NK Brotnjo Čitluk

Grdan
Kontakt:

Re: NK Brotnjo Čitluk

Post Postao/la Grdan » 26 avg 2011, 18:18

DA LI ĆEMO USKORO GLEDATI STARI BROTNJO?

Brotnjo, prvak Bosne i Hercegovine iz 2000. godine, krenuo je jako dobro u ovoj sezoni. Momčad iz Čitluka plasirala se među 32 ekipe Kupa Bosne i Hercegovine pobjedom nad Čapljinom od 4:2 u gostima.

Ambicije Brotnja su povratak u 1. ligu Federacije Bosne i Hercegovine, a pobjedom nad Čapljinom su pokazali da imaju snagu za to.

Čapljina je prošle sezone u 1. ligi Federacije Bosne i Hercegovine završila na drugom mjestu i to kao najuvjerljiviji domaćin sa samo jedin remijem (protiv GOŠK-a u posljednjem kolu).

"Jeste, izbacili smo Čapljinu na njihovom terenu 2:4. Čapljinu koja je protkle godine bila 1. u ligi Federacije BiH i najuvjerljiviji domaćin sa 14 pobjeda i jednim neriješenim rezultatom i to u zadnjem kolu protiv ekipe GOŠK-a. Čapljina nije poražena već dvije godine na domaćem terenu u službenoj utakmici i to sigurno pokazuje da imamo kvalitetan kadar", rekao je Deni Vlaho za naš portal.

"Ali, za prave prvoligaške utakmice nam sigurno trebaju još dva - tri pojčanja da povećaju konkurenciju u momčadi. Tu prije svega mislim na odbranu, te možda jedan vezni igrač. Mislim da bi s njima bi mogli parirati svakoj ekipi koja se natječe u 1. ligi Federacije BiH", dodao je 21-godišnji veznjak, koji je jedno od četiri pojačanja Brotnja za narednu sezonu.

Mogli bi uskoro opet gledati onaj stari Brotnjo, sudeći po dosadašnjim rezultatima i onim što je uspjela napraviti Uprava koja je preuzela klub prošle godine i izvukla ga iz teške finansijske situacije.

"Uprava koju čini sportski direktor Vladimir Vasilj, bivši reprezentativni golman Hrvatske koji je bio dio reprezentacije na SP 1998. godine kada je Hrvatska osvojila 3. mjesto, te predsjednik Mario Rozić i niz drugih gospodarstvenika, preuzeli su klub prošle godine kada se Brotnjo nalazio u teškoj igračkoj i financijskoj situaciji. Cilj je bio stabilizacija kluba u čemu su i uspjeli, te prošlu sezonu završili na 3. mjestu što je na kraju predstavljao uspjeh", ističe Vlaho, te dodaje:

"Ove godine je Uprava odlučila da trebamo napraviti iskorak dalje i pred nas igrače postavila cilj, a to je 1. mjesto i plasman u 1. ligu Federacije BiH, gdje nam je ponavljam još jednom realno i mjesto. U tu svrhu su dovedena pojčanja, osim mene u klub je došao i desni bočni Ivan Puljić koji je prošao školu Zrinjskog, a prošle godine igrao zajedno sa mnom u Čapljini, te Josip Miloš iz GOŠK-a i pojačanje u napadu, a to je dvadesetšestogodisnji Stanislav Vasilj koji je u svojoj karijeri nastupao za Zrinjski, Željezničar, Posušje u Premier ligi, te austrijske klubove amatere Red Bull Salzburga, SV Austria Salzburg, SV Seekirchen i TSV Neukmarkt i koji je odmah u prvom nastupu protiv Zrinjskog ( 4:2 za Zrinjski u Mostaru ) postigao pogodak, te u već spomenutom susretu Kupa protiv Čapljine postigao hat-trick i pokazao da će biti veliko pojacanje. U klubu je, unatoč nekim ponudama ostao i 1. strijelac 2. lige jug iz prošle sezone Benjamin Vladić i kada se sve to zbroji, s pravom računamo na 1. mjesto ove sezone".

