Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordo
-
Kontakt:
Dusmani ce uvijek naci razlog da kazu eto sta je zasluzeno!Vise od polovine nam zavidi,i komentarise koji je
rezultat zasluzen! Mi nizemo pobjede hvala bogu i to je najbitnije! A oni nek usuplje komentarisu!
Taman fina pauza da se pripremi odbrana! A i neki koji su tek dosli, koliko toliko da se uklope u ekipu!
Sada nam predstoji nasim ljiljanima cuvati fige! Da ako bog da odemo na neko veliko takmicenje!

-
Devil
- Moderator
-
Kontakt:
ado-hz je napisao/la:Devil je napisao/la:Odgledah snimak i moram priznati da sam ocekivao dosta bolju igru Sarajeva,ali Sarajevo je odigralo losije nego u Lukavici a opet ubedljivo pobedilo sa 4 pogodka.Ispostvalja se ono sto sam rekao pre par dana,da Sarajevo nije ni blizu prave igre,a kako ce to onda biti kada ovako trpaju golove i pored ne blistave igre.Defitinitvno prvi kandidati za titulu.
U odbrani narocito duva,oba gola Celika izuzetno lose reakcije.Kod asistencije Sisica za Hadzica stoperi lose postavljani i samo posmatraju kako Hadzic izlazi 1 na 1.Kod drugog gola ovaj sto je dao gol zaboravih kako se zove,sam a Comor,Torlak i Dupovac samo gledaju,Belosevic pokusao da zatvori ali kasnio.
Kazem ako sada Sarajevo ovako pobedjuje kako ce onda tek biti posle,na moju zalost.
Sve si ovo dobro rekao samo ovo zadnje ne razumijem "na moju zalost".
Jesi li to ocekivao da Slavija bude prva na tabeli

ili ti je krivo sto je to Sarajevo, barem ti kao normalan momak to nebi trebao izjaviti...pozz
Zna se za koga ja navijam u BH ligi,ali to nije Slavija.

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
-
ado-hz
-
Kontakt:
Devil je napisao/la:ado-hz je napisao/la:Devil je napisao/la:Odgledah snimak i moram priznati da sam ocekivao dosta bolju igru Sarajeva,ali Sarajevo je odigralo losije nego u Lukavici a opet ubedljivo pobedilo sa 4 pogodka.Ispostvalja se ono sto sam rekao pre par dana,da Sarajevo nije ni blizu prave igre,a kako ce to onda biti kada ovako trpaju golove i pored ne blistave igre.Defitinitvno prvi kandidati za titulu.
U odbrani narocito duva,oba gola Celika izuzetno lose reakcije.Kod asistencije Sisica za Hadzica stoperi lose postavljani i samo posmatraju kako Hadzic izlazi 1 na 1.Kod drugog gola ovaj sto je dao gol zaboravih kako se zove,sam a Comor,Torlak i Dupovac samo gledaju,Belosevic pokusao da zatvori ali kasnio.
Kazem ako sada Sarajevo ovako pobedjuje kako ce onda tek biti posle,na moju zalost.
Sve si ovo dobro rekao samo ovo zadnje ne razumijem "na moju zalost".
Jesi li to ocekivao da Slavija bude prva na tabeli

ili ti je krivo sto je to Sarajevo, barem ti kao normalan momak to nebi trebao izjaviti...pozz
Zna se za koga ja navijam u BH ligi,ali to nije Slavija.

Najvijaj za pravu ekipu....bordo bijele

-
UPS
-
Kontakt:
Covjek je u pravu 100%. U odbrani imamo dosta propuha, pogotovo na Kosevu gdje smo primili 4 gola.
Cini mi se da smo se poceli furati na ofsajd zamke a znam sigurno da Jirji insistira da se to ne radi. Pa drugi gol, nasa 4 gledaju sta jedan igrac Celika radi i niko ni da mrdne. Sto se Adilovica tice, za sada je odlican!
-
adnanhz
-
Kontakt:
Dobro je rekao
devil ako oovako zabijamo ekipama po 4 gola u prosjeku

sta ce biti kad se jos to bolje ukomponuje i kad se vrate neki igraci (Pehlic i nadam se jednog dana Skorinjo) i jos jedna stvar Jirzi je odma rekao i tako i jest da mnogi igraci a samim tim i igra nase ekipe je toplo-hladno,i tako je sve dosad od orebra pa ev do celika ,al sve je to dobro dok imas rezultat al da se na kraju prvenstva ostane na vrhu mora se ustalit dobra forma a nama navijacima je da im damo podrsku i da razumimo igrace a ne kad gosti izjednace il gubimo da im se sve po spisku i traze neke ostavke kako inace zna bit

