daj link, nemogu naci tu informaciju.Goalgetter je napisao/la:Magath zeli Stilica (objavljeno na goal.com) -
Semir Štilić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Semir Štilić
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... mir-stilicTKC je napisao/la:daj link, nemogu naci tu informaciju.Goalgetter je napisao/la:Magath zeli Stilica (objavljeno na goal.com) -
Na njemackom je clanak. Wolfsburg je poslao ponudu od 1.5 Milliona Eura.
Malo me cudi ovo, jer je Magath vec sve dogovorio sa Alexandrom Hlebom.
- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
auu, da ga hoce Magath uzeti
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20" onclick="window.open(this.href);return false; ... engladbachGoalgetter je napisao/la:http://www.goal.com/de/news/968/transfe ... mir-stilicTKC je napisao/la:daj link, nemogu naci tu informaciju.Goalgetter je napisao/la:Magath zeli Stilica (objavljeno na goal.com) -
Na njemackom je clanak. Wolfsburg je poslao ponudu od 1.5 Milliona Eura.
Malo me cudi ovo, jer je Magath vec sve dogovorio sa Alexandrom Hlebom.
ako ga neuzme Borusia
@Goalgetter
Hleb je krilo
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... r_597.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam nikad u svojoj zivotu vidio nekog tima pobacati tolikvo para(Dzeko Transfer) na "banana" igraci. Morace Magath iscistiti jednu trecinu ekipe da opet proradi ekipa.
Hleb je krilo
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... r_597.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Nisam nikad u svojoj zivotu vidio nekog tima pobacati tolikvo para(Dzeko Transfer) na "banana" igraci. Morace Magath iscistiti jednu trecinu ekipe da opet proradi ekipa.
- Goalgetter
- Kontakt:
U pravu si, moja greska. Ja kontam citavo vrijeme da je CMF 

Buraz de mi reci u drugoj bundesligi imali iko drugi potencialni representivaca..?osim Subasica..?Daj mi sve imena.Goalgetter je napisao/la:U pravu si, moja greska. Ja kontam citavo vrijeme da je CMF
- Goalgetter
- Kontakt:
Malo ih je nesto, ali eto, u 2 BL tu je :
Branimir Bajic (Stoper, MSV Duisburg, igrao prije za repku)
Mustafa Kucukovic (Napadac, Cottbus, sam se smatra ''svabom'', igro za Njemacku U21)
Damir Vrancic (CMF, Braunschweig)
Berberovic i Grlic (mada je njihovo vrijeme proslo)
U 1. BL su vec svi u repci ..
Samo jos u A Repku treba prekomandovati Bicakcica (Stuttgart, Stoper).
Od ovih mladjih, mogu izdvojiti Almira Kasumovica (Hannover 96 U17) koji bi mogao napraviti veliku karijeru.
http://www.transfermarkt.de/de/almir-ka ... 04914.html
Mustafa Kucukovic (Napadac, Cottbus, sam se smatra ''svabom'', igro za Njemacku U21)
Od ovih mladjih, mogu izdvojiti Almira Kasumovica (Hannover 96 U17) koji bi mogao napraviti veliku karijeru.
Mustafa Kucukovic- Ma cura mu je nasa..?Goalgetter je napisao/la:Malo ih je nesto, ali eto, u 2 BL tu je :
Ali nije nekakav igrac gledao sam ga u danskoj.
A ovi ostali pre stari osim Vrancica
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:Malo ih je nesto, ali eto, u 2 BL tu je :
Gdje je onaj Zlatko Janjic, sto je igrao u cvajti prosle ili pretprosle godine (ne sjecam se za koju ekipu)? Izgedao mi je solidan igrac, brz, prodoran, igrao je krilo cini mi se. 24-25 godina bi trebao sada imati.
Evo guglam....... kaze wiki da je u SV Wehen. Koja je to liga?
Zadnja izmjena: calcio, dana/u 30 avg 2011, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
A za vrancica ko zna ako nasravi igrati standardno i ovaj "braun" tim izbori mjesto u 1.bundesligi onda moze doci na red.
Jeli on box to box,
@Calcio
Wiesbaden 3. bundesliga : Janjic
Jeli on box to box,
@Calcio
- calcio
- Kontakt:
cuj treca liga, nisam ga previse gledao ali mislim da ima kvalitet za jaci nivo. neka dodje u premijer liguTKC je napisao/la:A za vrancica ko zna ako nasravi igrati standardno i ovaj "braun" tim izbori mjesto u 1.bundesligi onda moze doci na red.
Jeli on box to box,
@Calcio

- Principatus
- Kontakt:
Transfer Stilica bi mogao "spasiti dan" navijacima Wolfsburga po tome sta se moze citati na TMu. Nisu bas zadovoljni transferima, i ovaj transfer Hleba ih ljuti, isto tako sto nisu uspjeli da dovedu igraca vece klase kao naprimjer Pjanica. Poneki se nadaju Misketu, kad se covjek sjeti kako su neki navijaci jedva docekali da ode i da im dodje Diego...
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Da igra za Kozaru..?
Ma njihova treca liga ima vise para nego nasa..?
I kad smanjimo ligu na 10 opet necemo jer nam je ekonomija na nivo africke zemlje.
,
Misimovic je napunio 29 godina za njega je mozda i prosao voz..? Mora on pod hitnom dobiti minuta ali da ce se razviti vise od Miske Wolfsburg cisto sumnjam.

Ma njihova treca liga ima vise para nego nasa..?

I kad smanjimo ligu na 10 opet necemo jer nam je ekonomija na nivo africke zemlje.

Misimovic je napunio 29 godina za njega je mozda i prosao voz..? Mora on pod hitnom dobiti minuta ali da ce se razviti vise od Miske Wolfsburg cisto sumnjam.
- calcio
- Kontakt:
pa sigurno da imaju vise para, ali ne vjerujem da je bas neka velika razlika.TKC je napisao/la:Da igra za Kozaru..?![]()
Ma njihova treca liga ima vise para nego nasa..?![]()
I kad smanjimo ligu na 10 opet necemo jer nam je ekonomija na nivo africke zemlje.,
ma mislio sam u neku bolju ekipu od Kozare

da se bori za Evropu, a nije nemoguce ni do repke doci ako si dobar. vidi Maletica i Avdukica na primjer
Sto se nasmija slatko.Ima Branimir Bajic a Berberovicu njegovo vrjeme proslo.Goalgetter je napisao/la:Malo ih je nesto, ali eto, u 2 BL tu je :
Pa Bajic ti je dvije pune godine stariji od ovoga.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Ajde ti Štila brate u Njemacku.Dosta je bilo igranja u Poljskoj
- Omerbavarac
- Kontakt:
Bradley je zavrsio u Chievu, sto znaci da bi i Gladbach mogao zadnji dan okusati svoju srecu.
Okrenimo kolo srece.
Okrenimo kolo srece.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ma pusti kolo srece,kod magatha ce svirati ki pisca.Omerbavarac je napisao/la:Bradley je zavrsio u Chievu, sto znaci da bi i Gladbach mogao zadnji dan okusati svoju srecu.
Okrenimo kolo srece.

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Jao ,kad mu se Maghat navali na kosti