Vlaho, koji je bio član šampionske juniroske generacije Zrinjskog 2007. godine, prošle sezone nosio je dres Čapljine. No, kako kaže, ne želi se prisjećati okolnosti zbog kojih je napustio redove člana 1. lige Federacije BiH.

"Moram priznati da je bio čudan osjećaj igrati protiv bivšeg kluba, jer do prije mjesec dana sam bio dio Čapljine i svakodnevno trenirao na Bjelavama, ali sticajem okolnosti kojih se ne bih htio prisjećati to je postala moja prošlost i istrčao sam u dresu Brotnja i pokazao svima ( asistirao za 2 pogotka ) koji su me nepravedno zapostavljali prošle sezone da su pogriješili, čega su vjerujem i oni svjesni bili nakon utakmice. Ipak, susret nije dobro počeo za nas, već u 4. minuti smo primili naivan gol nakon greške odbrane, a to se desilio i u 25. minuti i već smo gubili 2:0, a da sve to bude jos gore u 27. minuti smo ostali s igračem manje, ali na iznenađenje sviju od 30. minute na terenu je postojala samo jedna momčad, a to smo bili mi. Uspjeli smo smanjiti preko Vasilja na 2:1 i s tim se otišlo na odmor", kaže Vlaho, te dodaje:

"U drugom poluvremenu smo napravili nekoliko izmjena što je urodilo plodom i na samom startu smo uspjeli smanjiti na 2:2 kada je pogodio Vasilj. Nakon toga u redove Čapljine se uvukla nervoza i to je rezultiralo crvenim kartonom za domaće i stvari su se vratili na početak što je nama odgovaralo, te smo uspjeli 20 minuta prije kraja u potpunosti preokrenuti utakmicu nakon 3. pogotka Stanislava Vasilja. Konačan rezultat postavio je Benjamin Vladić u sudijskoj nadoknadi i odveo nas u 1. kolo Kupa BiH, među 32 ekipe ovog natjecanja i sa nesrpljenjem čekamo zdrijeb koji bi se trebao održati uskoro.".

Na pitanje koga bi volio dobiti za protivnika u 1. kolu Kupa Bosne i Hercegovine, 21-godišnji veznjak je rekao da je to njegov bivši klub Branitelj, koji je novopečeni prvoligaš.

"Kada bih mogao birati s kim da igramo u 1. kolu, to bi bila ekipa Branitelja, novopecenog prvoligaša, a za to imam više razloga. Prvo što se radi o mladoj ekipi u kojoj poznajem sve igrače i mislim da bi se ravnopravno nosili s njima i iz razloga što su mene i moje kolege motivirale izjave nekih članova tog kluba, koji sebi daju za pravo da pričaju svasta o nama, koji smo igrali prije za Branitelj", dodao je Vlaho za kraj razgovora.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 28 avg 2011, 21:48

Čitluk:Stadion Bare,gledatelja:500,glavni sudac:Majkl Proleta,pomoćnici:Anel Puce, Sanel Grljević

Strijelci:Benjamin Vladić 12,53,61,Stanislav Vasilj:77,87

Brotnjo: Džida, Puljić, Sesar, Miličević, Čilić (od 66. Bevanda), Jurić, Vasilj, Šakota (od. 46. Badalić), Pehar, Vlaho (od 60. Rozić), Vladić. Trener: Tihomir Miloš.

Kamešnica: P. Perković, A. Vukadin. Omažić, Pervan, Šakić, I. Vukadin, Kamber, Brčić, Dolić (od 78. Mioč), Hozo, I. Perković (od 43. Ortaš). Trener: Zlatko Čondić.

