FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Emir_ZENICA
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Emir_ZENICA » 31 jul 2009, 13:49

AYAN je napisao/la:
Rz88 je napisao/la:
Amauri je napisao/la:Dresovi su prejaki posebno ova crna kolekcija sa zlatnim dezenima 8-)

aBd ocekujemo potpis NEMANJE SUPICA 8-)

P.S. Svi u Zenicu, kako znate i umijete u auta se natrpajte po petero i idemo da deremo robijase male na tribinama.

MANIJAKALNO :evil: :twisted: :twisted:

I šta je bilo kada si se probudio =)

Kako su odigrale pripreme mogu samo očekivati tricu u mreži. Nadam se dobroj utakmici.
Ako gledaš tako, onda bi trebao Čelik očekivati 4 komada u svojoj mreži protiv Želje, jer s obzirom da vas je Olimpik rutinski dobio 2:0, a Željo olimpika još rutinskije dobio sa 2:0, znači 4:0 za Želju, uz moguć i peti pogodak, kao šlag na tortu... :lol:
A posto je Zeljo izgubio od Famosa,Igmana,Lokomotive ,Zrinjskog(5:1)......onda bi Celik trebao pobijediti 3:0 ...de matere ti nemoj tih glupih poredjenja
A C A B !

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2009, 13:53

Ma nista od bodova, nemoze se iz selendre odnijeti ni kauc a kamoli bodovi...
(bilo bi divno da me demantuju :mrgreen: )
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 31 jul 2009, 13:59

Dobro je pa se igra na cistom svjezem zraku zenickih fabrika :D :D :D :D

Nadamo se pobjedi aBd
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 31 jul 2009, 14:02

Seyo_TM je napisao/la:Ma nista od bodova, nemoze se iz selendre odnijeti ni kauc a kamoli bodovi...
(bilo bi divno da me demantuju :mrgreen: )
cuj ovog morona,,da ti nama potvrdis da si iso u veselu gimnaziju i tamo gdje mirisu cevapi :mrgreen:
http://liverpool.bosnianforum.com/

It's Always Sunny in Philadelphia

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 jul 2009, 14:02

Ko misli da neko može zabit Želji tri komada u prvenstvu, dok je Amar na kormilu, taj stvarno nezna ništa o Fudbalskoj JaLTi Nogometnoj igri...kako goČ hoŠ...

Jedino je NEWCASTLE uspio želji zabit tolko i to na svom terenu dok je bio na vrhuncu slave, samo je pitanje da li će LikČe imati ikada priliku da odigra utakmicu i sa Lilestromom, a kamoli sa Newcastleom. Baš me zanima da li je ikad i igrao neku evropsku utakmicu... :?:

Uz put Bobi Robsone, nek ti je lahka Zemlja, bio si i ostao legenda svjetskog fudbala...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 31 jul 2009, 14:09

samo 3 boda dolaze u obzir...prošlo je vrijeme kad su se seoske ekipice i timovi poput celika,travnika,posušja,laktaša,slobode,zepca i slicno zayebavali sa najvecim BH klubom i kad je svaka fukara najavljivala bodove protiv Želje...sad je Osim došao i sad ce se druga prica pricati.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2009, 14:12

uh sto me izvali, ima li jos koja humoreska? Jel to sa cimburijade lucidni humor?
e sitna duso...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 31 jul 2009, 14:15

Seyo_TM je napisao/la:uh sto me izvali, ima li jos koja humoreska? Jel to sa cimburijade lucidni humor?
e sitna duso...
vazno je da si ti nama potvrdio ono :mrgreen: ,,i znatel vi normalno pricat,,izvinite parizani,,ovi ostali su svi seljaci,samo vi lafo valjate,,uvijek ce mi smjesni bit ovi pokemoni koji se provaljaju i odma nesto pricaju o gradu,,da mi je samo znat kakve veze to ima s klubovima :roll:

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2009, 14:24

Normalno pricat...hmmm...ne udaraj na svoj IQ ziv bio...
Ne zamaraj svoj mozgic u vezi povezivanja kluba i mjesta iz kojeg dolazi, prevelik je to zalogaj za tebe ocito...cim si skontao da sam ja nesto potvrdio maloprije, ocigledno je da ti kontanje nije jaca strana...
Hajde sad "djecko" fino otidji u svoj kutak i sa svojim hababima planiraj dobrodoslicu najtrofejnijem klubu...

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 jul 2009, 14:27

Phill Jackson je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:uh sto me izvali, ima li jos koja humoreska? Jel to sa cimburijade lucidni humor?
e sitna duso...
vazno je da si ti nama potvrdio ono :mrgreen: ,,i znatel vi normalno pricat,,izvinite parizani,,ovi ostali su svi seljaci,samo vi lafo valjate,,uvijek ce mi smjesni bit ovi pokemoni koji se provaljaju i odma nesto pricaju o gradu,,da mi je samo znat kakve veze to ima s klubovima :roll:
Ma Seljaka ima svugdje, odlikuju se veoma agresivnim načinom dokazivanja da su i oni gradska raja, međutim koriste se primitivnim metodama, a to su vrijeđanje, bitka i nosanje čakija. U svakom gradu ima normalnih ljudi koji svakoga toplo ugoste, a znaju se zejepavat i na svoj i na tuđi račun, što veoma pozitivno utiče na kompletnu atmosferu, ali često se tu nae neki seljak koji sve pokvari.

