Celta istakla kandidaturu za Primeru .

Real Murcia 1-3 Celta Vigo
0-1David Rodríguez, 29
1-1Kike, 30
1-2De Lucas, 46
1-3De Lucas, 65
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Prosvijetlio si nas.Admir_Sa je napisao/la:ja predvidjam do kraja lige jednu kosarkasku tabelu slicnu grckoj ligi, ono olimpiakos 28-2, panationaikos 29-1...
Tako ce ovde na kraju biti, maximalno 3-4 kiksa reala i barce do kraja, bez medjusobnih utakmica
eki toNail for Real je napisao/la:Prosvijetlio si nas.Admir_Sa je napisao/la:ja predvidjam do kraja lige jednu kosarkasku tabelu slicnu grckoj ligi, ono olimpiakos 28-2, panationaikos 29-1...
Tako ce ovde na kraju biti, maximalno 3-4 kiksa reala i barce do kraja, bez medjusobnih utakmica
A misliš da bi u italiji, njemackoj, engleskoj bilo nešto drugacije??mdss je napisao/la:fakat je spanska liga komedija pa vllareal prima 5 komada od barce a oni su kao jedna od jacih ekipa u spaniji bas ce liga postati nezanimljiva ako real i barca ovako nastave
Meni je prvom mucno ovo gledati,ali to ne znaci da je liga slaba,ovo su dva najjaca svjetska tima i Italija ima srecu da ne igraju u Seriji A .mdss je napisao/la:fakat je spanska liga komedija pa vllareal prima 5 komada od barce a oni su kao jedna od jacih ekipa u spaniji bas ce liga postati nezanimljiva ako real i barca ovako nastave
Ma njemacki, talijanski, engleski, francuski klubovi ,tacnije ostatak svijeta - imaju tu srecu i pogodnost što ne igraju u istoj ligi sa Barcom i Realom, pa su im lige neizvjesnije. Za razliku od ostalih španskih klubova koji ih mogu pratiti.juznjak> je napisao/la:Meni je prvom mucno ovo gledati,ali to ne znaci da je ligaslaba,ovo su dva najjaca svjetska tima i Italija ima srecu da ne igraju u Seriji A .mdss je napisao/la:fakat je spanska liga komedija pa vllareal prima 5 komada od barce a oni su kao jedna od jacih ekipa u spaniji bas ce liga postati nezanimljiva ako real i barca ovako nastave
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.