FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

laki
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la laki » 30 avg 2011, 00:02

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
index_ je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la:dominacija, jednostavno nisu nista mogli...
e sad idemo redom
Valdes solidan, nije uopste ni imo nekog pretjeranog posla, sto je trebo odradio je kako treba...uglavnom solidno
odbrana nije losa veceras...bilo je par gresaka, manjih, malo jos treba popraviti i bice dobro, mada nije bilo dosta igraca, uglavnom manje vise zadovoljan sam...
Keita, onako, nije los bio, Iniesta majstor ko i uvijek, ma da ne nabrajam svi u vezi su odigralo dosta solidno, Fabregas i Thiago malo bolje od ostatka...uglavnom u njima dvojici smo dobili odlicna pojacanja...
Messi, nije onaj pravi, al polako se vraca...nisam pretjerano zadovoljan sa njim...nije lose odigro, al moze on bolje...

e sad dva igraca koja su me negativno iznenadila...
Pedro los, nisam ovo naviko od njega, jeste on agial, sve stoji al grijesi puno...dvije utakmice za redom je los...mora se popraviti...

a Alexis realno katastrofa...jeste dao gol, al nista nije pokazo vise, ustavri imo je jos jedan prodor i grsku u dodavanju nakon istog...ovo mi polako mirise na jos jednu pogresnu kupovinu...
covjek stvarno lose igra...sebican, dribla, dribla, ako prodje obavezno onda upropasti pogresnim dodavanjem ili losim sutem...nisam bas uvjeren i ubjedjen da ce nam on pruziti nesto novo...malo daje za velike pare...
Druze jesi li ti svjestan da je ovo njemu tek treca utakmica u barseloni?? Sta si ti ocekivao da ce 10 u tri tekme zabiti. Polako, malo strpljenja, sudi poslije 10 utakmica a ne nakon 3. Cuj katastrofa...ccc. Frajer ce biti igracina jos veca nego sto je sada.

Za pedra si upravu.... Kada bi podigao glavu dok vodi loptu bio bi za klasu bolji igrac... veceras najlosiji od svih igraca na terenu :D
ma razumijem ja da je tek doso, vako nako, al ono kako on igra je katastrofa...nisam bio nesto aman odusevljen kad je tek doso, a sad pogotovo mislim da nije za prvih 11...mislim da je on hebeno sebican igrac...malo na terenu sere previse...nije to vise stvar uklapanja u igru...gubi veliki broj lopti, pocne driblati, pa hoce, pa nece, pa i ako prodje ili osuta, a igrac u boljoj sansi, ili nesto pokusa dodati, pa skroz ukaki...

uglavnom nisam odusevljen nasom igro, moze ovo puno, puno bolje...al ovo mogu opravdati tempiranjem forme za najvece utakmice...al alexisa nikako ne mogu opravdati...

aa tek sad ovaj komentar TVOJ citam...hahah pa ti si strasan, aleksis SEBICAN ? nisi ti gledao utakmicu barca -vilareal ... ili ja nisam gledao?

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 30 avg 2011, 00:03

Najbolji video na youtubeu ;)

Žonglira kopačkom :o slika

[youtube][/youtube]
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 avg 2011, 00:05

@laki
naravno da sam gledao, samo ovo nije zakljucak nakon samo jedne utakmice, nego nakon svih do sad odigranih...

covjek jednostavno lose igra...

a misljenja sam da je ovo jos jedna skupa greska osoblja Barcelone...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 30 avg 2011, 00:05

viljareal razmontiran al u pravom smislu..nisam ocekivao ovako visoku pobjedu

ljudi nista nisu skoro nista pokazali,ali zato jeste barca..
tokom cjele tekme imali su loptu u sojim nogama,radili sto su htjeli,napadali,stvarali sanse i na kraju je sve i rezultat pokazao..petarda tako lako puce kao da se radi o nekoj ispodprosjecnoj ekipi a ne o ekipi koja ove godine ucestvuje u ligi prvaka..
fabregas k'o da igra vec 5 godina u barci kako se samo dobro snalazi u ekipi i kako se dobro razumije sa ostalim igracima pogotovo sa mesijem..imam osjecaj da se mogu zatvorenih ociju pronaci...
uostalo sve pohvale idu i za ostale igrace,pogotovo za messija i thiaga...uglavnom sjajna partija i sjajan pocetak primere.. :)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Der_Bomber
Kontakt:

Post Postao/la Der_Bomber » 30 avg 2011, 00:12

Tko moze zaustaviti Barcu?