Nogometaši Brotnja s uvjerljivih su 5:0 u okviru drugog kola Druge nogometne lige svladali Kamešnicu. U novoj pobijedi Brotnja Benjamin Vladić postigao je hat-trick a Stanislav Vasilj odlično se pridodao sa dva postignuta pogotka.Gledatelji na čitlučkim Barama nisu morali dugo čekati prvi pogodak na utakmici. Već u 12. minuti Benjamin Vladić koristi nesmotrenost u obrani Kamešnice i pogađa za 1:0. Iako je Brotnjo i u nastavku prvog poluvremena bilo izrazito dominantno svoju nadmoć na terenu igrači Brotnja nisu uspjeli okruniti drugim pogotkom.
Najbliže postizanju pogotka bili su kapetan Miličević, čiji udarac glavom nakon nabačaja iz kornera vratar Kamešnice uspijeva izbaciti u novi korner, i Predrag Jurić koji iz slobodnog udarca pogađa gredu. Brotnjo je pokušalo još par puta iz daljine ali se rezultat do kraja poluvremena nije mijenjao.
Terensku nadmoć i bolju igru Brotnjo je uspjelo naplatiti u nastavku susreta. Prvo je Vladić u 53. minuti nakon nabačaja Pehara glavom povisio na 2:0, da bi isti igrač osam minuta kasnije postigao i pogodak za hat-trick. Vladić je do novog pogotka došao ukravši loptu obrambenom igraču Kamešnice, nakon čega je lako matirao vratara Perkovića.Nakon tri postignuta pogotka Vladića u listu strijelaca se upisao i Stanislav Vasilj, koji u 77. minuti najviše skače na nabačenu loptu iz kornera i pogađa za visokih 4:0. Deset minuta kasnije Vladić je asistirao a Vasilj iz blizine pogodio za konačnih 5:0 i novu uvjerljivu pobjedu Brotnja.
Zadnja izmjena: Grdan, dana/u 29 avg 2011, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 29 avg 2011, 07:46

Dragi čitlučani, čestitamo na pobjedi samo nemoj te zaboraviti ove mlade koji su Vam juče u Livno izgubili nevjerovatnih 9;0 a kadeti su Vam bili bolji 3:4.Sretno.

plavobijeli
Kontakt:

Post Postao/la plavobijeli » 31 avg 2011, 14:43

Šta je sa ovim čitlučanima,zar je ovaj moj post toliko težak da se više nejavljate,a nadam se da poslije Duvna će tese spustiti na zemlju i vidjeti svoju realnost-pila naopako.Sretno.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 31 avg 2011, 20:22

Danas su na rasporedu bile utakmice završnice KUP-a FBiH. Momčad Brotnja je trebala odmjeriti snage sa Slogom iz Uskoplja, međutim gosti se nisu pojavili, te je utakmica registrirana rezultatom 3:0 za domaćine, koji su se plasirali u 1/16 finala KUP-a BiH i s nestrpljenjem očekuju ždrijebanje u kojem će saznati ime sljedećeg protivnika. Podsjećamo, u bubnju će se naći 16 ekipa iz Premier lige, te 16 ekipa, među kojima je i ekipa Brotnja, koje su svoje mjesto u bubnju izborili kroz kvalifikacije.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 31 avg 2011, 23:26

