FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Fazon je što mnogi od nas ne znaju šta ustvari žele...
U jednom trenutku maksimalna podrška, u drugom trenutku se psuju nerođena djeca...
Pojedinaca koji psuju će uvijek biti, to se zakotilo i nikad se neće iskorijeniti, dok ono navijanje "Igrajte p.ičke" je suvišno i po meni nepoželjno i zato podržavam igrače što nisu na kraju došli ispod tribine...
Vidjeli smo kako je njihov dolazak popračen protiv Zrinjskog zato možda iz nekog bojaza ili straha nisu ni smjeli da dođu...
U jednom trenutku maksimalna podrška, u drugom trenutku se psuju nerođena djeca...
Pojedinaca koji psuju će uvijek biti, to se zakotilo i nikad se neće iskorijeniti, dok ono navijanje "Igrajte p.ičke" je suvišno i po meni nepoželjno i zato podržavam igrače što nisu na kraju došli ispod tribine...
Vidjeli smo kako je njihov dolazak popračen protiv Zrinjskog zato možda iz nekog bojaza ili straha nisu ni smjeli da dođu...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
ok.sljedeci put kad neodigraju dobro ili izgube pozovite ih pod tribinu,danite im casu vode i secera da se smire,i urucite po buket cvijeca da nam se ne naljute,ipak su vazniji prolaznici-igraci u klubu nego navijaci. 

VOLIM TE ZELJO
bidermajer treba baciti koji igrač uhvati taj će se prodatineno je napisao/la:ok.sljedeci put kad neodigraju dobro ili izgube pozovite ih pod tribinu,danite im casu vode i secera da se smire,i urucite po buket cvijeca da nam se ne naljute,ipak su vazniji prolaznici-igraci u klubu nego navijaci.
neno je napisao/la:po navijacima mogu pljuvati samo oni koji neznaju ni sta je gostovanje,ni sta je kada ti murija polomi kosti radi tvog kluba i ti i takvi pricaju protiv navijaca![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Necemo se svadzat a te nase "lijepe" navijace (naravno mislim na pojedince) poljmljenih rebara zalim samo tako jos pogotovo nakon pljackanja dole oko Mostara itd..
Ispast ce da sam protiv navijaca ali stvanro nisam ali mora se situacija realno sagledat, 1) nazalost ima tu i policijske brutalnosti i to bez razloga 2) ima i debila na sve strane koji pljackaju, vrijedzaju terorisu itd.. domacine i na kraju kad fasuje pendrek po bubrezima kukaju pa budi faca do kraja i suti, a i takvih ima medzu nama ko poznaje nasu tribinu zna o cmeu pricam..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
i posuti ih bonbonama da ih sluzi zdravlje i sreca,jer njima je sreca najpotrebnija-kad neznas uzdas se u srecu 

VOLIM TE ZELJO
predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
potpisujemnidi je napisao/la:predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
VOLIM TE ZELJO
Samo sto igra previse defanzivno, ako nista Savic se ubacuje prema naprijed, pa ponekad i go zabije.nookey je napisao/la:Meni je solidno odigrao, bolji je od Svrake definitivno...Bianconeri1988 je napisao/la:Nyema ponekad sinoć kao muha bez glave, ne zna gdje trči...
Ali ovo mu je prva utakmica nakon duže vremena na toj poziciji, dok se on malo uigra i navikne bit će on još bolji...
FKŽ !
Kako pojedini igraci, tako i pojedini navijaci nisu bitni...samo je Zeljo bitan i njegov uspjeh.
Dobili su poruku sta se ocekuje od njih, po mom misljenju nisu trebali doci do tribine i to im ne treba zamjeriti, jer sve treba da smiri, ohladimo glave i da idemo dalje. Da su dosli do tribine, onda bi samo potvrdili da su beskicmenjaci bez obraza i da ne zasluzuju sveti dres...bitan je karakter, koji ocekujem da pokazuju na terenu i van njega.
Treba zavrsiti sa ovom pricom vise, razvukli ste ovu temu k'o gladan srat'...nije navijacki forum prije svega.
Kriza bila i prosla (nadati se), nije ni prva ni zadnja...idemo dalje!!!
Dobili su poruku sta se ocekuje od njih, po mom misljenju nisu trebali doci do tribine i to im ne treba zamjeriti, jer sve treba da smiri, ohladimo glave i da idemo dalje. Da su dosli do tribine, onda bi samo potvrdili da su beskicmenjaci bez obraza i da ne zasluzuju sveti dres...bitan je karakter, koji ocekujem da pokazuju na terenu i van njega.
Treba zavrsiti sa ovom pricom vise, razvukli ste ovu temu k'o gladan srat'...nije navijacki forum prije svega.
Kriza bila i prosla (nadati se), nije ni prva ni zadnja...idemo dalje!!!
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma sta potpisujete ba, da te neko vrijedja 90 i kusur minuta i fol te poslije zove da dodjes, ti bi dosao?, a ako cemo realno ima vala ko i navijati, sve dijete do djeteta, max 17 godina, furaci stari i furacice(yebacice) sto su dosle tu da ih neko vidi, a ne zbog zelje, fuj zgadilo mi se sveneno je napisao/la:potpisujemnidi je napisao/la:predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
Za zivot cijeli!
Vugdalić: Želju pamtim po sjajnim navijačima
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vu ... navijacima" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkzeljeznicar.com/vijesti/vu ... navijacima" onclick="window.open(this.href);return false;
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
nidi je napisao/la:predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
FK Željezničar
Chelsea FC
Chelsea FC
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma sta potpisujete ba, da te neko vrijedja 90 i kusur minuta i fol te poslije zove da dodjes, ti bi dosao?, a ako cemo realno ima vala ko i navijati, sve dijete do djeteta, max 17 godina, furaci stari i furacice(yebacice) sto su dosle tu da ih neko vidi, a ne zbog zelje, fuj zgadilo mi se sveneno je napisao/la:potpisujemnidi je napisao/la:predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
Joj serete i vi bgm , sinoc je bilo skoro sve starija raja , a na kome ce ostati tribina ako nece na djeci do 17 godina ?
Neka djece , i da ih je bodgo vise

