FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Jednostavno dominacija
Sa kojom lakocom igraju,i pored toga sto nema neki od standardni igraca.Thiago je ce biti otkrice sezone.Fabregas odigrao fenomenalno,u 1 poluvremenu najbolji igrac na terenu.Sanchez nevjerovatno koliko taj momak moze trcati,uradili su veoma odlican posao dovodenjem sancheza kako i fabregasa.
Visca el Barça
Sa kojom lakocom igraju,i pored toga sto nema neki od standardni igraca.Thiago je ce biti otkrice sezone.Fabregas odigrao fenomenalno,u 1 poluvremenu najbolji igrac na terenu.Sanchez nevjerovatno koliko taj momak moze trcati,uradili su veoma odlican posao dovodenjem sancheza kako i fabregasa.
Visca el Barça
Visca el Barça ! Mes que un club !
- nidjo_barca
- Kontakt:
Kako sam samo uzivao u ovoj utakmici,Barca fantasticna
Nekako imam osjecaj kao da mogu dati gol kad god hoce.Formacija u kojoj je Barca igrala mi se svidja i upravo o ovome sam i pricao kada je dosao Fabregas.Mozda ovo i nece biti standardna formacija zbog Alvesa,ali moglo bi se dosta puta igrati ovako,jer djeluje fantasticno.
Vezna linija fenomenalna,Thiago nastavlja sa odlicnom igrom,gol i 2 asistencija.Fabregas strasan,donio je on nesto novo ovoj Barci,kakvi pasovi i utrcavanja iz drugog plana
Mozda i najbolji u prvom poluvremenu.
Alexis je bio dobar,ali ce proci neko vrijeme dok se on uklopi i treba malo da bude slobodniji.Zabio je gol sto je veoma vazno za njega.Inace,radi odlican presing i jako puno trci.
Messi k'o Messi,2 gola i asistencija,ne treba puno trositi rijeci.
Stvarno je sve veceras super bilo,bas ne mogu da zamjerim nista,nije bilo gresaka u odbrani kao u proslim utakmicama.

Nekako imam osjecaj kao da mogu dati gol kad god hoce.Formacija u kojoj je Barca igrala mi se svidja i upravo o ovome sam i pricao kada je dosao Fabregas.Mozda ovo i nece biti standardna formacija zbog Alvesa,ali moglo bi se dosta puta igrati ovako,jer djeluje fantasticno.
Vezna linija fenomenalna,Thiago nastavlja sa odlicnom igrom,gol i 2 asistencija.Fabregas strasan,donio je on nesto novo ovoj Barci,kakvi pasovi i utrcavanja iz drugog plana

Alexis je bio dobar,ali ce proci neko vrijeme dok se on uklopi i treba malo da bude slobodniji.Zabio je gol sto je veoma vazno za njega.Inace,radi odlican presing i jako puno trci.
Messi k'o Messi,2 gola i asistencija,ne treba puno trositi rijeci.
Stvarno je sve veceras super bilo,bas ne mogu da zamjerim nista,nije bilo gresaka u odbrani kao u proslim utakmicama.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
Samo da cestitam nasim momcima na odlicnoj igri, a kasnije cu pisati detaljniju analizu 

Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Apsolutna nadmoć. Ne'a se tu šta reći. Fabregas je ono što je i bilo potrebno Barceloni (taman da se rastereti malo Xavi), a ove standardne ne'a potrebe ni hvaliti. Messi iz utakmice u utakmicu pokazuje majstorstvo (kakav je samo ono bio pas za Thiaga koji mu se odmah revanšir'o asistencijom
). Stvarno se čini da ova Barcelona može u svakom momentu zabiti gol. Sanchez je zabio, to je najbitnije. Sada će opušteniji ući u svaku narednu utakmicu. Sasvim je sigurno da on još ne pokazuje svoje pravo lice, no to će doći na svoje. Thiago?
Kako ovaj momak igra, to je za svaku pohvalu. Ne komplikuje, ima fenomenalan pregled igre, odličan udarac...Kompletan igrač, mora se priznati.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- _karabaja_
- Kontakt:
Svaka cast za ovu ekipu!
Izgleda kao da ovim igracima nije ni potrebna neka odredjena formacija i kao da na rekreaciji igraju. Rijetko koja ekipa je igrala bez klasicnog stopera (Abidal je najblizi tom tipu igraca od ovih sto su igrali) osim ako nije bila prinudjena na to. Barcelona uvodi neke nove sisteme fudbalske igre "svi igraju sve" i to veoma uspjesno i lijepo za gledati.
Izgleda kao da ovim igracima nije ni potrebna neka odredjena formacija i kao da na rekreaciji igraju. Rijetko koja ekipa je igrala bez klasicnog stopera (Abidal je najblizi tom tipu igraca od ovih sto su igrali) osim ako nije bila prinudjena na to. Barcelona uvodi neke nove sisteme fudbalske igre "svi igraju sve" i to veoma uspjesno i lijepo za gledati.
'66 WAS A GREAT YEAR FOR ENGLISH FOOTBALL. ERIC WAS BORN.
Samo trpajte i uzivajte do tekme s Realom!
- JuveSissoko
- Kontakt:
pa da nastave trpat ili?anti_zli je napisao/la:Samo trpajte i uzivajte do tekme s Realom!

gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Ovo je niskoanti_zli je napisao/la:Samo trpajte i uzivajte do tekme s Realom!

Visca el Barça ! Mes que un club !
ovo zasluzuje da ide u temu najsmjesniji postovianti_zli je napisao/la:Samo trpajte i uzivajte do tekme s Realom!

Robijasi, Žepče, Терор ", Gang Evil, Fighters, Living on the Edge...
anti_zli je napisao/la:Samo trpajte i uzivajte do tekme s Realom!
A sta,onda cemo trpat i dalje,samo necemo uzivat,posto ce nas k'o i inace udarat!
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ja eto 5 godina sa Realom nismo igrali.anti_zli je napisao/la:Samo trpajte i uzivajte do tekme s Realom!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
dominacija, jednostavno nisu nista mogli...
e sad idemo redom
Valdes solidan, nije uopste ni imo nekog pretjeranog posla, sto je trebo odradio je kako treba...uglavnom solidno
odbrana nije losa veceras...bilo je par gresaka, manjih, malo jos treba popraviti i bice dobro, mada nije bilo dosta igraca, uglavnom manje vise zadovoljan sam...
Keita, onako, nije los bio, Iniesta majstor ko i uvijek, ma da ne nabrajam svi u vezi su odigralo dosta solidno, Fabregas i Thiago malo bolje od ostatka...uglavnom u njima dvojici smo dobili odlicna pojacanja...
Messi, nije onaj pravi, al polako se vraca...nisam pretjerano zadovoljan sa njim...nije lose odigro, al moze on bolje...
e sad dva igraca koja su me negativno iznenadila...
Pedro los, nisam ovo naviko od njega, jeste on agial, sve stoji al grijesi puno...dvije utakmice za redom je los...mora se popraviti...
a Alexis realno katastrofa...jeste dao gol, al nista nije pokazo vise, ustavri imo je jos jedan prodor i grsku u dodavanju nakon istog...ovo mi polako mirise na jos jednu pogresnu kupovinu...
covjek stvarno lose igra...sebican, dribla, dribla, ako prodje obavezno onda upropasti pogresnim dodavanjem ili losim sutem...nisam bas uvjeren i ubjedjen da ce nam on pruziti nesto novo...malo daje za velike pare...
e sad idemo redom
Valdes solidan, nije uopste ni imo nekog pretjeranog posla, sto je trebo odradio je kako treba...uglavnom solidno
odbrana nije losa veceras...bilo je par gresaka, manjih, malo jos treba popraviti i bice dobro, mada nije bilo dosta igraca, uglavnom manje vise zadovoljan sam...
Keita, onako, nije los bio, Iniesta majstor ko i uvijek, ma da ne nabrajam svi u vezi su odigralo dosta solidno, Fabregas i Thiago malo bolje od ostatka...uglavnom u njima dvojici smo dobili odlicna pojacanja...
Messi, nije onaj pravi, al polako se vraca...nisam pretjerano zadovoljan sa njim...nije lose odigro, al moze on bolje...
Pedro los, nisam ovo naviko od njega, jeste on agial, sve stoji al grijesi puno...dvije utakmice za redom je los...mora se popraviti...
a Alexis realno katastrofa...jeste dao gol, al nista nije pokazo vise, ustavri imo je jos jedan prodor i grsku u dodavanju nakon istog...ovo mi polako mirise na jos jednu pogresnu kupovinu...
covjek stvarno lose igra...sebican, dribla, dribla, ako prodje obavezno onda upropasti pogresnim dodavanjem ili losim sutem...nisam bas uvjeren i ubjedjen da ce nam on pruziti nesto novo...malo daje za velike pare...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Imal jos uvijek neko obraza da kaze da ova covjek nije jedan od najboljih golmana na svijetu?

