Taktici najbolji trener koji je bio u Zelji i kad smo najbolje igrali to je bio Milomir Odovic. Sjetimo se da je bio u vrhu tabele i da je otjeran i kakve je igrace ostavio Amaru Osimu te godine?nick je napisao/la:koji je bolji? nadji jednog trenera sa ipola dobrim cv u nasoj ligisafira je napisao/la:Nemam nista licno protiv Amara, sta vise HVALA MU ZA SVE do sada, al taktika se mora mijenati i kante moraju ici na klupu, pa makar gledao kao sinoc Ramica( koji je bar 2 puta udario loptu glavom, a ona otisla bilo gdje. Nego Adilovica koji nije u 6 utakmica pogodio loptu glavom, a pored toga malo Ramic mozda svasta naucit, a ovaj konj ne moze vise) Bolje je gledati malog Zolotica nego gledati Svraku koji s 24 god. ima pregled igre kao SOVA PO DANU. Ako se taktika ne promjeni i ne pocnu praviti akcije i igrati ko ljudi, vrijeme da dodje trener koji bolji od ovog sad?Bianconeri1988 je napisao/la:@safira
Ohladi, čovječe!![]()
Jesi navalio ovih dana, svojim postovima ubijaš i ono malo optimizma među navijačima...Stekao sam dojam da imaš nešto lično protiv Amara, odeš i s njim to rješiš...
Razumijem tvoje nezadovoljstvo i sve to, ti si jedan od onih kojim se ponudi prst, a ti odmah čitavu ruku grabiš...
Polako, doći će sve na svoje, vjerovatno si stariji od mene, nemoj da ti ja dajem te neke životne savjete...![]()
I iskreno meni je draže što imamo 4 kante u ekipi, nego jednog da vrijedi ko' 4 kante, taj jedan se povrijedi i šta dalje!? Sve pada u vodu...
A ovako kako ih ti nazivaš kad imaš 4 kante, svaku utakmicu ih mjenjaš i jednom će proraditi, kao što je bio sinoć slučaj sa Jamakom...Njegovim ulaskom je ekipa dobila na dinamici i tačno je nekako igrala mirnije i povezanije...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@safira
Pa kante se i mjenjaju...
Vidiš da i Amar još uvijek traži idealnu postavu, kako očekuješ da igra bude blistava kad svaku utakmicu počinje drugih 11...
Jednog trenutka kad se uigra onih najboljih 11, bit će i dobre igre, jasno je, Amar ima jedan plan na treningu i igrači treniraju tako, ali kad počne tekma to je nekako drugačije...
Valjda je i Amar uvidio da je bolje da igramo 4-4-2, čim smo tu formaciju zaigrali sinoć odmah stopostona šansa i umalo gol...Tu formaciju ako ništa trebamo igrati na Grbavici...
Zeba i Smajić krila, u napadu Selimović i Ramić/Adilović...
Mada je trenutno po meni nekako najbolja opcija 4-4-2 dijamant,
..........Zeba...........
Smajić .........Bešlija
..........Nyema.........
Da recimo ovako sredina izgleda, eto i ti bi bio zadovoljan jer ne bi bilo kanti u ekipi
Vidiš da i Amar još uvijek traži idealnu postavu, kako očekuješ da igra bude blistava kad svaku utakmicu počinje drugih 11...
Jednog trenutka kad se uigra onih najboljih 11, bit će i dobre igre, jasno je, Amar ima jedan plan na treningu i igrači treniraju tako, ali kad počne tekma to je nekako drugačije...
Valjda je i Amar uvidio da je bolje da igramo 4-4-2, čim smo tu formaciju zaigrali sinoć odmah stopostona šansa i umalo gol...Tu formaciju ako ništa trebamo igrati na Grbavici...
Smajić .........Bešlija
..........Nyema.........
Da recimo ovako sredina izgleda, eto i ti bi bio zadovoljan jer ne bi bilo kanti u ekipi

Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
@safira
i njegovi trenerski rezultati su?
i njegovi trenerski rezultati su?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Svakako, uz mijenjanje taktike koja moze izgledati i tako, imamo velike sanse da se vratimo na vrh i pocnemo boriti za titulu. Ako ne bude nesto uradjeno po tom pitanju, mi tonemo. Samo ADILOVICA zaboravit i staviti na klupu i pustiti malog Ramica da igra s Selimovicem, i to je vec druga prica.Bianconeri1988 je napisao/la:@safira
Smajić .........Bešlija
..........Nyema.........
Eto, ajde, napiši nam života ti kakve je to igrače ostavio Odović Osimu te godine? Živo me zanima...safira je napisao/la: Taktici najbolji trener koji je bio u Zelji i kad smo najbolje igrali to je bio Milomir Odovic. Sjetimo se da je bio u vrhu tabele i da je otjeran i kakve je igrace ostavio Amaru Osimu te godine?
BAJRAM MUBAREK OLSUN, ŠERIF JE ISPAO!Curva_SUD je napisao/la:SVIM MANIJACIMA BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Nil Satis Nisi Optimum
Number1 je napisao/la:BAJRAM MUBAREK OLSUN, ŠERIF JE ISPAO!Curva_SUD je napisao/la:SVIM MANIJACIMA BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
štat' jeBianconeri1988 je napisao/la:Buu je napisao/la:Danas odvucem u Pazaric jedan paketic, i vidim slasticarnu Željo. Udjem ja tamo da napravim ljudima prometa, kad nas Buffon kupuje baklave. Ja onako iznenadjen upitam ga hoce te li nas obradovat protiv Celika(nisam se ni nadao odgovoru, mislio sam da ce me samo ignorisat), kad on ko iz topa "hocemo". Ja opet njemu sigurno, on meno 100 %![]()
![]()
Znaci 3 bobe su sigurne
Ne vrijeđaj mi Buffona!![]()
![]()

SVIM VJERNICIMA ISLAMSKE VJEROISPOVJESTICurva_SUD je napisao/la:SVIM MANIJACIMA BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!

Vidi se na njemu da je pod veliki pritiskom i van terena. Ne samo on nego svi igraci. NIje ni cudo sto onako lose igraju. Umjesto da im olaksamo mi im jos veci teret nabijamo. Jbg stoka smo miBianconeri1988 je napisao/la:Buu je napisao/la:Danas odvucem u Pazaric jedan paketic, i vidim slasticarnu Željo. Udjem ja tamo da napravim ljudima prometa, kad nas Buffon kupuje baklave. Ja onako iznenadjen upitam ga hoce te li nas obradovat protiv Celika(nisam se ni nadao odgovoru, mislio sam da ce me samo ignorisat), kad on ko iz topa "hocemo". Ja opet njemu sigurno, on meno 100 %![]()
![]()
Znaci 3 bobe su sigurne
Ne vrijeđaj mi Buffona!![]()
![]()
BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
NO PYRO NO PARTY
-
- Kontakt:
Nadam se da se ova sapunica o idiotima, kramama i kantama ( predivnih li izraza ) napokon završila .
Kako sve prolazi a samo Željo ostaje neki bi mogli produžiti dalje jer Želji ne treba ni krajnja ljevica ni krajnja desnica. Želji trebaju ovi umjereni - realni, spremni na dijalog i konstruktivnu kritiku i ne znam imaju li još uvijek volje i snage da se "bore" sa ovim ostalima . Lako se može desiti ako se već i nije da i ovdje dođoše divlji i otjeraše pitome.
Svim manijacima muslimanima Bajram Mubarek Olsun od srca.
Kako sve prolazi a samo Željo ostaje neki bi mogli produžiti dalje jer Želji ne treba ni krajnja ljevica ni krajnja desnica. Želji trebaju ovi umjereni - realni, spremni na dijalog i konstruktivnu kritiku i ne znam imaju li još uvijek volje i snage da se "bore" sa ovim ostalima . Lako se može desiti ako se već i nije da i ovdje dođoše divlji i otjeraše pitome.
Svim manijacima muslimanima Bajram Mubarek Olsun od srca.
Ma prijatelju kakva Barsa na Tv i te utakmice, pa ja gledam utakmice Vrbanjuse, Vratnika i tako slicni ekipa i vidim da ima 7 puta bolji igraca od Svrake, Jamaka i kompanije.

Svim navijacima naseg voljenog kluba koji su muslimanske vjeroispovijesti BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!!!
Curva_SUD je napisao/la:SVIM MANIJACIMA BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN!
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
svima koji slave bajram šerif mubarek olsun!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Raja, Bajrambarečula redom svim vama koji slavite Bajram!
Ž '21!
BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIMA KOJIMA JE PLAVA BOJA U SRCU A SLAVE TAJ PRAZNIK...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
Arogantni je napisao/la:BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIMA KOJIMA JE PLAVA BOJA U SRCU A SLAVE TAJ PRAZNIK...
FKŽ !
Bajram Serif Mubarek Olsun mojoj plavoj braci i svima ostalim ko posjecuje ovaj forum a Islamske vjeroispovjesti je !
Razumijes ti mene burazere moj 

Bajram Serif Mubarek Olsun svim Muslimanima bez obzira za koga navijaju.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Anpa, NazorUso i 43 gosta.