Evo ja sam novi clan na forumu, tek sam se registrirao ali pratim duze vrijeme zbivanja na forumu sto se tice Brotnja i ostalih ekipa, nisam se kanio registrirati ali sam morao radi ovog sto pise pod imenom Grdan jer se radi vjerovatno o nekom malcu koji voli klub i navija za njega, ali pise dosta gluposti i previse je nalozen i na neki nacin mi ide na zivce, jer je pisao neke lazi ne bi li uvelicao klub ili stanje u klubu, i kroz njegove komentare se vidi da se radi o djetetu nekom i ne uzimajte njegovo misljenje kao kompetentno. Sto se tice Brotnja, istina je, slozili smo odlicnu ekipu za ovu ligu, koja ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolja, i uz Troglav, jedini su kandidat za 1. mjesto i plasman u rang vise. Od pojacanja u klub su stigli kao sto ste vec mogli procitat Vasilj iz austrijske 3. lige, Vlaho i Puljić iz Čapljine ( prosli skolu Zrinjskog, Vlaho juniorski prvak BiH 2008.god, te član seniorske ekipe Zrinjskog koja je osvojila 2009. 1. mjesto, Puljic osvajac juniorskog kupa 2009.), Sesar ( bivsi kad i jun reprezentativac ) i Rozić iz Zrinjskog na posudbu su stigli, Predrag Juric iz Branitelja ( takodjer skola Zrinjskog, juniorski prvak ), Josip Milos iz GOŠK-a, te posljednje pojacanje, igrac koji se vratio u Brotnjo nakon epizoda u Zrinjskom, Dragovoljcu, te latvijskom Gulbeneu, Ivan Šarac ... kada se sve to zbroji + solidna ekipa od prosle sezone predvodjena Vladicem kao ubojitim strijelcem, te Goranom Badalićem koji je nastupao prije za Branitelj, Igman, te GOŠK, pa s golmanskim parom Džida-Šego ( pristigao iz Sloge Lj ), s pravom racunamo na 1. mjesto, a kao konkurenta vidimo jedino ekipu Troglava, koja nema bas neke financijske moci, ali imaju prejaku ekipu za ovu ligu, sve u svemu ocekuje nas zanimljiva sezona ...

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 31 avg 2011, 23:41

http://www.facebook.com/pages/HNK-Brotn ... 8555760863" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je sluzbena facebook prezentacija, i mozete pratiti sve novosti sto se tice Brotnja.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 01 sep 2011, 03:39

HNKBrotnjo je napisao/la:Evo ja sam novi clan na forumu, tek sam se registrirao ali pratim duze vrijeme zbivanja na forumu sto se tice Brotnja i ostalih ekipa, nisam se kanio registrirati ali sam morao radi ovog sto pise pod imenom Grdan jer se radi vjerovatno o nekom malcu koji voli klub i navija za njega, ali pise dosta gluposti i previse je nalozen i na neki nacin mi ide na zivce, jer je pisao neke lazi ne bi li uvelicao klub ili stanje u klubu, i kroz njegove komentare se vidi da se radi o djetetu nekom i ne uzimajte njegovo misljenje kao kompetentno. Sto se tice Brotnja, istina je, slozili smo odlicnu ekipu za ovu ligu, koja ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolja, i uz Troglav, jedini su kandidat za 1. mjesto i plasman u rang vise. Od pojacanja u klub su stigli kao sto ste vec mogli procitat Vasilj iz austrijske 3. lige, Vlaho i Puljić iz Čapljine ( prosli skolu Zrinjskog, Vlaho juniorski prvak BiH 2008.god, te član seniorske ekipe Zrinjskog koja je osvojila 2009. 1. mjesto, Puljic osvajac juniorskog kupa 2009.), Sesar ( bivsi kad i jun reprezentativac ) i Rozić iz Zrinjskog na posudbu su stigli, Predrag Juric iz Branitelja ( takodjer skola Zrinjskog, juniorski prvak ), Josip Milos iz GOŠK-a, te posljednje pojacanje, igrac koji se vratio u Brotnjo nakon epizoda u Zrinjskom, Dragovoljcu, te latvijskom Gulbeneu, Ivan Šarac ... kada se sve to zbroji + solidna ekipa od prosle sezone predvodjena Vladicem kao ubojitim strijelcem, te Goranom Badalićem koji je nastupao prije za Branitelj, Igman, te GOŠK, pa s golmanskim parom Džida-Šego ( pristigao iz Sloge Lj ), s pravom racunamo na 1. mjesto, a kao konkurenta vidimo jedino ekipu Troglava, koja nema bas neke financijske moci, ali imaju prejaku ekipu za ovu ligu, sve u svemu ocekuje nas zanimljiva sezona ...
Prvi post,a već lažeš.Golman Nikica Šego je došao iz NK Jadran Ploče-RH,a Stanislav Vasilj iz 2.asutrijske lige. :lol:
http://www.brotnjo-sport.info/index.php ... pripremama" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve ponavljaš što sam ja već napisao na predhodnim stranama. :lol:

Livnjak
Kontakt:

Post Postao/la Livnjak » 01 sep 2011, 10:12

Grdan je napisao/la:a Stanislav Vasilj iz 2.asutrijske lige. :lol:
igrao je za Austriju Salzburg (Regionalliga West), to jeste treci rang natjecanja,...

