ili obojeFCUM je napisao/la:sky sport govori da ce biti jedna velika vijest sa OT danas, a to je da sneijder dolazi ili da berba ide u psg
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
- majestic24
- Kontakt:
Re: FC Manchester United
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
pa bolji potez i nebi napravili od prodaje berbe i dovodjenja snajdera al opet sacekajmo 00:00 pa da vidimo sta ce bit od svega ovogmajestic24 je napisao/la:ili obojeFCUM je napisao/la:sky sport govori da ce biti jedna velika vijest sa OT danas, a to je da sneijder dolazi ili da berba ide u psg
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
joj hvala ti za ovaj link, dobra ova maca s ssnBliss je napisao/la:majestic24 je napisao/la:Berbatov u Interu,Sneider u Unitedu...ocekujem sutra ujutro ovaj scenarij.Kako volim zadnji dan prelaznog roka, ludnica totalna, CAF je eksplodirao jer je SSN objavio BREAKING NEWS: exciting United news coming upKod: Označi sve
Telegraph: 11.41 EXCITING RUMOUR ALERT: Wesley Sneijder is on his way to Manchester United for a medical.
Evo link ako vam se gleda SSN
http://www.firstrowsports.eu/watch/6851 ... snews.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
To sam cuoNarin je napisao/la:A daj nemojte zezat.
Recite ono sto ste culi.

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Da nije i to photoshop,jer ima jedno 100 slika Sneijdera u Unitedovom dresu,ili bez,al uglavnom su photoshop.
A mozda i nije,Bog zna.
A mozda i nije,Bog zna.

- Thunderstruck
- Kontakt:
Ovo je 100% Sneijder... Ali prije 3-4 godine 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Ovo je Sneider sa ljekarskog u Madridu prije par godina :S
Sad je znatno celaviji. 

- Bianconeri1988
- Kontakt:
Dok se vi zamarate sa Sneijderom evo jedna zanimljiva slika

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Yebo Sneijdera, ja cekam vijesti o Gibsonu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- majestic24
- Kontakt:
Nije niko toliko lud da ga uzmeCartman je napisao/la:Yebo Sneijdera, ja cekam vijesti o Gibsonu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
- Sky Sports News report that there could be some exciting news coming out of Old Trafford soon (showing WS pic)
SKY SPORTS RADIO: " We thought man utd have closed signing but they are about to announce another more signing
SKY SPORTS RADIO: " We thought man utd have closed signing but they are about to announce another more signing
"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
Cocks outMartex je napisao/la:- Sky Sports News report that there could be some exciting news coming out of Old Trafford soon (showing WS pic)

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Potpisa Owen za Shity
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
na ssnu ništa o snajderuMartex je napisao/la:- Sky Sports News report that there could be some exciting news coming out of Old Trafford soon (showing WS pic)
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Thunderstruck
- Kontakt:
Rooney: David de Gea će biti kao Van der Sar
De Gea se našao na udaru kritika svih otočkih medija nakon nekoliko lošijih partija ove sezone, i nekoliko krupnijih pogrešaka koje su izravno rezultirale pogotkom u mreži ekipe s Old Trafforda. No Wayne Rooney poručio je navijačima da se strpe jer u dvadesetogodišnjem Špancu on vidi novog Van der Sara.
"David je sjajan pri ulasku u šuteve, i to je bila prva stvar koju sam primjetio na treningu. Čak i po ponašanju na terenu on djeluje kao Edwin pa tako rijetko ispucava loptu, već radije dodaje suigračima u obrani koji onda počinju sa izgradnjom akcije.
Najbolji engleski napadač još je dodao: "On je još sasvim mlad, ali ima čvrst karakter. Pričekajte još malo da se navikne na novu ulogu, i s vremenom će postajati sve bolji i bolji".
De Gea se našao na udaru kritika svih otočkih medija nakon nekoliko lošijih partija ove sezone, i nekoliko krupnijih pogrešaka koje su izravno rezultirale pogotkom u mreži ekipe s Old Trafforda. No Wayne Rooney poručio je navijačima da se strpe jer u dvadesetogodišnjem Špancu on vidi novog Van der Sara.
"David je sjajan pri ulasku u šuteve, i to je bila prva stvar koju sam primjetio na treningu. Čak i po ponašanju na terenu on djeluje kao Edwin pa tako rijetko ispucava loptu, već radije dodaje suigračima u obrani koji onda počinju sa izgradnjom akcije.
Najbolji engleski napadač još je dodao: "On je još sasvim mlad, ali ima čvrst karakter. Pričekajte još malo da se navikne na novu ulogu, i s vremenom će postajati sve bolji i bolji".
"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Slazem se sa Rooneyem,a on ima podrsku navijaca,sto je dokazano u utakmici protiv Arsenala,dosta dugo je skandirano njegovo ime,i nema sumnje da je on dobar golman koji moze u buducnosti jos da napreduje.
Uzmi Fergi Snajdera, popravi mi dan
.
Sa njim bi Mancester bio 20% jaci. Uz njega bi Nani i Jang postali bolji igraci, jer bi protivnici morali malo vise paznje obratiti na proboje kroz sredinu, pa bi Mancester bio puno opasniji preko krila. Momak je igrac ekstra klase, definitivno pravi razliku. Mislim da je kompaktibilan sa Keverlijem, te da bi se dobro slagao sa Flecerom i Kerikom. Jedino bi mozda pozicija Andersona bila ugrozena,.. Al' mozda bi i Ando proradio uz takvog majstora i razigravaca.
Uzmi ga, uzmi ga,..

Sa njim bi Mancester bio 20% jaci. Uz njega bi Nani i Jang postali bolji igraci, jer bi protivnici morali malo vise paznje obratiti na proboje kroz sredinu, pa bi Mancester bio puno opasniji preko krila. Momak je igrac ekstra klase, definitivno pravi razliku. Mislim da je kompaktibilan sa Keverlijem, te da bi se dobro slagao sa Flecerom i Kerikom. Jedino bi mozda pozicija Andersona bila ugrozena,.. Al' mozda bi i Ando proradio uz takvog majstora i razigravaca.
Uzmi ga, uzmi ga,..
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.