Saurman je napisao/la:Adi_Zepce je napisao/la:Ja ne znam zasto ovaki pametnjakovici kao sto je @Saurman dolaze na ovu temu.Ocito je da decko blage veze nema o Primeri.Pise nesto o Villarrealu kako je izgubio od Barce sa 5:0,a njemacki Bayern (predpostavljam da za njega i on navija) od Barce je izgubio prija par mjeseci sa 0:2 na Audi Cupu cini mi se.Da stvar bude gora oni igraju sa najjacim timom,Barca skoro pa sa rezervama.
Žepljak ovdje se ne raspravlja o Bayernu ili nekom drugom timu nego o tome koliko je Primera iz godine u godinu sve lošija slabe posjete , loši stadioni , štrajkovi , većina klubova pred stečajem , nezanimljivost sam lige itd na kraju ovo će da našteti Barci i Realu jer jednostavno neće imati jakih utakmica u ligi osim kad se međusobno sastanu..
Po cemu je to Primera iz godine u godinu losija?Recimo u jednom Atleticu igraju Falcao,Dominguez,Reyes sve provjerena imena.Valencia ima par mladih ali vrhunski igraca tipa Canales,Tino Costa,Banega,Soldado itd,Bilbao ima odlicnog Llorentea jednog od najboljih napadaca u Europi,takođe i drugi timovi imaju po nekoliko vrhunski nogometasa.Gdje si ti bgt vidio da su stadioni u Primeri prazni?
Sto se Reala i Barce tice o tome je dovoljno sve receno,bilo koji klub trenutno u svijetu da se takmici u Primeri pored Barce i Reala vrh bi mu bio trece mjesto.
Zadnje desetljece kaze da je Primera najvise osvajala trofeja u Euro takmicenjima,pa ti pricaj sto hoces.Ono sto je najvaznije nisu ih osvajali samo Barca i Real,vec i Atl.Madrid,Sevilla,Valencia....
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net