Sto se tice Radnickog hocel' biti dovoljno flastere staviti na Mirnesa, Tomica i Jaranovica ili imate jos kojeg jakog ofanzivca

Nece igrati nijedan od njih. Dolazimo s juniorima.hammers je napisao/la:Ma salim se, neka stoji.
Sto se tice Radnickog hocel' biti dovoljno flastere staviti na Mirnesa, Tomica i Jaranovica ili imate jos kojeg jakog ofanzivca
ja koliko znam niko nije ni mislio a kamoli napisao ovohammers je napisao/la:Ja kako sam cuo valjda sudi Čikalo iz Tojsica, i cuo sam jos da dolazi da nas povali u zivinicamaLijepo je vidjeti vas optimizam i sigurno da imate pravo na to, ali ako mislite da ce te se prosetati ko protiv Mahale grdno se varate
![]()
P.S. ko vam je dozvolio da mi postavljate sliku na forumu
Da nisam prije neki dan bio sa Basom trenerom juniora mozda bi ti i povjerov'oZoom088 je napisao/la:Nece igrati nijedan od njih. Dolazimo s juniorima.hammers je napisao/la:Ma salim se, neka stoji.
http://www.brckosport.net/Forum-topic-176-start-90.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo druze imas ovdje na ovoj stranici cime se sve sluze pojedini ljudi iz mramora,objasnjeno je i sta je bilo na utakmici kada su naravno oni morali pobjediti nakon sto su gosti vodili 1:2....ista situacija se desila nama prije 2 sezone kada je mramor poveo ali do kraja poluvremena radnicki je preokrenuo na 1:2;u drugom poluvremenu lakrdija na terenu krenuvsi od sudjenja pa do postignutih golova 2 pogodak postignut je iz nepostojeceg penala a 3 gol igrac mramora metar iza ledja odbrane radnickog ali sudija ne svira ofsajd i 3:2 na kraju za mramor uz naravno dosta nesviranih cistih faulova nad igracima radnickog,kao i napad na navijace radnickog...nadam se da ce ove godine uci u visi rang ekipa koja zasluzuje to igrom a ne da tabelu kroje pojedini ljudi i unistavaju nas sport...neutralan__ je napisao/la:Šta sam vam rekao da ste bolji od ovog Slavena.Jedini konkurent za sada vam je Mramor.Priluk lagano već posustaje.Nema bodova sa strane,a odmah nema ni borbe za ulazak.Kako sam čuo u Mramoru se igra dok domaćin ne pobijedi,tako je bilo i ovo kolo.Sramota,samo se bojim da vam na taj način ne oduzmu to prvo mjesto,jer igrom ne mogu sigurno.
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima i simpatizerima Radničkog islamske vjeroispovijesti.
hvala za videosony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
nek ko stavi 3.kolo protiv Tinje ako ima..da vidite strahote i utakmice..vecu kradju u zivotu nisam vidio..sramota..treba ovaj fudbal ukinut..sudija trci terenom i govori dzaba bolan se nervirate kad vam valja izgubit,opustite se..nije metak skup da je hiljadu!!sony_91 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Ma druže Mramor je u mojim očima kao klub opao nakon prošlogodišnje "čestitke" igračima i navijačima Bratstva za osvojeno prvo mjesto.Da je to moj klub uradio ja više ne bi nikada otišao na stadion,jer ono je dno dna.Sramota za čitav Mramor._soda_ je napisao/la:http://www.brckosport.net/Forum-topic-176-start-90.html" onclick="window.open(this.href);return false; evo druze imas ovdje na ovoj stranici cime se sve sluze pojedini ljudi iz mramora,objasnjeno je i sta je bilo na utakmici kada su naravno oni morali pobjediti nakon sto su gosti vodili 1:2....ista situacija se desila nama prije 2 sezone kada je mramor poveo ali do kraja poluvremena radnicki je preokrenuo na 1:2;u drugom poluvremenu lakrdija na terenu krenuvsi od sudjenja pa do postignutih golova 2 pogodak postignut je iz nepostojeceg penala a 3 gol igrac mramora metar iza ledja odbrane radnickog ali sudija ne svira ofsajd i 3:2 na kraju za mramor uz naravno dosta nesviranih cistih faulova nad igracima radnickog,kao i napad na navijace radnickog...nadam se da ce ove godine uci u visi rang ekipa koja zasluzuje to igrom a ne da tabelu kroje pojedini ljudi i unistavaju nas sport...neutralan__ je napisao/la:Šta sam vam rekao da ste bolji od ovog Slavena.Jedini konkurent za sada vam je Mramor.Priluk lagano već posustaje.Nema bodova sa strane,a odmah nema ni borbe za ulazak.Kako sam čuo u Mramoru se igra dok domaćin ne pobijedi,tako je bilo i ovo kolo.Sramota,samo se bojim da vam na taj način ne oduzmu to prvo mjesto,jer igrom ne mogu sigurno.
Bajram Šerif Mubarek Olsun svim navijačima i simpatizerima Radničkog islamske vjeroispovijesti.
Kažem samo što sam vidio na YT-u.Ono nema ni u 3. Kantonalnoj ligi,onako psovanje igračima u oči.Sramota.hammers je napisao/la:I to Bratstvo je rame uz rame sa Mramorom. I oni su prosle godine pokrali mnoge ekipe, udarali kad igraju kuci, slali sudije konkurentima da se povale i sl. Vjeruj da bi ih i druge ekipe tako docekale da su se borili za prvo mjesto, *ebu te citavu sezonu i onda da dodju na tvoj stadion da se odigra fer i korektna utakmica ne ide nikako. Sada se Mramor sluzi sa njihovom "taktikom" koja nazalost u vecini slucajeva uspjeva.
tako je to, nažalost, svudaneutralan__ je napisao/la:Kažem samo što sam vidio na YT-u.Ono nema ni u 3. Kantonalnoj ligi,onako psovanje igračima u oči.Sramota.hammers je napisao/la:I to Bratstvo je rame uz rame sa Mramorom. I oni su prosle godine pokrali mnoge ekipe, udarali kad igraju kuci, slali sudije konkurentima da se povale i sl. Vjeruj da bi ih i druge ekipe tako docekale da su se borili za prvo mjesto, *ebu te citavu sezonu i onda da dodju na tvoj stadion da se odigra fer i korektna utakmica ne ide nikako. Sada se Mramor sluzi sa njihovom "taktikom" koja nazalost u vecini slucajeva uspjeva.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.