hvala na informaciji...Virtu4l je napisao/la:Prenosit će Sarajevo - Sloboda.forza je napisao/la:pa jbg rekli su da je stadion spreman za 1 kolo......al mi je sve sumnjivo cim oni nedaju ni prenos ni nista......i koga ce onda prenosit kaze sad i slavija odgodila.pa sarajevo i koga ce onda prenositi???
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ova baka prejaka........vjerni navijac zelje...dobra.....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Vjeruj mi da jest. Ona je vazda tu.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Zeljo TV
Tema posvećena emisiji TV Željo
Čelnici Fudbalskog kluba Željezničar krenuli su sa realizacijom vizije da se njihovom klubu vrati stari sjaj, te da se na stadionu Grbavica napravi atmosfera po uzoru na onu koja vlada na utakmicama engleske lige.
Po uzoru na velike evropske klubove, pokrenuta je emisija "Željo TV", namijenjena svim navijačima i simpatizerima plavog kluba. Cilj emisije je da ukaže na potrebu kupovine godišnjih, odnosno polugodišnjih ulaznica, ali i da se stvori pozitivna atmosfera u i oko kluba.
Kupovinom sezonskih ulaznica navijači će direktno pomoći FK Željezničaru u ispunjavanju ovosezonskih ambicija, a jedna od njih je i izlazak u Evropu. Inicijativa je imala odličan odaziv, a tome u prilog govori i podatak da je za tri sata prodato više od 300 sezonskih ulaznica i time oboren rekord u prodaji.
U stvaranju emisije učestvovali su predstavnici navijača, vodeći ljudi kluba s Grbavice, igrači, a tehnički dio posla obavila je produkcijska kuća **** d.o.o. iz Sarajeva.
Pilot emisija:
[youtube][/youtube]
Zeljo TV - 2 Emisija
[youtube][/youtube]
Zeljo TV - 3 Emisija
[youtube][/youtube]
Zeljo TV - 4 Emisija
[youtube][/youtube]
Čelnici Fudbalskog kluba Željezničar krenuli su sa realizacijom vizije da se njihovom klubu vrati stari sjaj, te da se na stadionu Grbavica napravi atmosfera po uzoru na onu koja vlada na utakmicama engleske lige.
Po uzoru na velike evropske klubove, pokrenuta je emisija "Željo TV", namijenjena svim navijačima i simpatizerima plavog kluba. Cilj emisije je da ukaže na potrebu kupovine godišnjih, odnosno polugodišnjih ulaznica, ali i da se stvori pozitivna atmosfera u i oko kluba.
Kupovinom sezonskih ulaznica navijači će direktno pomoći FK Željezničaru u ispunjavanju ovosezonskih ambicija, a jedna od njih je i izlazak u Evropu. Inicijativa je imala odličan odaziv, a tome u prilog govori i podatak da je za tri sata prodato više od 300 sezonskih ulaznica i time oboren rekord u prodaji.
U stvaranju emisije učestvovali su predstavnici navijača, vodeći ljudi kluba s Grbavice, igrači, a tehnički dio posla obavila je produkcijska kuća **** d.o.o. iz Sarajeva.
Pilot emisija:
[youtube][/youtube]
Zeljo TV - 2 Emisija
[youtube][/youtube]
Zeljo TV - 3 Emisija
[youtube][/youtube]
Zeljo TV - 4 Emisija
[youtube][/youtube]
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ko diro maleni, vidi ih sto im je vatra, nisam vam ja kriv sto su ruzni dresovi...19TM87 je napisao/la:ti si meni gori sto debilu nesto objasnjavas...vidis da ne silaze sa ovog djela foruma...ja kad sam procito njegov post samo sam se nasmijaoGiancarlo je napisao/la:Kretenu samo da te informisem, posto vidim da neznas, Sevilla je dva puta zaredom osvajal Kup UEFA u tim dresovima uzasne Jome...Nisam znao da je naziv sportske opreme postao bitan faktor u igri neke ekipe ??? Ili mozda jeste, habelafonte je napisao/la:Dobre ustaske uniforme pravi Jomma![]()
Dresovi su uzas![]()
Jos ona žuta linija, daleko ste vi od zlata
![]()
Kad cete dobiti normalnog sponzora tipa Nike, Adidas, Umbro, Puma, ne mozete u Evropu sa ovakvim dresovima
btw: jel ima dans trening i u kolko?
Sto se ne ugledate na Sarajevo i kako se radi prezentacija nove garniture dresova, Rascic i Turkovic navukli opremu i slikali se, a ne stavljat na ofinger dresove i tako ih slikat, i da je najruzniji dres, opet ce ljepse izgledat na igracu nego na ofingeru, dobro vam ljudi kazu, k'o da ste na carsiji kupili, pogotovo ona desetka na uniformi, ljepsi dizajn imaju brojevi na carsiji

