nisi ti dobar! prva 9 poslije eto-a da valja... stvarno momak igra kako mu je receno, i igra sistem barce..daje lopte itd..sta si ti gledo prije ove utakmice ja ne znam!ZELJO DO GROBA je napisao/la:@laki
naravno da sam gledao, samo ovo nije zakljucak nakon samo jedne utakmice, nego nakon svih do sad odigranih...
covjek jednostavno lose igra...
a misljenja sam da je ovo jos jedna skupa greska osoblja Barcelone...
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
znaci ne kritikovati ono sto nevalja...OK...
svi su veceras igrali fantasticno, pa i Pedro i Alexis...bili smo najbolji do sad od kad gledam Barcu...bez greske je bilo protiv Villareala...Alexis igra vise nego odlicno...jedan je od najboljih...Messi odigro najbolju utakmicu odkad igra fudbal...svaka cast momcima...
ja mislim da je sad uredu...
samo me strah sta ce nam Real uraditi ako mi ovako budemo igrali, odnosno prije bih reko pojedini nasi igraci...
i jos nesto, ako ja vas ne vrijedjam zbog vaseg nekog stava i misljenja, isto to ocekujem i obratno...
il je mozda prvise????
svi su veceras igrali fantasticno, pa i Pedro i Alexis...bili smo najbolji do sad od kad gledam Barcu...bez greske je bilo protiv Villareala...Alexis igra vise nego odlicno...jedan je od najboljih...Messi odigro najbolju utakmicu odkad igra fudbal...svaka cast momcima...
ja mislim da je sad uredu...
samo me strah sta ce nam Real uraditi ako mi ovako budemo igrali, odnosno prije bih reko pojedini nasi igraci...
i jos nesto, ako ja vas ne vrijedjam zbog vaseg nekog stava i misljenja, isto to ocekujem i obratno...
il je mozda prvise????
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Gled'o sam sinoć susret i još jednom ostao oduševljen Barceloninom igrom, majstorijama Messi-ja, Thiaga, Fabregasa (koji je bio posebno motivisan) i kompanije.
Barca ne treba brinuti o tome ko će naslijediti Xavi-ja. 

Svako ima pravo na svoje misljenje i nije uredu sad da se izmedju sebe vrijedjamo jer neki drugacije misle! Mozemo se slagati sa ovim sto je @ZELJODOGROBA iznio, a mozemo i misliti suprotno. Nema smisla da nastavimo raspravu o tome a i @Zeljo nisi morao biti toliko ironican ...
lp
Visca Barca !
lp
Visca Barca !
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Dobra partija..
Ovu sezonu ce odlucivat utakmice protiv bunkerasa-Sportinga,Osasune..
Ovu sezonu ce odlucivat utakmice protiv bunkerasa-Sportinga,Osasune..
Ove sezone izgleda Barça počela ranije dijeliti petarde
već 3. u ovoj sezoni - Napoli, Villarreal i Real, jes' da su Madrižani primili u dvije ture 
Što reći o sinoćnoj maestralnoj pobijedi? k'o još broji koja je ova maestralna pobjeda Barcelone od kada je Pep na klupi!? Sinoć bez 3 standardnih igrača u obrani (Alves, Pique, Puyol), bez arhitekta igre (Xavi), bez ponajboljeg svjetskog napadača (Villa), Barcelona odigrala utakmicu za udžbenike - lakoća prenošenje lopte s svoje polovice na protivničku, lakoća postizanja golova i lakoća s kojom se dolazi do prilika, pressing...mislim da je Barcelona mogla sinoć uvaliti još jednu 5-ardu da je bilo potrebno!
Seks se expresno uklopio, do kraja godine će imat više trofeja na kontu nego u čitavoj karijeri s Arsenalom
On će ovoj Barceloninoj igri dat' dodatnu dimenziju, ni Xavi ni Iniesta nisu tol'ko gol opasni kao Seks, tak' da protivnici mogu očekivat trpanja iz drugog reda, imat će pomoć iz prve ruke od trojke MVP iz prvog reda. 
Thiago je igračina, bit' će mjesta za sve ove sezone, Keita će bit' zamjena Biskvitu na DMF, a Masch će bit' zamjena Puyolu i Piqueu, rotirat će to Pep kak' on to obično i radi. Barcelona se ne treba brintu za svoju budućnost, sinoć smo vidjeli i nasljednika Cesca - J. Dos Santosa
ViVa
dvostruka obrana kod 1:0. :ugeek:
[youtube][/youtube]

