FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

roki...
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la roki... » 31 jul 2009, 23:55

Emir_ZENICA je napisao/la:Ja kolko vidim ovo je samo dijaspora imal Hordi iz Sarajeva?
no.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 31 jul 2009, 23:58

Milane kralju... 8-)

IDEMO PO DUPLU KRUNU!!! 8-)

mirza_hordanje
Kontakt:

Post Postao/la mirza_hordanje » 01 avg 2009, 00:13

Ova trenutna ekipa SARAJEVA je dobra momci su uigrani igraju zajedno dvije ili tri sezone ali fali sira klupa i bolji igraci sa klupe.Valjda ce uprava dovesti tri cetri kvalitetna igraca za duplu krunu.Inace ovu ce ekipu stici umor.

MOJE MISLJENJE

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 01 avg 2009, 00:23

mirza_hordanje je napisao/la:Ova trenutna ekipa SARAJEVA je dobra momci su uigrani igraju zajedno dvije ili tri sezone ali fali sira klupa i bolji igraci sa klupe.Valjda ce uprava dovesti tri cetri kvalitetna igraca za duplu krunu.Inace ovu ce ekipu stici umor.

MOJE MISLJENJE
Slazem se, a kao sto sam gore naveo ja se vise bojim motivacije.

florin cernat
Kontakt:

Post Postao/la florin cernat » 01 avg 2009, 00:28

oprostite na off topicu ali ako netko zna gdje mogu skinuti managera 2009 preko interneta nek mi posalje na private, HVALA UNAPRIJED... uz malo srece i bolje sudjenje prolazite vi ove nisu oni nesto
Kupovanje pravde i mukte karte, vaša je cijena za umjetno slavlje!!!!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 01 avg 2009, 00:49

Emir_ZENICA je napisao/la:Ja kolko vidim ovo je samo dijaspora imal Hordi iz Sarajeva?
Vjerovatno si neupucen,niko iz Sarajeva nije mogao otici na utakmicu,jer nismo mogli izvaditi vize,tacnije nije bilo vremena za to,a na stadionu je bilo dosta navijaca Sarajeva sa obiljezjima kluba iz skandinavskih zemalja i okruzenja,plus jos ostali dijasporci,ukupno ja nas tim bodrilo oko 6.000 navijaca,fakat svaka im cast ;)

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 01 avg 2009, 11:50

Zagor je napisao/la:
Sova je napisao/la:
amarildobule je napisao/la:Samo naprijed momci, odlično ste krenuli. Ovo je te početak, idemo dalje.

slika
Kad smo vec kod Old Traforda, gdje je onaj smijesni grb sto ste jedno vrijeme pokazivali, kopija Mancesterovog, samo umjesto ovog broda i shejtana grb Sarajeva, a u ovim "trakama" pisalo FK Sarajevo? :)

Cestitke za aktivan rezultat, srecno u revansu.
To je najgori grb Sarajeva. Ali jbg još stoji na Uefinoj stranici. :?

ja sam bio slao i mail i apelirao da promjene grb poslao sam im i novi. al od toga nece biti nista
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

ultra@rajvosa
Kontakt:

Post Postao/la ultra@rajvosa » 01 avg 2009, 12:43

Na ovoj stranici ima dosta slika sa utakmice u helsinborgu http://www.hitmreza.com

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 01 avg 2009, 13:00

ultra@rajvosa je napisao/la:
Vjerovatno si neupucen,niko iz Sarajeva nije mogao otici na utakmicu,jer nismo mogli izvaditi vize,tacnije nije bilo vremena za to,a na stadionu je bilo dosta navijaca Sarajeva sa obiljezjima kluba iz skandinavskih zemalja i okruzenja,plus jos ostali dijasporci,ukupno ja nas tim bodrilo oko 6.000 navijaca,fakat svaka im cast ;)
e jbg nemogu sve upratiti ...

Kolko vidim bilo je i rodjenih xD
slika
A C A B !

Sova
Kontakt:

Post Postao/la Sova » 01 avg 2009, 13:46

irfan41 je napisao/la:
Zagor je napisao/la: To je najgori grb Sarajeva. Ali jbg još stoji na Uefinoj stranici. :?
ja sam bio slao i mail i apelirao da promjene grb poslao sam im i novi. al od toga nece biti nista
Jeste stvarno, stoji... ajoj... slika
I ko se nad'o ale...

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 01 avg 2009, 14:00

Šveđane ćemo dobiti u revanšu

Nisu bauk, sa njima se može igrati, kaže Hadžić...

Meč u Helsingborgu ostavio je igračima Sarajeva dosta gorčine zbog suđenja, ali kada se sve sabere, porazom od 1:2 nisu nezadovoljni. Naš predstavnik je ostvario aktivan rezultat, koji budi nadu u prolazak u četvrto pretkolo Evropske lige UEFA.

Do isključenja Emira Janjoša Sarajevu je sve išlo naruku. Bodreni hiljadama navijača, igrači bordo tima držali su 1:1. Poslije, ipak, nisu mogli parirati nešto kvalitetnijim, ali ne i nepobjedivim Šveđanima.

Povreda Larsona

- Mislim da možemo biti zadovoljni i igrom i rezultatom, jer je Helsingborg snažna ekipa sa nekoliko jakih pojedinaca. Malo smo ih se pribojavali, naročito Larsona (Larsson), ali kada se povrijedio, bilo nam je nešto lakše.

