Znam da je Pjanic Bosanac i sve to,al nevalja pretjerivatiOmerbavarac je napisao/la:Pjanica u spic umjesto Lisandra, svakako je korisniji od Argentinca.![]()
Uz to Lopez ce dobrano da ceka na povratak poslije povrede.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Znam da je Pjanic Bosanac i sve to,al nevalja pretjerivatiOmerbavarac je napisao/la:Pjanica u spic umjesto Lisandra, svakako je korisniji od Argentinca.![]()
Uz to Lopez ce dobrano da ceka na povratak poslije povrede.
Ima ovaj mali zeleni (Licha Lopez je napisao/la: Znam da je Pjanic Bosanac i sve to,al nevalja pretjerivati
Ako pristaju na ovaku malu sumu, nisu normalni.Licha Lopez je napisao/la:http://www.foot01.com/equipe/lyon/la-ro ... ,76395-8,5 mil za Pjanica nudi Roma![]()
![]()
Nadam se da nece biti nista od toga
Veceras ce on biti novi igrac Rome.Licha Lopez je napisao/la:Lyon je prihvato ponudu za Pjanica(10 miliona)ali je zapelo na plati,znaci ima jos nade
Cuj gasi temu. Pa ima ovdje ljudi koji prate Lyon, kao ja. Nije Pjanic razlog mog navijanja za Lavove.MOZAK je napisao/la:Gasi temu
Mi cemo uskoro biti novi Arsenal. Ustvari uvjek smo i bili.Licha Lopez je napisao/la:Dosao nam je i Gueida Fofana i le havra,on je ovo ljeto bio kapiten u20 reprezentcije francuske. Mislim da ce biti dobar
Niz od 3 pobjede u ligi. Gerde spasioc. Odlicno sprintamo prema tituli napokon.Licha Lopez je napisao/la:Bravo nasim momcimaodigrali su sjajno i razbili Marsej,mi sada 1 a Marsej 20
![]()
Grijesis, cim je otisao Puel stize titula. Ovo se slaze, dok tvoja konstatacija ne.lasecus je napisao/la:cim je pjanic dosao u klub lion nije meda mogao sad kad je otisao opet se uzima titula
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.