Victor Valdes: "Vrlo sam sretan jer sam se izjednačio sa Andonijem po broju nastupa. Ovo je poseban dan za mene."
K'o može stat na put ovoj Barceloni? Ako Barcelona bude igralao ovako (može još' bolje dok se ne vrate svi igrači i dok se ne uđe u top formu), mogu samo par ekipa - engleski trojac: Chelsea, ManUtd, City i Real, al' i oni su slabiji od Barcelone. Znamo da nogomet nije tak' jednostavan, da je tako Barcelona bi trebala osvojiti i LP 2010., al' ne pobjeđuju uvijek na papiru jače ekipe, treba bit' top spreman u pravo vrijeme i imat' sreće, znamo da će bit' ozljeda, kartona, pad forme...
U Primeri će se vodit' tijesna bitka s Realom, dok u LP skromno napisano očekujem najmanje 1/4.

Što reći o sinoćnoj maestralnoj pobijedi? k'o još broji koja je ova maestralna pobjeda Barcelone od kada je Pep na klupi!? Sinoć bez 3 standardnih igrača u obrani (Alves, Pique, Puyol), bez arhitekta igre (Xavi), bez ponajboljeg svjetskog napadača (Villa), Barcelona odigrala utakmicu za udžbenike - lakoća prenošenje lopte s svoje polovice na protivničku, lakoća postizanja golova i lakoća s kojom se dolazi do prilika, pressing...mislim da je Barcelona mogla sinoć uvaliti još jednu 5-ardu da je bilo potrebno!
Seks se expresno uklopio, do kraja godine će imat više trofeja na kontu nego u čitavoj karijeri s Arsenalom

Thiago je igračina, bit' će mjesta za sve ove sezone, Keita će bit' zamjena Biskvitu na DMF, a Masch će bit' zamjena Puyolu i Piqueu, rotirat će to Pep kak' on to obično i radi. Barcelona se ne treba brintu za svoju budućnost, sinoć smo vidjeli i nasljednika Cesca - J. Dos Santosa

ViVa

[youtube][/youtube]

Victor Valdes: "Vrlo sam sretan jer sam se izjednačio sa Andonijem po broju nastupa. Ovo je poseban dan za mene."
K'o može stat na put ovoj Barceloni? Ako Barcelona bude igralao ovako (može još' bolje dok se ne vrate svi igrači i dok se ne uđe u top formu), mogu samo par ekipa - engleski trojac: Chelsea, ManUtd, City i Real, al' i oni su slabiji od Barcelone. Znamo da nogomet nije tak' jednostavan, da je tako Barcelona bi trebala osvojiti i LP 2010., al' ne pobjeđuju uvijek na papiru jače ekipe, treba bit' top spreman u pravo vrijeme i imat' sreće, znamo da će bit' ozljeda, kartona, pad forme...
U Primeri će se vodit' tijesna bitka s Realom, dok u LP skromno napisano očekujem najmanje 1/4.
Opet ste prejaki u pm
, opet borba između 2 kluba u Primeri (što me ne raduje), ali kad date jednom Villarealu 5 komada bez dosta prvotimaca šta se tu onda ima pričat. Vjerovatno će se borba između ova 2 kluba prenjeti i u ligi prvaka.

