NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la SaltCityAttack » 28 avg 2011, 02:40

Titansi u prvogm periodu imali samo 5 yardi, a mi evo 200 yardi :)

Da ponovim Titansi u svoja dv anapada imali 2 penala po 5 yardi i opet nsu uzeli 1st down.....Cutler pokazuje koliko je dobar onda kad je OL prisebnija i kada mu daju barem malo vremena da dodje u poziciju da baci loptu...Forte fenomenalan trci kao lud :)...profulali smo FG :)...ja Golda sta mu se ovo desava ovo mu je vec treci u pripremnim utkamicama uzas....eto kako mi propustamo poentirati kad imamo sansu tu smo izgubili prosle sezone 2 utkamice i to kuci sa Washingtonom i Seattleom

Titans 0 - 7 Bears

Drigi period vec poceli ulaziti ovi s klupe :(...Peppers na klupu,Briggsa i Idonija inace i nema nisu ni startali veceras..Barber se povrijedio, nadam se da nije nesto ozbiljno...Major Wright se povrijedio takodjer i takodjer se nadma da nije sta ozbiljno...CB nocas bolji ne mogu biti :)...citaju svaki pokusaj i ovo me raduje pravo

Ne mogu da vjerujem da OL ovako cuva Cutlera hmmmm...ja sam pozitivno iznenadjen :)...trenutno je 10:0, ali polahko sad odbrana malo popusta, ali to je vjerovatno period kad se cuvaju povreda, jer se vec Wight povrijedio i Barber

Malo smo popustili u dobrani 10:7 je reultat... sad su nam sudije ukrale drive :)... za 29 sekundi Culter je dosao do 30 yardi i ostale su 2 sekunde kad je trazio time out, ovi nisu nam priznali vjerovatno zato sto su ovo pripremne utkamice.

Cuter 13-20 za 170 yardi u prvom poluvremenu, dok je Forte trcao 69 yardi....Bennet je bio naj najbolji reciver u prvom poluvremenu sa 5 hvatanja 69 yardi, Williams 2 hvatanja 33 yarda i Knox 1 hvatanje za 21 yard...naravno ponovo treba pohvaliti fenomenalnu OL... odbrana bila odlicna samo 5 yardi dozvolila u prvom periodu, a poslije nakon sto se Wight povrijedio stali su skroz.

Hester dvije odlicne lopte ispustio sa ovim drugim timom u offensu i na kraju uhvati jendu dobru :)....ma ne gleda mi se ova druga ekipa sto jest jesst, ali evo barem ovaj Bell me interesuje, jer poceo je evo trcat i on :)

Opet mi na end zon izgubimo loptu i ljudi nam TD :)..Hanie pa kako ovako bacas glupo :(...eto kako mi primamo poene baci covjek loptu kojem uhvate dole i umjesto d ami barem 3p napravimo, ljudi nam napravise TD otrca covjek haman 100 yardi :)....mislim pripremna je ne gleda se to, ali mrzim ovako kad useru utakmicu, gdje mi dominiramo citavu...bez obzira sto je druga ekipa tu na terenu, ali ipak ovo ne smiju praviti.
Bell trci i ja mogu slobodno reci da je Taylor gotov i da on tesko da vise moze uzeti mjesto Bellu, a posebno Barberu, a da ne govorimo za Fortea :)

EDIT:
Clark nam se povrijedio, ali on je ozbiljnije izgleda, jer su g aiznjeli sa terena u ljecnickom automobilu do svlacionice... znaci veceras smo trojicu imali povredjenih, gdje mislim da ipak Barber i Wight nisu nista ozbiljnij povredjeni

EDIT:
Jesu smjesne ove druge ekipe kako Bearsa, tako i Titansa :)...ebiga sad smo blokirlai punt i lopta dodje na 1st down ljudi uzese opet :).
Samo da kazem da je Houston Texans pravo se zajebao sto su odpustili Okoyea :)...lik je imao 5 sucks u ove 3 utkamice ,a treba spomenuti da je u onoj losoj odbrnai Houstona on imao najvise tackla...ebiga kod nas ce covjek eksplodirati kako gledam...vjerovatno nece biti starter, ali on ce biti odlicna zamjena .

