moći.
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Brate izgleda da nije do Flash Playera jer je i dalje isto.
Nebi sigruno pomogla reinstalacija PC-a,ja mislim da si se negdje registrovala ili javno objavila M@il tako da je neko iskoristio,i meni salju neki "muslimani" kao traze pomoc etc...Emir_ZENICA je napisao/la:reds_forever je napisao/la:Treba mi pomoc![]()
Ulazim na msn i odjednom mi poceli dolaziti mailovi ono postmaster - nije se mogla isporuciti neka poruka i ja se cudim "kakva poruka " jer nisam nikom napisala mail ima mjesec dana,odem na ono sent messages kad tamo se salju sami neki mailovi sa navodno nekim fajlom i nekakvim slikama,cim vec....zna li iko kako da se rijesim toga,promijenila sam password,da li bi pomoglo reinstalacija PCa
I meni je to dolazilo !?
Tracy McGrady!!!
Onda zaista ne znam.
- lolo d pitar
- Kontakt:
- adnan_nanda
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
I ja imam ovaj problem, ljudi pomaziteDevil je napisao/la:Zna li neko zbog cega mi se desava da kada hocu da gledam tekmu preko neta uopste nema slike nego samo komentator a slika mi crna potpuno.
Support Velez, It's logical! ★
- adnan_nanda
- Kontakt:
znal ko kakvu dobru stranicu za skidanje programa za mobitel?ja sam pretrazio sto sam mogao al nista zanimljivo nisam nasao pa ako neko zna nek mi predlozi. 
Povjerenje je trpeza za kojom se jadni služe i kad nisu gladni, druže. :)
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 4 gosta.