Brate postujem tvoje misljenje, mozda si i u pravu mozda i nisi,ali imas pravo na misljenje.Moje je recimo da mi se **** kakvi su dresovi,moje oci su uperene u neke druge stvari koje su mnogo vaznije od same estetike.Mnogo je vaznijih stvari i one trebaju da krenu naprijed a dresovi ili potkosulje svejedno mi.To je moje misljenje 

AMAR OSIM!!!
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
Re: Zeljo TV
a na kojem kanalu i u kojem terminu??
"Željo Tv biće emitovan na PINK BH, svakim radnim danom u terminima 07:30, 14:35, 18:45 i 01:20. Emisiju "Željo TV", takođe možete i slušati svakim radnim danom na frekvencijama IFM i RSG radija u terminu 17:10h"BOSNA JE ZAKON je napisao/la:a na kojem kanalu i u kojem terminu??
- eliminator
- Kontakt:
joj ovih kitara pa sta vas boli qrac kakvi su nam dresovi idi bolan prati svoj klub
Ovo jos nije siguran projekat,postoje ciljevi zbog kojih je pokrenut.Mnogo toga zavisi od nas tj.od vas,jer sad je taj trenutak!!!Ko god nije kupio ili ne kupi godisnju kartu,a u mogucnosti je,nema on sta da vise trazi na Grbavici!!!
Jug je naša sveta strana,plavom bojom obasjana...!!!
Nek' donesu bod iz Zenice, iskreno, yebe mi se u kakvim će dresovima igrati.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dresovi su solidi,nisu sigurno gori od proslosezonskih,a kakav jad moras biti da ti je zadovoljstvo pisati gluposti po forumu ekipe za koju ne navijas i jos da ti je drago sto si idiot to mi nije jasno.Al haj idiota uvijek ima i bice ih.
joj babe legende...
a sta ovo treba da znaci:
Novo ime na Ćirinom spisku je Mirnel Sadović, fudnaler FC Magna iz Austrije, kluba koji je prošle sezone izborio nastup u eliti.
Prijateljske utakmice prilika su da se naš stručni štab uvjeri u kvalitete igrača koji nisu u prvom planu, a treba ponoviti da će susret biti odigran na stadionu «Grbavica», 12. avgusta.
Iran je posljednja provjera Zmajeva pred odlučujuće kvalifikacione duele za plasman na Mundijal 2010. godine u Južnoafričku republiku, protiv Armenije, Turske, Estonije i Španije.
a sta ovo treba da znaci:
Novo ime na Ćirinom spisku je Mirnel Sadović, fudnaler FC Magna iz Austrije, kluba koji je prošle sezone izborio nastup u eliti.
Prijateljske utakmice prilika su da se naš stručni štab uvjeri u kvalitete igrača koji nisu u prvom planu, a treba ponoviti da će susret biti odigran na stadionu «Grbavica», 12. avgusta.
Iran je posljednja provjera Zmajeva pred odlučujuće kvalifikacione duele za plasman na Mundijal 2010. godine u Južnoafričku republiku, protiv Armenije, Turske, Estonije i Španije.
Zeljo je sampion!!!!!!!!!!
a sto ce bavarci u zenici ?FC BAYERN je napisao/la:SVI U ZENICU!!!
mi igramo protiv zeljeznicara
indijanac
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Ma nije bolan oni osvojili Audi kup i sad se kurce haha ....avenija je napisao/la:a sto ce bavarci u zenici ?FC BAYERN je napisao/la:SVI U ZENICU!!!
indijanac

Zeljo je uvjek dobrodosao u Zenicu...dali ce sad biti 3:0 ili?
A C A B !
- eliminator
- Kontakt:
pa sta da je i indijanac bar prati svoj klubavenija je napisao/la:a sto ce bavarci u zenici ?FC BAYERN je napisao/la:SVI U ZENICU!!!
indijanac
Ljudi sad citam,njima je tim ****,djeca igraju,al Istuk kaze da ce pobijediti......samo da bude fer sudjenje,mi mozemo uzet sva 3 boda
Ako gledaš tako, onda bi trebao Čelik očekivati 4 komada u svojoj mreži protiv Želje, jer s obzirom da vas je Olimpik rutinski dobio 2:0, a Željo olimpika još rutinskije dobio sa 2:0, znači 4:0 za Želju, uz moguć i peti pogodak, kao šlag na tortu...Rz88 je napisao/la:Amauri je napisao/la:Dresovi su prejaki posebno ova crna kolekcija sa zlatnim dezenima![]()
aBd ocekujemo potpis NEMANJE SUPICA
P.S. Svi u Zenicu, kako znate i umijete u auta se natrpajte po petero i idemo da deremo robijase male na tribinama.
MANIJAKALNO![]()
![]()
I šta je bilo kada si se probudio =)
Kako su odigrale pripreme mogu samo očekivati tricu u mreži. Nadam se dobroj utakmici.

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Balorda, Cwirek, nedimmmm1337 i 50 gostiju.