FK Radnički Lukavac

hammers
Moderator
Kontakt:

Re: FK Radnicki Lukavac

Post Postao/la hammers » 24 avg 2011, 21:55

Ma salim se, neka stoji.

Sto se tice Radnickog hocel' biti dovoljno flastere staviti na Mirnesa, Tomica i Jaranovica ili imate jos kojeg jakog ofanzivca :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 24 avg 2011, 23:08

hammers je napisao/la:Ma salim se, neka stoji.

Sto se tice Radnickog hocel' biti dovoljno flastere staviti na Mirnesa, Tomica i Jaranovica ili imate jos kojeg jakog ofanzivca :mrgreen:
Nece igrati nijedan od njih. Dolazimo s juniorima.
Zadnja izmjena: Zoom088, dana/u 24 avg 2011, 23:49, ukupno mijenjano 1 put.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 24 avg 2011, 23:12

hammers je napisao/la:Ja kako sam cuo valjda sudi Čikalo iz Tojsica, i cuo sam jos da dolazi da nas povali u zivinicama :D Lijepo je vidjeti vas optimizam i sigurno da imate pravo na to, ali ako mislite da ce te se prosetati ko protiv Mahale grdno se varate :P

P.S. ko vam je dozvolio da mi postavljate sliku na forumu :mrgreen:
ja koliko znam niko nije ni mislio a kamoli napisao ovo :) kao sto vidis sa bodom bi ja bio zadovoljan a Zoom sto rece svaku utakmicu ove sezone Radnicki ce ici na pobjedu pa tako ostaje u subotu da se vidi kako ce se zavrsiti,nada se da ce biti dobra utakmica :)

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 25 avg 2011, 01:20

Zoom088 je napisao/la:
hammers je napisao/la:Ma salim se, neka stoji.

Nece igrati nijedan od njih. Dolazimo s juniorima.
Da nisam prije neki dan bio sa Basom trenerom juniora mozda bi ti i povjerov'o :D

Hocel' biti Siouxa, invazija Lukavcana, pisite malo da znamo sta nas ceka u subotu :D

"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 27 avg 2011, 20:07

NK Slaven Zivinice 0-1 FK Radnicki Lukavac
Strijelac jedinog pogodka Tomic u 70 min.Oko 300 gledalaca na tribinama, uglavnom navijaca i simpatizera Radnickog. :)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 28 avg 2011, 00:06

Bodove pisemo, igru brisemo.
Tesko i sparno vrijeme su ucinili svoje tako da ovaj derbi i nije bio bas nesto atraktivan. Fudbaleri Slavena bili su konkretniji u prvom poluvremenu, ali izmjenama koje je u igri i sastavu Radnickog napravio Grbesic u drugom poluvremenu dobilo se na brzini i trci, sto je krunisano pogotkom u 70. minuti.

Imali su mladi fudbaleri Slavena dosta prilika za pogodak, ali kad nece - onda nece.

Hvala domacinu na dobroj organizaciji, fer i korektnoj igri i dobrom prijemu. Svaka cast.
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 28 avg 2011, 08:30

Svaka cast Lukavcu na pobjedi juce, mozda i niste pruzili neku sjajnu partiju ali pobjedi se ne gleda u zube. Mi smo bili blizi pogotku citavu utakmicu i onda jedno lose istrcavanje naseg golmana i Mirnes i Tomic to kaznjavaju. Nadam se da ce Lukavac nastaviti sa pobjedama i da ce se plasirati u prvu federalnu prije Mramora, koji je juce pokrao Tojsice. Kod rezultata 1-2 za goste glavni sudac im pokazuje 2 crvena i u 90 min. penal za domacina. I zaboravio sam pohvaliti Siouxe, svaka cast i na brojnosti, navijanju, koreknosti, najbolji navijaci def. u ovoj ligi :) .