A u prepucavanjima, o tome koji je grad bolji, uglavnom se bave seljaci koji misle da će tako neko pomislit da su oni baš građani...

U Bosni nema grada, da u njegovom centru nemožeš sresti Kravu, Konja, Magarca ili Kokoš... tako da u smislu urbanizma nijedan grad nije još kompletno izašao iz okvira Ruralnog.

A Što se tiće Zdrave zajePancije između navijača, to je za pohvalu... I Bez obzira odakle je Željo ili iz grada ili sa sela ja ga volim i uvijek ću biti navijač Želje...

A Čelikovci, javite se u Subotu poslije utakmice... ako budete mogli od bijesa, zbog teškog poraza hehehehehehehe :lol:
Željo i samo Željo...

Phill Jackson
Kontakt:

Post Postao/la Phill Jackson » 31 jul 2009, 14:29

Svaka cast KRALJU na ovom postu,,RESPECT

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 31 jul 2009, 14:38

AYAN je napisao/la:Ko misli da neko može zabit Želji tri komada u prvenstvu, dok je Amar na kormilu, taj stvarno nezna ništa o Fudbalskoj JaLTi Nogometnoj igri...kako goČ hoŠ...

Jedino je NEWCASTLE uspio želji zabit tolko i to na svom terenu dok je bio na vrhuncu slave, samo je pitanje da li će LikČe imati ikada priliku da odigra utakmicu i sa Lilestromom, a kamoli sa Newcastleom. Baš me zanima da li je ikad i igrao neku evropsku utakmicu... :?:

Uz put Bobi Robsone, nek ti je lahka Zemlja, bio si i ostao legenda svjetskog fudbala...
2 puta prvaci Mitropa kupa ....Fiorentina jarane ...

Ako se dobro sjecam igrali smo i protiv Chelsea
A C A B !

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 31 jul 2009, 14:40

Emir_ZENICA je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Ko misli da neko može zabit Želji tri komada u prvenstvu, dok je Amar na kormilu, taj stvarno nezna ništa o Fudbalskoj JaLTi Nogometnoj igri...kako goČ hoŠ...

Čestitam... :lol:
Željo i samo Željo...

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 31 jul 2009, 14:40

Emir_ZENICA je napisao/la:

1 prvaci i 1 finale, dobili ste fiorentinu, a to za celzi si izmislio onako ako prodje prodje
Cuva Bog Zelju svog!

csh
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la csh » 31 jul 2009, 14:41

Vratite se temi!
AMAR OSIM!!!

eliminator
Kontakt:

Post Postao/la eliminator » 31 jul 2009, 14:47

Trening veceras u 19.30 sati. Svi koji su u mogucnosti neka dodju da ih malo ohrabrimo pred zenicu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2009, 14:49

Nije bitno s' kim ste igrali, bitno je do koje faze takmičenja ste dogurali, kao što smo mi do polufinala kupa UEFA.

Mogli ste igrati i protiv Real Madrida ali u prvom kolu nekog takmičenja, za šta je zaslužan isključivo povoljan žrijeb.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 31 jul 2009, 14:53

Upravu si AYAN-e, zato nemoj kvarit dobru "zajePanciju" i ulizivat se! Kontradiktoran si u svom postu!
Ispiraju usta sa sarajlijama svaki dan i ti stajes na njihovu stranu! Eto dobio si priznanje od jednog "celikovca" i nadam se da ti je srce ispunjeno.
Nadam se da neko iz drugog grada nece pomislit da se odnosi na njih. Iskljucivo sam mislio na zenicu, ponukan njihovom mrznjom koju nikad necu oprostit...Njihov klub, njihova sramota.
HOWGH
ps AYAN-e ako zelis da nastavis raspravu mozes preko PM ja sam zavrsio sa trovanjem teme

Je li potpisao Mesic? Navodno nije zadovoljan bio ugovorom...

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 31 jul 2009, 14:54

Virtu4l je napisao/la:Nije bitno s' kim ste igrali, bitno je do koje faze takmičenja ste dogurali, kao što smo mi do polufinala kupa UEFA. Mogli ste igrati i protiv Real Madrida ali u prvom kolu nekog takmičenja, za šta je zaslužan isključivo povoljan žrijeb.
Prvi put čujem da je povoljan žrijeb kad dobiješ Reala :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2009, 14:58

NoName je napisao/la: Prvi put čujem da je povoljan žrijeb kad dobiješ Reala :D
Pa bolje je igrati sa Realom i napraviti spektal (ispadaš sigurno), nego da ti neke Košice spraše 2-3 komada, a nit' su atraktivne nit' koji đavo.... u oba slučaja ti je ispadanje sigurno, ali u prvoj varijanti dobiješ na marketingu i posveti ti se puno više pažnje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa i 36 gostiju.