Dobro smo se nosili sa njima, čak i u segmentima u kojima su Skandinavci tradicionalno jaki. Spustili smo im loptu i, što me najviše hrabri, igrali smo dobar fudbal i izveli nekoliko lijepih i uigranih kontranapada. No, suđenje me je potpuno iznenadilo, kao da smo u Premijer ligi BiH - kaže Damir Hadžić, koji je iz kontranapada, na asistenciju Muminovića, postigao jedini gol za Sarajevo u Švedskoj.

Dodaje kako su i igrači Helsingborga bili zatečeni penalom koji je sudija svirao.

- Šveđani su izvodili korner, a kada je sudija prekinuo igru, krenuli su na svoju polovinu misleći da je prekršaj za nas. Nisu ni oni vjerovali da je arbitar u takvoj bezazlenoj situaciji dosudio jedanaesterac. Osim toga, ignorirao je stroge startove igrača Helsingborga da bi Janjošu za dva prekršaja dao dva žuta kartona - kaže Hadžić.

Šteta za Janjoša

On smatra da naš predstavnik ima dobre šanse za prolazak.

- Vidjeli smo da se sa njima može igrati, da nisu bauk. Mislim da ih pametnom i discipliniranom igrom možemo pobijediti na Koševu. Šteta je što nam Emir neće moći pomoći, ali ima fudbalera koji ga mogu zamijeniti. Pobjeda od 1:0 bit će dovoljna, a uz isti pristup kao i u Švedskoj, uvjeren sam da to možemo - govori igrač Sarajeva te dodaje kako očekuje da navijači u četvrtak na Koševu naprave paklenu atmosferu.

- U Helsingborgu mi se na momente činilo da igramo na svom terenu. Hvala onima koji su nas bodrili, ali mislim da će na Koševu biti mnogo vatrenije i da će nas navijači nositi do prolaska - rekao je Hadžić.

Povratak realnosti Premijer lige

Fudbaleri Sarajeva krenuli su kući odmah nakon utakmice, nisu ni prespavali. Postavlja se pitanje da li će jedno ovakvo putovanje na njima ostaviti posljedice, naročito zato što već sutra u 20 sati na Koševu igraju protiv Slobode.

- Svjesni smo da će biti teško, ali moramo dobiti taj meč. Malo će biti nezgodno vratiti se našoj ligi nakon Evrope, ali ne smijemo sebi dopustiti opuštanje.

I sami smo željeli da utakmica ne bude odgođena. Kada su nas pitali za mišljenje, složili smo se da se susret igra ovog vikenda. Ne možemo samo zbog Evrope odgađati utakmice - kaže Hadžić.

irfan41
Kontakt:

Post Postao/la irfan41 » 01 avg 2009, 14:02

Sova je napisao/la:
irfan41 je napisao/la:
Zagor je napisao/la: To je najgori grb Sarajeva. Ali jbg još stoji na Uefinoj stranici. :?
Jeste stvarno, stoji... ajoj... slika

trebaju horde zla poslati pismo UEFI, neka nam promjene taj grb
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 16:12

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

BegA_SA
Kontakt:

Post Postao/la BegA_SA » 01 avg 2009, 16:23

Ima li igdje snimka gola hadzica? Sve sam pretrazio nisam nigdje nasao.
SARAJEVO=Evropski Jerusalem :P

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 16:30

BegA_SA je napisao/la:Ima li igdje snimka gola hadzica? Sve sam pretrazio nisam nigdje nasao.

ne trebaš ni tražiti, nema nikako, možda se pojavi ali ne vjerujem
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 16:49

slika

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 18:28

sutra protiv slobode očekujem laganu pobjedu, sloboda će vjerovatno igrati bunker i na kontre pa tako da vjerujem da im možemo utrpati 2-3 komada

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 01 avg 2009, 18:40

Gerrard je napisao/la:Sutra smo bez Jahovica koji ima povredu , ali svakako ga cuvaju za cetvrtak Avdic ce to da rijesi sutra !

i naravno tu je pliska....mislim da bi se trebala dati prilika juniorima, naravno ne da budu u prvoj postavi nego da uđu u igru od 60 minute

belafonte
Kontakt:

Post Postao/la belafonte » 01 avg 2009, 18:52

Posla Ale Henkea u penziju...
Henrik Larsson To Retire After Injury Blow - Report
The veteran striker is set to hang up his boots after another serious injury...

Henrik Larsson broke a knee-cap during his last match for Helsingborg and, although medical exams indicate that he would be out of action for just eight weeks, the 37-year-old has reportedly decided to call time on his career.

"Before the injury he was 95 per cent sure he would quit football at the end of Autumn, when the league ends. Now, he says it's enough," a **** close to the player has told Sportbladet.

Larsson, who won the Champions League with Barcelona in 2006, had been linked with retirement in recent days, after his coach, Bosse Nilsson, said that he planned to quit football at the end of the season.

"He has been thinking about this matter and he told me this was going to be his last year," Nilsson said.

"Henke has had serious injuries throughout his career, but the groin problems are not that easy to heal and the recovery time is longer."

Luís Mira, Goal.com

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 avg 2009, 21:05

Evo jedan klip ne znam jesam li ikad bolji pogledao.

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bvsic, iliyaa8 i 61 gost.