NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
SVI ONI KOJI SE ZAJEBAJU NA RACUN ZVIJEZDE NEK MI SE NAPUSE K.... ZAR NIJE DOVOLJNO STO NAM IDE LOSE 

Bravo majstore,i ja tako mislim,a neki se okomili na mene.tulio je napisao/la:SVI ONI KOJI SE ZAJEBAJU NA RACUN ZVIJEZDE NEK MI SE NAPUSE K.... ZAR NIJE DOVOLJNO STO NAM IDE LOSE
ako nije za javnost onda je naka stimaljka... jel... a majke mi dzaba furas raju ili reci sta je il ne doljevaju ulje na vatru ionako smo svi napeti...seven je napisao/la:pa nije za javnost, ako bih sad to otkrio naj.ebio bih pravoPa ako je konačno potvrđeno onda nemaš razloga kriti to:lol]
dobro nećuemir_dj je napisao/la:ako nije za javnost onda je naka stimaljka... jel... a majke mi dzaba furas raju ili reci sta je il ne doljevaju ulje na vatru ionako smo svi napeti...seven je napisao/la:pa nije za javnost, ako bih sad to otkrio naj.ebio bih pravoPa ako je konačno potvrđeno onda nemaš razloga kriti to:lol]
tacno smo ovce i telad pa svi nam se smiju jesmo jadni.na ovom forumu sve je laz slabo koja informacija je provjerena i tacna.uglavnom svi citaju i smiju se zvijezdi 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ko se zadnji smije najslađe se smijeastra1922 je napisao/la:tacno smo ovce i telad pa svi nam se smiju jesmo jadni.na ovom forumu sve je laz slabo koja informacija je provjerena i tacna.uglavnom svi citaju i smiju se zvijezdi

ma ozbiljno kazem pojedinci lupaju po forumu neprovjerene informacije i dolazi do ovoga.raja ko raja svi mi povjerujemo....al samo imamo dusmana ko niko u PL 

Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Eto dok sam pisao da sam provjerio i da je laz,ja sam bio najveci dusman,sada bi lijepo bilo da oni koji su me napadali se izvineastra1922 je napisao/la:ma ozbiljno kazem pojedinci lupaju po forumu neprovjerene informacije i dolazi do ovoga.raja ko raja svi mi povjerujemo....al samo imamo dusmana ko niko u PL
mene samo zanima sta ti glumis na ovom forumu..uglavnom glavni si provokator zato mmmmmrrrrrrrrrrrsssssssssssssss najslabija si karika razguli
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Sam si priznao da si tele i ovca,ako ti je neugodno zbog ponosa,primam izvinjenja i na PP. HE HEastra1922 je napisao/la:mene samo zanima sta ti glumis na ovom forumu..uglavnom glavni si provokator zato mmmmmrrrrrrrrrrrsssssssssssssss najslabija si karika razguli
ma nek sam ja i tele i ovca al volim zvijezdu a ti majmune lijecis svoje bolesne komplekse ovdje nismo te duzni trpit **** u skokovima
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
MOLIM SVE LJUBITELJE,PRIJATELJE I NAVIJACE ZVIJEZDE DA NEPADAJU NA PROVOKACIJE OD NEKIH MAJMUNA VIDITE DA SE HRANE TIM DA NAS NERVIRAJU A MENIJE TAKVIH JAKO ZAO STO NISU NORMALNI SAMO IH MOZEMO ZALIT A NASA ZVIJEZDA NECE ISPAST NA NJIHOVU ZALOST 

- mačak u čizmama
- Kontakt:
Džine, jeli ti hoćeš reći da ovi lažu. http://www.transfermarkt.co.uk/en/dario ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ti si Džine izgleda neki lik koji je na sve moguće načine htio se uvaliti u Zvijezdu pa kad su te ovi odj.ebali ti sad na sve strane laješ. Kad pogledam sve tvoje postove ni u jednom nisi pohvalio zvijezdu niti bilo koga za postignute uspjehe. Uglavnom praviš se mutav.
Ti si Džine izgleda neki lik koji je na sve moguće načine htio se uvaliti u Zvijezdu pa kad su te ovi odj.ebali ti sad na sve strane laješ. Kad pogledam sve tvoje postove ni u jednom nisi pohvalio zvijezdu niti bilo koga za postignute uspjehe. Uglavnom praviš se mutav.
Toliko je volis kada bi morao dati 5 km za ulaz nebi je dosao gledati,eto tvoje ljubavi.astra1922 je napisao/la:ma nek sam ja i tele i ovca al volim zvijezdu a ti majmune lijecis svoje bolesne komplekse ovdje nismo te duzni trpit **** u skokovima
MESI REKAO DA JE DARIO STIGAO U ZVIJEZDU, AKO MESI LAZE ONDA LAZEMO SVI
- mačak u čizmama
- Kontakt:
Džine nešto sam te pitao. Čekam odgovormačak u čizmama je napisao/la:Džine, jeli ti hoćeš reći da ovi lažu. http://www.transfermarkt.co.uk/en/dario ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Dobro jutro mace,to smo vec razjasnili,procitaj prijasnje postove,a neznam koga pohvaliti sada,i ti se prikljucujes u stado,Damjanovic ljudi nije u Zvijezdi,niti ce biti,shvatite to,i napisao sam nazalost nije,niti je iko pregovarao sa njimmačak u čizmama je napisao/la:Džine, jeli ti hoćeš reći da ovi lažu. http://www.transfermarkt.co.uk/en/dario ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto ja se cuo sa Dariom,i nema pojma o tome,volio bi najvise na svijetu da on laze i da ja lazem vas.emir_dj je napisao/la:MESI REKAO DA JE DARIO STIGAO U ZVIJEZDU, AKO MESI LAZE ONDA LAZEMO SVI
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Eto i ja sam maloprije pio kahvu sa njim i on kaže da si ga zvao i da te je malo zezao, kaže da se malo raja na forumu nasmije na tvoj račun.Dzin je napisao/la:Eto ja se cuo sa Dariom,i nema pojma o tome,volio bi najvise na svijetu da on laze i da ja lazem vas.emir_dj je napisao/la:MESI REKAO DA JE DARIO STIGAO U ZVIJEZDU, AKO MESI LAZE ONDA LAZEMO SVI

Dragon Town
ljudi puste dzina nek malo se napise i nabije postova sto mu je cilj i nemojte vise molim vas s njim raspravljat oko transfera
DARIO DAMJANOVIC 100% je kod nas provjereno 1000%
DARIO DAMJANOVIC 100% je kod nas provjereno 1000%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.