Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Čuj na posudbu 

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Izgleda nijemci nemaju dovoljno para, pa ga ovi morali dati na posudbu uz uslov da primanja ne smiju biti manja nego što je imao u Olimpicunime_tm87 je napisao/la:Čuj na posudbu

Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
I koliko je Olompik uzeo love za tu posudbu..u ostalom kako to uopste funcionise ???
ja znam da se desavalo da veci klubovi posudjuju igrace manjim klubovima jer ne racunaju na njih ..a ovo sa Subasicem mi bas nije jasno ,cuj OlimpiC posudio igraca Dresdenu

ja znam da se desavalo da veci klubovi posudjuju igrace manjim klubovima jer ne racunaju na njih ..a ovo sa Subasicem mi bas nije jasno ,cuj OlimpiC posudio igraca Dresdenu

Ako se pokaze u Dresdenu, vratit ce ga Gracic kod nas-A- je napisao/la:I koliko je Olompik uzeo love za tu posudbu..u ostalom kako to uopste funcionise ???![]()

Pa i Gamba Osaka je posudila Takashia Usamia Bayernu, ako se ne varam.-A- je napisao/la:I koliko je Olompik uzeo love za tu posudbu..u ostalom kako to uopste funcionise ???![]()
-A- je napisao/la:I koliko je Olompik uzeo love za tu posudbu..u ostalom kako to uopste funcionise ???![]()
stvar je u tome da će se lakše i za bolje pare prodati ako je godinu dana igrao u Dinamu u 2. bundes ligi, nego iz PL igrajući za Olimpic, stvar čiste ekonomske računice
Ima li kakvog raspada u olimpicu, ko je sada predsjenik kluba?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Megamon
- Kontakt:
[youtube][/youtube]pile87 je napisao/la:Ima li kakvog raspada u olimpicu, ko je sada predsjenik kluba?

pabizo,,,,,,,,,,

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
O kakvom raspadu kluba vi govorite?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
[quote="Mancini"]O kakvom raspadu kluba vi govorite?[/quote]
na dva dela
na dva dela

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Pa nesto kruzi prica da gracic nije vise u klubu i da je problem ispostovati ugovore za pojedine igrace i da neznaju kako i sta dalje.Mancini je napisao/la:O kakvom raspadu kluba vi govorite?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jedan će igrati na Otoci, a drugi na Koševu...gavran je napisao/la:Mancini je napisao/la:O kakvom raspadu kluba vi govorite?
na dva dela

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Za sve informacije obratite se Herbionu i Pabizu!
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
A sada kao slucajno kada se spominje odlazak Nijaza nema ni jednog ni drugoga ,a visili su na ovom forumuMancini je napisao/la:Za sve informacije obratite se Herbionu i Pabizu!

valjda se raspanu u ovih par dana 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
To im zelim od sveg srca,takvi klubovi treba da se ugase,nemaju publike,zive od namjestanja utakmica,pustanja utakmica...astra1922 je napisao/la:valjda se raspanu u ovih par dana
Ti nemaš pojma o životu,toliko zlobe i gluposti u jednoj rečenici za nepovjerovati!Tyson je napisao/la:To im zelim od sveg srca,takvi klubovi treba da se ugase,nemaju publike,zive od namjestanja utakmica,pustanja utakmica...astra1922 je napisao/la:valjda se raspanu u ovih par dana

Pa ja ne bih volio da se raspadnu niti da se obistine ova nagadjanja o Gracicu i sve to ostalo.
Cisto mi je neobicno ad su pocele takve price o krizi i mozda odlasku Nijaza iz kluba,a onda dva najupucenija clana foruma vezano za Olimpik nestanu bukvalno.
Mozda je slucajnost,ali se podudarilo bas.
Da napomenem,ne zelim zlo olimpiku,cisto me interesuje sta se desava kod njih,nista vise
Cisto mi je neobicno ad su pocele takve price o krizi i mozda odlasku Nijaza iz kluba,a onda dva najupucenija clana foruma vezano za Olimpik nestanu bukvalno.
Mozda je slucajnost,ali se podudarilo bas.
Da napomenem,ne zelim zlo olimpiku,cisto me interesuje sta se desava kod njih,nista vise

Citat iz današnjeg Avazovog Sporta:
Hamdo Spahić, direktor Olimpika, nakon ostavke Nijaza Gracića - EGZISTENCIJA KLUBA JE POD VELIKIM UPITNIKOM - sigurno je da razloga ima još, ali slabe igre i rezultati su mu teško pali, kaže Spahić.
Još jedan citat iz istog teksta: Na sastanku sa igračima, nakon poraza (0:1) od Želje, rekao im je da su oni glavni krivci za njegov odlazak, jer su na startu sezone dokazali da ne mogu ispuniti njegova rezultatska očekivanja. Zato im više ne želi davati svoj novac. Puno je uložio u ovosezonska pojačanja i stvaranje ekipe za evropsku scenu, a već sada daleko od toga - za kraj kaže Spahić.
Tekst počinje riječima: Nijaz Gracić više nije predsjednik Olimpica. To je vijest koja je početkom sedmice uzburkala bh. fudbalsku javnost.
Hamdo Spahić, direktor Olimpika, nakon ostavke Nijaza Gracića - EGZISTENCIJA KLUBA JE POD VELIKIM UPITNIKOM - sigurno je da razloga ima još, ali slabe igre i rezultati su mu teško pali, kaže Spahić.
Još jedan citat iz istog teksta: Na sastanku sa igračima, nakon poraza (0:1) od Želje, rekao im je da su oni glavni krivci za njegov odlazak, jer su na startu sezone dokazali da ne mogu ispuniti njegova rezultatska očekivanja. Zato im više ne želi davati svoj novac. Puno je uložio u ovosezonska pojačanja i stvaranje ekipe za evropsku scenu, a već sada daleko od toga - za kraj kaže Spahić.
Tekst počinje riječima: Nijaz Gracić više nije predsjednik Olimpica. To je vijest koja je početkom sedmice uzburkala bh. fudbalsku javnost.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
uuuuu eto prilike da i zvijezda nekog pobijedi 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.