Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Kenny je fantasticno odradio posao.Haj onaj juni je bio dosta miran, ali ova 2 mjeseca su stvarno perfektno iskoristena. Covjek je popunio sve rupe u timu. Ja prezadovoljna 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Hajd' da ti doživiš da ne gledaš LFC nazorreds_forever je napisao/la:Kenny je fantasticno odradio posao.Haj onaj juni je bio dosta miran, ali ova 2 mjeseca su stvarno perfektno iskoristena. Covjek je popunio sve rupe u timu. Ja prezadovoljna

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Adam Jonshon prelazi u Stoke City isto to je ucinio i Petar Crouch, sad sam slusao na Sky Sports News, kazu da je uzbudljivo u Liverpoolu pa se ocekuje jos neko pojacanje posle Bellamy-a
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Adam Johnson odbio preći u Stoke, evo sad javiše.fukara87 je napisao/la:Adam Jonshon prelazi u Stoke City isto to je ucinio i Petar Crouch, sad sam slusao na Sky Sports News, kazu da je uzbudljivo u Liverpoolu pa se ocekuje jos neko pojacanje posle Bellamy-a
Ako ljudi danas sve pokupujemo, šta ćemo onda kupiti u januaru i julu? 

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- reds_forever
- Kontakt:
Hhahah i to sto kazesCarlo je napisao/la:Hajd' da ti doživiš da ne gledaš LFC nazorreds_forever je napisao/la:Kenny je fantasticno odradio posao.Haj onaj juni je bio dosta miran, ali ova 2 mjeseca su stvarno perfektno iskoristena. Covjek je popunio sve rupe u timu. Ja prezadovoljna

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Nezz vidim neku djecu iza onog reportera sa britania stadion kad je spomenuo ime Adam Johnson , poceli se radovati, sad sta je upitanju nezz ...Carlo je napisao/la:Adam Johnson odbio preći u Stoke, evo sad javiše.fukara87 je napisao/la:Adam Jonshon prelazi u Stoke City isto to je ucinio i Petar Crouch, sad sam slusao na Sky Sports News, kazu da je uzbudljivo u Liverpoolu pa se ocekuje jos neko pojacanje posle Bellamy-a
Zadnja izmjena: fukara87, dana/u 31 avg 2011, 21:27, ukupno mijenjano 1 put.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
LFCtransfernews LFC Transfer News
Bolton have completed David Ngog move from Liverpool
Bolton have completed David Ngog move from Liverpool

FK Pjetlovi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nije nimalo zanimljiv prelazni rok kao u Januaru i augustu prije toga....Al eto mi smo ekipu sredili na vrijeme a ne u zadnji cas 

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- CrvenIspod
- Kontakt:
na SkySportsu sad fino rekoše: Adam Johnson i Man City su odbili svaku mogućnost posedbe Stoke Cityiju. U Liverpool je jedino zabilježen dolazak Velšanina iz kampa reprezentacije Velsa na aerodrom a kasnije i u Melwood. Ne očekuju se nikakvi drugi dolasi a djeca iza reportera su skandirala: Justice for 96.fukara87 je napisao/la:Nezz vidim neku djecu iza onog reportera sa britania stadion kad je spomenuo ime Adam Johnson , poceli se radovati, sad sta je upitanju nezz ...Carlo je napisao/la:Adam Johnson odbio preći u Stoke, evo sad javiše.fukara87 je napisao/la:Adam Jonshon prelazi u Stoke City isto to je ucinio i Petar Crouch, sad sam slusao na Sky Sports News, kazu da je uzbudljivo u Liverpoolu pa se ocekuje jos neko pojacanje posle Bellamy-a
Čisto da ne bude zabune

Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Sad ce Bellamy i Adam 

LIVERPOOL YNWA
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI
"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Nama treba jos jedan napadac i to je to,a niko ne zna sta nam KK sprema on kada nesto sakrije ni SkySport ne moze otkriti
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Radovali su se na pomen njegovog imena, jer je tada to još bilo 'Stoke želi Johnsona' da bi se vrlo brzo prebacilo na 'Johnson ne želi u Stoke'. 

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... olton-move" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretno...
Sretno...

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mah, ja Johnsona nikako ne vidim u Liverpoolu. Ne znam zašto biste ga uopće dovodili. Bitnije je dovesti tog napadača koji vam je prijeko potreban i to je to. Raspustili ste ono što ne valja, pojačali ste se tamo gdje vam je bilo potrebno (vezni red te odbrana), tako da...
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ja nešto nisam optimističan, idemo u goste, a još su doveli Croucha, Palaciosa i Jeromeareds_forever je napisao/la:Hhahah i to sto kazesCarlo je napisao/la:Hajd' da ti doživiš da ne gledaš LFC nazorreds_forever je napisao/la:Kenny je fantasticno odradio posao.Haj onaj juni je bio dosta miran, ali ova 2 mjeseca su stvarno perfektno iskoristena. Covjek je popunio sve rupe u timu. Ja prezadovoljnaJedva cekam utakmicu protiv Stokea ako Bog da

- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Sad sam procitao na stranici Liverpoola da Daglish zeli dovesti Corluku i Kranjcara iz Spursa
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Haj za Kranjčara ove špekulacije donekle mogu i shvatiti ali za Ćorluku ?!Senaid L.F.C je napisao/la:Sad sam procitao na stranici Liverpoola da Daglish zeli dovesti Corluku i Kranjcara iz Spursa

Pored Glena,Kellya i Flanagan dovoditi još jednog beka...
FK Pjetlovi
- CrvenIspod
- Kontakt:
Odličan je osjećaj večeras biti navijač LFC-a jer nema panike hoćemo li koga stići uloviti u zadnji čas. KK i DC su uradili odličan posao tokom ljeta i uz dolazak tetoviranog neandertalca iz VelsaMonolog je napisao/la:Mah, ja Johnsona nikako ne vidim u Liverpoolu. Ne znam zašto biste ga uopće dovodili. Bitnije je dovesti tog napadača koji vam je prijeko potreban i to je to. Raspustili ste ono što ne valja, pojačali ste se tamo gdje vam je bilo potrebno (vezni red te odbrana), tako da...

YNWA!
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.