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma sta potpisujete ba, da te neko vrijedja 90 i kusur minuta i fol te poslije zove da dodjes, ti bi dosao?, a ako cemo realno ima vala ko i navijati, sve dijete do djeteta, max 17 godina, furaci stari i furacice(yebacice) sto su dosle tu da ih neko vidi, a ne zbog zelje, fuj zgadilo mi se sveneno je napisao/la:potpisujemnidi je napisao/la:predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
Joj serete i vi bgm , sinoc je bilo skoro sve starija raja , a na kome ce ostati tribina ako nece na djeci do 17 godina ?
Neka djece , i da ih je bodgo vise

na qurac su mi se popeli vise, dodju i zayebavaju se, ako su dosli, nek navijaju, sta jedu go.vna
Za zivot cijeli!
- Bianconeri1988
- Kontakt:
I ja sam to primjetio, sinoć je uglavnom bila raja +18, za razliku od tekme protiv Zrinjskog, valjda im daleko Hudison...
Jest i puhalo sinoć gore, pretpostavljam da nisam jedini koji se smrzuno
Jest i puhalo sinoć gore, pretpostavljam da nisam jedini koji se smrzuno

Ž '21!
vrijeđa i mene njihova igra i ponašanje na terenu,šta je trebalo sinoć adiloviću koji uđe u igru i dobije crveni za 3 minute poslati bajaderuThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma sta potpisujete ba, da te neko vrijedja 90 i kusur minuta i fol te poslije zove da dodjes, ti bi dosao?, a ako cemo realno ima vala ko i navijati, sve dijete do djeteta, max 17 godina, furaci stari i furacice(yebacice) sto su dosle tu da ih neko vidi, a ne zbog zelje, fuj zgadilo mi se sveneno je napisao/la:potpisujemnidi je napisao/la:predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
vrijeđa i mene njihova igra i ponašanje na terenu,šta je trebalo sinoć adiloviću koji uđe u igru i dobije crveni za 3 minute poslati bajaderu[/quote]ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ma sta potpisujete ba, da te neko vrijedja 90 i kusur minuta i fol te poslije zove da dodjes, ti bi dosao?, a ako cemo realno ima vala ko i navijati, sve dijete do djeteta, max 17 godina, furaci stari i furacice(yebacice) sto su dosle tu da ih neko vidi, a ne zbog zelje, fuj zgadilo mi se sveneno je napisao/la:potpisujemnidi je napisao/la:predlažem slijedeću tekmu na grbavici da se na jugu igramo igrice "ko pisne **** stisne"da se ne navija nikako,da se nepsuje igračima( da ne stvaramo pritisak igračima ) i da ako pobijede izađemo sa juga 2 minute ranija neka sa zapadnom i istočnom tribinom podijele radost.
treba ga za onaj bezobrazluk otjerati iz zelje, eto sta treba.
Za zivot cijeli!
Eee mene su napadali kada sam napisao sta mislim o Adilovicu,onaj lik sto ima nesta bosna niku i jos neki.Jednostavno dovoljno je 3-4 utakmice,bar meni da vidim o kakvom se napadacu radi,fudbalski nepismenom totalno kome je zicer promasiti kao hleba se najesti.A prodje nekoliko zvanicnih utakmica Adilovica nigde.Rekao sam ja zalice se za odlaskom Lazara itekako kada se vidi sta je doslo umesto njega. 

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
em sto maši zicere, em što se lopta odbija od njega ko od zid, sve u svemu mislim da je zenička pi*ka fulila profesiju.Devil je napisao/la:Eee mene su napadali kada sam napisao sta mislim o Adilovicu,onaj lik sto ima nesta bosna niku i jos neki.Jednostavno dovoljno je 3-4 utakmice,bar meni da vidim o kakvom se napadacu radi,fudbalski nepismenom totalno kome je zicer promasiti kao hleba se najesti.A prodje nekoliko zvanicnih utakmica Adilovica nigde.Rekao sam ja zalice se za odlaskom Lazara itekako kada se vidi sta je doslo umesto njega.
Za zivot cijeli!
Ja sam prije kupovao svaki broj avazovog "sporta ".
Dok je Adilovic igrao u Sloveniji za Interblock,pisani su hvalospjevi o njegovim partijama tamo
Takodje,sjecam se kad je postigao 2 gola za mladu reprezentaciju u jednoj utakmici...
u Zenici protiv San Marina
Ja sam mislio da je on igracina
Dok je Adilovic igrao u Sloveniji za Interblock,pisani su hvalospjevi o njegovim partijama tamo

Takodje,sjecam se kad je postigao 2 gola za mladu reprezentaciju u jednoj utakmici...
u Zenici protiv San Marina

Ja sam mislio da je on igracina

Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Paromlinac, Taree i 41 gost.