Na kraju ipak poraz 14-13, ali smo bili puno dominantni i izgledlai smo odlicno, ako pricamo o prvim ekipama ...zaista sam prezadovoljan OL, pa i reciverima izuzev Hestera koji je zakazao

Bennet danas 89 reciving yards :)

Cutler odlican i pokazao je da kad ima slobodnog vremena, koliko on zapravo vrijedi.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 28 avg 2011, 12:36

Titans 0 - 7 Bears........jel ovo nzaci da Beris nece do playoff doci ??? :D :D :D mislim imate tradiciju 0:4 u pripremnom periodu :D
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 29 avg 2011, 01:29

Titans 0 - 7 Bears........jel ovo nzaci da Beris nece do playoff doci ??? :D :D :D mislim imate tradiciju 0:4 u pripremnom periodu :D
K'o i mi.

Nego, napokon sam pogled'o tekmu Coltsa u cjelosti (zadnje dvije nisam, sto zbog losih linkova, sto zbog nerviranja), znao sam da cemo izgubit' pa se nisam nervirao. No, mislio sam da ce nas deklasirat GB, a mi smo bili blizu pobjede :shock: Painter opet lose otvorio tekmu, 2 pasa, 2 metra od resivera, no kasnije se stabilizovao i bacio TD za Waynea (zbog greske secondarya GB-a, jer su i CB i SS posli za Garconom :mrgreen: ) Adam promasio FG :shock: :oops: Da i to vidim, na kraju smo izgubili pristojno i zadovoljan sam igrom citave ekipe (Painter je nebitan, vraca se Peyton), pogotovo odbrane i pogotovo DL-a, gdje smo vidjeli Rodgersa na podu par puta (Freeney, Johnson, Harris, Mathis 8-) )

Nego, cekamo da se jave Patsi, malo su ih Lionsi demolirali :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2011, 02:54

CLS je napisao/la:Titans 0 - 7 Bears........jel ovo nzaci da Beris nece do playoff doci ??? :D :D :D mislim imate tradiciju 0:4 u pripremnom periodu :D
ma dobili smo jednu i vjerovanto ce Bearsi da zavrse 2-2 pripreme...uglavnom kad god rezultate nemaju dobre u pripremama sezona je uglavnom dobra...ja kazem nas raspored je jedino zzeznut jer prve tri tekme, a zatim kraj sezone zavrsavamo u Minesoti i GB sto mi se ne svidja nikako dvije na gostovanju da igramo i to onda kad ce nam trebati pobjede.

NFC North ce biti zeznuta i ako ja sad vidim Minesotu sa najmanje sansi da budu u playoffu pored Packersa,Bearsa i Lionsa .

Pa brate ozbiljno ako Bearsi budu igrali kao sinoc ja mogu imati samo pozitivno misljenje i mogu se nadati necemu...pa majkemi OL je sve bolja i bolja i imamo najmladju OL, kao i mozda najvecu...jer izrazito su visoki i veliki i oni ce iz utkamice u utakmicu biti sve bolji i bolji...zaista sinoc oni su me odusevili, jer dugo ja nisam vidjeo utakmicu gdje Cutler ima priliku da bira kome ce baciti :)...jedino utkamica protiv Jetsa bila je za Cutlera i OL obecavajuca, jer zaista tu su me iznenadili i Cutler je imao priliku da bira kome da baca...posebno me tu obradovalo jer Jetsi imaju strasnu odbranu, pa me dominacija OL u toj utkamici odusevila , bas kao i sinocnja njihova dominacija :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 29 avg 2011, 07:56

