nema potrebe davat igracima bilo kakve epitete, dali je gori od laze vidjet cemo poslije sezone, u 4 utakmice samo je dvije poceo i dao jedan go, selimovic 2, jos jedan go im fale da prestignu lazu i bajru... mi smo bezobrazni poceli smo mu psovat poslije jedne utakmice...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:em sto maši zicere, em što se lopta odbija od njega ko od zid, sve u svemu mislim da je zenička pi*ka fulila profesiju.Devil je napisao/la:Eee mene su napadali kada sam napisao sta mislim o Adilovicu,onaj lik sto ima nesta bosna niku i jos neki.Jednostavno dovoljno je 3-4 utakmice,bar meni da vidim o kakvom se napadacu radi,fudbalski nepismenom totalno kome je zicer promasiti kao hleba se najesti.A prodje nekoliko zvanicnih utakmica Adilovica nigde.Rekao sam ja zalice se za odlaskom Lazara itekako kada se vidi sta je doslo umesto njega.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ne govorim ja jeli bolji ili gori od laze, uopste ih nisam poredio, vec mu dajem "epitet" pi*ke zbog crvenog kartona, jer ne mogu da se otmem utisku da je to bilo namjerno kako bi propustio gostovanje u zenici.nick je napisao/la:nema potrebe davat igracima bilo kakve epitete, dali je gori od laze vidjet cemo poslije sezone, u 4 utakmice samo je dvije poceo i dao jedan go, selimovic 2, jos jedan go im fale da prestignu lazu i bajru... mi smo bezobrazni poceli smo mu psovat poslije jedne utakmice...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:em sto maši zicere, em što se lopta odbija od njega ko od zid, sve u svemu mislim da je zenička pi*ka fulila profesiju.Devil je napisao/la:Eee mene su napadali kada sam napisao sta mislim o Adilovicu,onaj lik sto ima nesta bosna niku i jos neki.Jednostavno dovoljno je 3-4 utakmice,bar meni da vidim o kakvom se napadacu radi,fudbalski nepismenom totalno kome je zicer promasiti kao hleba se najesti.A prodje nekoliko zvanicnih utakmica Adilovica nigde.Rekao sam ja zalice se za odlaskom Lazara itekako kada se vidi sta je doslo umesto njega.
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Možda jeste i namjerno, a opet s druge strane Bog zna šta mu je onaj Regoje rekao pa je on onako reagovao...Svi znamo kakav je Regoje igrač.
To su sad naša nagađanja da je on namjerno ono uradio sinoć...
To su sad naša nagađanja da je on namjerno ono uradio sinoć...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ja bi volio da Adilovic daje po tri gola po utakmici, al jednostavno ne moze, pa kod gola protiv rudara vidjelo se da je odrno od napadaca, stima se 15 minuta da opuca loptu, i nije sam do adilovica do pola je ekipe koja je limitirana i koja iy kola u kolko igra gore i gorenick je napisao/la:nema potrebe davat igracima bilo kakve epitete, dali je gori od laze vidjet cemo poslije sezone, u 4 utakmice samo je dvije poceo i dao jedan go, selimovic 2, jos jedan go im fale da prestignu lazu i bajru... mi smo bezobrazni poceli smo mu psovat poslije jedne utakmice...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:em sto maši zicere, em što se lopta odbija od njega ko od zid, sve u svemu mislim da je zenička pi*ka fulila profesiju.Devil je napisao/la:Eee mene su napadali kada sam napisao sta mislim o Adilovicu,onaj lik sto ima nesta bosna niku i jos neki.Jednostavno dovoljno je 3-4 utakmice,bar meni da vidim o kakvom se napadacu radi,fudbalski nepismenom totalno kome je zicer promasiti kao hleba se najesti.A prodje nekoliko zvanicnih utakmica Adilovica nigde.Rekao sam ja zalice se za odlaskom Lazara itekako kada se vidi sta je doslo umesto njega.
Pazi drug nije sve ni u golu.Dacu ti jedan cist primer iz Zvezde.Kaludjerovic,napadac koji je fudbalski totalno nepismen,znaci to svaki iole bolji poznavalac fudbala vidi.E sad taj Kaludjerovic u 4-4-2 formaciji moze biti licno Rooney za ostale napadace u regionu,jer stalno ceka loptu u 16 i samo je pospremi,tako je uz Diarru i postao najbolji strelac JSL ikada.E sad' dolazimo u situaciju kada se formacija menja u 4-5-1 ili 4-3-3 kako vise kome odgovara moze se protumaciti na oba nacina,Kaludjerovic postaje jedini istureni spic i njegov znacaj u ekipi moze se protumaciti kao stetoticina,toliko gresaka,toliko pogresnih pasova,istrcavanja,ulazaka u ofsajd i svih drugih nefudbalskih stvari,tako da on koliko god golova da na utakmici,uvek vise pogresi nego sto napravi korisnog.nick je napisao/la:nema potrebe davat igracima bilo kakve epitete, dali je gori od laze vidjet cemo poslije sezone, u 4 utakmice samo je dvije poceo i dao jedan go, selimovic 2, jos jedan go im fale da prestignu lazu i bajru... mi smo bezobrazni poceli smo mu psovat poslije jedne utakmice...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:em sto maši zicere, em što se lopta odbija od njega ko od zid, sve u svemu mislim da je zenička pi*ka fulila profesiju.Devil je napisao/la:Eee mene su napadali kada sam napisao sta mislim o Adilovicu,onaj lik sto ima nesta bosna niku i jos neki.Jednostavno dovoljno je 3-4 utakmice,bar meni da vidim o kakvom se napadacu radi,fudbalski nepismenom totalno kome je zicer promasiti kao hleba se najesti.A prodje nekoliko zvanicnih utakmica Adilovica nigde.Rekao sam ja zalice se za odlaskom Lazara itekako kada se vidi sta je doslo umesto njega.
Ista stvar moze biti i sa Adilovicem.U 4-4-2 klasicnom sistemu nisam ga puno gledao,sta sam Celik mozda gledao 4-5 puta u direktnom prenosu,ili koliko je vec bio na prenosu,te jos nekoliko puta u snimkama i on je slicna stvar i kao sa gore nabrojanim u 4-5-1 apsolutno beskoristan,mozda je bolji u 4-4-2 to nisam gledao.Ali ogranicimo se na igru sa 1 klasicnim napadacem.Tu je Adilovic mnogo tanak,da ne kazem beskoristan,i sa te strane Lazar je mnogo mnogo korisni bio za igru Zelje,jer Lazo je uvek nosio igraca na sebi,iako je bio golgeterski limitarn njegov znacaj za ekipu je bio itekakav.
To vec zvizdanje,psovanje to ne ulazim,ima @Dr Haus je na temi kolumne napisao tekst o tome,pa se moze procitati,to je tipican nas mentalite,jer ko je imalo pratio BIH ligu video je ko je i sta je taj Adilovic bio u Celiku,ali svakako da igracu ne treba na prvu psovati,ja sam cak protiv toga da se bilo kome igracu i bilo kada psuje,to utice na njega itekako.Zamerati mu mozemo,kuditi ga,hvaliti ga mozemo,ali psovati nikako.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- Blagoje Bratić
Ja mislim da je namjerno dobio Adilović crveni,jer sljedeću gostujemo Čeliku,pa da nebi tamo igrao u tom je fazon..
adilović bih bio jedini igrač u povijesti kojem psuju i domači i gostujući navijačiBlagoje Bratić je napisao/la:Ja mislim da je namjerno dobio Adilović crveni,jer sljedeću gostujemo Čeliku,pa da nebi tamo igrao u tom je fazon..

