City može bilo komered devil88 je napisao/la:Ja ne znam koja ekipa iz liga petice moze dati 8 golova ako je ti znas reci nam ?qayxsw je napisao/la:Ma dobili jadnog Arsenala i umislili ste se
Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: FC Manchester United
- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Al opet treba uzeti u obzir da se prvo nudio Unitedu, a ako sam dobro upratio bio je spreman igrati djaba sto pokazuje da mu nije stalo do love, kao vecini koja odlazi u City, tako da nije fer da ga se stavlja u isti kos sa recimo Tevezom. Jbg covjeku se igra, a nalazi se u jako nezahvalnoj situaciji gdje i nema nekog izbora, tako da je skoro pa prinudzen da napravi ovakav potez. Naravno, City ga zeli prvenstveno zbog toga da se isprovocira United, a ako ga zdravlje bude slusalo moze im biti solidna alternativa, tako da im moze posluziti u neku od ove dvije svrhe. Sve u svemu, nece mi biti drago ako tamo ode, ali ako se to desi necu mu nista zamjeriti jer nakon tolikih pehova sa povredama covjek je zasluzio da bar malo zaigra, pa makar to bilo i u Citiyu.Cartman je napisao/la:Hargreaves je pickica. Zelim mu nastavak povreda. Govorite sta god hocete, ali to se ne oprasta u ovom trenutku. Drugo je kad su isli Schmeichel i Cole na zalasku karijere kad je City bio nula.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
Ma ne vjerujem ni sekunde da je htio igrat dzaba. Evo tri sezone mu United placa veliku placu za apsolutno nista, pa se nijednom nije ponudio da vrati i penny toga. Bilo je igraca koji su se odrekli place dok su povrijedjeni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- red devil88
- Kontakt:
Kad dadnu 8 golova u jednoj utakmici dodji ponovo . Ja djece City odigra 3 kola dobro i odma ova djeca misle da ce i osvojiti cccqayxsw je napisao/la:City može bilo komered devil88 je napisao/la:Ja ne znam koja ekipa iz liga petice moze dati 8 golova ako je ti znas reci nam ?qayxsw je napisao/la:Ma dobili jadnog Arsenala i umislili ste se
Glory Glory Man United !!! 

- Bošnjanin_89
- Kontakt:
Cartman je napisao/la:Ma ne vjerujem ni sekunde da je htio igrat dzaba. Evo tri sezone mu United placa veliku placu za apsolutno nista, pa se nijednom nije ponudio da vrati i penny toga. Bilo je igraca koji su se odrekli place dok su povrijedjeni.
Realno ne znamo stvarnu situaciju, mozemo samo nagadjati na osnovu onoga sto nam proture mediji ali sve i da nije htio igrati za dzaba ponudio se Unitedu tako da je i taj gest za postovanja, a opet sa druge strane nema logike da se nudi klubu i zahtjeva neku visoku platu, dakle ili je htio igrati za dzaba ili za neki minimalac. U najmanju ruku pokazao je postovanje prema Unitedu stavivsi ga ispred svih dr klubova.
ZAPAD JE NAJBOLJA OBMANA
u sljedećih 5 godina City osvaja 19 trofeja, osvojit će barem 3-4 Lige prvaka i šetat će se ligom da će mu odmah unaprijed davat titule
bravo kralju.....a ti budi svjedokqayxsw je napisao/la:u sljedećih 5 godina City osvaja 19 trofeja, osvojit će barem 3-4 Lige prvaka i šetat će se ligom da će mu odmah unaprijed davat titule

Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata
Baš loše trolla.
Potajno se nadam nekakvom last minute singingu
Potajno se nadam nekakvom last minute singingu

hargu jedva cekam da vidim na terenu ma u cijem dresu covjek je pokusavao milion puta da se vrati jbg nije bilo srece a sad zeljet nekom nastavak nesrece neznam koliko je uredu.
ako mu rooney moze zeljet sve najbolje zasto to mi nebi mogli
ako mu rooney moze zeljet sve najbolje zasto to mi nebi mogli
"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
Šta kompleksi rade to je čudo
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
kad se samo sjetim s kakvim srcem je onaj owen ulazio u svaki mec dok je igrao za manchester, pa onda onaj penal u rusiji kad je chelsea/u zabio pod precku... mislim da je krajnje sebicno i bezobrazno liku ne pozeljeti svu srecu ovog svijeta... I ne znam stvarno sto dizete taj city... ja se 100x vise radujem utakmici protiv liverpool/a...
- OleGunnarSolskjær20
- Kontakt:
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... cover-for-" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.click-manchester.com/sport/m ... cheda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadati se da ce se ova 2 transfera desiti jer Machedi treba posudba u eng klub,a Kuszcaku treba drugi klub jer nema mjesta u Unitedu
http://www.click-manchester.com/sport/m ... cheda.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nadati se da ce se ova 2 transfera desiti jer Machedi treba posudba u eng klub,a Kuszcaku treba drugi klub jer nema mjesta u Unitedu
[youtube][/youtube]Zato on ne moze u engleskoj, fali mu njegovo selo hehehe A dok je bio u Unitedu bio je dingospo...
Mi nikada odustati necemo...
kako miran dan sto se uniteda tice ili je ovo zatisje pred buru 

"...Niko na svijetu, provjerite, nema tako lijepo, pitomo, tepanje za svoj klub. U masi navijackih, divljih, ratobornih, zivotinjskih naziva, izmedju tigrova, lavova, svinja, pijetlova, zmajeva, grobara izdvaja se to pitomo RODJENI..." S.H.
- majestic24
- Kontakt:
Berbatov u Interu,Sneider u Unitedu...ocekujem sutra ujutro ovaj scenarij.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
majestic24 je napisao/la:Berbatov u Interu,Sneider u Unitedu...ocekujem sutra ujutro ovaj scenarij.
Kod: Označi sve
Telegraph:
11.41 EXCITING RUMOUR ALERT: Wesley Sneijder is on his way to Manchester United for a medical.
Evo link ako vam se gleda SSN
http://www.firstrowsports.eu/watch/6851 ... snews.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Kako bi bilo ludo da Sneijder dodje u United,ocekujem dosta ludih transfera do veceras. 

Zar ne znate Sneijder potpisao? 

"Kažu da sam spavao sa 7 misica svijeta. Ne, to nije tačno, spavao sam sa 4, ostale mi nisu bile zanimljive..." - George Best
Tuzla - Grad koji volim!
Tuzla - Grad koji volim!
United je svoje zavrsio! 

There is only one United!!!!
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.
- Thunderstruck
- Kontakt:
Gibson preselio na ahiret? 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.