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
e kad bi cesto vako igrali ,kod kuce makar ovu 3 4 3 formaciju ,godi nam pravo ova formacija ,sinoc nikad bolje nismo igrali u sredini vise igraca ima i mogu do besvjesti kombinirati a u odbrani tak i nak ne treba nam vise od 3 igraca, 

We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Sinoć prava golijada u našem stilu, nadam se da ćemo i nastaviti ovako. Iako nam je falila čitava obrambena linija ipak smo uspjeli završiti utakmicu bez primljenog pogotka što je doista fascinantno. Nadam se da ćemo nastaviti sa ovim ritmom koji nama jako dobro odgovara.
Pozz svima!
Pozz svima!
Livin' la vida Loca ♥
pokazalo se sinoc da nema straha nikakvog da se igra ovako neka 3-4-3 formacija, barem 80 posto utakmica ovako ofanzivno moze se igrati, jos sinoc nismo imali kljucne igrace u odbrani, bilo bi to jos i sigurnije da su bili pike i alves
fabregas kako vec sad igra mislim da opravdava povjerenje, i zbog njega najvise ce i biti drugacija formacija u odnosu na proslu sezonu, guardiola ima slatke muke, prosle godine bili smo ubjedljivo najjaci, sad smo opet jos i izrazito jaci nego prosle sezone
tri nova igraca, cesc, tiago i alexis vec sad pokazuju da su strasna pojacanja, ta tri igraca u bilo koje drugom timu vjerovatno bi bili standardni prvotimci, da ima recimo jedan united takve igrace sigurno bi bili u udarnoj postavi, kod nas su tek u rotaciji.
tiago je odigrao sjajno, dvije asistencije i lukav pogodak, fabregas takodje igra sjajno, znali smo da ce se brzo uklopiti, ali ovako brzo, nemam rijeci, mnogi smo bili protiv njegovog dolaska, al evo s ovim pepovim izmjenama formacije vidimo da ima mjesta i za njega i za tiaga. alexix takodje za pocetak je sjajan, njemu ce trebati nekoliko utakmica da se uigra, al briljantan je igrac vidi se odmah, koliki je samo to napredak imati njega u timu umjesto bojana
volio bih da s ovakvom formacijom igramo vecinu utakmica, sve utakmice u ligi osim onih protiv reala komotno mozemo ovako, opreznije bi trebalo samo protiv reala i u zavrsnici lige prvaka. pored toga sto imamo igrace vanzemaljce, i pep je tu kralj, do sada je covjek uspio uigrati tako ekipu da mozemo igrati i 3-4-3, i 4-3-3, i 3-5-2, i 4-4-2, tako da i njegove takticke zamisli jos i vise zbunjuju protivnike i cine ih nemocnim
nema se tu sta bogzna pricati, samo mozemo uzivati u jos jednoj sezone totalne hegemonije
fabregas kako vec sad igra mislim da opravdava povjerenje, i zbog njega najvise ce i biti drugacija formacija u odnosu na proslu sezonu, guardiola ima slatke muke, prosle godine bili smo ubjedljivo najjaci, sad smo opet jos i izrazito jaci nego prosle sezone
tri nova igraca, cesc, tiago i alexis vec sad pokazuju da su strasna pojacanja, ta tri igraca u bilo koje drugom timu vjerovatno bi bili standardni prvotimci, da ima recimo jedan united takve igrace sigurno bi bili u udarnoj postavi, kod nas su tek u rotaciji.
tiago je odigrao sjajno, dvije asistencije i lukav pogodak, fabregas takodje igra sjajno, znali smo da ce se brzo uklopiti, ali ovako brzo, nemam rijeci, mnogi smo bili protiv njegovog dolaska, al evo s ovim pepovim izmjenama formacije vidimo da ima mjesta i za njega i za tiaga. alexix takodje za pocetak je sjajan, njemu ce trebati nekoliko utakmica da se uigra, al briljantan je igrac vidi se odmah, koliki je samo to napredak imati njega u timu umjesto bojana
volio bih da s ovakvom formacijom igramo vecinu utakmica, sve utakmice u ligi osim onih protiv reala komotno mozemo ovako, opreznije bi trebalo samo protiv reala i u zavrsnici lige prvaka. pored toga sto imamo igrace vanzemaljce, i pep je tu kralj, do sada je covjek uspio uigrati tako ekipu da mozemo igrati i 3-4-3, i 4-3-3, i 3-5-2, i 4-4-2, tako da i njegove takticke zamisli jos i vise zbunjuju protivnike i cine ih nemocnim
nema se tu sta bogzna pricati, samo mozemo uzivati u jos jednoj sezone totalne hegemonije
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Bajram barećula braći Barcelonistima koji slave Bajram.Sve najbolje vama i vašim porodicama i da nam Barca osvoji barem tri trofeja ove sezone Inšallah. 

Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
Bajram serif mubarek olsun svima koji slave Bajram...sve najbolje...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun svima koji slave Bajram...sve najbolje...
Visca el Barça ! Mes que un club !
ZELJO DO GROBA je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun svima koji slave Bajram...sve najbolje...
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
- Barca u srcu
- Kontakt:
Svako dobro svim dobrim ljudima na ovaj lijepi dan...ZELJO DO GROBA je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun svima koji slave Bajram...sve najbolje...
p.s. sto se tice Sancheza ti ga zaboravi - totalno si ofulo u procjeni.
A meni ne zamjeri ako si se nasao ruzno prozvan od mene u ovom postu. Nije zlonamjerno od mene - ali onako procjeniti kao ti Sancheza e to me je pravo nasmijalo. Momak je beton vidjeces - i rasteretice on Messija a onda kad taj krene derat eh tesko se onima koji stanu na put.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
niko sretniji od mene ako on pocne derati, bice mi izuzetno drago...samo ja sam iznio neke svoje sumnje, koje istina ne bih volio da se ostvare...bparena je napisao/la:Svako dobro svim dobrim ljudima na ovaj lijepi dan...ZELJO DO GROBA je napisao/la:Bajram serif mubarek olsun svima koji slave Bajram...sve najbolje...
p.s. sto se tice Sancheza ti ga zaboravi - totalno si ofulo u procjeni.
A meni ne zamjeri ako si se nasao ruzno prozvan od mene u ovom postu. Nije zlonamjerno od mene - ali onako procjeniti kao ti Sancheza e to me je pravo nasmijalo. Momak je beton vidjeces - i rasteretice on Messija a onda kad taj krene derat eh tesko se onima koji stanu na put.pozz
a druga stvar, iznio sam i cinjenice, koje kazu da je Alexis bio los protiv Villareala
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
koja je danas frka u fudbalskoj evropi, transferi na sve strane, a kod nas fino, mirno, objavljeno je evo da je klub za ovogodisnje transfere u minusu od 34 miliona, a tu su alexis i fabregas
ovo ljeto ubjedljivo smo najbolje prosli na transfer marketu, dovedena dva igraca svjetske klase, oslobodili se nekih igraca kojih smo se i trebali osloboditi, tih 34 miliona nije puno, prekrasan posao
ovo ljeto ubjedljivo smo najbolje prosli na transfer marketu, dovedena dva igraca svjetske klase, oslobodili se nekih igraca kojih smo se i trebali osloboditi, tih 34 miliona nije puno, prekrasan posao
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
alexis nije bio los protiv viljareala...odnosno,protiv viljareala niko nije bio los...ZELJO DO GROBA je napisao/la: a druga stvar, iznio sam i cinjenice, koje kazu da je Alexis bio los protiv Villareala

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Romariooo je napisao/la:koja je danas frka u fudbalskoj evropi, transferi na sve strane, a kod nas fino, mirno, objavljeno je evo da je klub za ovogodisnje transfere u minusu od 34 miliona, a tu su alexis i fabregas
skoro pa vam savrsen prelazni rok
minus od 34 miliiona i nije veliki ako se uzme u obzir klasa igraca i moguci prihodi do kraja sezone
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.