@devil
sve je meni to jasno, samo hocu da provucem kroz usi raji, jer vecina doticnih osoba je jeb... lazi i osimu sve sto ga cuva...adilovic je prosle godine postigo 8 golova duplo vise od laze, dali ce proradit i procepit nezna niko ali ocigledno mu nismo ni priliku dali, stvr je u tome da on igra za nas klub i da je prvi izbor napadaca i mozda bi na krilima navijaca zabio jos 5-6. evo selimovic je dao 2 gola, sta sam cuo na utakmici protiv zrinjskog je za nepovjerovat i onda sta ocekivat od tih igraca kad im poslije 2 utakmice unistis volju za disanjem? da je raul doso i fulio nesto ovdje bi bio razapet...
sve je meni to jasno, samo hocu da provucem kroz usi raji, jer vecina doticnih osoba je jeb... lazi i osimu sve sto ga cuva...adilovic je prosle godine postigo 8 golova duplo vise od laze, dali ce proradit i procepit nezna niko ali ocigledno mu nismo ni priliku dali, stvr je u tome da on igra za nas klub i da je prvi izbor napadaca i mozda bi na krilima navijaca zabio jos 5-6. evo selimovic je dao 2 gola, sta sam cuo na utakmici protiv zrinjskog je za nepovjerovat i onda sta ocekivat od tih igraca kad im poslije 2 utakmice unistis volju za disanjem? da je raul doso i fulio nesto ovdje bi bio razapet...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
a jeste i vi nafakasi cudni, 10 minuta vas je ovaj put djelilo od totalnog raspada sistema
bice bolje, drugi put

