FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 30 avg 2011, 16:31

bistrikboy je napisao/la:
elSaik je napisao/la:
safira je napisao/la: Taktici najbolji trener koji je bio u Zelji i kad smo najbolje igrali to je bio Milomir Odovic. Sjetimo se da je bio u vrhu tabele i da je otjeran i kakve je igrace ostavio Amaru Osimu te godine?
Eto, ajde, napiši nam života ti kakve je to igrače ostavio Odović Osimu te godine? Živo me zanima...
Joj s kim vi raspravljate :lol: Lik nema pojma ni kad je ko bio trener a on kao nesto upucen i zahtjeva,fakat zalosno sta ovaj internet sve omogucava...

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Željovcima koji slave Bajram!
Ali zato si ti tu u svakom trenutku da budeš svakom loncu poklopac,izađi malo na svjež zrak,prošetaj,vidi šta se dešava napolju

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 avg 2011, 16:37

Na bal na bal..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

3r0X
Kontakt:

Post Postao/la 3r0X » 30 avg 2011, 16:44

pa kad se skoro svake 2. sezone vraca u sarajevo,moze i dialiba u zelju :D

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 30 avg 2011, 17:19

aleksandar_veliki je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Brković Nijaz kupio sudije i to sve u cilju,da zjanimo,i da se sruši Osim.dotični je bio u društvu velikog grobara fk Željezničara Samira ahmedbegovića.Dakle,ljudi,djeco,naši najveći dušmani su iz NAŠIH redova,zapamtite to,kopaju jame već duži period i ovo sve što se trenutno dogadja radi se u cilju destabilizacije ekipe.Teža utakmica po klub nije odigrana zadnjih 10 godina,al smo uzeli ta tri boda,i ako se stisnemo al svi ko jedan protiv ovakvih likova,vratit ćemo pravi sjaj voljenom klubu.

SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
Pricas gluposti i lazi. Ako sam ja taj Samir, a nisam garant, onda je bio u drustvu sa istim, naravno samo prvo poluvrijeme. Drugo sam ja kao Samir sjedio sa njegovim duhom. Ljudi, malo manje teorija zavjere, a da malo i gol pogledamo zajedno, pa da vidimo da li se Vernes imalo posluzio rukama, da je doticni zavrsavao sudiju sigurno bi ono bio prekrsaj. Nemojte siriti gluposti na forumu, mogli bi poslije lizati ovo sto pljujete.
Hos slike,brate ja sve dokumentujem,pa nism ja balavac,prosao sam ja sve garniture,al uljezi ostaju uljezi.hoces da kazes da je posteno sudjenje bilo,kako te nije Boga stid.u travniku ti dva penala ne sudi i nesto palamudis.treba biti u drustvu sa njim trebat cemu ledja!
Einigkeit und Recht und Freiheit

nookey
Kontakt:

Post Postao/la nookey » 30 avg 2011, 17:46

Bajram Serif Mubarek Olsun svim MANIJACIMA
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 30 avg 2011, 17:47

domorocki je napisao/la:
aleksandar_veliki je napisao/la:
domorocki je napisao/la:Zašto niko ne napiše da je Brković Nijaz kupio sudije i to sve u cilju,da zjanimo,i da se sruši Osim.dotični je bio u društvu velikog grobara fk Željezničara Samira ahmedbegovića.Dakle,ljudi,djeco,naši najveći dušmani su iz NAŠIH redova,zapamtite to,kopaju jame već duži period i ovo sve što se trenutno dogadja radi se u cilju destabilizacije ekipe.Teža utakmica po klub nije odigrana zadnjih 10 godina,al smo uzeli ta tri boda,i ako se stisnemo al svi ko jedan protiv ovakvih likova,vratit ćemo pravi sjaj voljenom klubu.

SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
Pricas gluposti i lazi. Ako sam ja taj Samir, a nisam garant, onda je bio u drustvu sa istim, naravno samo prvo poluvrijeme. Drugo sam ja kao Samir sjedio sa njegovim duhom. Ljudi, malo manje teorija zavjere, a da malo i gol pogledamo zajedno, pa da vidimo da li se Vernes imalo posluzio rukama, da je doticni zavrsavao sudiju sigurno bi ono bio prekrsaj. Nemojte siriti gluposti na forumu, mogli bi poslije lizati ovo sto pljujete.
Hos slike,brate ja sve dokumentujem,pa nism ja balavac,prosao sam ja sve garniture,al uljezi ostaju uljezi.hoces da kazes da je posteno sudjenje bilo,kako te nije Boga stid.u travniku ti dva penala ne sudi i nesto palamudis.treba biti u drustvu sa njim trebat cemu ledja!
Ma postavi slike i sebe si postedio bezpotrebne rasprave.. Jedna slikaa kaze vise od 1000 rijeci ;) ,, nisam upucen u to podmetanje nogu pa daj malo vise infoa oko toga, znaci zbog cega zasto itd..
Zadnja izmjena: zeljocity, dana/u 30 avg 2011, 17:47, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 avg 2011, 17:47

:D ove baklave prisjele pa mor'o mozgat malo :mrgreen:
protiv kozare/GOSK-a ako igramo s njima na grbavici ovu polusezonu igrat ovako

slika

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 30 avg 2011, 18:16

Plivadon je napisao/la::D ove baklave prisjele pa mor'o mozgat malo :mrgreen:

slika
Kakav ba adilovi :shock:
ti Bogami nisi dobar... on ne bi mogo protiv Vrbanjuse igrat ba...