Trea obratiti paznju na ovog naseg recivera Sanzenbachera :)....mali je bio MVP MVP Big 10 za Ohio St...ne treba zaboraviti da je Ohio godinama jedan od jacih Collega i uvjek su davali dobre igrace na draftovima...na nasu srecu nekim cudom ili nepaznjom sta li vec on nije bio draftan, ali mi smo iskorisitli to i pokupili smo ga kao free agenta...covjek je prosle godine uhvaito 15 TD....jos je mlad, ali vidjeli smo kako se dobro odkriva i koliko mu lezi Martzov offense...svi su ga zeljeli dovesti kao free agenta, a prije svih Jetsi,Patriotsi i td...medjutim on je odabrao nas.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 31 avg 2011, 06:21

Alex Brown na putu povratka u svoje Bearse :)...nakon sto su ga odpustili kako bi doveli Peppersa i nakon samo jedne sezone u Saintsima, ipak posotji mogucnost povratka kuci :)..jest da to nije onaj stari Alex, ali ja sam ga volio i nikako mi nije bilo drago sto smo ga odpustili...ebiga nekad ne mogu da razumijem da je ovaj sport biznis i da se tek tako rastaju sa dobrim ljudima ikonama kakav je Alex ili Kreutz i td....danas je Alex je danas odpusten iz Saintsa, jer su njegovu lovu zeljeli utrositi negdje drugo i ako je on bio starter kod njih prosle sezone u svih 16 utkamica, kao i na trening campu i ujedno bio starter u prve tri pre-sezonske utakmice .

Smith je zainteresovan da ga dovede i zeli ga , a i ja ga naravno zelim nazad :)....Briggs napokon svatio da vrijedi vise i trazi povecanje plate :)...ebiga vidio je koliko LB je dobilo povecanje plate, a on ima mizernih 3.5m po godini , sto je premalo za 6 time pro bowl igraca i sigurno prvog lidera uz Urlachera odbrane Bearsa...ja se ne bunim zasto trazi povecanje, jer on je to zasluzio...ima on jos ugovor na 3 godine, tako da bi mu mi morlai produziti ugovor na =1 godinu ili vise, kako bi mu dali povecanje plate i ove sezone .
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 01 sep 2011, 11:38

Danas mi igraju moji Eaglesi 8-)
Kod Jetsa idemo to dobiti ipak smo mi najbolji i uvjeren sam da smo u top 3 kandidata za osvajanje SuperBowla ove sezone uz još par dobrih ekipa kao što su naprimjer Giantsi no moje je mišljenje da smo mi prvi favoriti :D
Zadnja naša predsezonska utakmica poslije utakmice za Jetsima kreće regularan dio a prvu utakmicu regularnog dijela igrat ćemo protiv St.Louis Ramsa i nadam se tu da ćemo dobro otvoriti iako nisam upoznat sa situacijom u kakvoj je momčad Ramsa osim da imaju sve tri pobjede protiv Coltsa,Titansa i Chiefsa u pripremnim utakmicama...
Philadelphia
Championship
............................

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2011, 11:58

danas u Bearsa nece igrati starteri kako sam svatio... Cutler, Urlacher,Briggs,Peppers i ti provjereni nece igrati uopste ...mozda OL bude igrala da se jos malo zajedno sastave i Bell ce biti RB
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 01 sep 2011, 12:09

SaltCity danas igrate protiv Clevelanda šta kažeš jel gubite :D ili dobivate?
Philadelphia
Championship

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2011, 12:21

AVFC je napisao/la:SaltCity danas igrate protiv Clevelanda šta kažeš jel gubite :D ili dobivate?
ja sam ti rekao da ne igra nam prva postava sigurno pa kako da ti kazem da li dobijamo ili ne?...ova druga postava nam je losa skroz izuzev par njih koji mogu proci :)....vidio si u ostalom protiv NYG kako izgledaju, ali i protiv Titansa , jer ni tu nisu mogli meda
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 01 sep 2011, 12:25