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 30 avg 2011, 08:41

BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN! svim navijacima i simpatizerima (islamske vjeroispovjesti) Radnickog :)

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 08:43

Šta sam vam rekao da ste bolji od ovog Slavena ;) .Jedini konkurent za sada vam je Mramor.Priluk lagano već posustaje.Nema bodova sa strane,a odmah nema ni borbe za ulazak.Kako sam čuo u Mramoru se igra dok domaćin ne pobijedi,tako je bilo i ovo kolo.Sramota,samo se bojim da vam na taj način ne oduzmu to prvo mjesto,jer igrom ne mogu sigurno.

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima i simpatizerima Radničkog islamske vjeroispovijesti.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

sony_91
Kontakt:

Post Postao/la sony_91 » 30 avg 2011, 13:43

[youtube][/youtube]

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 30 avg 2011, 17:12

neutralan__ je napisao/la:Šta sam vam rekao da ste bolji od ovog Slavena ;) .Jedini konkurent za sada vam je Mramor.Priluk lagano već posustaje.Nema bodova sa strane,a odmah nema ni borbe za ulazak.Kako sam čuo u Mramoru se igra dok domaćin ne pobijedi,tako je bilo i ovo kolo.Sramota,samo se bojim da vam na taj način ne oduzmu to prvo mjesto,jer igrom ne mogu sigurno.

Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima i simpatizerima Radničkog islamske vjeroispovijesti.
http://www.brckosport.net/Forum-topic-176-start-90.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo druze imas ovdje na ovoj stranici cime se sve sluze pojedini ljudi iz mramora,objasnjeno je i sta je bilo na utakmici kada su naravno oni morali pobjediti nakon sto su gosti vodili 1:2....ista situacija se desila nama prije 2 sezone kada je mramor poveo ali do kraja poluvremena radnicki je preokrenuo na 1:2;u drugom poluvremenu lakrdija na terenu krenuvsi od sudjenja pa do postignutih golova 2 pogodak postignut je iz nepostojeceg penala a 3 gol igrac mramora metar iza ledja odbrane radnickog ali sudija ne svira ofsajd i 3:2 na kraju za mramor uz naravno dosta nesviranih cistih faulova nad igracima radnickog,kao i napad na navijace radnickog...nadam se da ce ove godine uci u visi rang ekipa koja zasluzuje to igrom a ne da tabelu kroje pojedini ljudi i unistavaju nas sport...

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 30 avg 2011, 17:16

sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
hvala za video :)

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 30 avg 2011, 17:20

sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
nek ko stavi 3.kolo protiv Tinje ako ima..da vidite strahote i utakmice..vecu kradju u zivotu nisam vidio..sramota..treba ovaj fudbal ukinut..sudija trci terenom i govori dzaba bolan se nervirate kad vam valja izgubit,opustite se..nije metak skup da je hiljadu!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 17:38

_soda_ je napisao/la:
neutralan__ je napisao/la:Šta sam vam rekao da ste bolji od ovog Slavena ;) .Jedini konkurent za sada vam je Mramor.Priluk lagano već posustaje.Nema bodova sa strane,a odmah nema ni borbe za ulazak.Kako sam čuo u Mramoru se igra dok domaćin ne pobijedi,tako je bilo i ovo kolo.Sramota,samo se bojim da vam na taj način ne oduzmu to prvo mjesto,jer igrom ne mogu sigurno.

http://www.brckosport.net/Forum-topic-176-start-90.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo druze imas ovdje na ovoj stranici cime se sve sluze pojedini ljudi iz mramora,objasnjeno je i sta je bilo na utakmici kada su naravno oni morali pobjediti nakon sto su gosti vodili 1:2....ista situacija se desila nama prije 2 sezone kada je mramor poveo ali do kraja poluvremena radnicki je preokrenuo na 1:2;u drugom poluvremenu lakrdija na terenu krenuvsi od sudjenja pa do postignutih golova 2 pogodak postignut je iz nepostojeceg penala a 3 gol igrac mramora metar iza ledja odbrane radnickog ali sudija ne svira ofsajd i 3:2 na kraju za mramor uz naravno dosta nesviranih cistih faulova nad igracima radnickog,kao i napad na navijace radnickog...nadam se da ce ove godine uci u visi rang ekipa koja zasluzuje to igrom a ne da tabelu kroje pojedini ljudi i unistavaju nas sport...
Ma druže Mramor je u mojim očima kao klub opao nakon prošlogodišnje "čestitke" igračima i navijačima Bratstva za osvojeno prvo mjesto.Da je to moj klub uradio ja više ne bi nikada otišao na stadion,jer ono je dno dna.Sramota za čitav Mramor.
Baš sam neki dan pričao sa jednim čovjekom oko toga.Oni se drže pravila "ako ne može milom,može silom".
Samo bi volio da vi uđete,jer ste zdrava fudbalska sredina,kulturna.Bojim se da će oni na taj način ući,jer igrom vam ne mogu ništa.

