Da ponovim Titansi u svoja dv anapada imali 2 penala po 5 yardi i opet nsu uzeli 1st down.....Cutler pokazuje koliko je dobar onda kad je OL prisebnija i kada mu daju barem malo vremena da dodje u poziciju da baci loptu...Forte fenomenalan trci kao lud

Titans 0 - 7 Bears
Drigi period vec poceli ulaziti ovi s klupe

Ne mogu da vjerujem da OL ovako cuva Cutlera hmmmm...ja sam pozitivno iznenadjen

Malo smo popustili u dobrani 10:7 je reultat... sad su nam sudije ukrale drive

Cuter 13-20 za 170 yardi u prvom poluvremenu, dok je Forte trcao 69 yardi....Bennet je bio naj najbolji reciver u prvom poluvremenu sa 5 hvatanja 69 yardi, Williams 2 hvatanja 33 yarda i Knox 1 hvatanje za 21 yard...naravno ponovo treba pohvaliti fenomenalnu OL... odbrana bila odlicna samo 5 yardi dozvolila u prvom periodu, a poslije nakon sto se Wight povrijedio stali su skroz.
Hester dvije odlicne lopte ispustio sa ovim drugim timom u offensu i na kraju uhvati jendu dobru

Opet mi na end zon izgubimo loptu i ljudi nam TD

Bell trci i ja mogu slobodno reci da je Taylor gotov i da on tesko da vise moze uzeti mjesto Bellu, a posebno Barberu, a da ne govorimo za Fortea

EDIT:
Clark nam se povrijedio, ali on je ozbiljnije izgleda, jer su g aiznjeli sa terena u ljecnickom automobilu do svlacionice... znaci veceras smo trojicu imali povredjenih, gdje mislim da ipak Barber i Wight nisu nista ozbiljnij povredjeni
EDIT:
Jesu smjesne ove druge ekipe kako Bearsa, tako i Titansa

Samo da kazem da je Houston Texans pravo se zajebao sto su odpustili Okoyea

Na kraju ipak poraz 14-13, ali smo bili puno dominantni i izgledlai smo odlicno, ako pricamo o prvim ekipama ...zaista sam prezadovoljan OL, pa i reciverima izuzev Hestera koji je zakazao
Bennet danas 89 reciving yards

Cutler odlican i pokazao je da kad ima slobodnog vremena, koliko on zapravo vrijedi.