SaltCityAttack je napisao/la:
AVFC je napisao/la:SaltCity danas igrate protiv Clevelanda šta kažeš jel gubite :D ili dobivate?
ja sam ti rekao da ne igra nam prva postava sigurno pa kako da ti kazem da li dobijamo ili ne?...ova druga postava nam je losa skroz izuzev par njih koji mogu proci :)....vidio si u ostalom protiv NYG kako izgledaju, ali i protiv Titansa , jer ni tu nisu mogli meda
Znači na Cleveland se isplati igrati vama fale igrači hvala na informaciji ali sretno danas da bude što manja razlika 8-)
Philadelphia
Championship

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 01 sep 2011, 14:03

ma sta ces bolan igrat ovo su prijateljske, kao da ce oni igrati u punom sastavu zadnju tekmu?... ma kakvi to ba nemoj igrat ovo zaboravi to i ne sumnjam u nasu pobjedu bez obzira ko god igro, ali eto samo kazem ti ipak nije ovo za kladjenje
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 01 sep 2011, 14:29

SaltCityAttack je napisao/la:ma sta ces bolan igrat ovo su prijateljske, kao da ce oni igrati u punom sastavu zadnju tekmu?... ma kakvi to ba nemoj igrat ovo zaboravi to i ne sumnjam u nasu pobjedu bez obzira ko god igro, ali eto samo kazem ti ipak nije ovo za kladjenje
Ok nisam ni mislio ništa staviti znam da su to prijateljske te da ima mnogo iznenađenja ;)
Samo neka danas moji Eaglesi slave i nitko sretniji od mene makar je ovo prijateljska utakmica veselim se svakoj pobjedi svoje momčadi :)
Philadelphia
Championship

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 sep 2011, 02:22

nama ponovo offense los na red zone...kad trebamo TD mi to ne mozemo napraviti...14 puta u predsezoni bili smo tu i napravili smo samo 3 td....nas sve dobro ide dotle, a tu ili gubimo loptu ili fulamo FG ili ga ipak dadnemo :)

Samo cu reci ovaj mali Dane Sanzenbacher reciver iz Ohio St. nase je najvece pojacanje :)...mali dobar u pm otkriva se i mogu samo reci da su on i Knox nasa velika buducnost na pozicijama recivera...mislim da grijese sto stavljaju Hestera ispred Knoxa ali eto valjda ce to skontati tokom sezone.... za Dane Sanzenbacher je suvise rano ipak je rookie , ali obecavajuci je sto jest jest ,sto se moe uociti po kretanju, pokretima , a prije svega i sezonama koje su iza njega na collegu.... za sada vodimo 3:0, gdje smo ovo trebali da zavrsimo sa TD ali ebiga kako kod nas to biva losa relizacija na red zone

EDIT:

Ja koko je Knox uhvati pored dvojice za TD :)...pa grijese nasi pravo sto se tice Knoxa...ja mislim ipak da oni rade ovo za njegovo dobro i da ga ovim samo jos vise guraju da napreduje, jer zaista dugo mi nismo imali boljeg recivera od Knoxa...sad je nabio i mase, pa ce valjda biti i izdrzljivi na nogama ebiga .
DE Melton ce biti beton od igraca to je pokazo i prosle godine , a evo i ove....dobro je Tomi Harris rekao i poslao messeg Meltonu da je ovo njegovo vrijeme, jer i Harris najbolje zna sta Melton posjeduje...zbog njega smo Harrisa i odpustili, pa ocekujem da Melton bude jos bolji.

Odbrana opet kao i u prosloj utkamici u prvom periodu samo 7 yardi dozvolila svom protivniku.. pa sta reci nego impresivno..u prosloj tekmi 5 yardi, a danas 7 :)

Bearsi vode 10:0

EDIT:

Bearsi trenutno imaju 17:0 prednost, ali ovi jos uvjek nisu uzeli first down to trebam da kazem, a sad ce kraj prvog poluvremena :).....u trenutku dok ovo pisem evo uzese prvi put first down.

