[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Adler je fantastičan golman, koliko puta sam ostajao bez daha nakon njegovih nemogućih intervencija na golu Leverkuzena. Begović je sličan tip golmana, i on često zna uraditi bravure, parade i na takav način čudesno spasiti svoj gol (činio je to u Stoke-u mnogo puta).Dylan Dog je napisao/la:Sto se tice golmana,meni su ova 2 videa sve objasnila![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
evo sad se opet posjeti kakve su rute igraci Hoffenheima,ima u prvom videu dio kada Ibisevic izbori loptu i Vukcevic umjesto da doda Vedi on nesto pokusava solo uraditi... 4:15 dajj molim te Boze da Vedo ode u Blackburn...Dylan Dog je napisao/la:Sto se tice golmana,meni su ova 2 videa sve objasnila![]()
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
kakvih ima, zlatanGoalgetter je napisao/la:Begovic na twitteru :
Dosao sam u Sarajevo, fino je vidjeti svi drugi igaci. Arrived in Sarajevo, nice to see all the other players. The weather is fantastic!
Malo pravopis popravit, ali Ok je
Jesi l' to prevodio s Google translate-om?Goalgetter je napisao/la:Begovic na twitteru :
Dosao sam u Sarajevo, fino je vidjeti svi drugi igaci. Arrived in Sarajevo, nice to see all the other players. The weather is fantastic!
Malo pravopis popravit, ali Ok je
Claus je napisao/la:Jesi l' to prevodio s Google translate-om?Goalgetter je napisao/la:Begovic na twitteru :
Malo pravopis popravit, ali Ok je![]()
![]()
Naucila ga njegova hanuma.Adinjo je napisao/la:Beg super prica bosanski. Malo ga negdje zalomi al sve u svemu dobro je![]()
Pjanke isto tako se popravio, ali Sejo nikako da "potrefi"..
ima negdje link kad mu Vedo mora provodit'
Ma Pjanke isto prica i na francuskom. Koliko god da sam ga ja upratio on prica bez gresaka, samo polako i tihoBIHfan je napisao/la:Evo imas da intervju na SS.ba i po meni odlicno prica na Bosanskom u odnosu na Pjanica ili Salihovica.
Pjanic vrlo cudno prica. Ne znam ima li neku govornu manu ili sta. Salihovic je prica za sebe. I Misimovic je rodjen u Minhenu, pa perfektno prica, i za razliku od vecine ostalih, ima sta i rec.guber90 je napisao/la:Ma Pjanke isto prica i na francuskom. Koliko god da sam ga ja upratio on prica bez gresaka, samo polako i tihoBIHfan je napisao/la:Evo imas da intervju na SS.ba i po meni odlicno prica na Bosanskom u odnosu na Pjanica ili Salihovica.Isto tako i na francuskom polako i tiho, a ne znam da li pravilno.
Uglavnom Beg je dobar s obzirom da ga ne koristi plaho.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], greenwood, HariTz, MostarNeretva, riki46 i 37 gostiju.