Newcastle United F.C.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Jeste li zadovoljni dosadasnjim transferima?

1. Da
21
72%
2. Ne
8
28%

Ukupno glasova: 29

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Newcastle United F.C.

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2011, 10:35

fera je napisao/la:monolog ti bas kao i ja sretan... propustis par utakmica kad džeko dao 4 gola, united razmontirao arsenal itd... a dan prije dok sam ja gledao pola utakmica 0-0 zavrseno.
Ma da hoće ovako svaki put biti, spojio bih ugodno sa korisnim (pio bih, jeo i uživ'o u ženama dok Newcastle dobija, a Džeko briljira). Navečer ili rano ujutro bih pogled'o snimke i to je to. :lol: Čist račun, duga ljubav.

@
Danas vidjeh vijest (i pročitah na Toontasticu) da bi Davide Santon mog'o biti član Newcastlea. Cijena = sitnica (5 miliona funti) za igrača koji je puno obećav'o. Ima 20 godina, nije u 1. planu kod Gasperinija, pa možda čak ovdje i ima istine. Samo, da l' to onda znači da ništa neće biti od Aly-ja? Ako je već Aly izabran ispred Pietersa, nije valjda odjednom i Santon ispred Aly-ja? :lol: Ko će ga više upratiti. :mrgreen: Mada, ako bi se obojica (kojim čudom) našla na St. James Parku, onda bi bekovske pozicije bile sjajno popunjene. Ostaje napadač i zamjena za Bartona. Sumnjam da će ovako dobro završiti prelazni rok. Sumnjam.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 29 avg 2011, 12:41

citam i ja iz italijanskih izvora da je Santon skor pa clan Newcastla.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 29 avg 2011, 12:51

JuveSissoko je napisao/la:citam i ja iz italijanskih izvora da je Santon skor pa clan Newcastla.
+ Muntari i mi njima 2 mil ,samo da ode :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2011, 16:21

Spominje se Benayoun kao moguca prinova.
Mogle bi svrake fino popuniti roster do kraja augusta.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 30 avg 2011, 10:26

Ma Benayoun se veže za barem 5 klubova. :mrgreen: Da se razumijemo, može on pomoći ekipi, al' rek'o bih da je glavni problem godina rođenja + novac. :lol: Stoga bih prednost dao drugim klubovima; klubovima poput Arsenala (Wenger se mora podhitno pojačati kako bi sprao ljagu), ili nekim ruskim koji su u stanju ponuditi mu mnogo veću platu. :mrgreen:

http://www.skysports.com/story/0,,11812_7138213,00.html

Upravo ono o čemu sam prije par dana pričao. Sochaux-ov Maiga je odavno na meti Newcastle-a (napadač Mali-ja), te bi se ovaj transfer i mog'o realizovati (opet Francuska). Još ništa u vezi Santona, mada svi objavljuju kako je skoro pa gotov transfer. Btw, ne bi me to začudilo jer smo i prije sarađivali sa Interom (Emre, Martins, Pistone). Dakle, s ove tačke gledišta, nije toliko nemoguće njegovo dovođenje. Al' ne sviđa mi se ova šutnja. Ne sviđa mi se nikako. :(

Da dodam kako sam naletio da je moguća posudba Machede iz Manchestera. :lol: E jbg sad. :lol:
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 30 avg 2011, 17:59

Monolog je napisao/la:Ma Benayoun se veže za barem 5 klubova. :mrgreen: Da se razumijemo, može on pomoći ekipi, al' rek'o bih da je glavni problem godina rođenja + novac. :lol: Stoga bih prednost dao drugim klubovima; klubovima poput Arsenala (Wenger se mora podhitno pojačati kako bi sprao ljagu), ili nekim ruskim koji su u stanju ponuditi mu mnogo veću platu. :mrgreen:

http://www.skysports.com/story/0,,11812_7138213,00.html

Upravo ono o čemu sam prije par dana pričao. Sochaux-ov Maiga je odavno na meti Newcastle-a (napadač Mali-ja), te bi se ovaj transfer i mog'o realizovati (opet Francuska). Još ništa u vezi Santona, mada svi objavljuju kako je skoro pa gotov transfer. Btw, ne bi me to začudilo jer smo i prije sarađivali sa Interom (Emre, Martins, Pistone). Dakle, s ove tačke gledišta, nije toliko nemoguće njegovo dovođenje. Al' ne sviđa mi se ova šutnja. Ne sviđa mi se nikako. :(

Da dodam kako sam naletio da je moguća posudba Machede iz Manchestera. :lol: E jbg sad. :lol:
ja se samo nadam da benayoun nece nazad u liverpool. sto se tice ove saradnje sa interom svasta su vam prodavali stvarno :D
kod nas je stalno sutnja pa se mi opet nekako snađemo :D
You are someone else I am still right here

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 30 avg 2011, 19:52

Davide Santon, novi igrač Newcastlea.

