ZELJO DO GROBA je napisao/la:ma razumijem ja da je tek doso, vako nako, al ono kako on igra je katastrofa...nisam bio nesto aman odusevljen kad je tek doso, a sad pogotovo mislim da nije za prvih 11...mislim da je on hebeno sebican igrac...malo na terenu sere previse...nije to vise stvar uklapanja u igru...gubi veliki broj lopti, pocne driblati, pa hoce, pa nece, pa i ako prodje ili osuta, a igrac u boljoj sansi, ili nesto pokusa dodati, pa skroz ukaki...index_ je napisao/la:Druze jesi li ti svjestan da je ovo njemu tek treca utakmica u barseloni?? Sta si ti ocekivao da ce 10 u tri tekme zabiti. Polako, malo strpljenja, sudi poslije 10 utakmica a ne nakon 3. Cuj katastrofa...ccc. Frajer ce biti igracina jos veca nego sto je sada.ZELJO DO GROBA je napisao/la:dominacija, jednostavno nisu nista mogli...
e sad idemo redom
Valdes solidan, nije uopste ni imo nekog pretjeranog posla, sto je trebo odradio je kako treba...uglavnom solidno
odbrana nije losa veceras...bilo je par gresaka, manjih, malo jos treba popraviti i bice dobro, mada nije bilo dosta igraca, uglavnom manje vise zadovoljan sam...
Keita, onako, nije los bio, Iniesta majstor ko i uvijek, ma da ne nabrajam svi u vezi su odigralo dosta solidno, Fabregas i Thiago malo bolje od ostatka...uglavnom u njima dvojici smo dobili odlicna pojacanja...
Messi, nije onaj pravi, al polako se vraca...nisam pretjerano zadovoljan sa njim...nije lose odigro, al moze on bolje...
e sad dva igraca koja su me negativno iznenadila...
Pedro los, nisam ovo naviko od njega, jeste on agial, sve stoji al grijesi puno...dvije utakmice za redom je los...mora se popraviti...
a Alexis realno katastrofa...jeste dao gol, al nista nije pokazo vise, ustavri imo je jos jedan prodor i grsku u dodavanju nakon istog...ovo mi polako mirise na jos jednu pogresnu kupovinu...
covjek stvarno lose igra...sebican, dribla, dribla, ako prodje obavezno onda upropasti pogresnim dodavanjem ili losim sutem...nisam bas uvjeren i ubjedjen da ce nam on pruziti nesto novo...malo daje za velike pare...
Za pedra si upravu.... Kada bi podigao glavu dok vodi loptu bio bi za klasu bolji igrac... veceras najlosiji od svih igraca na terenu
uglavnom nisam odusevljen nasom igro, moze ovo puno, puno bolje...al ovo mogu opravdati tempiranjem forme za najvece utakmice...al alexisa nikako ne mogu opravdati...
aa tek sad ovaj komentar TVOJ citam...hahah pa ti si strasan, aleksis SEBICAN ? nisi ti gledao utakmicu barca -vilareal ... ili ja nisam gledao?