VFL Wolfsburg
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: VFL Wolfsburg
malo opustanje...4 1
"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
u svakoj utakmici miske, džeko i grafite se trkaju ko će više golova zabiti
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
igra li martins
, z akolko sekundi nabija 100km/h

- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ako ce taj martins igrati, onda ce se golovi dijeliti na tri dijela, njega, grafitea i dzeku, , ovo je zezancija, iskreno meni je sad vaznije da wolfsburg nesto ucini u ligi prvaka nego u prvenstvu
nema martinsa...a ne zna se za koliko nabije na 100,nema aparata koji moze izmjeriti toliku brzinu

VFC & MUFC
VFC & MUFC
-
- Kontakt:
Zaboravljate da pored nenormalne brzine ima i nenormalan odraz 

http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
evo kraj tekme...4 1 zavrsilo
VFC & MUFC
VFC & MUFC
...........................................benaglio.........................................................
pekarik.............madlung...............................barzagli............schafer
..........................................josue
........................ziani...............................miske
martins.......................-......grafite.....................................dzeko
oca mi, jaci su od barce
pekarik.............madlung...............................barzagli............schafer
martins.......................-......grafite.....................................dzeko
oca mi, jaci su od barce
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
jel te to veh zvao i rek'o ti formaciju ( tri napadaca )dzenidm je napisao/la:...........................................benaglio.........................................................
oca mi, jaci su od barce
normala buraz, sta ce drugo, platiti 10 mil € i na klupu ga staviti, hoce ali u kurcu
a ko u wolsburgu igra rezervnog napadaca?
nesjecam se da je nekad neki ulazio mjesto dzeke i grafitea. cesto je ulazio dejagh ali on je vise nesto kao ofanzivni vezni ili krilo.
a evo jedne lijepe akcije martinsa, uz naravno proslavu u njegovom stilu(to mi se uvijek kod njega svidza)
nesjecam se da je nekad neki ulazio mjesto dzeke i grafitea. cesto je ulazio dejagh ali on je vise nesto kao ofanzivni vezni ili krilo.
a evo jedne lijepe akcije martinsa, uz naravno proslavu u njegovom stilu(to mi se uvijek kod njega svidza)
Pa naravno,znamo kako je to funkcioniralo u Hoffy-Obasi,Ba,Vedo prosle sezone.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
dino-92 je napisao/la:a ko u wolsburgu igra rezervnog napadaca?
atleticar

mogu igrati sa 3 spica jer edin i martins mogu dosta toga defansivno pokriti, a pored toga ziani i josue su prave radilice, jedina ljencina im je miske tako da ne bi bio belaj da igraju sa 3 spicaharishp je napisao/la:Pa naravno,znamo kako je to funkcioniralo u Hoffy-Obasi,Ba,Vedo prosle sezone.
-
- Kontakt:
zahebo si se malo,,Ziani je klasicno krilo,dribler,u defanzivi 0,,nema teorije da igraju s tri napadacadzenidm je napisao/la:mogu igrati sa 3 spica jer edin i martins mogu dosta toga defansivno pokriti, a pored toga ziani i josue su prave radilice, jedina ljencina im je miske tako da ne bi bio belaj da igraju sa 3 spicaharishp je napisao/la:Pa naravno,znamo kako je to funkcioniralo u Hoffy-Obasi,Ba,Vedo prosle sezone.
http://liverpool.bosnianforum.com/
Klinac bi osvojili ista bez te ,,lijenstine,,bezveze nagadzanjedzenidm je napisao/la:mogu igrati sa 3 spica jer edin i martins mogu dosta toga defansivno pokriti, a pored toga ziani i josue su prave radilice, jedina ljencina im je miske tako da ne bi bio belaj da igraju sa 3 spicaharishp je napisao/la:Pa naravno,znamo kako je to funkcioniralo u Hoffy-Obasi,Ba,Vedo prosle sezone.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Pa Vratnik bi ovome sastavu redovno trpao 5 golova, a onda da ne govorimo o ekipama Bundeslige. Ziani, Miske, Dzeko, Martins i Grafite neznaju sta znaci rijec odbrana. I Veh ako je glup i zeli izgubiti posao nek igra ovu formaciju, ali onda oduzima Dzeki neke kvalitete ako ga posalje na stranu, a Miske mora imati slobodu a ne da mu smeta neki kloc iz Alzira (u poredjenju sa Misketom) za kojeg je izmislio fudbal.dzenidm je napisao/la:...........................................benaglio.........................................................
oca mi, jaci su od barce
"My Favorite Ring is Always the Next One"
doveli su martinsa da pojaca konkurenciju za ovu sezonu a sljedece mislim da ce bit standardan jer dzeko ce otici a mozda i grafitee...po meni je gentner bolji igrac i od kahlenberga i zianija neznam zasto ga toliko potcjenjujete...
kontam da ce lijevo igrati kahlenberg(to mu je prirodna pozicija) desno gentner poluspic miske zadnji vezni josue...tu ce ulijetat riether i ziani povremeno...fali im jos jedan dobar stoper
kontam da ce lijevo igrati kahlenberg(to mu je prirodna pozicija) desno gentner poluspic miske zadnji vezni josue...tu ce ulijetat riether i ziani povremeno...fali im jos jedan dobar stoper
Ovaj Weh udara Realovu politiku sve u napad,ebo odbranu.Sto naravno ne pije vode.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
fura se na Mike-a D' Anthonyaharishp je napisao/la:Ovaj Weh udara Realovu politiku sve u napad,ebo odbranu.Sto naravno ne pije vode.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.