pa st aje Bekic lose rekao?pa dobro to stoji da bi ja tesko se odlucio dole da igram, ali ebiga on je samo rekao da se zahvaljuje za podrsku navijaca...jest da paljenje zastave svakako da nama smeta, a vjerovatno i njemu, ali dijete opet spominje samo podrusku koju im pruzaju navijaci i to je to.... ja ipak cisto sumnjam da je tako i izjavio, jer znam oprilike ko je ovaj interviju uradio ako je sa SC ja cu pitati covjeka dali je bas ovo izjavio ili ne...bilo kako bilo ne vidim ja tu nista lose , jer covjek igra dole i koliko god nama to smetalo on ipak mora pricati sve pozitivno o klubu i navijacima gdje igra....sto se tice Enesa-Sice on jeste pojeo **** i to veliko u onom sportu Sarajeva pred pocetak sezone.
Samo ima nesto sto mi i ne mozemo zaboraviti Sici, a malo je koji igrac iz naseg kluba i nazvao ljude u upravi , a kamo li pokusao pomoci klubu, kad je otisao negdje vani ili u neki drugi klub... nemojte zaboraviti da kad su Sica i Adnan Guso otisli u Erzurum Spor skupa i Sica je kupio klubu 50 tak lopti, opremu za mladje selekcije i jos nekih stvari sto znaci da on ipak donekle tim je pokazao da nije zaboravio ko ga je napravio igracem....ebiga poslije je otisao u Brotnjo Citluk koji je tad bio najaca ekipa u ligi kad su mu napad cinili Mesnaovic i Blatnjak...tad u Tuzli ga mi docekamo sa tortom i vatrometom

...a to smo mu uradili jer su bili menageri bas iz turske, pa htijeli smo ko ono pokazat koliko ga cijenimo da se malo ko bolje proda

...joj joj nikad ovo necu zaboravit sega mi ocami

...samo Sica je nase carsijsko dijete bez obzira na sve ja njemu to zaboravljam, ali kako zaboraviti Mesicu koji nam u Zepcu pokazuje muda

, ili kad na turniru Mustafa Hukic u utkamici Sarajevo-Partizan publici psuje i pokazuje srednjaka... profesijonalac, a tako nesto da radi na jednom takvom turniru, koji se obiljezava za tada nedavno nastradalog legendarnE desetke sa Tusnja Mustafe Hukica.