Don't hate what you don't understand.
ja mislim da ljudima vise nije zanimljivo igrati
Druze jesi li ti svjestan da je ovo njemu tek treca utakmica u barseloni?? Sta si ti ocekivao da ce 10 u tri tekme zabiti. Polako, malo strpljenja, sudi poslije 10 utakmica a ne nakon 3. Cuj katastrofa...ccc. Frajer ce biti igracina jos veca nego sto je sada.ZELJO DO GROBA je napisao/la:dominacija, jednostavno nisu nista mogli...
e sad idemo redom
Za pedra si upravu.... Kada bi podigao glavu dok vodi loptu bio bi za klasu bolji igrac... veceras najlosiji od svih igraca na terenu

da vas pitamxaviesta je napisao/la:Imal jos uvijek neko obraza da kaze da ova covjek nije jedan od najboljih golmana na svijetu?

http://www.kupi-dres.com/index.php?page ... &Itemid=71" onclick="window.open(this.href);return false;Plivadon je napisao/la: da vas pitamgdje ima kupiti dres od valdeza
ovaj novi
original naravno....još kad bi mogao birati varijante
Nije original,ali je jako dobra replika. A ako bas hoces original,imasna ofic.stranici brate

Don't hate what you don't understand.
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
ma razumijem ja da je tek doso, vako nako, al ono kako on igra je katastrofa...nisam bio nesto aman odusevljen kad je tek doso, a sad pogotovo mislim da nije za prvih 11...mislim da je on hebeno sebican igrac...malo na terenu sere previse...nije to vise stvar uklapanja u igru...gubi veliki broj lopti, pocne driblati, pa hoce, pa nece, pa i ako prodje ili osuta, a igrac u boljoj sansi, ili nesto pokusa dodati, pa skroz ukaki...index_ je napisao/la:Druze jesi li ti svjestan da je ovo njemu tek treca utakmica u barseloni?? Sta si ti ocekivao da ce 10 u tri tekme zabiti. Polako, malo strpljenja, sudi poslije 10 utakmica a ne nakon 3. Cuj katastrofa...ccc. Frajer ce biti igracina jos veca nego sto je sada.ZELJO DO GROBA je napisao/la:dominacija, jednostavno nisu nista mogli...
e sad idemo redom
Za pedra si upravu.... Kada bi podigao glavu dok vodi loptu bio bi za klasu bolji igrac... veceras najlosiji od svih igraca na terenu
uglavnom nisam odusevljen nasom igro, moze ovo puno, puno bolje...al ovo mogu opravdati tempiranjem forme za najvece utakmice...al alexisa nikako ne mogu opravdati...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
momak da ti nisi mozda greska neka?! pa covjek je protiv reala odigrao odlicno, totalno se uklopio, pep mu je zamjerio soliranje, momak je to veceras sveo na minimum...i samo pogledaj sta radi, bas bas radi sto se trazi od njega...trci po strani s loptom, stane i vrati je nazad, to trazi pep, to ti je klasicna akcija barcelone...ZELJO DO GROBA je napisao/la:dominacija, jednostavno nisu nista mogli...
e sad idemo redom
mislim da si ti greska, a ne aleksis!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.