Pa da nema uhovor sa svojim klubom lahko bi mi, ali ima no za to je Cviko tuOmar500 je napisao/la:Dialiba dolazi ima dvije godine, gdje li je sad zapelo![]()
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Pozdrav novi sam ovdje iako duže vremena čitam tekstove interesuje me ako može neko da odgovori a što će nama ti toliki špicevi i ostali koje nabrajate da dolaze ? Imamo više nego odličnu ekipu i nije problem u kadru već u nečemu drugom što treba naći otkriti i nastaviti gdje smo stali
-
- Kontakt:
Moze na pp koji su igraci !zlatandr je napisao/la:Da nam je taj bajramluk dobiti, kud bi nam kraj bionime_tm87 je napisao/la:Info takođe iz prve ruka, bajramska slatka blizu smo potpisa dogovra sa napadacem i veznim. Takodje se sara i sa Dialibom nesto.

1.FK Zeljeznicar
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
2.S.S. Lazio
3.FC Manchester United
ti ocekujes od one sirovine Adilovica ili ne iskusnog Ramica da zabijajaju golove ma dajbambur je napisao/la:Pozdrav novi sam ovdje iako duže vremena čitam tekstove interesuje me ako može neko da odgovori a što će nama ti toliki špicevi i ostali koje nabrajate da dolaze ? Imamo više nego odličnu ekipu i nije problem u kadru već u nečemu drugom što treba naći otkriti i nastaviti gdje smo stali
nime_tm87 je napisao/la:ti ocekujes od one sirovine Adilovica ili ne iskusnog Ramica da zabijajaju golove ma dajbambur je napisao/la:Pozdrav novi sam ovdje iako duže vremena čitam tekstove interesuje me ako može neko da odgovori a što će nama ti toliki špicevi i ostali koje nabrajate da dolaze ? Imamo više nego odličnu ekipu i nije problem u kadru već u nečemu drugom što treba naći otkriti i nastaviti gdje smo stali
nr znam sta ocekujete od igraca kad ih tako castite
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Kako konick je napisao/la:nime_tm87 je napisao/la:ti ocekujes od one sirovine Adilovica ili ne iskusnog Ramica da zabijajaju golove ma dajbambur je napisao/la:Pozdrav novi sam ovdje iako duže vremena čitam tekstove interesuje me ako može neko da odgovori a što će nama ti toliki špicevi i ostali koje nabrajate da dolaze ? Imamo više nego odličnu ekipu i nije problem u kadru već u nečemu drugom što treba naći otkriti i nastaviti gdje smo stali
nr znam sta ocekujete od igraca kad ih tako castite
Pa bolje je trpiti Ramića nego dovesti nekog ala Smajić da završava karijeru kod nas uzme pare ništa ne odigra i zauzima mjesto nekom mladjem
Sule ima 27. godina, prakticki najbolje godine sto se fubdbala ticebambur je napisao/la:Pa bolje je trpiti Ramića nego dovesti nekog ala Smajić da završava karijeru kod nas uzme pare ništa ne odigra i zauzima mjesto nekom mladjem
Još je veća tuga da čovjek sa 27 u najboljim godinama fuli ono što je fulio na Koševu neku noćnime_tm87 je napisao/la:Sule ima 27. godina, prakticki najbolje godine sto se fubdbala ticebambur je napisao/la:Pa bolje je trpiti Ramića nego dovesti nekog ala Smajić da završava karijeru kod nas uzme pare ništa ne odigra i zauzima mjesto nekom mladjem
Nije fulo go vec je pogodio u igraca..bambur je napisao/la:Još je veća tuga da čovjek sa 27 u najboljim godinama fuli ono što je fulio na Koševu neku noćnime_tm87 je napisao/la:Sule ima 27. godina, prakticki najbolje godine sto se fubdbala ticebambur je napisao/la:Pa bolje je trpiti Ramića nego dovesti nekog ala Smajić da završava karijeru kod nas uzme pare ništa ne odigra i zauzima mjesto nekom mladjem
Jeste dobro si izvini
I mnogo veći od Smajića su fulali bolje šanse. Ramić je rođen u decembru 1992. godine, a ako je po tebi Dialiba star, koji je rođen u julu 1988. godine, onda ja o fudbalu ne znam ništa.bambur je napisao/la:Još je veća tuga da čovjek sa 27 u najboljim godinama fuli ono što je fulio na Koševu neku noćnime_tm87 je napisao/la:Sule ima 27. godina, prakticki najbolje godine sto se fubdbala ticebambur je napisao/la:Pa bolje je trpiti Ramića nego dovesti nekog ala Smajić da završava karijeru kod nas uzme pare ništa ne odigra i zauzima mjesto nekom mladjem
Zadnja izmjena: avlami97, dana/u 30 avg 2011, 15:37, ukupno mijenjano 1 put.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Dijaliba mladji 6 godina ?
Šalim se ali nema potrebe za kamaranjem igrača jer ih je i ovako previše i nisu nimalo jeftini

Ako bi napravili pomak u igri i davali vise golova sto da ne. Dovedimo BUBU!bambur je napisao/la:Dijaliba mladji 6 godina ?Šalim se ali nema potrebe za kamaranjem igrača jer ih je i ovako previše i nisu nimalo jeftini

Buba je car, pa makar i van forme da je...
Do mene je Dialiba je rođen u julu 1988. godine.bambur je napisao/la:Dijaliba mladji 6 godina ?Šalim se ali nema potrebe za kamaranjem igrača jer ih je i ovako previše i nisu nimalo jeftini
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Dijaliba=miljenik navijača, TOP PLAYER ZA NAŠU LIGU..
njegov povratak=dupla kruna!
njegov povratak=dupla kruna!
Nil Satis Nisi Optimum
Pa kad vidim ko kaze nebi reko mada sve ce se znati uskoroCurva_SUD je napisao/la:Dialiba nece doci! pustite suplje!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, BarbareZeljin, Levin, Redfire16, ristagrad i 84 gosta.