hammers
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la hammers » 30 avg 2011, 17:50

I to Bratstvo je rame uz rame sa Mramorom. I oni su prosle godine pokrali mnoge ekipe, udarali kad igraju kuci, slali sudije konkurentima da se povale i sl. Vjeruj da bi ih i druge ekipe tako docekale da su se borili za prvo mjesto, *ebu te citavu sezonu i onda da dodju na tvoj stadion da se odigra fer i korektna utakmica ne ide nikako. Sada se Mramor sluzi sa njihovom "taktikom" koja nazalost u vecini slucajeva uspjeva.

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 avg 2011, 18:42

hammers je napisao/la:I to Bratstvo je rame uz rame sa Mramorom. I oni su prosle godine pokrali mnoge ekipe, udarali kad igraju kuci, slali sudije konkurentima da se povale i sl. Vjeruj da bi ih i druge ekipe tako docekale da su se borili za prvo mjesto, *ebu te citavu sezonu i onda da dodju na tvoj stadion da se odigra fer i korektna utakmica ne ide nikako. Sada se Mramor sluzi sa njihovom "taktikom" koja nazalost u vecini slucajeva uspjeva.
Kažem samo što sam vidio na YT-u.Ono nema ni u 3. Kantonalnoj ligi,onako psovanje igračima u oči.Sramota.

slogauskoplje
Kontakt:

Post Postao/la slogauskoplje » 30 avg 2011, 19:28

neutralan__ je napisao/la:
hammers je napisao/la:I to Bratstvo je rame uz rame sa Mramorom. I oni su prosle godine pokrali mnoge ekipe, udarali kad igraju kuci, slali sudije konkurentima da se povale i sl. Vjeruj da bi ih i druge ekipe tako docekale da su se borili za prvo mjesto, *ebu te citavu sezonu i onda da dodju na tvoj stadion da se odigra fer i korektna utakmica ne ide nikako. Sada se Mramor sluzi sa njihovom "taktikom" koja nazalost u vecini slucajeva uspjeva.
Kažem samo što sam vidio na YT-u.Ono nema ni u 3. Kantonalnoj ligi,onako psovanje igračima u oči.Sramota.
tako je to, nažalost, svuda :roll:
Sloga Uskoplje

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 03 sep 2011, 20:28

FK Radnicki Lukavac 2-1 NK Radnik Lipnica. Strijelci za nas klub bili su Bekric i Redzic.

_soda_
Kontakt:

Post Postao/la _soda_ » 05 sep 2011, 21:58

Zoom kakve je stanje u ekipi jesu li se igraci poceli pripremati za subotu HEHEH nadam se da niko nije povrijedjen i da cemo u najjacem sastavu igrati u subotu i donijeti nova 3 boda sa strane :) citam na nekim drugim forumima ovi iz puracica ce pravo zapeti protiv nas da nas pobjede :) obecane su neke premije igracima ako pobijede :D nadams e da ce im ostati sve na obecanju :D

_karabaja_
Kontakt:

Post Postao/la _karabaja_ » 05 sep 2011, 22:10

A vec su pocele i neke price kako ste vi sredili Puracicu bodove u Priluku u zamjenu za bodove u subotu, sumnjam al sve je moguce. Puracicu mozda i godi taj scenario jer protiv Radnickog bi svakako tesko uzeli bodove kao i ove na strani. Volio bi da ovo nije tacno jer to onda ne bi bio derbi.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.