NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Jel neko bio na treningu imal sta od pojacanja
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Nema govora,ekipa koja je u prvih pet kola imala fantastične rezultate treba otići i malo da se odmori,razradi taktike za pretstojeće utakmice,zbliži jos više,odigra par jakih utakmica na Kupresu i da nastavi po starom,tj.ebe živce na Banji.Ja bih njih driblao na ovim našim terenima a novac koji će potrošiti na Kupresu pametno iskoristio.
-
- Kontakt:
ma ljudi tanko je sve ovo.nema vise drazi one sve nesto nazor.j... te kupres isli ste i u dubrovnik protiv leotara pa primili dusu dovedi spica dragane jovicu ne **** nam zivce.i stara prica je ponovo kadeti na treningu radi brojnog stanja a nasa djeca s uspjehom igraju okolo,dobro je samo nek nisu u zvijezdi...cvile napolje
niknut će iz bola i krika...čista i nevina poput rose...i kao bijeli krin...ponovo Bosna...
bolje da su kupili napadac nego isli na kupres ccc..zvijezda igra lijepo i kolko toliko su uigrani samo treba bolja zavrsnica, znaci SPIC 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
He he,to je link za telad,jesi i se uvjerio,sam si sebe prozvao,samo vas pale pojedinci na forumu,okrenite se njima ,i ebte ih,a ne po istini udarite ,i onda ispusite.Nazalost Damjanovic nije u Zvijezdi,cak se nije ni pregovaralo snjim,samo lupetanje,mozda dode u Slobodu umjesto Gavarica,dobra zamjena.husein veličanstveni je napisao/la:Joj koje si ti tele............Dzin je napisao/la:Dolazi vam i Ibricic na posudbu,reko necu u Hajduk odo u Zvijezdu,sto se dzaba provaljujete,kakav Damjanovic,al vas lako zapaliti na forumu,Evo ti link pa se čudi
http://www.transfermarkt.de/de/dario-da ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- Kontakt:
Dzine vrati se OVCE tvoje nemogu bez tebe....
PS:Samo da znas, da je bez tebe bilo kud i kamo ljepse citati ovaj forum na temi NK Zvijezda Gradacac, cobane!!
PS:Samo da znas, da je bez tebe bilo kud i kamo ljepse citati ovaj forum na temi NK Zvijezda Gradacac, cobane!!
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC
Dobro ovco,he he,lijepo je lagati i citati bajke,zivi u oblacima,imas vise nikova pa dajes podrsku sam sebi,ali lijepo je i u Zvijezdi bez tebe,ho ho honecko_gradacac je napisao/la:Dzine vrati se OVCE tvoje nemogu bez tebe....
maovaj dizn je sigurno ivica koji voli da za..**** al nemoj te obracat paznju na njega i sam ce skontat da bezveze pise i lupetai dosadicemu
uuuuuuuuuuuuu danas je i konačno potvrđeno, bićemo jaki, prejaki za ovu ligu i nemojte mi slati PP neću vam reći o čemu se radi 

-
- Kontakt:
kazi ovdjeseven je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu danas je i konačno potvrđeno, bićemo jaki, prejaki za ovu ligu i nemojte mi slati PP neću vam reći o čemu se radi

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
jasko_juve je napisao/la:kazi ovdjeseven je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu danas je i konačno potvrđeno, bićemo jaki, prejaki za ovu ligu i nemojte mi slati PP neću vam reći o čemu se radi
idi te ba na šljivarevo

-
- Kontakt:
Sta ja to nevaljam,he he,skuzio sam volite vise nekoga kad vas ebe,nego ko hoce da pomogne,eto Seven vas pali izmislja toplu vodu,sir Jovic vas izjeba,jos vam gura da vidi koliko mozete primite,Ivica ebo te Ivica,sta taj radi.mirza_rd je napisao/la:maovaj dizn je sigurno ivica koji voli da za..**** al nemoj te obracat paznju na njega i sam ce skontat da bezveze pise i lupetai dosadicemu
JEL DOSO DAMJANOVIC,HAAA
- SledgeHammer
- Kontakt:
Ma Džeko počeo zabijati, pa Baloteli dolazi u Zvijezdu na posudbuseven je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu danas je i konačno potvrđeno, bićemo jaki, prejaki za ovu ligu i nemojte mi slati PP neću vam reći o čemu se radi

Trust me, I know what I'm doing !!!
SledgeHammer je napisao/la:Ma Džeko počeo zabijati, pa Baloteli dolazi u Zvijezdu na posudbuseven je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu danas je i konačno potvrđeno, bićemo jaki, prejaki za ovu ligu i nemojte mi slati PP neću vam reći o čemu se radi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uopšte se ne radi o igračima

Sto slaga za Damjanovica?seven je napisao/la:SledgeHammer je napisao/la:Ma Džeko počeo zabijati, pa Baloteli dolazi u Zvijezdu na posudbuseven je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu danas je i konačno potvrđeno, bićemo jaki, prejaki za ovu ligu i nemojte mi slati PP neću vam reći o čemu se radi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Pa ako je konačno potvrđeno onda nemaš razloga kriti toseven je napisao/la:SledgeHammer je napisao/la:Ma Džeko počeo zabijati, pa Baloteli dolazi u Zvijezdu na posudbuseven je napisao/la:uuuuuuuuuuuuu danas je i konačno potvrđeno, bićemo jaki, prejaki za ovu ligu i nemojte mi slati PP neću vam reći o čemu se radi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Dragon Town
pa nije za javnost, ako bih sad to otkrio naj.ebio bih pravoPa ako je konačno potvrđeno onda nemaš razloga kriti to:lol]
- zmaj_Bosne
- Kontakt:
ma svejedno je, nista nece biti kao prijeseven je napisao/la:pa nije za javnost, ako bih sad to otkrio naj.ebio bih pravoPa ako je konačno potvrđeno onda nemaš razloga kriti to:lol]

Dragon Town
zmaj_Bosne je napisao/la:ma svejedno je, nista nece biti kao prijeseven je napisao/la:pa nije za javnost, ako bih sad to otkrio naj.ebio bih pravoPa ako je konačno potvrđeno onda nemaš razloga kriti to:lol]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to sigurno
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 0 gostiju.