Al jedno je sto posto sigurno...Osim ga vise nikad nece staviti da igra utakmicu prije Čelika :mrgreen:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 30 avg 2011, 18:23

slika
da ti nije neko šta stavio u tu baklavu, sumnjam da cemo ikad u zivotu zaigrat za 3 igraca u zadnjoj liniji pa vidi ovdje parakticki imas 3 zadnja vezna. De ba ohladi i ima ko ce mozgat.

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 30 avg 2011, 18:26

Ako se ikad igdje na svijetu pojavi ovakva formacija spreman sam glavu na panj da stavim

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 30 avg 2011, 18:26

nime_tm87 je napisao/la:

slika
da ti nije neko šta stavio u tu baklavu, sumnjam da cemo ikad u zivotu zaigrat za 3 igraca u zadnjoj liniji pa vidi ovdje parakticki imas 3 zadnja vezna. De ba ohladi i ima ko ce mozgat.
svi mi znamo da ima ko ce mozgat nemoras nam to govorit al covjek ima pravo na svoje misljenje , svi se samo nesto izmedju sebe zaje... da uozbiljite se malo i napravite ovaj forum normalnim , ovdje se nema vise nista pametno za procitat , balavurdijo

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 avg 2011, 18:32

nime_tm87 je napisao/la:

slika

:D ma ne znam znam da su mi đaba dali xD :) dovoljno smo pickasta ekipa da protiv kozare o.O ne smijemo ofanzivno totalnO :S

vidim amar mozga mašala :) bolje bi išla 442 nego njegovo 4 2 3 1 :S

cera imaš sigurice preko 20 godina a imaš manju inteligenciju od nekih 12stogodišnjaka :)
fakat da cu se zajebavat? necu plakat što gubimo tekme...još mi i to treba...kad je najteže na šalu okreni ;)

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 30 avg 2011, 18:35

Dobro ljudi pa jel iko zna ista o onome turniru na kosevu??????????????????????????????????????????????????????????????

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 avg 2011, 18:36

Curva_SUD je napisao/la:Dobro ljudi pa jel iko zna ista o onome turniru na kosevu??????????????????????????????????????????????????????????????
ma ništa od tog ba ;)

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 30 avg 2011, 18:37

Plivadon je napisao/la:
Curva_SUD je napisao/la:Dobro ljudi pa jel iko zna ista o onome turniru na kosevu??????????????????????????????????????????????????????????????
ma ništa od tog ba ;)

info iz prve ruke il samo nagadjas?

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 30 avg 2011, 18:39

Kelijev turnir igra se u subotu i nedelju na plastici na Koševu pored Zetre valjda mada gvoore da će finale biti na glavnom terenu mi igramo prvi dan sa Olimpicom u 17:30, u drugoj utakmici Sarajevo i Dobrinja sutra dan utakmice za treće i prvo mjesto

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 avg 2011, 18:40

Curva_SUD je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:
ma ništa od tog ba ;)

info iz prve ruke il samo nagadjas?
zezam se...u subotu ja msm

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 30 avg 2011, 18:40

bambur je napisao/la:
Kelijev turnir igra se u subotu i nedelju na plastici na Koševu pored Zetre valjda mada gvoore da će finale biti na glavnom terenu mi igramo prvi dan sa Olimpicom u 17:30, u drugoj utakmici Sarajevo i Dobrinja sutra dan utakmice za treće i prvo mjesto

Hvala buraz na informaciji nadam se da je tacna !

bambur
Kontakt:

Post Postao/la bambur » 30 avg 2011, 18:43

Ako laže tisak lažem i ja

slika

Uploaded with ImageShack.us

diego_TM
Kontakt:

Post Postao/la diego_TM » 30 avg 2011, 19:36

SLAVIT ĆEMO TVOJE IME...
Hos slike,brate ja sve dokumentujem,pa nism ja balavac,prosao sam ja sve garniture,al uljezi ostaju uljezi.hoces da kazes da je posteno sudjenje bilo,kako te nije Boga stid.u travniku ti dva penala ne sudi i nesto palamudis.treba biti u drustvu sa njim trebat cemu ledja![/quote]

Rena jesi to ti??? :lol:
1. Željo
2. Liverpool
3. Napoli, Borussia Dortmund, Real Madrid

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.