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
-
VELEZDOGROBA
-
Kontakt:
Postao/la VELEZDOGROBA » 29 avg 2011, 15:15
POZDRAV ZA PRIJATELJSKI KLUB I PRIJATELJSKE NAVIJACE....
kako je lijepo vidjeti tabelu premier lige gdje su dva velika kluba na celu tabele.
ne bih imao nista protiv da ostane ovako i na kraju prvenstva s tim da mi jos kup maznemo
jedno pitanje??
ko vam pise navijacke pjesme jer trenutno po meni imate najbolje najbolje navijacke pjesme u drzavi pa mozda i na balkanu !!!
samo tako nastavise
puno pozdrava od iskrenih prijatelja iz mostara
RED ARMY
-
adnanhz
-
Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:POZDRAV ZA PRIJATELJSKI KLUB I PRIJATELJSKE NAVIJACE....
k
ako je lijepo vidjeti tabelu premier lige gdje su dva velika kluba na celu tabele.
ne bih imao nista protiv da ostane ovako i na kraju prvenstva s tim da mi jos kup maznemo
jedno pitanje??
ko vam pise navijacke pjesme jer trenutno po meni imate najbolje najbolje navijacke pjesme u drzavi pa mozda i na balkanu !!!
samo tako nastavise
puno pozdrava od iskrenih prijatelja iz mostara
RED ARMY
bold
Pozdrav za rodjene a za pjesme sta da ti kazemo imamo jedan muzicki tim ,sarajevo city records, i oni su zaduzeni za sve nase pjesme i muzicki performans
sala
a kako pjesme nastaju inace znas ono insipiracije odredjenih clanova i tako na tekmi dodjes isprobas raji se svidi i postene hit

-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
VELEZDOGROBA
-
Kontakt:
Postao/la VELEZDOGROBA » 29 avg 2011, 15:26
normala i kod nas je isto....
samo sto su mi u zadnje vrijeme nase nekako dosadile umrtvile.
imamo nekoliko extra stvari a slabo se pjevaju.
najbolja stvar vam je ona...
ne znam kako tacno ide: sa sajevera ces cuti nasu pjesmu sarajevo volim te....tako nekako
-
adnanhz
-
Kontakt:
VELEZDOGROBA je napisao/la:normala i kod nas je isto....
samo sto su mi u zadnje vrijeme nase nekako dosadile umrtvile.
imamo nekoliko extra stvari a slabo se pjevaju.
najbolja stvar vam je ona...
ne znam kako tacno ide: sa sajevera ces cuti nasu pjesmu sarajevo volim te....tako nekako
ma vidi mozes ti imat super pjesmu al ako nemas raje da je kako treba pjeva tj.atmosferu da naprave djaba ti sve,ovi momci sa sjevera maximalan respekt od nas obicnih navijaca imaju za sve, od koregrafija,piro,pjesama i svega ostalog daju maximum od sebe,sta da ti kazem kad cujes komentar raje odo na utakmicu da gledam i slusam horde

-
VELEZDOGROBA
-
Kontakt:
Postao/la VELEZDOGROBA » 29 avg 2011, 15:36
normala kad te nema na tribini u dovoljnom broju djabe ti sve,....
ja se iskreno nadam sad kad je i nas krenulo i povratak raje na nasu tribinu iza gola i RED ARMY u sto vecem broju svako naredno kolo.
pozd iz mostara
-
Silkoni
-
Kontakt:
Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
-
VanBasten
- Moderator
-
Kontakt:
Silkoni je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
Da se ne skida zastava ni po dkoju cjenu.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
Silkoni
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Silkoni je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
Koji Kralj

-
harishp
-
Kontakt:
VanBasten je napisao/la:Silkoni je napisao/la:Mozeli mi neko reci kad torlak prisao tribini u lukavici sta je rekao navijacima?
Odmah Torlaka u repku

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
Fk_zeljo_1921
-
Kontakt:
Postao/la Fk_zeljo_1921 » 29 avg 2011, 18:54
svaka mu cast
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
-
miky_hz
-
Kontakt:
Znaci polufinale sa Dobrinjom drugi ili ti kombinovani tim,dok eventualno finale igra najaci tim...eto Zeljo opet sa Olimpicom bit ce kompenzacija

(sala naravno)
Plisek neda ovim prvotimcima da treniraju na plastici,a kamoli da igraju,ko zna koga ce izvesti u subotu..prije je ekipa uvijek trenirala na pomocnom(plastika) sad kako je Plisek tu neda im ni da pogledaju istu,sto je sigurno sigurno je

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
HZ_ilidzaa
-
Kontakt:
Postao/la HZ_ilidzaa » 29 avg 2011, 20:54
VanBasten je napisao/la:
Devile da ti nisi neki njegov pomocnik ?
-
molotovljev
Postao/la molotovljev » 29 avg 2011, 22:24
seven je napisao/la:Sarajevo već godinama ima ekipu koja je predominantna za ovu ligu, ne znam zašto do sada nisu to i rezultatski pokazivali, ali evo nadam se da će od ove godine biti drugačije što se rezultata tiče, a ekipa ove godine je atomska.
Koja ekipa osvoji bod protiv Sarajeva može slaviti, a na Koševu će se ići na izlet i čišćenje kartona, ono što je Velež napravio je ko da je titulu osvojio.
Sa ovom generacijom igraca i rukovodstva kluba uz jos nekoliko kvalitetnih pojacanja,za 2-3 sezone
igrali bi u grupnoj fazi...mada ja mislim da vec naredne sezone mozemo napraviti iskorak...
F.K.SARAJEVO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.