FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 31 avg 2011, 16:27

T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: a druga stvar, iznio sam i cinjenice, koje kazu da je Alexis bio los protiv Villareala
alexis nije bio los protiv viljareala...odnosno,protiv viljareala niko nije bio los... ;)
pa kako nije bio los, pa covjek je imo samo jedan prolaz, a i tad je lose dodo loptu, dao je taj gol, al nista vise nije uradio...konstantno je gubio lopte na svoje drblinge, glupe driblinge, i losa dodavanja...
ja se samo nadam da je ovo samo trenutna faza, jer ako ovako bude igro jadna majka i nama i njemu...

a i Pedro je bio katastrofalan...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 avg 2011, 16:33

manite se kritikovanja alexisa ljudi, tek ce nam on pokazati sta zna i kolika je to klasa, tek nakon 5-6 utakmica o njemu cemo moci pricati, ovo sto je pokazao do sada je i vise nego solidno
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 avg 2011, 19:00

Romariooo je napisao/la:koja je danas frka u fudbalskoj evropi, transferi na sve strane, a kod nas fino, mirno, objavljeno je evo da je klub za ovogodisnje transfere u minusu od 34 miliona, a tu su alexis i fabregas

ovo ljeto ubjedljivo smo najbolje prosli na transfer marketu, dovedena dva igraca svjetske klase, oslobodili se nekih igraca kojih smo se i trebali osloboditi, tih 34 miliona nije puno, prekrasan posao
jel to za tebe sanchez svjetska klasa?????????
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 31 avg 2011, 19:27

effe_sa je napisao/la: jel to za tebe sanchez svjetska klasa?????????
svjetska klasa nije,ali je isto tako vise nego dobar igrac
Zadnja izmjena: T-MAC, dana/u 31 avg 2011, 19:43, ukupno mijenjano 1 put.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 31 avg 2011, 19:38

jah, kataLonci, Bajram Šerif Mubarek Olsun :)
effe_sa je napisao/la:jel to za tebe sanchez svjetska klasa?????????
Da nije ne bi u Barci igr'o :P :D

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 31 avg 2011, 19:39

Kako ce zvanicno najbolji igrac Serie A biti svjetska klasa, nema sanse.Jos da dodam vjerovatno i clan udarne postave Barcelone, znaci flop.
Don't hate what you don't understand.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 31 avg 2011, 19:48

Na danasnji dan 1997. za Barcu je debitovao ponajbolji igrac u klupskoj historiji, Vítor Borba Ferreira, Rivaldo

[youtube][/youtube]

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 31 avg 2011, 19:58

Rivaldo je bio fudbalski genije.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 31 avg 2011, 20:22

T-MAC je napisao/la: svjetska klasa nije,ali je isto tako vise nego dobar igrac
to svakako, i sa predispozicijama da postane svjetska klasa, sad se tek u barci treba pravo dokazat
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 avg 2011, 20:49

effe_sa je napisao/la:
T-MAC je napisao/la: svjetska klasa nije,ali je isto tako vise nego dobar igrac
to svakako, i sa predispozicijama da postane svjetska klasa, sad se tek u barci treba pravo dokazat
ne znam dal ti je to poznato, al zvanicno je to da je alexix izabran za najboljeg igraca serije a za proslu sezonu, kao takav i to jos vrlo mlad igrac bio je jedna od najtrazenijih roba ovog ljeta na trzistu, za njega su opasno bili zainteresovani i konkretne ponude su slali city, inter, united i jos neki, barca ga je dovela vrlo jeftino jer je igrac insistirao na tome i nije zelio otici u neke druge klubove koji su davalali vise para i njemu i udinezeu,

za takvog igraca moze se vec sad reci da je svjetska klasa, al opet treba jos da se dokazuje i na najvisem nivou, a po svemu sudeci nece biti nikakvih problema u tom njegovom dokazivanju jer je mocan igrac zeljan dokazivanja
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Culé
Kontakt:

Post Postao/la Culé » 31 avg 2011, 21:41

Moš' se reći da je Barcelona Sexa i Alexa dobila ispod cijene, one dogovorene bonuse će klub rado platiti ;) Obojica su dugoročne investicije, tak' da što se tiče veznog reda i napada Barça je po tom pitanju mirna sljedećih 5 godina (samo Xavi i Keita imaju prek' 30), možda će trebati samo 1 napadač umjesto Ville koji je '81 godište. Bit' će zanimljivo pratit razvoj J. Dos Santosa, S.Roberta i Deulofea, ispred sebe imaju jaku i mladu konkurenciju.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 31 avg 2011, 21:50

pametno je ovo uradjeno s alexisom i cescom, mladi su to igraci, dugo ce biti vjerovatno nosioci igre, a uskoro ce nastupiti financijski fair play, taman kad i nastupi mi cemo imati izgradjenu ekipu mladu i nece biti potrebe za velikim trosenjima na pojacanja, taman u narednim godinama ce se fino vracati dugovi i nece biti problema s novim pravilima
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 31 avg 2011, 22:51

eh bilo bi dobro jos kakvog dobrog stopera kupiti n
na slijedecem prelaznom roku i nista nam vvise ne treba
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 31 avg 2011, 22:53

messilla je napisao/la:eh bilo bi dobro jos kakvog dobrog stopera kupiti n
Zahtjevam da to bude Sakho. :D

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 sep 2011, 00:15

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
T-MAC je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: a druga stvar, iznio sam i cinjenice, koje kazu da je Alexis bio los protiv Villareala
alexis nije bio los protiv viljareala...odnosno,protiv viljareala niko nije bio los... ;)
pa kako nije bio los, pa covjek je imo samo jedan prolaz, a i tad je lose dodo loptu, dao je taj gol, al nista vise nije uradio...konstantno je gubio lopte na svoje drblinge, glupe driblinge, i losa dodavanja...
ja se samo nadam da je ovo samo trenutna faza, jer ako ovako bude igro jadna majka i nama i njemu...

a i Pedro je bio katastrofalan...
I ja se nadam da je i kod tebe ovo samo trenutna faza i da ces prevazici krizu zvanu Sanchez.

p.s. u suprotnom jadna nam majka na forumu :D :D :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 sep 2011, 00:17

effe_sa je napisao/la:
Romariooo je napisao/la:koja je danas frka u fudbalskoj evropi, transferi na sve strane, a kod nas fino, mirno, objavljeno je evo da je klub za ovogodisnje transfere u minusu od 34 miliona, a tu su alexis i fabregas

ovo ljeto ubjedljivo smo najbolje prosli na transfer marketu, dovedena dva igraca svjetske klase, oslobodili se nekih igraca kojih smo se i trebali osloboditi, tih 34 miliona nije puno, prekrasan posao
jel to za tebe sanchez svjetska klasa?????????
A ja vas Boze sacuvaj :o
Sta je ovo ??? Jesul ovi u pravu i jel mi pricamo o istom igracu. Ja sam odusevljen njegovom igrom i ne gledam samo dodavanja i driblinge. Ovo je biser od igraca i daj okanite se bezze kritike. Ovaj momak ce biti pravo otkrovenje...
Imate pravo na svoje misljenje, ali nemojte se provaljivat. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 01 sep 2011, 01:49

xaviesta je napisao/la:Na danasnji dan 1997. za Barcu je debitovao ponajbolji igrac u klupskoj historiji, Vítor Borba Ferreira, Rivaldo

[youtube][/youtube]
Fudbalski genije, cast mi je bila.. :)
Zanimljivo da ovih dana neki simpatizeri Messija & Co sa foruma pune 11, 12, 13, 14 godina :mrgreen:

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 01 sep 2011, 04:44

@Postman
Koji ces sad ti klinac ovdje ???
Imas tamo onaj luzerski dio foruma pa malo odskakutaj. ;)

p.s. naravno da ti je bila cast - a pogotovo sad ovih godina neka si sretan :D

kobe24
Kontakt:

Post Postao/la kobe24 » 01 sep 2011, 09:56

messilla je napisao/la:eh bilo bi dobro jos kakvog dobrog stopera kupiti n
I ja isto mislim da nam samo jedan stoper treba, jer smo sad', prakticno, u situaciji da nemamo pravog stopera, nakon sto su se povrijedili Pique i Pujol. Znam da ce neki reci imaju tu Abidal, Mascherano, Fontas...ali niti jedan od njih nije adekvatna zamjena na mjestu klasicnog stopera. Mogu igrati na toj poziciji, i to s dosta uspjeha, ali...
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 01 sep 2011, 23:32

nakon ovog pique mi je jos drazi :D na poker turniru bio 3. i osvojio 50.000 €

slika
ser del barça es el millor que hi ha !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.