ni blizu togaUPS je napisao/la:a jeste i vi nafakasi cudni, 10 minuta vas je ovaj put djelilo od totalnog raspada sistemabice bolje, drugi put
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Izgleda da je decko odgledo tekmu pa sve znanick je napisao/la:ni blizu togaUPS je napisao/la:a jeste i vi nafakasi cudni, 10 minuta vas je ovaj put djelilo od totalnog raspada sistemabice bolje, drugi put

svoj ti pos'o !
-
- Kontakt:
...cestitke na pobjedi
i igracima i strucnom stabu; iskreno, bilo me je poprilicno strah ove utakmice ( ne daj Boze da smo zijanili, ne smijem ni pomisliti sta bi se sve moglo izdesavati zbog tog ); ovako, vratili smo dio populjanog samopuzdanja, neophodnog mira i mislim da ce ova pauza dobro doci; samo naprijed

- Blagoje Bratić
Ima li kakav video gol,i izjave nakon utakmice od sinoć,zna li iko ???
Fakat dosta price o navijacima. Seyo tako je, samo se nadam da si upravu sa tim da je kriza prosla... 
Joj iduce kolo u Zenici ako osvojimo bodove svi cete mi pjevati ovdje po forumu i pričati bajke. Zato šutite i čekajte. Strpljen - spašen. Mislim da iduće kolo ako Ćirso opet igrao u napadu će se vidjeti da li je mali za prvog tima ili još treba pure... Ja znam da je dobar igrač (čitaj:za naše uslove dobar), ali mjesta njegovom napretku, razvitku i poboljšanju ima još jako mnogo. Ako sam bude shvatio šta želi da postigne biće dobro, ako se opusti biće problem njegov...Stari mu je bio fudbaler Turbine dugo godina. Što se Selimovića i Adilovića tiče, prije sam mislio da je Eldin puno bolji, ali sad stvarno ne mislim tako. Ne na osnovu sinoćnje utakmice, već na osnovu par njih. Ja lično ADilovića ne bih doveo u Želju ni za kakve pare. Jedino ako bi džaba igrao. Pa je li ti isto da ti igraju Ramić i Baljić ili Adilović ? Ovu dvojicu puno manje plaćaš, a pretpostavljam da ako ne bi bili istog, bili bi i boljeg učinka. A te pare koje klub troši na bezvezne igrače (Jamak,Adilović...) sačuvati i radije jedan prelazni rok dovesti jednog igrača kojeg bi plaćao 15 milja recimo ali da stvarno vrijedi. Druga je stvar što je teško naći takve. Ali siguran sam da ih na Balkanu ima jako mnogo, samo što nama nije niko kriv što nemam maltene nikakav sakuting pa da nam izlete takvi igrači. Ako nema ovdje, ima u Kolumbiji, ima negdje ko bi igrao za te pare a da vrijedi da je neafirmisan još i mlad. kako smo Nyemu uboli...

