Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Peticija za izbacivanje Tonija Markića iz reprezentacije
treba mu kiticu odrezati!!! to pod hitno!
ima li heroja patriota u mostaru....???
- Megamon
- Kontakt:
ne kiticu,treba muda da se nema za sta uhvatitidrina1992 je napisao/la:treba mu kiticu odrezati!!! to pod hitno!

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
NAZALOST OVAKVE STVARI SMO VEC VIDJALI PRE NEKI 10 GODINA DECKO IZ LEOTARA SE JAVNO HVATAO ZA ONU STVAR ,,, ODPRILIKE MISLIM DA BI OVO JOS DOSTA NJIH IZJVAILO AL TO VJESTO PRIKRIVAJU ET JADNOM MARKICU IZLETILO STAS MU ,,MISLIM DASE I ON SAM NECE VISE ODATVAT SELEKTORU JER NAKON OVOG ZNA STA GA CEKAtaracess je napisao/la:Ako je ovo istina, to je onda balavac bez osnovne kulture i postovanja. Igrati za neki tim i tako pricati o grbu koji nosis za vrijeme utakmice je licimjerno. Ili imas pristojnosti i sutis ili si nekulturni papan kao sto je ovaj decko ispao. Ima i ona mladost ludost pa se mozda treba i oprostiti. Uglavnom, neka kazna mora biti.
Mozda je sslikatevezito je napisao/la:Sve mi ja jasno ali mi nije jasno da je neko otisao na post ovog igraca od 2008 godine.Pa ja sad da se vratim na nesto sto sam pisao 2008 treba mi sigurno mjesec dana da to pronadjem.Ko je bio tako uporan pa ovo trazio.

- badblueboylivno
- Kontakt:
Re: Peticija za izbacanje Tonija Markića iz reprezentacije
Primijetio sam. Je li mu to umanjuje vrijednost priče "Srbija do Tokija" i "Da vidimo koliko Srba ima na fejsbuku"? Meni takav igrač ne treba u Dinamu, a i razlog je to da je Zvezdaš. Usput još govori i da je Hrvat - što nije.Dabar je napisao/la: Zakarić je isto imao Široki-Hrvatski klub,kako to nisi primijetio...
I ovakav mi igrač, kao ovaj debil, ne treba u reprezentaciji - ako voli tamo neku Hrvatsku, nek igra za njih.
Zadnja izmjena: badblueboylivno, dana/u 31 avg 2011, 16:24, ukupno mijenjano 1 put.
Hayley <3
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma ebat ga, ko da je neki igrac. 

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Skontaj da je slika gdje drzi ruku na grbuanti_zli je napisao/la:Mozda je sslikatevezito je napisao/la:Sve mi ja jasno ali mi nije jasno da je neko otisao na post ovog igraca od 2008 godine.Pa ja sad da se vratim na nesto sto sam pisao 2008 treba mi sigurno mjesec dana da to pronadjem.Ko je bio tako uporan pa ovo trazio.
al je na spisku ,a naprimjer Suljic i Dupovac sjede na Bascarsiji e to me boliOmerbavarac je napisao/la:Ma ebat ga, ko da je neki igrac.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Moram priznati da nisam nešto ni upoznat sa ovim igračem.
No, to ne mijenja činjenicu da je ovo što je izjavio/napisao za svaku osudu te da je suspenzija pod moranjem. Al', poznavajući nas, od toga neće biti ništa. Nisam siguran, al' oni koji na majicama imali slike ratnih zločinaca su od RS-a dobili i stipendije (ispravite me ako griješim), tako da...
Ovome se mora stati na kraj. Ne može ovako i tačka. Sasvim sam siguran da, ako već naš savez ne može/ne smije/ izreći kaznu, onda se tu može nešto drugačije izmanipulisati.
U svakom slučaju, ovakvi nikome nisu potrebni. Nikome.

Ovome se mora stati na kraj. Ne može ovako i tačka. Sasvim sam siguran da, ako već naš savez ne može/ne smije/ izreći kaznu, onda se tu može nešto drugačije izmanipulisati.
U svakom slučaju, ovakvi nikome nisu potrebni. Nikome.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Ovaj malac nije bas pri zdravoj pameti. Ne znam kakva je situacija u BiH, no u Austriji je zabranjeno (javno)omalovazavanje drzavnih simbola u sto bi se i sama himna mogla svrstati, i to je dakle krivicno djelo.
Da sam ja neko dole, nakacio bih mu se samo tako na kosti...
Da hoce to uraditi, uh kako bi volio
Da sam ja neko dole, nakacio bih mu se samo tako na kosti...
Da hoce to uraditi, uh kako bi volio