Barem mu Vi dajte priliku kad u Interu nisu imali vjeru u njega, dečku treba samo malo samopouzdanja i biće pravi igrač...

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 30 avg 2011, 20:51

slika

To je to. San-Toon. 8-) :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 30 avg 2011, 21:10

Ja sam se nadao cissokhu od kojeg sada izgleda nema nista nije kod nas bio na ljekarskom ocigledno :D.
Valjda ce se mali pokazati ko dobro rijesenje mada sam ja pomalo skeptican ali zivi bili pa vidjeli . . . :?
Od malih nogu veliki navijac Anzija, Malage i Man CIty-a

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 30 avg 2011, 21:12

Odličan transfer, čestitam vam na njemu. Nego da vas pitam, je li uspio Marveux odigrati nekoliko minuta za vas i kako je odigrao ( ako jeste )?

P.S. Hvala Monolog na rođendaskoj čestitci.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Stivi_Dzi
Kontakt:

Post Postao/la Stivi_Dzi » 30 avg 2011, 22:50

Newcastle sign goalkeeper Rob Elliot from Charlton on five-year deal.

Rezerva ???
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 30 avg 2011, 23:38

Stivi_Dzi je napisao/la:Newcastle sign goalkeeper Rob Elliot from Charlton on five-year deal.

Rezerva ???
Jeste rezerva forster koji je bio na posudbi u celtic-u potpisuje stalni ugovor tako da ce ovaj biti drugi golman ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 09:26

Prvo ćemo sa nešto ružnijim vijestima. :mrgreen:

Modibo Maiga vjerovatno neće preći iz Sochauxa u Newcastle. Naime, francuski klub (Meša, Meša, koji ti je? :mrgreen: ) bi prodao Maigu samo u slučaju dovođenja Gradela iz Leedsa. Kako to nije završilo onako kako su željeli (Gradel je potpisao za St. Etienne), po svemu sudeći nema ništa od ovog transfera. Jbg, a baš se moglo lijepo završiti na kraju prelaznog roka. :x

Dosta ružnih vijesti, ha ya. :mrgreen:

Došao je dvadesetpetogodišnji golman Rob Elliot iz Charltona. Potpisao je petogodišnji ugovor sa timom sa St. James Parka.
slika
Forster je u Celticu, a potreban je taj treći golman, tako da...Što se mene tiče, odličan potez. :D Inače, Elliot i Pardew su sarađivali upravo u Charltonu. Što se tiče odštete, šuška se da je Newcastle platio oko 300k. :mrgreen:

Da pozdravim i dovođenje Santona. Nakon što su nas povezivali sa Pietersom i Cisokhom, k'o grom iz vedra neba je došla informacija da se opasno pregovara sa Santonom. Odličan transfer, moram priznati. Iako je Davide u nešto slabijoj formi u posljednje 2 godine (odnosno, slabo dobija šansu da igra), ipak posjeduje talenat. Tja, pa nije bez razloga igr'o kod Mourinha. Zadužio je broj 3 (@Bertrand je već postavio fotku), a s njim će pozicija lijevog beka (a svi znamo da je Santon dešnjak, te da može igrati i desnog) biti znatno jača. Enrique bi mog'o vrlo brzo biti zaboravljen, ako Davide pokaže šta sve zna i umije. Haman se radi o nekih 5.3 miliona funti. :D U jučerašnjem interviewu je izjavio da mu je želja doći u Premiership, te kad je došlo do kontakta sa Newcastleom, nije želio ni čuti za Romu. Momak zna! :mrgreen:

Opet je u javnost izašla vijest o (eventualnoj) posudbi Manchesterovog Machede. Tako je bilo i sa Obertanom pa na kraju završi kod nas. Kako nisam bio zagrijan za Obertanov transfer, tako nisam ni za ovaj. Iskreno se nadam da će ipak biti nešto od je'nog drugog napadača. :mrgreen:

Danas je Njuko posl'o ponudu za Papiss Demba Cisse-a (Freiburgov napadač). Nakon što je prvobitna ponuda odbijena (10 miliona funti), sada je na red došla nešto poboljšana (2-3 miliona veća). Nadam se da će Freiburg to prihvatiti, jer je Cisse već dvije godine jedan od boljih napadača u Bundesligi. Ako ovaj transfer ne uspije, haman će se okrenuti napadaču Genka Marvin Ogunjinmi-ju :lol: , s čijim mogućnostima i nisam baš pretjerano upoznat. Btw, što se ne okrenemo Gignacu? Kad je već Fulham u mogućnosti dovesti ga, ne znam zašto ne bismo to bili mi? :(

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 31 avg 2011, 09:41

Rizah je napisao/la:Odličan transfer, čestitam vam na njemu. Nego da vas pitam, je li uspio Marveux odigrati nekoliko minuta za vas i kako je odigrao ( ako jeste )?

P.S. Hvala Monolog na rođendaskoj čestitci.
cini mi se da je igrao u kupu jednom. realno on tesko da i za newcastle ima kvaliteta i zdravlja...
ne znam jel zato sto mi je newcastle drag ili zbog neceg drugog ali i pored toga sto se vecina navijaca zali meni i ove sezone sviđa vas sastav.
You are someone else I am still right here

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 31 avg 2011, 10:04

Odigr'o u kupu. S obzirom da nije igr'o 8 mjeseci, dobro je odradio pos'o. Ne vjerujem da će biti u nekom ekstra pogonu još barem 2-3 mjeseca. Ipak je potrebno konstantno igrati i jačati tijelo za one neljudske napore + valja povratiti formu. Dakle, Marveaux neće biti onaj stari preko noći. Ja od njega (samo da ga povrede zaobiđu) očekujem dobre partije tek u 2. dijelu sezone. Do tad sam zadovoljan i mrvicama, samo da on uđe i pokaže da zna i umije.

@Fera,
Nije sastav toliko loš, al' može sa 2-3 pojačanja biti odličan (ne mislim za borbu za evropska takmičenja, već za sredinu tabele). Lijevi bek = završena, ostaje napadač (da hoće biti Cisse il' bilo ko ko može zabiti određeni broj golova) + veznjak. Mada, sve se više čini da se traži još samo napadač i da je to kraj trgovanja za Newcastle. Iskren da budem, zamjena za Bartona je potrebna, al' haman se ništa ne radi po tom pitanju. U punom sastavu (Ben Arfa i Marveaux zdravi, Gosling potpuno oporavljen, Ba u formi) Newcastle može puno. No, teško da će ikad biti pun sastav. :(

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 31 avg 2011, 10:11

http://www.skysports.com/story/0,19528, ... 53,00.html" onclick="window.open(this.href);return false;

A izgleda da Ranger ide u Birmingham, što bi trebalo značiti dolazak jednog napadača, pet do dvan'est, bukvalno. :mrgreen:
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

Yuto
Kontakt:

Post Postao/la Yuto » 31 avg 2011, 11:09

Nakon Emrea Newcastle ukrade jos jednog mog ljubimca :twisted: :oops:

Nista,imate jos jednog simpatizera od ove sezone :mrgreen:
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato...

I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.

Chi per l'Inter vive, non muore mai...

Lucio idiote umri !

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 31 avg 2011, 13:48

Tek sada vidim da ste doveli Santona i mogu reci da je dobar potez Toona. Mlad igrac i kvalitetan koji nije mogao dobiti pravu priliku u Interu. Koliko je transfer kostao!?
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

__EmIr__
Kontakt:

Post Postao/la __EmIr__ » 31 avg 2011, 14:31

haxonja je napisao/la:Tek sada vidim da ste doveli Santona i mogu reci da je dobar potez Toona. Mlad igrac i kvalitetan koji nije mogao dobiti pravu priliku u Interu. Koliko je transfer kostao!?
7.5 miliona E navodno.., :?

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 31 avg 2011, 15:14

__EmIr__ je napisao/la:
haxonja je napisao/la:Tek sada vidim da ste doveli Santona i mogu reci da je dobar potez Toona. Mlad igrac i kvalitetan koji nije mogao dobiti pravu priliku u Interu. Koliko je transfer kostao!?
7.5 miliona E navodno.., :?
5m funti :D
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: fukara87, JackW, Venom i 12 gostiju.