Haris Medunjanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Haris Medunjanin
jeli istina da prelazi u wolfsburg
- velez_mostar
- Kontakt:
To je logican slijed dogadjaja, nista tu Safet nije posebno ucinio, samo je pozvao kvalitetnije igrace, to bi svi mi ucinili, i ne treba mu zbog toga neko posebno priznanje odavati.soccerfan je napisao/la:Tako jeharishp je napisao/la:A ko mu je zacementirao mjesto u repci.Kod Cire bi jos Muratovic bio glavna opcija.Dylan Dog je napisao/la:Koliko je on meni samo nesto prirastao srcu zadnjim partijama,bas je igrac po mome ukusu,mozemo raspravljati treba li igrati Pandza ili Mravac,Rahimic ili Zahirovic,Pjanic ili Misimovic,ali ovog momka se ne dira iz prvih 11Haris bi se kod Cire ukocio od sjedenja na klupi do sad! On,Lulic,Mujdza,i evo sad Zahirovic su Safetova otkrica pa nek prica ko sta hoce!
Medunja mora igrati protiv Bjelorusije, on sa Rahimicem u sredini !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
de ba, nemojte da se vraćamo u prošlost i vodimo već prežvakane rasprave... Znam ja da je insanskom nefsu privlačno da svima kaže: e jesam li bio upravu!. Ali dajte da preko toga pređemo i nezapišavamo temu prepucavanjima iz kojih ništa konkretno nećemo dobiti..
A, nešto se kobajagi pričalo. Ali dosad nikakve konkretne vijesti ja nisam vidio. Eventualni prelazak u neku od liga petice bi zaista bio korak naprijed za Harisovu karijeru.. U Izraelu je sazrio, stekao rutinu i prijeko potrebno iskustvo i mislim da spreman za veće izaove od izraelske lige. Ima još 5 dana do kraja prelaznog roka, vidjećemo hoćel šta iskrsnut do tad..donjuan je napisao/la:jeli istina da prelazi u wolfsburg
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Jao Mede majstora. Zabi ga covjek nonsalantno UNUTRASNJIM sa 18-20 metara kao da je na terrminu. Pa 90% igraca ove nase PL treba dobro da se napne punim da onako osuta 

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- L' Imperator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
MEDO DOMINIRA
ponovo zabio 

- Principatus
- Kontakt:
Medo hocemo golcinu i protiv Rusa! 
Gdje ima gol?
Da pogodim...sa nekih 20-25 metara? Ili je lobovao golmana?

Gdje ima gol?

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
-
- Kontakt:
ne znam drug, samo sam vidio na livescore-uPrincipatus je napisao/la:Medo hocemo golcinu i protiv Rusa!
Gdje ima gol?

Link za go .
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/lij ... bija/63213" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/lij ... bija/63213" onclick="window.open(this.href);return false;
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
- Principatus
- Kontakt:
To je od prosle utakmice. Ali nebih me cudilo, da i ovaj gol izgleda slicno.kimbo je napisao/la:Link za go .

Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Svaka cast. Pokazuje da je u dobroj formi. Definitivno bi trebao imati prednost nad Misimovicem. Zasluzio je da bude u prvih 11 protiv Bjelorusije.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Evo highligts sa vecerasnje tekme...akcenat na slobodnjak 0:35..majstorski...0:54 gol!
Evo highligts sa vecerasnje tekme...akcenat na slobodnjak 0:35..majstorski...0:54 gol!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
desnomdamir_82 je napisao/la:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
sav respekt Medunjaninu ali ova israelska liga je na nivo Danske lige nista vise.
Ni u ludilu nisu na istom nivouTKC je napisao/la:sav respekt Medunjaninu ali ova israelska liga je na nivo Danske lige nista vise.

Oni su na nivou Portugala ovih zadnjih godina sigurno

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Jos u gorem ludilu nisu ni blizu nivoa.Za_raju je napisao/la:Ni u ludilu nisu na istom nivouTKC je napisao/la:sav respekt Medunjaninu ali ova israelska liga je na nivo Danske lige nista vise.
Portugal proslu sezone tri kluba u polufinalu EL ,sto je za Izraelske timove naucna fantastika.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izuzmi iz francuske lige Lyon pa vidi sta ces dobitiharishp je napisao/la:Jos u gorem ludilu nisu ni blizu nivoa.Za_raju je napisao/la:Ni u ludilu nisu na istom nivouTKC je napisao/la:sav respekt Medunjaninu ali ova israelska liga je na nivo Danske lige nista vise.
Portugal proslu sezone tri kluba u polufinalu EL ,sto je za Izraelske timove naucna fantastika.

Ili iz Bundeske Bayern

Ima par timova sa viseg nivova Porto,Benfika a ono ostalo je ako ne i na nizem nivou nego Makabi ovaj ili Makabi onaj ..........

Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Zar nije Aalborg istukao Modrica 5-0 ili nesto...?Za_raju je napisao/la:Ni u ludilu nisu na istom nivouTKC je napisao/la:sav respekt Medunjaninu ali ova israelska liga je na nivo Danske lige nista vise.
Danska,Israelska,Svicarska,Belgija.. isti nivou.,