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 01 sep 2011, 11:33

Grdan je napisao/la:
HNKBrotnjo je napisao/la:Evo ja sam novi clan na forumu, tek sam se registrirao ali pratim duze vrijeme zbivanja na forumu sto se tice Brotnja i ostalih ekipa, nisam se kanio registrirati ali sam morao radi ovog sto pise pod imenom Grdan jer se radi vjerovatno o nekom malcu koji voli klub i navija za njega, ali pise dosta gluposti i previse je nalozen i na neki nacin mi ide na zivce, jer je pisao neke lazi ne bi li uvelicao klub ili stanje u klubu, i kroz njegove komentare se vidi da se radi o djetetu nekom i ne uzimajte njegovo misljenje kao kompetentno. Sto se tice Brotnja, istina je, slozili smo odlicnu ekipu za ovu ligu, koja ce iz utakmice u utakmicu biti sve bolja, i uz Troglav, jedini su kandidat za 1. mjesto i plasman u rang vise. Od pojacanja u klub su stigli kao sto ste vec mogli procitat Vasilj iz austrijske 3. lige, Vlaho i Puljić iz Čapljine ( prosli skolu Zrinjskog, Vlaho juniorski prvak BiH 2008.god, te član seniorske ekipe Zrinjskog koja je osvojila 2009. 1. mjesto, Puljic osvajac juniorskog kupa 2009.), Sesar ( bivsi kad i jun reprezentativac ) i Rozić iz Zrinjskog na posudbu su stigli, Predrag Juric iz Branitelja ( takodjer skola Zrinjskog, juniorski prvak ), Josip Milos iz GOŠK-a, te posljednje pojacanje, igrac koji se vratio u Brotnjo nakon epizoda u Zrinjskom, Dragovoljcu, te latvijskom Gulbeneu, Ivan Šarac ... kada se sve to zbroji + solidna ekipa od prosle sezone predvodjena Vladicem kao ubojitim strijelcem, te Goranom Badalićem koji je nastupao prije za Branitelj, Igman, te GOŠK, pa s golmanskim parom Džida-Šego ( pristigao iz Sloge Lj ), s pravom racunamo na 1. mjesto, a kao konkurenta vidimo jedino ekipu Troglava, koja nema bas neke financijske moci, ali imaju prejaku ekipu za ovu ligu, sve u svemu ocekuje nas zanimljiva sezona ...
Prvi post,a već lažeš.Golman Nikica Šego je došao iz NK Jadran Ploče-RH,a Stanislav Vasilj iz 2.asutrijske lige. :lol:
http://www.brotnjo-sport.info/index.php ... pripremama" onclick="window.open(this.href);return false;

Sve ponavljaš što sam ja već napisao na predhodnim stranama. :lol:
http://www.transfermarkt.de/de/stanisla ... 28656.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo ti pa pogledaj koja je liga Neumarkt, SV Seekirchen, te Austria Salzburg ...
A Šego je prošlu polusezonu branio u Slogi iz Lj, a prije toga je igro za Jadran iz Ploča, tu je novinar pogrijesio, zato se ne pravi pametan.
Ti si sve ovo prije napiso, samo sto jos uz to napises 1000 gluposti nekih koje samo balavac moze napisat.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 02 sep 2011, 18:14

U sklopu 3. kola nogometaši Brotnja Čitluk sutra gostuju u Tomislavgradu. Protiv istoimene momčadi naši nogometaši će pokušati izboriti pobjedu i nastaviti pobjednički niz u ovoj sezoni.

Utakmica se igra u 16:30.

