Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Dylan Dog
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la Dylan Dog » 29 avg 2011, 18:34

Sto se tice golmana,meni su ova 2 videa sve objasnila :lol:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Elmar78430
Kontakt:

Post Postao/la Elmar78430 » 29 avg 2011, 18:36

I ja mislim da ce Asmir od pocetka igrati u Minsku.

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 avg 2011, 18:40

Dylan Dog je napisao/la:Sto se tice golmana,meni su ova 2 videa sve objasnila :lol:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Adler je fantastičan golman, koliko puta sam ostajao bez daha nakon njegovih nemogućih intervencija na golu Leverkuzena. Begović je sličan tip golmana, i on često zna uraditi bravure, parade i na takav način čudesno spasiti svoj gol (činio je to u Stoke-u mnogo puta). ;)

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 29 avg 2011, 18:43

Dylan Dog je napisao/la:Sto se tice golmana,meni su ova 2 videa sve objasnila :lol:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
evo sad se opet posjeti kakve su rute igraci Hoffenheima,ima u prvom videu dio kada Ibisevic izbori loptu i Vukcevic umjesto da doda Vedi on nesto pokusava solo uraditi... 4:15 dajj molim te Boze da Vedo ode u Blackburn...

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2011, 18:52

http://www.sportsport.ba/ino_fudbal/dze ... lige/63406" onclick="window.open(this.href);return false;

U poretku golmana, bh. reprezentativni golman Asmir Begović zauzima šestu poziciju sa 43 poena. Ispred njega su David De Gea, Joe Hart, TIm Krul, Wayne Hennessey i Jose Reina.

Ja gluposti... po cemu je De Gea bio bolji u ova tri kola od Begovica?
Beg primio 1 gol, dva puta sacuvao mrezu, nije pravio greske. De Gea primio 3, od kojih su neki cisto njegova greska.

Nije da mi je bitno ko vodi na ovim bezveznim listama, ali ovo je stvarno glupost i morao sam reagovati.

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2011, 20:04

Begovic na twitteru :

Dosao sam u Sarajevo, fino je vidjeti svi drugi igaci. Arrived in Sarajevo, nice to see all the other players. The weather is fantastic!

Malo pravopis popravit, ali Ok je :D

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 29 avg 2011, 20:10

Goalgetter je napisao/la:Begovic na twitteru :

Dosao sam u Sarajevo, fino je vidjeti svi drugi igaci. Arrived in Sarajevo, nice to see all the other players. The weather is fantastic!

kakvih ima, zlatan :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 29 avg 2011, 20:12

Evo imas da intervju na SS.ba i po meni odlicno prica na Bosanskom u odnosu na Pjanica ili Salihovica.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 29 avg 2011, 20:13

Evo i Beganov intervju za SportSport.ba. Nije mogao odoliti a da na kraju ne kaze jednom "vazda"... :D harishp ce se tome posebno obradovati... :)))

Inace, Begovic jako dobro prica nas jezik s obzirom na okolnosti, za Salihovica i jos neke je realno gledajuci Abdulah Sidran..

http://sportsport.ba/bh_fudbal/begovic- ... -sam/63446" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 29 avg 2011, 20:15

Salu na stranu, moze pricati Kineski sto se mene tice, samo neka srcem igraju za repku :D

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 avg 2011, 20:36

Gledam ovaj video i Asmir je smeker pravi vidi se odma na njemu. Nema sanse da ne zaigra u prvih 11. Naravno ako cemo sljediti neku fudbalsku logiku i logiku desavanja koja su se odigrala izmedju njega i Susica.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 29 avg 2011, 20:38

Jesi l' to prevodio s Google translate-om? :lol: :mrgreen:

Btw. Drago mi je što u reprezentaciji vlada optimizam, motiva i želje ne manjka, to je valjda evidentno. :D

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 29 avg 2011, 20:42

Claus je napisao/la:

Jesi l' to prevodio s Google translate-om? :lol: :mrgreen:

Tako je Begovic napisao na twitteru.
#miasanmia

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 avg 2011, 21:29

Beg super prica bosanski. Malo ga negdje zalomi al sve u svemu dobro je :D
Pjanke isto tako se popravio, ali Sejo nikako da "potrefi" :lol: ..
ima negdje link kad mu Vedo mora provodit' :mrgreen:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 29 avg 2011, 21:36

Sve se odlicno poklopilo!
Safet je prozivanjem onog novinara postigao efekat bojazni kod novinara!
Svi su radosni zbog begovog povratka, njegov dolazak je pao u drugi plan, jer je dzeko svu paznju usmjerio na sebe, i to je jako dobro ispalo!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 29 avg 2011, 21:39

ljudi ba :roll: moja prijateljica sa 19 (2004.) otisla u washington, vidio je prije mjesec dana, dosla po prvi put u Sa, pola vokabulara izgubila, "kako se kaze", "kako ono" natezanja teska :D i slovo r zalomi, Begovic meni odlicna prica, kao sto je neko spomenuo, malo zalomi, ali s obzirom da je tamo odrastao i skolovao se, odlicno prica ;)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 avg 2011, 21:55

Adinjo je napisao/la:Beg super prica bosanski. Malo ga negdje zalomi al sve u svemu dobro je :D
Pjanke isto tako se popravio, ali Sejo nikako da "potrefi" :lol: ..
ima negdje link kad mu Vedo mora provodit' :mrgreen:
Naucila ga njegova hanuma.
Zar on ne rece da fakticki i ne zna pricati Bosanski,baterijo,baterijo ko te ne zna skupo bi te napunio.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

sastrane
Kontakt:

Post Postao/la sastrane » 29 avg 2011, 22:46

na kraju ove izjave za sportsport.ba kaze ¨meni se igra ali¨ ... legendarno :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 29 avg 2011, 23:19

BIHfan je napisao/la:Evo imas da intervju na SS.ba i po meni odlicno prica na Bosanskom u odnosu na Pjanica ili Salihovica.
Ma Pjanke isto prica i na francuskom. Koliko god da sam ga ja upratio on prica bez gresaka, samo polako i tiho :mrgreen: Isto tako i na francuskom polako i tiho, a ne znam da li pravilno. :mrgreen: Uglavnom Beg je dobar s obzirom da ga ne koristi plaho.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 30 avg 2011, 01:44

guber90 je napisao/la:
BIHfan je napisao/la:Evo imas da intervju na SS.ba i po meni odlicno prica na Bosanskom u odnosu na Pjanica ili Salihovica.
Ma Pjanke isto prica i na francuskom. Koliko god da sam ga ja upratio on prica bez gresaka, samo polako i tiho :mrgreen: Isto tako i na francuskom polako i tiho, a ne znam da li pravilno. :mrgreen: Uglavnom Beg je dobar s obzirom da ga ne koristi plaho.
Pjanic vrlo cudno prica. Ne znam ima li neku govornu manu ili sta. Salihovic je prica za sebe. I Misimovic je rodjen u Minhenu, pa perfektno prica, i za razliku od vecine ostalih, ima sta i rec.

Ali nije vazno, neka pricaju na terenu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: AdinTR, EdinjoBos i 7 gostiju.