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
[quote="anti_zli"][quote="tevezito"]Sve mi ja jasno ali mi nije jasno da je neko otisao na post ovog igraca od 2008 godine.Pa ja sad da se vratim na nesto sto sam pisao 2008 treba mi sigurno mjesec dana da to pronadjem.Ko je bio tako uporan pa ovo trazio.[/quote]
Mozda je sslika
[/quote]
pa komentari na slike ostaju tak da nije tesko pto naci ,,mada moze bit ilazni profil al et vidicemo decko ce to objasnit,,mozda se samo pogresno izrazio pokusao je bit duhovit hehee
Mozda je sslika

pa komentari na slike ostaju tak da nije tesko pto naci ,,mada moze bit ilazni profil al et vidicemo decko ce to objasnit,,mozda se samo pogresno izrazio pokusao je bit duhovit hehee
Pa dajte sta ste navalili toliko na momka,evo mu jedna radosna vijest,sad sam se cuo sa Ivom (Josipovic) i kaze on meni,citiram "Poselami mi maksuz mog malog Tonija i kazi mu da je od danas Hercegovina zvanicno u Hrvatskoj,eto to mu je moj poklon za Bajram" zavrsen citat,i tako da od danas moze ocekivati poziv strucnjaka iz omiljene mu Hrvatske. Toni sretno u Hrvatskoj pa se tamo lijepo drzi za sta god hoces.
-
- Kontakt:
ma ja bola pustite momka sta se svasta pise na fb kad bi sve uzimali zdravo za gotovo iihhhscudetto je napisao/la:Pa dajte sta ste navalili toliko na momka,evo mu jedna radosna vijest,sad sam se cuo sa Ivom (Josipovic) i kaze on meni,citiram "Poselami mi maksuz mog malog Tonija i kazi mu da je od danas Hercegovina zvanicno u Hrvatskoj,eto to mu je moj poklon za Bajram" zavrsen citat,i tako da od danas moze ocekivati poziv strucnjaka iz omiljene mu Hrvatske. Toni sretno u Hrvatskoj pa se tamo lijepo drzi za sta god hoces.
hahaha pa nebi njega hrvatska nikad ni pozvala, nisu ni oni mahniti
sta je sad problem to sto je on 2008 napisao na fb ili sto vise od pola igraca tako razmišlja. Tako svi dozivljavaju igranje za bosnu.. i to je kod nas normalna pojava. Pitanje je hocemo li biti licemjeri ili konkretni. Šta je sa bartolovicem, hrgovicem, jakirevicem.. sada bilbija i drugi poluigrači itd. Druga stvar, ja ovo vidim kao zajeb.. momka od 17 godina sa svojim drustvom, izmedju ostalog, da momak on doslovno ovako razmišlja ne bi imao sliku na profilu u dresu i rukom na srcu.
Izbaciti i suspendovati zbog ovog, privatno sa tim se slažem makar zezancija bila, ali hajde da onda pogledamo realno stanje stvari.
Izbaciti i suspendovati zbog ovog, privatno sa tim se slažem makar zezancija bila, ali hajde da onda pogledamo realno stanje stvari.
Svak od nas ko ima fb profil treba mu se javit i mamu mu pozdraviti 

JA VOLIM SAMO VELEŽA ALKOHOL I ŽENE NIŠTA VIŠE U ŽIVOTU NE ZANIMA MENE!!!
On je reprezentativac ove zemlje i mora paziti sta prica i pise u javnosti.bismarck je napisao/la:sta je sad problem to sto je on 2008 napisao na fb ili sto vise od pola igraca tako razmišlja. Tako svi dozivljavaju igranje za bosnu.. i to je kod nas normalna pojava. Pitanje je hocemo li biti licemjeri ili konkretni. Šta je sa bartolovicem, hrgovicem, jakirevicem.. sada bilbija i drugi poluigrači itd. Druga stvar, ja ovo vidim kao zajeb.. momka od 17 godina sa svojim drustvom, izmedju ostalog, da momak on doslovno ovako razmišlja ne bi imao sliku na profilu u dresu i rukom na srcu.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
ma sta pusti treba mu dozivotnu suspenziju u bih izdat i jos da mu koljena izlomitkonjicanin01 je napisao/la:ma ja bola pustite momka sta se svasta pise na fb kad bi sve uzimali zdravo za gotovo iihhhscudetto je napisao/la:Pa dajte sta ste navalili toliko na momka,evo mu jedna radosna vijest,sad sam se cuo sa Ivom (Josipovic) i kaze on meni,citiram "Poselami mi maksuz mog malog Tonija i kazi mu da je od danas Hercegovina zvanicno u Hrvatskoj,eto to mu je moj poklon za Bajram" zavrsen citat,i tako da od danas moze ocekivati poziv strucnjaka iz omiljene mu Hrvatske. Toni sretno u Hrvatskoj pa se tamo lijepo drzi za sta god hoces.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Bilbiju ne uspoređuj s ovim debilom.bismarck je napisao/la:sta je sad problem to sto je on 2008 napisao na fb ili sto vise od pola igraca tako razmišlja. Tako svi dozivljavaju igranje za bosnu.. i to je kod nas normalna pojava. Pitanje je hocemo li biti licemjeri ili konkretni. Šta je sa bartolovicem, hrgovicem, jakirevicem.. sada bilbija i drugi poluigrači itd. Druga stvar, ja ovo vidim kao zajeb.. momka od 17 godina sa svojim drustvom, izmedju ostalog, da momak on doslovno ovako razmišlja ne bi imao sliku na profilu u dresu i rukom na srcu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.