EDIT:

Pobjeda 24-14, ali bolje da nismo pobjeidli ccc...izgleda da ce nam se ponoviti sezona kao preprosle godine gdje ce nas povrede dobro zdrmati...nekoliko vanzih igraca je povredjeno, i to dva S, tako da Haris nema adekvatnu zamjenu, jer je Stalz povredjen...danas se Bell povrijedi i napusito je utkamicu...izgleda da je ozbiljnije povredjen tako da ce Taylor sigurno ostati, jer i Barber je povredjen takodjer..Taylor je doduse danas odigrao dosta dobro.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 02 sep 2011, 11:44

Eaglesi dominacija :!: 8-) 8-)
Philadelphia
Championship

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 02 sep 2011, 12:31

11.9 igramo prvu regularnu utakmicu nakon dugo vremena 8-)
Jedva čekam protiv Ramsa da vidimo koliko smo jaki,moćni... 8-)

GO EAGLES :!:
Philadelphia
Championship

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 sep 2011, 12:43

protiv Ramsa i neces moci da vidis koliko ste jaki, jer ja mislim d aoni jos nisu spremni za playoff run :)

Detroit je eben pravo :)..nasa odbrana je dobra beton, ali ovi su gore mladji i bogami ebeni su pravo :)...mislim opet ovo je suvise rano govoriti ipak mislim da nece imati ovako dobre utakmice u regularnoj sezoni,ali bez daljnjeg oni ce pomrsiti racune mnogima...NFC NORTH sad je jos jaca sa ovakvim Detroitom, a Minesota je sad mozda i najlosija ekipa u diviziji i ako oni jos uvjek nisu za baciti
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 02 sep 2011, 12:48

SaltCityAttack je napisao/la:protiv Ramsa i neces moci da vidis koliko ste jaki, jer ja mislim d aoni jos nisu spremni za playoff run :)

Detroit je eben pravo :)..nasa odbrana je dobra beton, ali ovi su gore mladji i bogami ebeni su pravo :)...mislim opet ovo je suvise rano govoriti ipak mislim da nece imati ovako dobre utakmice u regularnoj sezoni,ali bez daljnjeg oni ce pomrsiti racune mnogima...NFC NORTH sad je jos jaca sa ovakvim Detroitom, a Minesota je sad mozda i najlosija ekipa u diviziji i ako oni jos uvjek nisu za baciti
Spremni oni ili ne mi dolazimo da ih razbijemo 8-)
Philadelphia
Championship

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 02 sep 2011, 14:41

Briggsov agent trazio da bude Briggs tradovan :(...Briggs sad zeli lovu, a kad je potpisivao prije 2 godine 6 godina ugovor nije trazio...ebiga covjek vidio da drugi uzimaju pare, a on nema i to covjek 6 time pro bowl igrac...on ih sad zeli...Bearsi mu normalno nece dati, jer mogao je uzeti tu lovu prije 3 sezone ...mislim vjerujem da ce mu na kraju dati povisicu uz produzenje uguvora na eventualno 1 godinu, jer ipak Briggs je to i nece dozvoliti da se uvuku nemiri u ekipu beze...ebiga mi imamo jos 18m mozemo potrositi i to znaci da bi komotno mogli dovest dvojicu koji bi primali vise nego sto prima Urlacher recimo, pa i Peppers...mi kad bi ovo utrosili mi bi bili kandidati za super bowl...kako su samo glupi u pm , a znaju da im treba malo i to eventualno jedan CB, jedan OL i jos mozda nesto u odbrani
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

AVFC
Kontakt:

Post Postao/la AVFC » 02 sep 2011, 16:17

Otići će najvjerovatnije Briggs tamo gdje ima najviše love što mu je najvažnije
Philadelphia
Championship

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.