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 03 sep 2011, 21:31

Nogometaši Brotnja su ostvarili novu pobjedu, ovoga puta u Tomislavgradu. Naši nogometaši su odlično ušli u susret i riješili pobjednika već u 1. poluvremenu kada su pogađali Badalić, Vlaho (penal) i Pehar. U 2. poluvremenu nešto lošije izdanje Brotnja što su domaći iskoristili i smanjili na konačnih 1:3 za goste.

HNK Tomislav - HNK Brotnjo Čitluk 1:3 (0:3)

HNK Brotnjo Čitluk: Džida, Miletić (Puljić), Miličević, Čilić, Jurić, Šakota (Sesar), Rozić, Badalić, Vlaho (Bevanda), Pehar, Vasilj

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 03 sep 2011, 22:24

HNKBrotnjo je napisao/la:Nogometaši Brotnja su ostvarili novu pobjedu, ovoga puta u Tomislavgradu. Naši nogometaši su odlično ušli u susret i riješili pobjednika već u 1. poluvremenu kada su pogađali Badalić, Vlaho (penal) i Pehar. U 2. poluvremenu nešto lošije izdanje Brotnja što su domaći iskoristili i smanjili na konačnih 1:3 za goste.

HNK Brotnjo Čitluk: Džida, Miletić (Puljić), Miličević, Čilić, Jurić, Šakota (Sesar), Rozić, Badalić, Vlaho (Bevanda), Pehar, Vasilj
gazi brotnjo sve,samo hrabro momci naprijed
vratite se gdje zasluzujete
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

TORCIDA123
Kontakt:

Post Postao/la TORCIDA123 » 03 sep 2011, 22:50

brotnjo ce ove godine biti ko branitelj prosle sve ce dobivati

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 03 sep 2011, 23:31

HNKBrotnjo je napisao/la:Nogometaši Brotnja su ostvarili novu pobjedu, ovoga puta u Tomislavgradu. Naši nogometaši su odlično ušli u susret i riješili pobjednika već u 1. poluvremenu kada su pogađali Badalić, Vlaho (penal) i Pehar. U 2. poluvremenu nešto lošije izdanje Brotnja što su domaći iskoristili i smanjili na konačnih 1:3 za goste.

ko je strijelac za Tomislav ? a gdje je sastav Tomislava ?

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 03 sep 2011, 23:55

remistarmo je napisao/la:

da imamo sastav njihov vjerovatno bi napisali, ovo iz glave sve pise ...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 03 sep 2011, 23:59

Da i oni imaju svoje web ili facebook stranice znali bi sastav. ;)

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 04 sep 2011, 00:02

HNKBrotnjo je napisao/la:

da imamo sastav njihov vjerovatno bi napisali, ovo iz glave sve pise ...
pa zar nemas zapisnik sa te utakmice ?

HNKBrotnjo
Kontakt:

Post Postao/la HNKBrotnjo » 04 sep 2011, 00:08

da imamo sastav njihov vjerovatno bi napisali, ovo iz glave sve pise ...[/quote]

pa zar nemas zapisnik sa te utakmice ?[/quote]

A da imam napiso bi kralju, ovo sam prepiso sa facebook stranice Brotnja, a ovo je piso neko ko nema zapisnik, nego iz glave piso svoje ...

remistarmo
Kontakt:

Post Postao/la remistarmo » 04 sep 2011, 00:25

HNKBrotnjo je napisao/la:da imamo sastav njihov vjerovatno bi napisali, ovo iz glave sve pise ...
pa zar nemas zapisnik sa te utakmice ?[/quote]

A da imam napiso bi kralju, ovo sam prepiso sa facebook stranice Brotnja, a ovo je piso neko ko nema zapisnik, nego iz glave piso svoje ...[/quote]

e pa ako se misli drzati FB zvanicna stranica ,treba administrator se malo potruditi da bude sto vise podataka ,sve sto je po sjecanju nemora biti tacno.Ali tebi hvala na trudu

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.