Real = Definitivno NE.

United = Vidjeli smo u 09' i 11'. NE.

Chelsea = Moguce.

City = Moguce. Barca tesko protiv Catenaccio+Kontre. De Jong-Yaya je najbolji Doppel6 u svijetu. De Jong je pokazao da moze pojesti Xavi/Iniesta(Finale mundijala...)

Arsenal = No Way.

Talijanske ekipe = No way.
Man City, Dortmund, Roma

Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 30 avg 2011, 00:14

Der_Bomber je napisao/la:Tko moze zaustaviti Barcu?

Real = Definitivno NE.

United = Vidjeli smo u 09' i 11'. NE.

Chelsea = Moguce.

City = Moguce. Barca tesko protiv Catenaccio+Kontre. De Jong-Yaya je najbolji Doppel6 u svijetu. De Jong je pokazao da moze pojesti Xavi/Iniesta(Finale mundijala...)

Arsenal = No Way.

Talijanske ekipe = No way.
:lol: :lol:
Zasto to? Zbog visoke pobj. nad Villarealu koji nije ni V od onogo od prosle godine..

Boze City :lol: :lol:
bte. De Jong je trebao u finalu da zavrsi tekmu u 12min, noga u prsa Xabiju.. :roll: kakav City majko mila - hahaha Mancini cekaj da vidimo sta ce biti sa tim Cityem u 11m.

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 30 avg 2011, 00:17

Sta da se kaze poslije ovakve dominantne predstave Blaugrane?! Ne znam koga da izdvojim a da je bio malo losiji od ostalih. U pobjedi 5:0 tesko ko moze biti los. Neki krive Pedra za losu partiju, kao i Alexisa. Po meni jeste Pedro odigra malo, ali za malu nijansu losije od drugih ali u prethodnim utakmicama se vidi njegov napredak. Vise se ne boji ici u dribling i to je ono sto me raduje. Alexis je iskoristio svoju sansu i postigao gol, sta vise treba od jednog napadaca. Pa jbg ne mogu svi biti poput Messija pa da igraju od lijevog beka pa do napadaca. Iako sam bio protiv dolaska Cesca , on se pokazao kao najbolje moguce pojacanje i nadam se da ce tako ostati . Thiago Alcantara, koliko smo puta pisali o ovome momku. Sada su vec rijeci suvisne, za koju godinu ce konkurisati za FIFA igraca godine! Samo da ga ne izgubimo pretjeranim forsiranjem nekih drugih igraca. O Messiju ne treba nista pisati, sve se vidjelo na terenu.Cak i kada nije najbolje spreman odigra vrhunski,zabija ,asistira, otvara prostor za saigrace.Jednom rijecju PERFEKCIJA! Busquets pokazao da zna odigrat na stoperu, a Masch da je pravi maher ali i univerzalac! Abidal odigrao po obicaju odlicno. Valdes dokazao svima da spada medju top 5 golmana svijeta i da je nepravedno zapostavljen u Reprezentaciji Spanije. Treba ovom "momku" pruziti vise sanse u "La Roji" , pa makar u nekim nebitnim tekmama.
Sve u svemu prezadovoljan sam, al volio sam da je pao i onaj 6. gol samo radi frankovaca ali sta je tu je, nije beg cicija !
HVALA VAM MOMCI !!!
Visca Barca e Visca Catalunia!
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 30 avg 2011, 00:17

Kako nije ni V ,a sacuvali 90% tima identican kao prošle sezone, samo im Cazorla fali od prošle godine. Još doveli Zapatu i Camunasa.