Joj iduce kolo u Zenici ako osvojimo bodove svi cete mi pjevati ovdje po forumu i pričati bajke. Zato šutite i čekajte. Strpljen - spašen. Mislim da iduće kolo ako Ćirso opet igrao u napadu će se vidjeti da li je mali za prvog tima ili još treba pure... Ja znam da je dobar igrač (čitaj:za naše uslove dobar), ali mjesta njegovom napretku, razvitku i poboljšanju ima još jako mnogo. Ako sam bude shvatio šta želi da postigne biće dobro, ako se opusti biće problem njegov...Stari mu je bio fudbaler Turbine dugo godina. Što se Selimovića i Adilovića tiče, prije sam mislio da je Eldin puno bolji, ali sad stvarno ne mislim tako. Ne na osnovu sinoćnje utakmice, već na osnovu par njih. Ja lično ADilovića ne bih doveo u Želju ni za kakve pare. Jedino ako bi džaba igrao. Pa je li ti isto da ti igraju Ramić i Baljić ili Adilović ? Ovu dvojicu puno manje plaćaš, a pretpostavljam da ako ne bi bili istog, bili bi i boljeg učinka. A te pare koje klub troši na bezvezne igrače (Jamak,Adilović...) sačuvati i radije jedan prelazni rok dovesti jednog igrača kojeg bi plaćao 15 milja recimo ali da stvarno vrijedi. Druga je stvar što je teško naći takve. Ali siguran sam da ih na Balkanu ima jako mnogo, samo što nama nije niko kriv što nemam maltene nikakav sakuting pa da nam izlete takvi igrači. Ako nema ovdje, ima u Kolumbiji, ima negdje ko bi igrao za te pare a da vrijedi da je neafirmisan još i mlad. kako smo Nyemu uboli...
Osim - drugo ime za Želju !
Jao,jao..kad se ova ekipa zahukta i dodje sve na svoje,hocel se svi ovi pljuvaci i kriticari imat obraza javiti vise..
potrebno nam je samo malko pozitivne atmosfere,jer sav ovaj pritisak i negativna atmosfera itekako uticu na igrace i noge im vezu...izgubili smo od Sirokog gdje smo dosad pobjedili samo jednom
izgubili od Travnika odakle smo u zadnjih 6 godina samo jedan bod donijeli
a u obe tekme nismo bili nadigrani,vec vise nesretno bez bodova ostali..jedini pravi kiks jeste X sa Zrinjskim,koji nam je opet znao bodove kidati i uzimati i u vremenima kada smo po nekima imali i bolju igru i bolje igrace
pobjedili smo Olimpika kojeg inace redovno deremo,a usput,koji je ove godine sigurno daleko bolji i kvalitetniji i od Travnika i Zrinjiskog pa mozda cak i od Sirokog
igrace je sjebao onaj poraz od Makabija,pa i onaj nesretan go iz Sirokog..konkurenti za vrh tabele su imali nesto bolji start jer su i imali puno laksi rapored..Borac uzeo Rudara 3-1 kuci,mi 3-0,igrali sa Sirokim 1-1,mi nesretno izgubili 2-1,Borac juce poluvrijeme igrao 1-1 sa Travnikom i nista specijalno bolji nisu bili,a njima kobajagi ide..Siroki i Njanje ne racunam,jer,oni nam sigurno nikakvi konkurenti nece biti..Siroki je pokazao i protiv nas i Borca koliko moze,a njanje ce da puknu nakon prvog tezeg protivnika..zato,malo pozitivnije atmosfere nam nebi na odmet bilo..vec sljedece kolo akoBogda,plava masina ce da protutnja Zenicom.
potrebno nam je samo malko pozitivne atmosfere,jer sav ovaj pritisak i negativna atmosfera itekako uticu na igrace i noge im vezu...izgubili smo od Sirokog gdje smo dosad pobjedili samo jednom