Postman
Kontakt:

Post Postao/la Postman » 30 avg 2011, 00:21

never je napisao/la:Kako nije ni V ,a sacuvali 90% tima identican kao prošle sezone, samo im Cazorla fali od prošle godine. Još doveli Zapatu i Camunasa.
Capdevilla :?:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 30 avg 2011, 00:22

daj ljoze dragi kakve nebuloze iznosis..

ne mozes tako osudzivati nakon dvije-tri utakmice..nije barca real pa da igrace tako lako otpisuje i salje ih na klupu..
pedro je isuvise dobrog uradio za barcu i sigurno je da nece tako lako vidjeti klupu..uostalom nije uopste bio toliko los koliko ti napominjes
onda alexis,sta ocekujes od njega,doveden je da zabija golove,,jel zabio jeste..uostalo dosao je kao zamjena za krkica koji je sve zivo fulao..od njega ocekujem 15 golova po sezoni i to je to..da pogodi ono sto mu se nastima i da ponekad iskreira sam sebi sansu i da postigne gol..

a sta tek reci na to sto pricas o messiju...kako nije ona pravi---prvo samo sto je sa odmora dosao osramotio je kasiljasa i kristinu..al bukvalno je skin'o papuce i obukao kopacke i zabio golove..veceras dva gola i jedna ili dvije asistencije uz par prodora..ako je ovo malo,sta li ti onda ocekujes od njega :roll:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 30 avg 2011, 00:27

Boateng_27 je napisao/la:Najbolji video na youtubeu ;)

Žonglira kopačkom :o slika

[youtube][/youtube]
pored svog vanzemaljskog znanja o fudbalu, kod Messia mi je najdraze njegov stav i ona djecacka faca, isto malo dijete koje se igra u dvoristu fudbala, dribla i zabavlja se, eh tako Messi i igra samo na vrhunskom nivou, ponekad mi svi sebe vidimo u njemu, ono kao kad na ulici smotane jarane driblas, a Messi to radi s profesionalnim igracima kao od sale, zato ga i gotivim jer vidim dijete u njemu, onu djecacku zaigranost sto sam i ja imao dok se igras ispred zgrade.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 30 avg 2011, 00:29

Kakav crni City, pa City ne moze primirisati Barci, ne bi se sa loptom sastavili 90 minuta.

Jedina ekipa koja moze igrati protiv Barce je Real, to jest ekipa koja moze i napasti, ne racunam ove ekipe sa 12 igraca u odbrani, tako moze i Hercules iznenaditi :D
Mes Que Un Club

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 30 avg 2011, 00:39

Ne mogu da vjerujem da sam procitao da je Alexis veceras bio sebican :roll: I sta ocekujete od covjeka, koja mu je ovo tekma, druga, treca od prve minute? I komentator me izivcirao, kaze do sad u Barci nista nije pokazao a prvo kolo jbt.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 avg 2011, 00:41

T-MAC je napisao/la:daj ljoze dragi kakve nebuloze iznosis..

ne mozes tako osudzivati nakon dvije-tri utakmice..nije barca real pa da igrace tako lako otpisuje i salje ih na klupu..
pedro je isuvise dobrog uradio za barcu i sigurno je da nece tako lako vidjeti klupu..uostalom nije uopste bio toliko los koliko ti napominjes
onda alexis,sta ocekujes od njega,doveden je da zabija golove,,jel zabio jeste..uostalo dosao je kao zamjena za krkica koji je sve zivo fulao..od njega ocekujem 15 golova po sezoni i to je to..da pogodi ono sto mu se nastima i da ponekad iskreira sam sebi sansu i da postigne gol..

a sta tek reci na to sto pricas o messiju...kako nije ona pravi---prvo samo sto je sa odmora dosao osramotio je kasiljasa i kristinu..al bukvalno je skin'o papuce i obukao kopacke i zabio golove..veceras dva gola i jedna ili dvije asistencije uz par prodora..ako je ovo malo,sta li ti onda ocekujes od njega :roll:
za Pedra nisam nista posebno reko lose, sem to da je lose odigro, al i dalje je drugi nas najbolji napadac...
a Alexis me iz utakmice u utakmicu sve vise i vise iznenadjuje, negativno naravno...
pa covjek ne moze da sastavi jedan prolaz i uposli igraca...mislim ako ce igrati ko Inzagi da mu se serviraju lopte i da nista drugo ne radi, onda uredu, bio je veceras na vrhunskom nivou...

realno covjek uopste ne igra nesto posebno odkako je doso u Barcu..svaka cast za gol, fino je osuto, sve to stoji, al puno vaznije od samo gola je to kako odigra ostatak utakmice, a on nije nista, al ama bas nista uradio...igro je jednako lose kao i curica u Clasicu, kad nije mogo proci pored Dania...

a evo da ne kazes samo lose stvari o njemu govorim, jedino sto je kod njega bilo dobro u ovih par utakmica sto je odigro je odbrana...dosta pomaze odbrani...trci, zatvara...na tome mu svaka cast, al ofanzivno se mora popraviti...

ne znam volio bih da nisam u prvau, al nekako mi ovo ide ka losem transferu, propalih 30 miliona...
nadam se da necu biti u pravu, al eto vidjecemo

a za Messia sam reko da je dobar, al moze ovo jos i bolje, puno bolje partije smo od njega vidjali...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 30 avg 2011, 00:47

[quote="ZELJO DO GROBA"
za Pedra nisam nista posebno reko lose, sem to da je lose odigro, al i dalje je drugi nas najbolji napadac...
a Alexis me iz utakmice u utakmicu sve vise i vise iznenadjuje, negativno naravno...
pa covjek ne moze da sastavi jedan prolaz i uposli igraca...mislim ako ce igrati ko Inzagi da mu se serviraju lopte i da nista drugo ne radi, onda uredu, bio je veceras na vrhunskom nivou...

realno covjek uopste ne igra nesto posebno odkako je doso u Barcu..svaka cast za gol, fino je osuto, sve to stoji, al puno vaznije od samo gola je to kako odigra ostatak utakmice, a on nije nista, al ama bas nista uradio...igro je jednako lose kao i curica u Clasicu, kad nije mogo proci pored Dania...

a evo da ne kazes samo lose stvari o njemu govorim, jedino sto je kod njega bilo dobro u ovih par utakmica sto je odigro je odbrana...dosta pomaze odbrani...trci, zatvara...na tome mu svaka cast, al ofanzivno se mora popraviti...

ne znam volio bih da nisam u prvau, al nekako mi ovo ide ka losem transferu, propalih 30 miliona...
nadam se da necu biti u pravu, al eto vidjecemo

a za Messia sam reko da je dobar, al moze ovo jos i bolje, puno bolje partije smo od njega vidjali...[/quote]
Pa sta bi ti htio..lik zabije 2 gola i namjesti Fabregasu gol i to je po tebi moglo puno bolje :lol: :lol: :lol:
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 30 avg 2011, 01:02

ljudi moji pa sta je vama...
pa Messi je znao bolje igrati od ovoga veceras i kad ne zabije niti jedan gol...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 30 avg 2011, 01:04

dragi ljoze ti bas nejasan..

zabio je dva gola,asistir'o jedan...meni je to doovljno...pa ne moze on svaku utakmicu povaljat 6-7 igraca i zabit..pa nije viljareal real da im to radi :mrgreen:

never
Kontakt:

Post Postao/la never » 30 avg 2011, 01:22

Malo vam je i 5-0 izgleda :lol: :lol:
Takav vakat došao. Barca bez pola tima zabila petardu i opet ne valja. Bez Piquea, Puyola, Alvesa,Adriana,Maxwella,Afellaya na klupi bili Xavi i Villa. Pa šta treba više :shock:

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 30 avg 2011, 01:29

xaviesta je napisao/la:
Plivadon je napisao/la: da vas pitam :) gdje ima kupiti dres od valdeza :) ovaj novi :) original naravno....još kad bi mogao birati varijante :)
http://www.kupi-dres.com/index.php?page ... &Itemid=71" onclick="window.open(this.href);return false;

Nije original,ali je jako dobra replika. A ako bas hoces original,imasna ofic.stranici brate :D
mislio sam na ovogodišnji

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 30 avg 2011, 01:30

Pa izgleda da se neki ne sjecaju kad su nam ekipe poput Betisa trpale po tri komada,pa im sad malo i kad dobijemo 5:0. Covjek zabije dva gola i asistira, i lose odigrao, jbt zivot :mrgreen:
Don't hate what you don't understand.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.