Jači od ratova,režima i partija...FK ŽELJEZNIČAR
ja se potpunosti slažem da je jedini pravi kiks onaj sa zrinjskim. al' taj je baš došao najgorem trenutku i unazadio nas, realno.
ako pobijedimo u zenici, svi će vidjeti duplu krunu
ako pobijedimo u zenici, svi će vidjeti duplu krunu

- blueman-TM87
- Kontakt:
Kakav si ti uhljup to je nevjerovatno. Unikat siUPS je napisao/la:a jeste i vi nafakasi cudni, 10 minuta vas je ovaj put djelilo od totalnog raspada sistemabice bolje, drugi put

ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI-тнє ' ❶❾❽❼
Auuu brate moj sta ti uzimas...adoni je napisao/la:Jao,jao..kad se ova ekipa zahukta i dodje sve na svoje,hocel se svi ovi pljuvaci i kriticari imat obraza javiti vise..
potrebno nam je samo malko pozitivne atmosfere,jer sav ovaj pritisak i negativna atmosfera itekako uticu na igrace i noge im vezu...izgubili smo od Sirokog gdje smo dosad pobjedili samo jednomizgubili od Travnika odakle smo u zadnjih 6 godina samo jedan bod donijeli
a u obe tekme nismo bili nadigrani,vec vise nesretno bez bodova ostali..jedini pravi kiks jeste X sa Zrinjskim,koji nam je opet znao bodove kidati i uzimati i u vremenima kada smo po nekima imali i bolju igru i bolje igrace
pobjedili smo Olimpika kojeg inace redovno deremo,a usput,koji je ove godine sigurno daleko bolji i kvalitetniji i od Travnika i Zrinjiskog pa mozda cak i od Sirokog
igrace je sjebao onaj poraz od Makabija,pa i onaj nesretan go iz Sirokog..konkurenti za vrh tabele su imali nesto bolji start jer su i imali puno laksi rapored..Borac uzeo Rudara 3-1 kuci,mi 3-0,igrali sa Sirokim 1-1,mi nesretno izgubili 2-1,Borac juce poluvrijeme igrao 1-1 sa Travnikom i nista specijalno bolji nisu bili,a njima kobajagi ide..Siroki i Njanje ne racunam,jer,oni nam sigurno nikakvi konkurenti nece biti..Siroki je pokazao i protiv nas i Borca koliko moze,a njanje ce da puknu nakon prvog tezeg protivnika..zato,malo pozitivnije atmosfere nam nebi na odmet bilo..vec sljedece kolo akoBogda,plava masina ce da protutnja Zenicom.

sarajevo stvarno osim veleža nije igralo ni sa jednom djelimično ozbiljnom ekipom, i odmah su sa veležom i kiksali. a četiri od pet mečeva su igrali u sarajevu. u ovom trenutku igraju bolje od nas ali to neće potrajati.
Ali je onaj osim klocina, ono majka jednom radja a 100 puta se kaje ccc.......
Ko klub mi niste mrsk, ali osim je klocina teska, on i njegove izjave, jbt covijek bi rekao pokupio svu pamet svijeta, ili mozda neko pomisli pa jbt ovaj je vodio bayern ili real pa covijek i moze nesto pametno da kaze ccc
Ko klub mi niste mrsk, ali osim je klocina teska, on i njegove izjave, jbt covijek bi rekao pokupio svu pamet svijeta, ili mozda neko pomisli pa jbt ovaj je vodio bayern ili real pa covijek i moze nesto pametno da kaze ccc

i tito je volio velež :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.